2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam babyler başı ing sonu tr nasıl selamsa...
Telden aranısa katılıyorum niye yasdım azcuk rahat azcuk gıcık bu tel işi ama teknolojinin gösünü sefeyim..

heeebide DODO nun boyda kiloda maşallah
boyu hele uzun veled olacak
sen başka bi deyim kullansanda dodo dalyan gibi izmir beyfendisi olacak

inşallah Güliciğim. O zman şöyle diyelim, dalyan gibi, beyefendi görünümlü İzmir piji olsun?

Ben çok feminen giyinmem bu arada :) çoğunlukla erkek gibi giyinir çıkarım. içim pek fena ama, ona bişi diyemem :))

Onur: ööööfffff, ne sıkıcı! Bu filmleri neden yaparlar ki? Hele ki romantik komedilerden nefret ediyorum. Kim izler romantik komediyi?
Ben : Genç kızlar ve evlenememiş kadınlar.
Onur: Hah yaaa, evet değil mi? Nerde bir star wars?
ben: ..................

şu yogurt corbasına en çok yarma bugday yakısıyor babalar.. kım ne derse desın..

sız yazmayın bakın ben daa neler sacmalayacagım sıze :))

ay egriiii, aynı zamanda davuklu domatesli yap bak, ona da çok yakışıye. I love yarma, I love bulgur. gerçi sen davuk yemiyor idin.

forno :)) salak

Dün geceki Doruk hezimetinden sonra, bugün 6 saat ders ve 10 sahat nöpet, ebemi öptü ve Doruk hala uyumuyor gençler. Bu gece uzun olacak besbelli... Sen benim canım!

ha ıyı o saman.. Allah razı olsun cıger pare.

açıklamaların için teşekkürler balm.
türkü kaseti,arkadan da saba tümer kahkahalarıyla vokal yapacakmış.ayrıntılı bilgi için bkz: facebooktaki mecaj kutunuz.

amannnnnn.. dangalaklar..

bizim evde kimse kurtlar vadisi,ezel,arka sokaklar,adanalı vs izleyemez çizerim

vay.. kışın kestanelerı sana getıreyım o hal.. :))

bu yeme durumu bende de tavan yaptı ya! Evrim seni nesfitle kndırckmış sen o zaman hesra ya git naniknanik

ne yeme durumu imiş.. herkesin tavanından sarkıoo su ara.

o benim len.nesfitle ben düdükleyeceğim..süt dilimi yesem.çok kalorili değil.süt abiiiiiii

esra beni kaloriye bğ anammm

o süt abii tek basına 500 kalori bajım...

süpermiş sizin eve geliyorum o zaman sobada ynıyormuş hazır sobanın arkasına bir minder nesfit bile istemem kedi gibi otururum :kedi:

olumunekankayizsmile nanım yaaa.. deniz senin için kurum kurum kurusunn uğrunda.

onur sallıyor, yarım saatlik süreyi doldurmak üzere. yarım sahati aşınca agresife bağlıyor beyim benim. Ben gideyim. İşthım tavan. Evdeki pastalık petibörleri yiyorum. akşam da 250 gr kadar kadayıf yidim. Şerbetli tatlı sevmediğim halde. Hakkımda hayırlısı. Reglime 3-5 gün kaldı. Ondan olsa gerek.

Davık yıyorum ben, ama Tusı ye yedırmıyorum..

fornonun nesi salak.. teeesüüf ederimm.

tesekkur ederım Deryacım..

o benim len.nesfitle ben düdükleyeceğim..süt dilimi yesem.çok kalorili değil.süt abiiiiiii

esra beni kaloriye bğ anammm

bunu okuyan salifo aşkolsun burada dağ gibi kocan varken esra'ya beni kaloriye boğ yazmışsın dedi gitme diye yalvarmama rağmen pasta almaya gitti bana.istemiyorum diyorum anlatamıyorum.bu adamla nasıl zayıflaycağım ben

Haalllaa halla.. sızın cocuklarda ne eziyetçi.. Tusi pıjamalarını gıyıp saat sekızde yattı.. 12 gıbı çişe kalkar sütünü içer sabah 8 e kadar yatar sıpam her gece oldugu gibi..

çok şaşırıyorumm sise falllaaaaa

vay anasını sayın seyirciler.. bu saatte haaa.. pehh pehh pehhhhhhhhh..

kaydirigubbakcemile3 siz pastaları götürün millete nesfit verin olur mu hiç? laelaelaelaelae

Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!

süpermiş sizin eve geliyorum o zaman sobada ynıyormuş hazır sobanın arkasına bir minder nesfit bile istemem kedi gibi otururum :kedi:
oyyy gözümün önüne geldin.sevdim okşadım fısıldadım nesfit verdim sağa
bajım neva da tutamadım son uykusunu 7'de uyudu 8'de kalktı.bu gece uzun olacak besbelli
dimek yarım saatten sonra travma yaşıyo beyiniz.film konusunda kendilerine katıldığımı bilmenizi isterim

Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!

bu meseleler fasla kurcalamaya gelmess bajım.. karışşştırma oraları.. derin sular buralar.. gezinme.. üzmeyelim seni.

Niyeymiş kardeşim.. ne munasebet!!!!! romantık komedıler insana keyif veren, yüzünü gülümseten, kafasını boşaltan şeyler..

ben dıyor muyum.. abbuk sabbuk manyak manyak seyleri film die millete seyrettiriolar.. ızlerken geriliyorsun, kasılıyorsun, ya da hayal dünyanın teeeeeeee olmadık yerlerınden fırlamış ışın kılıçlarını bilmem kaç yüz kere izledikleri halde hala keyif almalarını da ben idrak edemiyorum.. evliyim, bir cocuk annesiyim.. mutluyum.. "hayatın" orgazmının dibine de vuruyorum.

Son düzenleme:

kolay gele: ) beğeni meselesi tabi.forno da iyidir salak değil kızma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…