2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını yanımıza almamıştık dedik yürür biraz neyse vardık selinin çok hoşuna gittik kocaman bi yer mağazaların ışıkları falan çok mutlu oldu oradan oraya gidiyor koşturuyor falan neyse alışveriş market bölümüne girdik selinide market sepetine oturttum alışveriş boyunca durdu sonra kasaya yaklaştık eşimle annem ekmek reyonuna yöneldi dedim artık bacakları acıdı çocuğun indireyim dedim hemen babasının yanına gitti selinde ekmeklere bakıyor o arada da babam bana seslendi birşey görmüş alayımmı diye sordu ona doğru yöneldim bi ağlama sesi selin ağlıyor eşim kucağına almış hemen koştum aldım kucağıma eşime soruyorum nasıl düştü noldu
kafasını vurdumu diyorum vurmadı diyor dedim doğru söyle vurdumu evet biraz vurdu dedi sonra çantamdan suyunu çıkartayım diye yöneldim aldım döndüm bi baktımselinin ağzıkan içinde elim ayağım boşaldı neyapacağımı şaşırdım ilk defa bir yeri kanıyor selinin hemenbiraz su içirdim ağzını peçetele falan sildik alt ve üst dudağını ısırmış düşünce hala hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....

sibelcim esinde birsey çıkmamıs çok sevindim ama dedgn gibi aklında kalacagnıa iyi birkardiyolga gorunmekte fayda var tam rahat etsin içini
demek oyle ha bizim dr da hemen bu ay kilo almadı diye makarna yesin karbonhidrat artırın vs vs bir panik yapıyor adam her ay fazla fazla aldı ilk kez iki ayda 40 gr almıs diye panikletti bizi bende daha rahat olayım bari

geçmis olsun canım ya hemen iyilesiyor dudak patlaması hic merak etme bende ece oyle iken yemek falan ymez çok acır napcaz demistim ama birsey olmuyor o kadar hızla iyilesiyorki

aklinialirimsmile leopar desenli ve fuşyalı ha, güle güle kullan canım.

İnşallah istediğin gibi olur. Kayınpederim jeoloji müh. ve yıllarca şantiye şefliği yaparak çalıştı. Ne kadar zor olduğunu ondan biliyorum. Ama inşallah şartları sana uyarlarlar.

Hayırlıysa beri, hayırsızsa geri dursun.

Umarım dizinde önemli bir sorun yoktun. Çok geçmiş olsun, herşey de üst üste gelir. Ama olsun, kavuştunuz ya oğlunla, sarıldın ya sımsıkı, anne hasretini dindirdin ya teocuğun herşey bir şekilde yoluna girer.

...........Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..

Okudukça gözlerim yaşarıyor. Kıyamam size ben. Hep öyle mutlu olun.

Biz de gaita testi verdik. Hastaneye gittiğimizde kakasını yapmıştı, bezinden aldılar. Bir tüp veriyorlar sana tüpün kapağında da ufak bir kaşık var. Kaşıkla sen kakasından alıp tüpe koyup veriyorsun. Çok koyman gerekmiyor, iki kaşık yeterli. Evde alacaksan yarım saat içinde laboratuara yetiştirmeniz gerekli.

Çok geçmiş olsun Esracım. Benim de sabıra en çok ihtiyaç duyduğum ve aksine sabrımın da inadına tükenip durduğu anlar, bu hastalık zamanları. Çocuk için zor, anne için ayrı zor. En azından (şükür ki) annen var, gelir de bir el verir sana.

gun topigini bulamadım diye mesaj yazmıstım ama buldum simdi b

Son düzenleme:
Beyinciğin engin denizlerle mi dolu Özlem.

Evet çaçam :sinifsinif:

Haftanın tüm günlerini saymış adam ya! :bbo: Hyırlısı olsun inş.

Bende sana katılıyorum Evrimim kaydirigubbakcemile5 Kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ki! Dün 1 saat dönüp durdum yatakta... kafamçokkarıştı

Amanın tüm mümüklerii yuttu demek bende olsam güledim herhalde Ecoş a geçmiş olsun hemen iyileşsin yavrucak :teselli:

Neler diyorsun sen? :1shok: gündüz, posta, devam... :1shok: kaydirigubbakcemile3

Maşallah kuzuma... Su çiçeği aşısının zaten yan etkileri yokmuş öyle dedi doktor bizde de olmamıştı...Geçmiş olsun yavruya bunuda atlattık sositososito
Eşin içinde gözünüz aydın strestendir belkide

ESRAKO endişelenme canım selin aylardır doğru düzgün kilo almıyor ne yapalım sağlıklı olsunlarda ... ama çok hareketli 2 dk. oturmaz az yiyor ve yediğinide yakıyor ne yapalım yapacak birşey yok..... sağlık ocağındaki ebemizde aynı şeyi söyledi onunda oğlu var diyor 1 yaşındayken 11 kiloydu 2 yaşına kadar aşağı yukarı aynı kiloda kaldı kilo almıyorlar endişelenme demişti bana.....

eşim için geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

ESRAKO evet daha iyi bi yere gitmek lazım içimiz rahat etsin..

ÖZLEM haklısın canım stres kaynaklı zaten daha önce kardiyologa gitti öyle dedi stres ve sıkıntı ama daha iyi bi hastaneye gidip o dr. da öyle söylesin içimiz ozaman rahat edecek.....

Sibelcim geçmiş olsun kuzuya... Benim cadıda 2dk yerinde durmadığından o kanamaları 4 kez yaşadık :gitme: 2 si hain karyola yüzünden oldu eyvahedigeldismile

Sibelcim geçmiş olsun kuzuya... Benim cadıda 2dk yerinde durmadığından o kanamaları 4 kez yaşadık :gitme: 2 si hain karyola yüzünden oldu eyvahedigeldismile

ay canım geçmiş olsun sizede.... çok zor ya ne bilimzamanla alışılıyr herşeye ama birde benim kana karşı hassasiyetim var elim ayağım titrer midem bulanır ... kendimden kan alınırken bile fena olurum selin alınırken hiç giremem ama böyle ağzı dudaklarını kan içinde görünce koptum ben((( rabbim beterlerinden korusun...

Hem Seline hem de babanıza çok geçmiş olsun. Kan görünce insan daha bi panikliyor Allahtan sadece dudağı kanamış. Nazar mı deydi yavruşa. Dün babanneyle büyükbaba bizdeydi. Tatilden döndüler 15 gündür Didarı görmüyorlardı. Didar onları görünce ne şirinlikler yapacağını şaşırdı. Çok sevdiler, biz de sevdik tabii. 5 dk. sonra çocuk patt düştü alnını sehpaya çarptı. Hepimiz nazara yorduk, ben de içten gelerek sevince nazarım değer biliyorum.

:bbo: ayyy çok kötü bi durum. kafamçokkarıştı İlacın tanıtımına bakarken "ağızlarına gelmiyor mu bu akıntı" diye düşünmüştüm. Geliyormuş demek. Çekerken çok dikkatli olmak lazım.

AİDA canım evet nazarın çok etkisi var inanırım her şekilde.... seline bizde dr. da nazar değdirdik koridordada sevenler oldu yabancı turistler falan da vardı alışveriş merkezinde onlarda sevdiler seline birşeyler dediler sonra düştü işte ne yapalım olacağı varmış artık...... akacak kan damarda durmazmisali....

C.tesi günü LCW den Didara bir mont aldık. Kapşonu kürklü, kolunun içinde lastikli ayrı bir kol daha var, hava girmesin diye yapmışlar. 2 yaş aldık olmadı. 3 yaş aldık kolları oldu göğüs sıktı. 4 yaş aldık kolları biraz uzun oldu, göğüs oturdu. e 5 yaş da alacak değilim dedim. 4 yaş aldık. Ama göğüs kısmı sıkıca oturuyor, zamanla açılır mı acaba? Onu alana kadar da mağazayı birbirine kattı zaten. Yerlere yattı, koştu, ne bulduysa ağzına soktu. Montu giymeye direndi. Eşim deli oldu ben ya sabır çekip durdum. Millet çocuğuyla gelmiş, giysileri giydirip deniyor, çocuklar da uslu uslu bakınıp duruyorlar. Nasıl özendim nasıl. Bebekliğinden beri dışarı çıkıp şöyle keyifle gezindiğimizi hatırlamıyorum.

belmacım normalde sunfer filtre var yani pipet gibi s eyin oucunda burna sokulan yerde ama ibo oyle bir kuvvetle çekmiski o sunger yerinden oynadı yani ben kaç kez kulladım hiç agzıma falan girmediydi :)))

Geçmiş olsun Ada cığa,çabucak iyileşsin inşallah.
Koşturmaktan insan bastığı yeri bilemiyor, tahmin edebiliyorum halini.
Sana da çok geçmiş olsun.ç
Ne güzeldir buluşma anları hele de bir anne yavrunun buluşması. Allah hiç ayırmasın.

Bugün yine kendime alışverişe çıktım ve yine kendime bir şey alamadan döndüm Özde ye 2 pantolon aldım bu hep böyle mi olacak ya?! :))
AYNEEENNN, ben de kendimi kaybediyorum mağazalarda annem artık yeter bir sürü eşyası var diyor. Bi de bana da pahalı gelmiyor çoğu zaman kızıma birşey alırken. Eskiden(Anne olmadan önce) çocuk eşyaları çok pahalı gelirdi.
Annelik böyle bir şey demek ki.
Bukeeettt hava acmis super, sicaklik biraz articakis bu daha super:))
Eveet evet pırıl pırıl Nurdanım.

Maşallah kuzuya 4 yaş ha, tombiş prenses, çok şeker.
Lastikli kısımları varsa açılır herhalde.
Bizde mağazalara girdik mi kendini kaybediyor bizimki ne bulsa yere atıyor ordan oraya yürüyor. Aynaları öpüyor asla arabasında oturmuyor.

BEn de KANZ da %50 indirim olan kısımdan kışlık bir mont aldım. Rengi krem-Ekru gibi, çabuk kirlenir ama koyu renkleri hiç sevmiyorum çocuklarda. NE yapalım yıkarız sık sık.

AİDA gülegüle giysin prenses montunu cidden 4 yaş çok büyük geldi gözüme... ben geçen sene seline almıştım 2 yaş bu sene hala oluyor ... geçen sene kollar falan büyüktü ama bu sene rahat tam olarak oturuyor..... marka olarakda kalıp farkediyor olabilir......

ÖZLEM kesinlikle öyle... doğumldan sonra çok saldım ben kendimi hala toparlayamıyorum.... seline birşey alırken kendimi kaybediyorum aman buda güzel buda olsun herşey almaya çalışıyorum oyuncak oydu buydu hiç gözüm maddi anlamda gömüyor dünyayı alıyorum... ama kendime gelince ama yok almasamda olur şimdi acil değil evdekiler idare eder gerek yok gibi bahanelerle erteliyoum.... buna bi dur demek istiyorum...... paçozluktan çıkmak istiyorum artık..... kendime bakmamın zamanı geldide geçiyor bile(((

Cicilerinizi güle güle kullanın :) Bizim bu sene montumuz mor yakışıyor kuzuma :)
Az önce dedim kızım git dolabından bezini getir altını değiştirelim... Odsına giderken arad dönüp dönüp bana bakıyor ben tekrarlıyorum bezini git dolabından getir diye... Baktım almış dolapta mayo bezleri bulmuş getiriyor elini uzata uzata bana getiriyor :)) Diyorum bez o bez değil mayo hıı diyor sıpa ya kaydirigubbakcemile3

bizim montun bedenini soylesem inanamassınız
geçen sene carrefour un market kısmından almıstım ama okadar sık ki. 6 ay beden su an
nasıl bir altı aylık çocuk içindir amerikalılara goremi yapılmıs bilmiyorum yani:) kollar nasıl uzun bu sene hala uzun geçen sene almıstım geçen kıs giymesi için kolları resmen kol kısımlrının yarısının içinde kalıyordu nasıl biir kalıptır anlamadım bu sene kollar yine uzun bedend ar gelmeye basladı. birkaç ay giyer sonra indirime girer alırım artık diyorum yeni birsey ama rengini modelini oyle begeniyorumki sapkası atkısıda tesaduf uydu monta krem ustu morlu cicek nakıs desenleri var bot aldım birde mor o da denk geldi ozellikle degil krem mor gezeceğiz bu kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…