çok sıkıcısınız.gidiyorum ben.
şu yogurt corbasına en çok yarma bugday yakısıyor babalar.. kım ne derse desın..
sız yazmayın bakın ben daa neler sacmalayacagım sıze :))
Sosis dedın de gecen gün Ozdılek ın marketınde sosıs seklınde peynır gordum.. Muratbey ın dı.. bole içi domatesli, biberli olanı falan vardı.. cok hoşuma gıttı goruntulerı..
ben de onu diyorum. yarma buğdayı ayrıca haşlamak lazım düdüklüde.dondurucuya koysan haşlayıp güzel olmuyor..bir de kurufasulye yedim çok fenayım
dokandı dokandı...
barbekü peynir mi? ben özdilekin marketini sevmedim.buradaki çok kasvetli.bi fokunu sevmedim buranın.ilk defa böyle oluyor.neyyyseee
haydar dümen kaset çıkaracakmış.
nie gusel olmasınkine?? ben ole yapıorum hep.. haslayıp sogutup posetlere koyuyorum, yassılastırıp dıfrıse atıorum, corba yapacagım zaman kırıp kırıp ıcıne atıorum.. neyin analizini yapıosun da beenmıosun ki ne..
anam sana ikramı nası hazırlıycam ben.. korkutma benı be kadın eyvahedigeldismile
ösleeemm çaça ayçanın beyninin engin denizlerle dolu olması tabir çık gizeldi dimi.
yaffa düşün düşün biyere varılmaz icraat lazım.
senin için üzülüyorum ya gerçekden bak.
eşinle muhabbetiniz artsın huzurunuz daha çok olsun istorum.inş.dua ediyorum size.
bide ben o yahonun dişi versiyonu olan sıpa özdeyi yerim
çok akıllı maşallah bezde getirirmiş. ha mayo bez ha bez oda onunla aynı görevi görcek ya
afikde kaka yapmışsın hadi odana koş değiştirelim diyorum çekmecden bez alıp yatıyor yere.
efet babası geldi şimdi onlar takılıyorlar çadırda kayısı hoşafı yşyerekten.
özlem,evrim,çeçil selam size
Bu Ezel benı sıkıor artık.. Ozy ızlıoo.. ama benı sarmıyor.
buradaki şahane yaa.. yok yok... cok sevıyorum ben buranınkini.. içini gezmek cok keyıflı.. neyse deşmiyim.. şükret var bari.. ama orayı da bılıorum kümes gibi.. haklısın
yok deıl.. farfükü yazmıodu.. feynıre sekıl yapmıslar..
forno mu?
selam özlem bebek.
benim iştah tavan yaptı üşümekten.okul buzz gibi.hep yimek istiyorum tatlı istiyorum
bu yeme durumu bende de tavan yaptı ya!Evrim seni nesfitle kndırckmış sen o zaman hesra ya git naniknanik
bizim evde kimse kurtlar vadisi,ezel,arka sokaklar,adanalı vs izleyemez çizerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?