2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tazenin cicileri ne acaba?? neyse yarın uyandığımda düşünürüm:))) vallahi kaçtım bu kez..

teşekkür ederim bebeğim..şu cicilerin nası bişi acabağğ?? tamam sustum.:))

hakkaten adamı ben de çok tuttum

Burcucumm ne cicilermiş beaa.. ortalık karısmıs :))

Cicilerini cıkarmıs gelmiş işte.. bicibicilerini giymiş oturuyordur :)))

Son düzenleme:

canım gaita testinde yarım saat içinde kakal ıbezi hastaneye yada iste labratuara goturuyorsun. miktarının yeterli olmas ıgerek çok minikse bosa goturme derim.
geçmis olsun ama ayaklar çıplak falan kaldı diyorsun usutmus de olabilir

ayy gozlerim doldu okurken benimde bir yandan yuzunde gulumseme belirti kavusma anınızı gormek lazımdı allah ayırmasın bir daha insallah 5 gunden haric.

( napalım çalısmak gerek

Çaçam..seninle bişekilde bişiler benzer gidiyor nedense.:)))

dün bana da iş teklifi geldi iyi mi..:)) teklif çok iyiydi aslında eğer çocuksuz olaydım..şantiye şefliği idi...alanya'ya 1 saat uzaklıkta bir ilçede otel ilavesi..altıma araçta vericeklerdi..bir de alanya da daha önce yapmış oldukları işlerde olabilecek sorunlarla ilgilenecektim..maaşı da çok cazipti..ama kabul edemedim..çünkü biliyosun saat kavramı yok..hele ki sahadan sorumluysan herkesi gönderip öyle çıkarsın sen de biliyorsun..
adama dedim eğer metraj ve hakedişle ile ilgili işleri bana verirseniz seve seve yaparım..olabilir dedi ya bakıcaz artık..hayırlısı

allah bin kere razı olsun su otri bebeyi ureten sahsiyetten
nasıl harika bir alet yahuuu olmasa napardık bilmem

ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim

iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak

SEÇİL işle ilgili gelişmeye sevindim. demek ki gerisi geleceek.

EVRİM shoe city den aldım.

Cicilerim don ve sutyen şeklinde. Hala içimdeler oturuyoruz birlikte. BÖyle leopar desenli ve de fuşyalı felan bişiler. Ama bir işe yaramadılar. Herif uyudu kaldı. Halbüse gündüzki postanın devamını hayal etmiştim :)))

ayy yazık adamcağıza..(( ..illiadini kullandık biz de bi kere..fena değil..

tamam tatlım saolasın.. memnun musun.. he der mısın bana?

akannehir ya ınanmıyorum sıze.. bı de güldünüz mü adama.. iyi tepelememiş sizleri.. yeridir vallaaa akannehir

inşallah canım...durumuma uygun bi iş olursa hemen kabul edeceğim..

adama bak yawwwf..uyudu kaldı demek..çok şey kaçırmış

Esra, Ece nın burnu mu tıkalı sadece.. illadın işe yaramadı mı?? bebekler ıcın mı o burun damlası?

evrim burnu tıkalı biraz akıyor oyle çok deil
boaızında biraz akıntı varmıs çok kotu degil dedi dr oksuruk baslarsa sekrol yazdı ama almadık henuz gunde uc kez falan oksurdugu için

burnu tikalı diye evet iliadin artık buyuduler malum serum fizyljk harici daha etkili damla istedim otrivine kullanablirmiyi dedim bir hees çunku onu bende çok kullanırdım burun ameliyatından evel sıktıgın an mucize yaratır çok iyi bilyorum pediatrik olan var hatta benimki kalmayınca pediatrik lanı berkeden kalanları sıkardım kendime o bile açard ıburnumu . otrivine izin çıkar diye hevesle sordum am ayok dedi iliadin daha dusuk etken maddeli onu kullanın çok kotu olurs akonusuruz dedi yeterli gibi simdilik

iliadin evet baktım simdi pediatrik damla ,

Son düzenleme:
Seçil.. Ruzgar a annen mı bakacak bole bısı olursa?

ilk etapta annem bakacak..ama sonrasında annemin yanına bi bakıcı ayarlamayı düşünüyorum..çünkü kadın dizinden ameliyat oldu hala düzelemedi..atak değil eskisi gibi..yılların yorgunluğu birikimi de var üzerinde..kıyamıyorum biraz kendisiyle ilgilensin istiyorum..Rüzgar da çok hareketli peşinden koşturamaz gibi geliyor..

günaydın.....

CUMA günü babamız acile gitmiş hemen bi kalp grafisi çekmişler pratisyen hekim bakmış birşey yok deyin göndermiş şükür bir daha olmadı ama ilk fırsatta eskişehire acıbadem hastanesi açıldı oranın kardiloguna eşimi götürcem nasipse...

SELİN cumantesi günü aşısını vurundu şükürler olsun su çiçeği ateş falan olmadı.... muayenemiz güzel geçti gayet sağlıklıymış maşallah.... kilosuna takılma dedi dr. önemli olan doğum kilosunu 3 e katlamış dedi..... boyu aman aman uzun değil selinin ama bana dr. seni bile geçecek annesi dedi bu bile benim gülemsememe yetti geçmeyi bırak boyu benim kadar olsa yeter:)))) 1-2 yaş dönemi yemeği reddettikleri dönemmiş yani 1 sene içinde 500 gr almaları bile normalmiş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…