günaydın.....
CUMA günü babamız acile gitmiş hemen bi kalp grafisi çekmişler pratisyen hekim bakmış birşey yok deyin göndermiş şükür bir daha olmadı ama ilk fırsatta eskişehire acıbadem hastanesi açıldı oranın kardiloguna eşimi götürcem nasipse...
SELİN cumantesi günü aşısını vurundu şükürler olsun su çiçeği ateş falan olmadı.... muayenemiz güzel geçti gayet sağlıklıymış maşallah.... kilosuna takılma dedi dr. önemli olan doğum kilosunu 3 e katlamış dedi..... boyu aman aman uzun değil selinin ama bana dr. seni bile geçecek annesi dedi bu bile benim gülemsememe yetti geçmeyi bırak boyu benim kadar olsa yeter:)))) 1-2 yaş dönemi yemeği reddettikleri dönemmiş yani 1 sene içinde 500 gr almaları bile normalmiş.....
dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını yanımıza almamıştık dedik yürür biraz neyse vardık selinin çok hoşuna gittik kocaman bi hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....
SEÇİL işle ilgili gelişmeye sevindim. demek ki gerisi geleceek.
EVRİM shoe city den aldım.
Cicilerim don ve sutyen şeklinde. Hala içimdeler oturuyoruz birlikte. BÖyle leopar desenli ve de fuşyalı felan bişiler. Ama bir işe yaramadılar. Herif uyudu kaldı. Halbüse gündüzki postanın devamını hayal etmiştim :)))
Çaçam..seninle bişekilde bişiler benzer gidiyor nedense.:)))
dün bana da iş teklifi geldi iyi mi..:)) teklif çok iyiydi aslında eğer çocuksuz olaydım..şantiye şefliği idi...alanya'ya 1 saat uzaklıkta bir ilçede otel ilavesi..altıma araçta vericeklerdi..bir de alanya da daha önce yapmış oldukları işlerde olabilecek sorunlarla ilgilenecektim..maaşı da çok cazipti..ama kabul edemedim..çünkü biliyosun saat kavramı yok..hele ki sahadan sorumluysan herkesi gönderip öyle çıkarsın sen de biliyorsun..
adama dedim eğer metraj ve hakedişle ile ilgili işleri bana verirseniz seve seve yaparım..olabilir dedi ya bakıcaz artık..hayırlısı
Proje müdürü aradı cumartesi günü. şantiye yeni kuruluyor ya sana yer ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden aramadım dedi. Bu hafta için, çarşamba, belki perşembe olmadı cuma en kötü ihtimalle cumartesi iş başı yaparsın dedi:)))))) Hiç tutmadım adamı ama hayırlısı bakalım.
Sagolun fistiklar..Cecilim artik burdayim carsamba Istanbula gecicem ama hafta sonlari izmire gelicem, teo annemle izmirde lkalicak artik hep..5 gune dayanirim zaten is guc ev bulma baya yogun gecicek ilk donemler ama bu sefer cok uzundu(
dizim icin bakicam eger yarina inmezse film cektiricem ama tedaviye basladim krem anti enflamatuar ilac falan..kiviramiyorum, basamiyorum ustune, cok pis dustum ucaga yetiseyim derken , ayagimda topulklu cizmeler, ucakta uzatamadim buzda yoktu 3 saat sarkik sisti iyice tabi..
...........Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
ada 2 gündür ishal gibi.. sık sık yapmıyor ama cıvık yani. ama asıl dikkatimi çeken çok kötü kokuyor. normalin dışında bir koku. bi de dün gece ağlayarak uyandı, kucağına almasıyla onur, acaip kustu, o da çok kötü kokuyordu.. bugün kusma yok ama. dün bütün yol boyu arabada ben çorap giydirdim o çıkardı, çıplakayak geldi yolu diyebilirim. geldiğimizde de ev soğuktu haliyle, mideyi mi üşüttü yoksa mikrobik veya iltihabik bir durum mu acaba? doktoruna mail aticam şimdi.. gaita örneği vermek gerekiyor mu diye. bu gaita örneği nasıl veriliyor bileniniz var mı? moklu bezi mi götürüyoruz? yoksa orada yapmasını mı bekliyoruz?
depresyon hallerim tabiki yaho ve babası yahonun bitmek bilmeyen çilesi ve babasının iskele babasından bir farkı olmayışı
haftaiçi anneme dedim gel kal yoksa kendimi balkondan aşağı atacağım yani
bu kadar bunalmamın sebebi yahonun kaç gündür sürekli ağlaması ama sürekli durmaksınız hastalıktan olsa gerek yoksa normal zamanlarda alışılagelmiş çileler çekiyorum ama son günler artık çekilmez durumdayım sabaha kadar uyumuyor burnu tıkalı öksürük kulakta iltihap keyifsiz ve tamamen yapıştı bana
anormal bi salya akıtıyor ishal olmuş diş desem gözükmüyor diş falan yani sadece ateş yok onun harici olabilecek tüm korkunç haller mevcut
Beyinciğin engin denizlerle mi dolu Özlem.
Proje müdürü aradı cumartesi günü. şantiye yeni kuruluyor ya sana yer ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden aramadım dedi. Bu hafta için, çarşamba, belki perşembe olmadı cuma en kötü ihtimalle cumartesi iş başı yaparsın dedi:)))))) Hiç tutmadım adamı ama hayırlısı bakalım.
Burcu ya soracagım.. o bulmus bı yerden, gıdıp oradan alayım barı.. bunları da bı yerlere gıderken yanımda goturme seklınde cantamıza koyayım. saol tatlım..
valla keske dusunmekle cözülseydı her sey.. kendını torpulemekten baska bı foka yaramıyor bu durumlarda duusnmek..
allah bin kere razı olsun su otri bebeyi ureten sahsiyetten
nasıl harika bir alet yahuuu olmasa napardık bilmem
ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim
iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak
SEÇİL işle ilgili gelişmeye sevindim. demek ki gerisi geleceek.
EVRİM shoe city den aldım.
Cicilerim don ve sutyen şeklinde. Hala içimdeler oturuyoruz birlikte. BÖyle leopar desenli ve de fuşyalı felan bişiler. Ama bir işe yaramadılar. Herif uyudu kaldı. Halbüse gündüzki postanın devamını hayal etmiştim :)))
günaydın.....
CUMA günü babamız acile gitmiş hemen bi kalp grafisi çekmişler pratisyen hekim bakmış birşey yok deyin göndermiş şükür bir daha olmadı ama ilk fırsatta eskişehire acıbadem hastanesi açıldı oranın kardiloguna eşimi götürcem nasipse...
SELİN cumantesi günü aşısını vurundu şükürler olsun su çiçeği ateş falan olmadı.... muayenemiz güzel geçti gayet sağlıklıymış maşallah.... kilosuna takılma dedi dr. önemli olan doğum kilosunu 3 e katlamış dedi..... boyu aman aman uzun değil selinin ama bana dr. seni bile geçecek annesi dedi bu bile benim gülemsememe yetti geçmeyi bırak boyu benim kadar olsa yeter:)))) 1-2 yaş dönemi yemeği reddettikleri dönemmiş yani 1 sene içinde 500 gr almaları bile normalmiş.....
Sibelcim geçmiş olsun kuzuya... Benim cadıda 2dk yerinde durmadığından o kanamaları 4 kez yaşadık :gitme: 2 si hain karyola yüzünden oldu eyvahedigeldismile
dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını yanımıza almamıştık dedik yürür biraz neyse vardık selinin çok hoşuna gittik kocaman bi yer mağazaların ışıkları falan çok mutlu oldu oradan oraya gidiyor koşturuyor falan neyse alışveriş market bölümüne girdik selinide market sepetine oturttum alışveriş boyunca durdu sonra kasaya yaklaştık eşimle annem ekmek reyonuna yöneldi dedim artık bacakları acıdı çocuğun indireyim dedim hemen babasının yanına gitti selinde ekmeklere bakıyor o arada da babam bana seslendi birşey görmüş alayımmı diye sordu ona doğru yöneldim bi ağlama sesi selin ağlıyor eşim kucağına almış hemen koştum aldım kucağıma eşime soruyorum nasıl düştü noldu
kafasını vurdumu diyorum vurmadı diyor dedim doğru söyle vurdumu evet biraz vurdu dedi sonra çantamdan suyunu çıkartayım diye yöneldim aldım döndüm bi baktımselinin ağzıkan içinde elim ayağım boşaldı neyapacağımı şaşırdım ilk defa bir yeri kanıyor selinin hemenbiraz su içirdim ağzını peçetele falan sildik alt ve üst dudağını ısırmış düşünce hala hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....
------------------
ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim
iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak
Geçmiş olsun Ada cığa,çabucak iyileşsin inşallah.ada 2 gündür ishal gibi.. sık sık yapmıyor ama cıvık yani. ama asıl dikkatimi çeken çok kötü kokuyor. normalin dışında bir koku. bi de dün gece ağlayarak uyandı, kucağına almasıyla onur, acaip kustu, o da çok kötü kokuyordu.. bugün kusma yok ama. dün bütün yol boyu arabada ben çorap giydirdim o çıkardı, çıplakayak geldi yolu diyebilirim. geldiğimizde de ev soğuktu haliyle, mideyi mi üşüttü yoksa mikrobik veya iltihabik bir durum mu acaba? doktoruna mail aticam şimdi.. gaita örneği vermek gerekiyor mu diye. bu gaita örneği nasıl veriliyor bileniniz var mı? moklu bezi mi götürüyoruz? yoksa orada yapmasını mı bekliyoruz?
Koşturmaktan insan bastığı yeri bilemiyor, tahmin edebiliyorum halini.Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
AYNEEENNN, ben de kendimi kaybediyorum mağazalarda annem artık yeter bir sürü eşyası var diyor. Bi de bana da pahalı gelmiyor çoğu zaman kızıma birşey alırken. Eskiden(Anne olmadan önce) çocuk eşyaları çok pahalı gelirdi.Bugün yine kendime alışverişe çıktım ve yine kendime bir şey alamadan döndüm Özde ye 2 pantolon aldım bu hep böyle mi olacak ya?! :))
Eveet evet pırıl pırıl Nurdanım.Bukeeettt hava acmis super, sicaklik biraz articakis bu daha super:))
C.tesi günü LCW den Didara bir mont aldık. Kapşonu kürklü, kolunun içinde lastikli ayrı bir kol daha var, hava girmesin diye yapmışlar. 2 yaş aldık olmadı. 3 yaş aldık kolları oldu göğüs sıktı. 4 yaş aldık kolları biraz uzun oldu, göğüs oturdu. e 5 yaş da alacak değilim dedim. 4 yaş aldık. Ama göğüs kısmı sıkıca oturuyor, zamanla açılır mı acaba? Onu alana kadar da mağazayı birbirine kattı zaten. Yerlere yattı, koştu, ne bulduysa ağzına soktu. Montu giymeye direndi. Eşim deli oldu ben ya sabır çekip durdum. Millet çocuğuyla gelmiş, giysileri giydirip deniyor, çocuklar da uslu uslu bakınıp duruyorlar. Nasıl özendim nasıl. Bebekliğinden beri dışarı çıkıp şöyle keyifle gezindiğimizi hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?