ayy inş canım yaaa ben bekarken annem dr ye götürdüğünde vermişti ama acayip uyku yapıodu ama bebişler için de olsaa:)) aslında mustinin iştahı ramazanın başından beri ii deil amaa son zmnlarda iice kötü oldu gerçekten çok zormuş sibelcim yaaaNURRR ah o iştah açıcı ilacı bi bulsam varya :))))) biz aylardır böyleyiz ya çok zor iştahsız bebek.....dişlerde etkili olabilir canım inşallah geçicidir geçer sizinki......
Bu gece bizde çok fenaydık ya.. Hiç abartmıyorum en az 15-16 kez kalkıp gittim defne hanımın yanına. Tam yatıyorum 10 dk geçiyor zırrrrr hemen ağlıyor.. okuyum üfleyim diyecem reglim var yapamıyorum. Benim için çoooook yorucu bi geceydi. Artık sinir tavan yaptı eccük bağırdım gecenin köründe, eşimde bağırma Yaa Sabır de diyormafoldumben Bu ağustos bebişleri hep böle galiba... Gün geçtikçe düzeleceklerine geri gidiyorlar yaf.
Dnzyildizi canım Özlem di sanırım ismin. Çok sağol Allah kimseye göstermesin. Derya Yusufa da geçmiş olsun.. Biz daha yaptırmadık kolundan dolayı. haftaya inş. bizde aşımızı olur kurtuluruz. Ateş yapması kötü olmuş. Şuan nasıl durumu?
buluşma mı var
ben kaçırıyorum herşeyi
evime hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler
herkese günaydınn
artık daha aktif girebilirim dün kadınlar geldi temizliğe hiç içime sinmedi ama elim mahkum olduğu için almak zorunda kaldım doğum olsada şöle kendi evimi kendim temizlesemm.....
neyse cumartesi mustinin sabah biri öğleden sonrada dier dikişi düştü normalde 4 tane dikişi vardı ama 2 sini görmedik banyoda yaptı artık normal hayatına döndü cumartesiden beri boşuna dememişler yaa küçükken daha çabuk iileşio die üst komşumuzun oğlu oldu ramazanda 9 yaşında 3 haftada düşmüş dikişleri 13 gün sonra giymiş üzerini mustinin hemen ii oldu şekli çok komik yaa önce ki daha güseldi diorum kibardı:))))
film lerden konuşulmuş valla hangisi olursa olsun hoşuma gidiyorsa bana keyif veriosa hepsini izlerim bizde sinema keyfi yapmıyalı uzunnn zmn oldu dahada gidemeyiz sanırım....
bugün kocam tartılmaya gitti yine:))) ankaraya yarın heyete girecek artık teskereyi verselerde bitse şu dertt her gittiğinde rapor veriolar bu sefer biter inş bugün dönecek yarın tekrar ankaraya gidecek belki bende peşine takılırım götürürse doğumdan önce şöle bi ankarada havası yapalım istiyorum
DERYA geçmiş olsun canım ya ateş yaptı demek dişle birleşince demek o yüzden oldu. bizde yapmadı ama selin çok huysuz bizimde dişler geliyor hepimiz gerginiz.....
tartışma konumuz aileside var işin içinde ama herkesi geçtim eşimin her zaman her konuda sessiz kalması beni savunamaması birkez bile olsun evet sen haklısın diyememesi hep ben haksızım hep hatalı olan benim onun gözünde bende artık bu konumda olmaktan bıktım bunaldım birilerinin bana hak vermesini istiyorum en tabi hakkım eşimdende bunu beklemem ama yok işte...... az önce iş sormak için aradı sorduğu soruyu cevapladım ve kapattım bu kadar o bir daha aramadı bende aramıyorum çünkü kırgın ve kızın olan benim ha bi özürlede bunu telafi edebilirmi bilmiyorum çünkü yılların artık yorgunluğu bıkkınlığı var üzerimde... off çok uzun oldu özür dilerim... birden boşaldı hepsi((
NURRR ah o iştah açıcı ilacı bi bulsam varya :))))) biz aylardır böyleyiz ya çok zor iştahsız bebek.....dişlerde etkili olabilir canım inşallah geçicidir geçer sizinki......
amannnn hiç zayıflatırmıyım yemiorum yediriom adamaa gösüm gibimmmm bakıom:)))Paşa atlatmış çok şükür eski hali daha mı kibardı? sırnaşık şey Adamı zayıflatmayasaydın bari kaydirigubbakcemile3 ya şu temizlik aşkın öldürecek beni bal dök yala olmak zorunda değil ki! Bozmuşsun temizlikle kafayı canım bak keyfine Yiğit paşada doğunca zaten istesende zor yetişirisin...
Amanın 15- 16 kez mi? kafamçokkarıştı Allah kolaylık versin... Benim adım Özlem cnm...
Cidden yemeyen bebek sinirleri hoplatıyor bütün annelerin iştahları bebiklere geçsin inş. :Saruboceq: Güliz ve Eda hariç
amannnn hiç zayıflatırmıyım yemiorum yediriom adamaa gösüm gibimmmm bakıom:)))
efett özlem altını değiştirirken diorum ki buneee böle diom şekli neyi kaydı bunun diorum ben dierini istiom diom mustinin nasıl hoşuna gidio darısı yiğit paşama inş...
ev konusuna gelince özlemcim evde annem babam ben yaşıoduk evi toplayıp oturuduk hiç dağınık olmazdı sanırım ondan şimdi çok dağıtan bi bebek deil musti ama yerde en ufak bişi görse ağzına alıo onun için hergün süpürge tutuyorum evee ama şuara yok gitmio birde diş ağrısı çıktı çıldırtıo beni dün gittim dişciye çekemem dedi doğumdan sonra gel dedi ondandan elim kalkmıo ağrı beni yoruyor....
bal dök yala olsun demiorumda mesela dün temizliğe gelen kadın gece lambasını kırdı komidini çekip süpürmemiş bile elinin yetiştiği yeri silmiş orayı görünce ben deiliriom işte elimde deil ya musti alsa o cam kırıklarını haksızmıyım öslememim....,
esrako burun tıkanıklığı için ne kullandın?????
süper şanslısın valla.tabı gudüz 2 saat uyudugu zamansa şahanedır muhtemelen.Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!
aynı evde küs olmak cok zor olur,aşarsınız inş sorunlarınızı.sebeb ne bılmıyorum ama alttan alsan cok mu ıyılık etmıs olursun.yanı esın tamamen haksızmı sana göre.günaydın.... moralim bozuk, sinirliyim,stresliyim,ağresifim...
akşam eşimle tartıştık biraz ailesiylede sürtüşür gibi olduk moralim çok bozuk eşime göre her zamanki gibi ben haksızım bir kere bile sen haklısın diyemedi bunca senelik evlilğimizde...dün akşamden beri konuşmuyorum kolay kolay konuşmayıda düşünmüyrum kırgınım kendilerine çok......
dımıı sırada tuıvalete alıstırmak var.yakınen arkadasım suan ugrasıyor.bı anda gece gunduz kestı.oglu maşşalah alıstı ama ilk zamanlar sık sık tuvalaete gıt,gaz cıkaracaksa bıle kakam var zannedıp kostura kostura gıt sonra sabırla gerı falan.hayretle izliyoruym.kolay gelsın hepimize :))Evrim yazını gördüm ne anlamlı ve çok şey anlatıyor..tek kelimeyle harika...
Taze siznde aşı olmuş geçmiş olsun boy kiloda çok güzel maşallah ...
Şu meşhur ciciler çocuktan sonrada öğleden akşama atraksiyon olabiliyormuş dedirtiyor ...:)))
Fatma yiğitte yürümüş hadi gözün aydın...Saçlarınıda güle güle kullan...
Mari Adacık hastaymış geçmiş olsun...üşütmüş anlattıklarından bu çıkıyor...
Çeçil saçlar yakışmış :)))
Şevvalde diş patlatmış diş derdi bitecek bezden kurtarma başlayacak...((
ohh ohh hayırlısıyla bunuda atlatın inşalah.hanımzade pek tedbırlı,ayagı illa sağlamda olucakneva da bir kaş adım atıyor tırsmasa
Haalllaa halla.. sızın cocuklarda ne eziyetçi.. Tusi pıjamalarını gıyıp saat sekızde yattı.. 12 gıbı çişe kalkar sütünü içer sabah 8 e kadar yatar sıpam her gece oldugu gibi..
çok şaşırıyorumm sise falllaaaaa
sinemaya enson hamıleyken gıtmıstım :)) zaten sinemaya gıtmek için 1 saat yol tepmek gerekıyo malum medenıyetten uzagız accuk :))en son ne zaman sinemaya gittim hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorumki hayatta aşk filmlerine falan para vermem ziyan olur param yahuu
ama korku filmlerine balıklama atlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?