2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şu yogurt corbasına en çok yarma bugday yakısıyor babalar.. kım ne derse desın..

sız yazmayın bakın ben daa neler sacmalayacagım sıze :))

Sosis dedın de gecen gün Ozdılek ın marketınde sosıs seklınde peynır gordum.. Muratbey ın dı.. bole içi domatesli, biberli olanı falan vardı.. cok hoşuma gıttı goruntulerı..

şu yogurt corbasına en çok yarma bugday yakısıyor babalar.. kım ne derse desın..

sız yazmayın bakın ben daa neler sacmalayacagım sıze :))

ben de onu diyorum. yarma buğdayı ayrıca haşlamak lazım düdüklüde.dondurucuya koysan haşlayıp güzel olmuyor..bir de kurufasulye yedim çok fenayım
dokandı dokandı...

Sosis dedın de gecen gün Ozdılek ın marketınde sosıs seklınde peynır gordum.. Muratbey ın dı.. bole içi domatesli, biberli olanı falan vardı.. cok hoşuma gıttı goruntulerı..

barbekü peynir mi? ben özdilekin marketini sevmedim.buradaki çok kasvetli.bi fokunu sevmedim buranın.ilk defa böyle oluyor.neyyyseee

ben de onu diyorum. yarma buğdayı ayrıca haşlamak lazım düdüklüde.dondurucuya koysan haşlayıp güzel olmuyor..bir de kurufasulye yedim çok fenayım
dokandı dokandı...

nie gusel olmasınkine?? ben ole yapıorum hep.. haslayıp sogutup posetlere koyuyorum, yassılastırıp dıfrıse atıorum, corba yapacagım zaman kırıp kırıp ıcıne atıorum.. neyin analizini yapıosun da beenmıosun ki ne..

anam sana ikramı nası hazırlıycam ben.. korkutma benı be kadın eyvahedigeldismile

barbekü peynir mi? ben özdilekin marketini sevmedim.buradaki çok kasvetli.bi fokunu sevmedim buranın.ilk defa böyle oluyor.neyyyseee

buradaki şahane yaa.. yok yok... cok sevıyorum ben buranınkini.. içini gezmek cok keyıflı.. neyse deşmiyim.. şükret var bari.. ama orayı da bılıorum kümes gibi.. haklısın

yok deıl.. farfükü yazmıodu.. feynıre sekıl yapmıslar..

haydar dümen kaset çıkaracakmış.

forno mu?

yok yav biz soğuk çorba yapıyorduk ya yazın sık sık onun içinde iyi olmuyor diye dedim.ben sıcağa pirinç kullanıyorum.yarma tabisi de iyi olur.en sevdiğim çorbadır korkma sen.ben sana kahvaltıda nesfit vereceğim mesela

Sağolasın canım olumunekankayizsmile Afik i ısırırım Özde de canı isterse yat da değiştirelim dediğimde nadiren yatar.. Ama az önce olduğu gibi uyuzluğuda tutmuyo deği dudakları morardı ağlamaktan altını değiştirene kadar elim ayağıma dolanıyor ya böyle yapınca mafoldumben

efet babası geldi şimdi onlar takılıyorlar çadırda kayısı hoşafı yşyerekten.
özlem,evrim,çeçil selam size

Selam canım özdeyle boğuşuyordum şimdi ayağımda sallıyorum ondan geç yazdım :)
Bu Ezel benı sıkıor artık.. Ozy ızlıoo.. ama benı sarmıyor.

Aynen hatta şuan sesi beynimde deprem yaratacak kadr yüksek kumanda hakimiyeti bende değil ve gıcık oluyorum bu duruma kıs dedim ama beni takan kim...

açıklamaların için teşekkürler balm.
türkü kaseti,arkadan da saba tümer kahkahalarıyla vokal yapacakmış.ayrıntılı bilgi için bkz: facebooktaki mecaj kutunuz.

selam özlem bebek.
benim iştah tavan yaptı üşümekten.okul buzz gibi.hep yimek istiyorum tatlı istiyorum

bizim evde kimse kurtlar vadisi,ezel,arka sokaklar,adanalı vs izleyemez çizerim

Evrim yazını gördüm ne anlamlı ve çok şey anlatıyor..tek kelimeyle harika...
Taze siznde aşı olmuş geçmiş olsun boy kiloda çok güzel maşallah ...
Şu meşhur ciciler çocuktan sonrada öğleden akşama atraksiyon olabiliyormuş dedirtiyor ...:)))
Fatma yiğitte yürümüş hadi gözün aydın...Saçlarınıda güle güle kullan...
Mari Adacık hastaymış geçmiş olsun...üşütmüş anlattıklarından bu çıkıyor...
Çeçil saçlar yakışmış :)))
Şevvalde diş patlatmış diş derdi bitecek bezden kurtarma başlayacak...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…