2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gele: ) beğeni meselesi tabi.forno da iyidir salak değil kızma

fornoya kımse bısı demedı bacım.. herkesin fornosu kendıne.. :)

sana gelsin evrim.sra şeker hamuru yapar bunlarla şimdi:))

sen burada bana kotu bısı mı demek ıstedın.. bı açıver şu yumoş ayıların içini bana bi..

bırak sen ince işleri.. de sadede gelelim, ole fesfit falan kakalayacaksan yanımızda gelırkene ekmek arası kuru kofte, sarma, kızartma falan yapıp getırelım bare.. aç kalmak varmış serde

Hamile iken bi arkadas gurubum vardı.. kadınların burunlarından getırmıstım, her ay bırınde toplanılıordu.. yapıyorsanız bol yapın, cok yapın, karın doyuracak seyler yapın, dişe dokunur seyler yapın, yoksa valla yedi cedde yayarım becerısıslıgınızı dıyordum.. onlar da hamıllegım boyunca ne bılıolarsa döktürmüşlerdi.. sımdı buradan cıkan sonuc sakın senı korkutmasın Elüfüm.. o saman hamıle idim.. simdi insana döndüm.

evrim nan ben sana sucuk ağacı alırım len.yeter ki ye sen.küfte de yaparım, her bişeyde.nesfiti ara öğün yaparız.bana gelsen kahvaltıya hepini yaparım.börek de yaparım.ama sen kıymalı sevmen peynirli yaparım

Elif, sen su pastayı ye be annem.. sözünü de pastayı da.. bak kan sekerin düşüyor.. bana sarıyorsun :))

nerden bılıosun kıymalı sevmedıgımı.. :))

yok sensız olmaz.. nefes almadan yaşanmasss.. yok sensiz olmaz.. bunu baskası annamass... ne gunesler dogar senı gormeyınce.. ne sarkılar soylenır gönlümüzceeeeeeee...

Son düzenleme:
ee bu kadar israra ben geleyim:))
yok sensız olmaz.. nefes almadan yaşanmasss.. yok sensiz olmaz.. bunu baskası annamass... ne gunesler dogar senı gormeyınce.. ne sarkılar soylenır gönlümüzceeeeeeee...

biliyorum bensiz olmaz geldim iste burdayim ben bu iste ustayim:))gerci bu temizlik reklamiydi ama olsun:))

miyavv miyavvv :kedi:
bu meseleler fasla kurcalamaya gelmess bajım.. karışşştırma oraları.. derin sular buralar.. gezinme.. üzmeyelim seni.

Tamam sustum vurma :tomato:

bu da benden olsun..

bak bu da ole.. beyas ama cok sevımlı.

Oyyy bunlar ne kadr sevimli böle cnım çekti tabii ilk fotodakinden aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

en son alınan haber bu ikiliden odalarına çekilmişler sonra galiba sempatiksalakcinni

en son ne zaman sinemaya gittim hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorumki hayatta aşk filmlerine falan para vermem ziyan olur param yahuu
ama korku filmlerine balıklama atlarım

Günaydın herkeslere,

Benim günüm aydı mı aymadı mı daha belli değil. Kocamdan tel. bekliyorum. Dün akşam Didarın altını açıyordum, her zamanki gibi elimden kaçıp Kemalin yattığı kanepenin etrafında koşmaya başladı. Ben de " babası yardım et, tut getir şunu" dedim. Kemal tam yerinden kalktı kızın arkasından koşacaktı ki, çatt diye bir ses geldi. Kemal yerde, "ayağım da ayağım" diye kıvranmaya başladı. Koltuğun ayağına küçük parmağını çarpmış. Uzun süre yerden kalkamadı. Hastaneye gidelim dedim, istemedi. Sabah hala ağrı geçmemişti, ayakkabı giyemeyince mecbur hastaneye gitti. Şimdi bekliyorum bakalım, kırık mı, diyecekler, çıkık mı... Durduk yerde, amaaaan. Nerden dedim yardım et diye. Kırk yılda bir yardım edeceği tuttu onda da sakatlandı adam.

en son ne zaman sinemaya gittim hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorumki hayatta aşk filmlerine falan para vermem ziyan olur param yahuu
ama korku filmlerine balıklama atlarım

Haziran ayında bir filme gitme girişiminde bulunduk, ikinci yarıda babanne, büyükbaba, Didar sinemanın kapısına dayandı. Çocuk ağlıyormuş, durmamış. Bir daha da gitme girişiminde bulunmadım. Korku filmini severim ama doğumdan beri seyredemiyorum. Çok etkileniyorum. Geçen gün internetten "üç harfliler..." diye yeni bir türk filmi var ya, onu bulduk. Sadece fragmanına baktım, gece uyuyamadım. Yok ben vazgeçtim bu filmi seyretmek istemiyorum.

Romantik komedileri ben de çok severim. Özellikle de Sandra Bullock oynuyorsa. Romantik komedi, korku, tarihi, otobiyografik, dram hepsini hepsini çook severim yalnız bilim kurgularda seçiciyimdir.

Şimdi kemal aradı, kırık-çıkık yokmuş, incinmiş. çoook işim var tutmayın beni buralarda. Bir takıldı mı kalıyorum. Hadi byeee. opuyorumnanaktan

günaydın.... moralim bozuk, sinirliyim,stresliyim,ağresifim...

akşam eşimle tartıştık biraz ailesiylede sürtüşür gibi olduk moralim çok bozuk eşime göre her zamanki gibi ben haksızım bir kere bile sen haklısın diyemedi bunca senelik evlilğimizde...dün akşamden beri konuşmuyorum kolay kolay konuşmayıda düşünmüyrum kırgınım kendilerine çok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…