kolay gele: ) beğeni meselesi tabi.forno da iyidir salak değil kızma
sana gelsin evrim.sra şeker hamuru yapar bunlarla şimdi:))
fornoya kımse bısı demedı bacım.. herkesin fornosu kendıne.. :)
sen burada bana kotu bısı mı demek ıstedın.. bı açıver şu yumoş ayıların içini bana bi..
bu da benden olsun..
bak bu da ole.. beyas ama cok sevımlı.
kalbin kadar beyas ve temiz bu sayfayı ben ne yparım biliyunmu
ayyy çok tatlı aynı kuzey.çoook şeker
evrim nan ben sana sucuk ağacı alırım len.yeter ki ye sen.küfte de yaparım, her bişeyde.nesfiti ara öğün yaparız.bana gelsen kahvaltıya hepini yaparım.börek de yaparım.ama sen kıymalı sevmen peynirli yaparım
ee bu kadar israra ben geleyim:))evrim nan ben sana sucuk ağacı alırım len.yeter ki ye sen.küfte de yaparım, her bişeyde.nesfiti ara öğün yaparız.bana gelsen kahvaltıya hepini yaparım.börek de yaparım.ama sen kıymalı sevmen peynirli yaparım
yok sensız olmaz.. nefes almadan yaşanmasss.. yok sensiz olmaz.. bunu baskası annamass... ne gunesler dogar senı gormeyınce.. ne sarkılar soylenır gönlümüzceeeeeeee...
oyyy gözümün önüne geldin.sevdim okşadım fısıldadım nesfit verdim sağa
bajım neva da tutamadım son uykusunu 7'de uyudu 8'de kalktı.bu gece uzun olacak besbelli
dimek yarım saatten sonra travma yaşıyo beyiniz.film konusunda kendilerine katıldığımı bilmenizi isterim
bu meseleler fasla kurcalamaya gelmess bajım.. karışşştırma oraları.. derin sular buralar.. gezinme.. üzmeyelim seni.
bu da benden olsun..
bak bu da ole.. beyas ama cok sevımlı.
Hamile iken bi arkadas gurubum vardı.. kadınların burunlarından getırmıstım, her ay bırınde toplanılıordu.. yapıyorsanız bol yapın, cok yapın, karın doyuracak seyler yapın, dişe dokunur seyler yapın, yoksa valla yedi cedde yayarım becerısıslıgınızı dıyordum.. onlar da hamıllegım boyunca ne bılıolarsa döktürmüşlerdi.. sımdı buradan cıkan sonuc sakın senı korkutmasın Elüfüm.. o saman hamıle idim.. simdi insana döndüm.
yok sensız olmaz.. nefes almadan yaşanmasss.. yok sensiz olmaz.. bunu baskası annamass... ne gunesler dogar senı gormeyınce.. ne sarkılar soylenır gönlümüzceeeeeeee...
en son ne zaman sinemaya gittim hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorumki hayatta aşk filmlerine falan para vermem ziyan olur param yahuu
ama korku filmlerine balıklama atlarım
Niyeymiş kardeşim.. ne munasebet!!!!! romantık komedıler insana keyif veren, yüzünü gülümseten, kafasını boşaltan şeyler..
ben dıyor muyum.. abbuk sabbuk manyak manyak seyleri film die millete seyrettiriolar.. ızlerken geriliyorsun, kasılıyorsun, ya da hayal dünyanın teeeeeeee olmadık yerlerınden fırlamış ışın kılıçlarını bilmem kaç yüz kere izledikleri halde hala keyif almalarını da ben idrak edemiyorum.. evliyim, bir cocuk annesiyim.. mutluyum.. "hayatın" orgazmının dibine de vuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?