Evriiiiiiiiim altta adı görünen hatun kişilere bi kızıversene arkadaşım niye beni konuşturuyorlar sadece. Öperim senin deyiminle nanaktan ve yatarım...
NURDAN Allah bir daha ayırmasın inşallah. Canım ördeğim kıyamam...
SEÇİL geldim bebiş. Onur uyudu kaldı. ortalığı topladım, bir bölüm nip tuck izledim ve cicilerimle oturuyorum :)) Saçlarını ben de çok beğendim bu arada
Proje müdürü aradı cumartesi günü. şantiye yeni kuruluyor ya sana yer ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden aramadım dedi. Bu hafta için, çarşamba, belki perşembe olmadı cuma en kötü ihtimalle cumartesi iş başı yaparsın dedi:)))))) Hiç tutmadım adamı ama hayırlısı bakalım.
Tazenin cicileri ne acaba?? neyse yarın uyandığımda düşünürüm:))) vallahi kaçtım bu kez..
ada 2 gündür ishal gibi.. sık sık yapmıyor ama cıvık yani. ama asıl dikkatimi çeken çok kötü kokuyor. normalin dışında bir koku. bi de dün gece ağlayarak uyandı, kucağına almasıyla onur, acaip kustu, o da çok kötü kokuyordu.. bugün kusma yok ama. dün bütün yol boyu arabada ben çorap giydirdim o çıkardı, çıplakayak geldi yolu diyebilirim. geldiğimizde de ev soğuktu haliyle, mideyi mi üşüttü yoksa mikrobik veya iltihabik bir durum mu acaba? doktoruna mail aticam şimdi.. gaita örneği vermek gerekiyor mu diye. bu gaita örneği nasıl veriliyor bileniniz var mı? moklu bezi mi götürüyoruz? yoksa orada yapmasını mı bekliyoruz?
Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
Proje müdürü aradı cumartesi günü. şantiye yeni kuruluyor ya sana yer ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden aramadım dedi. Bu hafta için, çarşamba, belki perşembe olmadı cuma en kötü ihtimalle cumartesi iş başı yaparsın dedi:)))))) Hiç tutmadım adamı ama hayırlısı bakalım.
allah bin kere razı olsun su otri bebeyi ureten sahsiyetten
nasıl harika bir alet yahuuu olmasa napardık bilmem
ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim
iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak
SEÇİL işle ilgili gelişmeye sevindim. demek ki gerisi geleceek.
EVRİM shoe city den aldım.
Cicilerim don ve sutyen şeklinde. Hala içimdeler oturuyoruz birlikte. BÖyle leopar desenli ve de fuşyalı felan bişiler. Ama bir işe yaramadılar. Herif uyudu kaldı. Halbüse gündüzki postanın devamını hayal etmiştim :)))
allah bin kere razı olsun su otri bebeyi ureten sahsiyetten
nasıl harika bir alet yahuuu olmasa napardık bilmem
ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim
iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak
SEÇİL işle ilgili gelişmeye sevindim. demek ki gerisi geleceek.
EVRİM shoe city den aldım.
Cicilerim don ve sutyen şeklinde. Hala içimdeler oturuyoruz birlikte. BÖyle leopar desenli ve de fuşyalı felan bişiler. Ama bir işe yaramadılar. Herif uyudu kaldı. Halbüse gündüzki postanın devamını hayal etmiştim :)))
Seçil.. Ruzgar a annen mı bakacak bole bısı olursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?