bağlntım iğğrençç sürekli hata verio
tazemm sana takılmazmıyım yaff ben sana fena sararım
ayrıca leopar desenli cicilerinde hayırlı olsun sabahki postanın üstüne demek ha resiiilll sositososito
evrimle okadar takılıyosunuz üzüm üzme bakabaka hesabı sizde geçerli değil sanırsam.
ayrıcaa varya şimdi seni tepeden tırnaga süzünce
kırmızı ruc kırmızı oce ve altına illaki topuklu düşünürdüm emma velakin sen rahat seviomussun şaşırdım..
sen kokoşsun yaff
heeebide DODO nun boyda kiloda maşallah
boyu hele uzun veled olacak
sen başka bi deyim kullansanda dodo dalyan gibi izmir beyfendisi olacak
film dedimde aklıma geldi yaa şu mehmet ve arzu aslantug un filmini pek bi övdüler
AŞKIN 2.Cİ YARISI
bizde ailenecek severis hüngür foşurt romantik duygusal filmleri
en kısa zamanda gideceyuk inş.
kocacımlan aşkımızı depreştirelim diyoruz
giden varmı???
şu yogurt corbasına en çok yarma bugday yakısıyor babalar.. kım ne derse desın..
sız yazmayın bakın ben daa neler sacmalayacagım sıze :))
buradaki şahane yaa.. yok yok... cok sevıyorum ben buranınkini.. içini gezmek cok keyıflı.. neyse deşmiyim.. şükret var bari.. ama orayı da bılıorum kümes gibi.. haklısın
yok deıl.. farfükü yazmıodu.. feynıre sekıl yapmıslar..
forno mu?
yok yav biz soğuk çorba yapıyorduk ya yazın sık sık onun içinde iyi olmuyor diye dedim.ben sıcağa pirinç kullanıyorum.yarma tabisi de iyi olur.en sevdiğim çorbadır korkma sen.ben sana kahvaltıda nesfit vereceğim mesela
açıklamaların için teşekkürler balm.
türkü kaseti,arkadan da saba tümer kahkahalarıyla vokal yapacakmış.ayrıntılı bilgi için bkz: facebooktaki mecaj kutunuz.
bizim evde kimse kurtlar vadisi,ezel,arka sokaklar,adanalı vs izleyemez çizerim
bu yeme durumu bende de tavan yaptı ya!Evrim seni nesfitle kndırckmış sen o zaman hesra ya git naniknanik
o benim len.nesfitle ben düdükleyeceğim..süt dilimi yesem.çok kalorili değil.süt abiiiiiii
esra beni kaloriye bğ anammm
süpermiş sizin eve geliyorum o zaman sobada ynıyormuş hazır sobanın arkasına bir minder nesfit bile istemem kedi gibi otururum :kedi:
inşallah Güliciğim. O zman şöyle diyelim, dalyan gibi, beyefendi görünümlü İzmir piji olsun?
Ben çok feminen giyinmem bu arada :) çoğunlukla erkek gibi giyinir çıkarım. içim pek fena ama, ona bişi diyemem :))
Onur: ööööfffff, ne sıkıcı! Bu filmleri neden yaparlar ki? Hele ki romantik komedilerden nefret ediyorum. Kim izler romantik komediyi?
Ben : Genç kızlar ve evlenememiş kadınlar.
Onur: Hah yaaa, evet değil mi? Nerde bir star wars?
ben: ..................
ay egriiii, aynı zamanda davuklu domatesli yap bak, ona da çok yakışıye. I love yarma, I love bulgur. gerçi sen davuk yemiyor idin.
forno :)) salak
Dün geceki Doruk hezimetinden sonra, bugün 6 saat ders ve 10 sahat nöpet, ebemi öptü ve Doruk hala uyumuyor gençler. Bu gece uzun olacak besbelli... Sen benim canım!
Evrim yazını gördüm ne anlamlı ve çok şey anlatıyor..tek kelimeyle harika...
Taze siznde aşı olmuş geçmiş olsun boy kiloda çok güzel maşallah ...
Şu meşhur ciciler çocuktan sonrada öğleden akşama atraksiyon olabiliyormuş dedirtiyor ...:)))
Fatma yiğitte yürümüş hadi gözün aydın...Saçlarınıda güle güle kullan...
Mari Adacık hastaymış geçmiş olsun...üşütmüş anlattıklarından bu çıkıyor...
Çeçil saçlar yakışmış :)))
Şevvalde diş patlatmış diş derdi bitecek bezden kurtarma başlayacak...((
o benim len.nesfitle ben düdükleyeceğim..süt dilimi yesem.çok kalorili değil.süt abiiiiiii
esra beni kaloriye bğ anammm
bunu okuyan salifo aşkolsun burada dağ gibi kocan varken esra'ya beni kaloriye boğ yazmışsın dedi gitme diye yalvarmama rağmen pasta almaya gitti bana.istemiyorum diyorum anlatamıyorum.bu adamla nasıl zayıflaycağım ben
bunu okuyan salifo aşkolsun burada dağ gibi kocan varken esra'ya beni kaloriye boğ yazmışsın dedi gitme diye yalvarmama rağmen pasta almaya gitti bana.istemiyorum diyorum anlatamıyorum.bu adamla nasıl zayıflaycağım ben
kaydirigubbakcemile3 siz pastaları götürün millete nesfit verin olur mu hiç? laelaelaelaelae
oyyy gözümün önüne geldin.sevdim okşadım fısıldadım nesfit verdim sağasüpermiş sizin eve geliyorum o zaman sobada ynıyormuş hazır sobanın arkasına bir minder nesfit bile istemem kedi gibi otururum :kedi:
bajım neva da tutamadım son uykusunu 7'de uyudu 8'de kalktı.bu gece uzun olacak besbellionur sallıyor, yarım saatlik süreyi doldurmak üzere. yarım sahati aşınca agresife bağlıyor beyim benim. Ben gideyim. İşthım tavan. Evdeki pastalık petibörleri yiyorum. akşam da 250 gr kadar kadayıf yidim. Şerbetli tatlı sevmediğim halde. Hakkımda hayırlısı. Reglime 3-5 gün kaldı. Ondan olsa gerek.
Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!
yersem dört ayak üstünde yürüyüp anıracağım.büyük yemin ettimvay anasını sayın seyirciler.. bu saatte haaa.. pehh pehh pehhhhhhhhh..
olur olur missssskaydirigubbakcemile3 siz pastaları götürün millete nesfit verin olur mu hiç? laelaelaelaelae
oyle fallllaa kardeşşş :çok üzgünüm:
yersem dört ayak üstünde yürüyüp anıracağım.büyük yemin ettim
olur olur misssss
kaydirigubbakcemile3
Niyeymiş kardeşim.. ne munasebet!!!!! romantık komedıler insana keyif veren, yüzünü gülümseten, kafasını boşaltan şeyler..
ben dıyor muyum.. abbuk sabbuk manyak manyak seyleri film die millete seyrettiriolar.. ızlerken geriliyorsun, kasılıyorsun, ya da hayal dünyanın teeeeeeee olmadık yerlerınden fırlamış ışın kılıçlarını bilmem kaç yüz kere izledikleri halde hala keyif almalarını da ben idrak edemiyorum.. evliyim, bir cocuk annesiyim.. mutluyum.. "hayatın" orgazmının dibine de vuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?