2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURRR ah o iştah açıcı ilacı bi bulsam varya :))))) biz aylardır böyleyiz ya çok zor iştahsız bebek.....dişlerde etkili olabilir canım inşallah geçicidir geçer sizinki......

NURRR ah o iştah açıcı ilacı bi bulsam varya :))))) biz aylardır böyleyiz ya çok zor iştahsız bebek.....dişlerde etkili olabilir canım inşallah geçicidir geçer sizinki......
ayy inş canım yaaa ben bekarken annem dr ye götürdüğünde vermişti ama acayip uyku yapıodu ama bebişler için de olsaa:)) aslında mustinin iştahı ramazanın başından beri ii deil amaa son zmnlarda iice kötü oldu gerçekten çok zormuş sibelcim yaaa

bu arada moralini bozmaa yeri gelio eşlerimiz bizden yana oluyorlar yeri gelio hak vermiolar yeterki ortak noktada buluşup anlaşmak canım yaa sıkma güsel canını.....

NUR haklısın tabi önemli olan o ortak noktayı bulmak.... yani aslında o ortak noktayı bulmaktan ben sıkıldım birazda benim için başkalar bulsun:))))

Amanın 15- 16 kez mi? kafamçokkarıştı Allah kolaylık versin... Benim adım Özlem cnm...
buluşma mı var
ben kaçırıyorum herşeyi
evime hayırlı olsun diyen herkese teşekkürler

Güle güle oturun Meltem...

Paşa atlatmış çok şükür eski hali daha mı kibardı? sırnaşık şey Adamı zayıflatmayasaydın bari kaydirigubbakcemile3 ya şu temizlik aşkın öldürecek beni bal dök yala olmak zorunda değil ki! Bozmuşsun temizlikle kafayı canım bak keyfine Yiğit paşada doğunca zaten istesende zor yetişirisin...

İşte canım haklısın bu sorunları bende çok yaşadım ailesiyle karşılaştırıldığımıza durum ne olursa olsun konu ne olursa olsun onlar hep haklı oluyorlar... Şuan sana tavsiye vermek isterdim ama kelin ilacı yok ki! Ancak yüzüne açık açık hoşlanmadığını söylersin bu tutumundan anlarsa ne ala! Neden özür diliyorsun ki!? Az da olsa için açıldıysa ne mutlu :teselli: opuyorumnanaktan Benim özür sayfalarını doldurmam lazımdı burada o zaman kaydirigubbakcemile3

Cidden yemeyen bebek sinirleri hoplatıyor bütün annelerin iştahları bebiklere geçsin inş. :Saruboceq: Güliz ve Eda hariç

amannnn hiç zayıflatırmıyım yemiorum yediriom adamaa gösüm gibimmmm bakıom:)))
efett özlem altını değiştirirken diorum ki buneee böle diom şekli neyi kaydı bunun diorum ben dierini istiom diom mustinin nasıl hoşuna gidio darısı yiğit paşama inş...
ev konusuna gelince özlemcim evde annem babam ben yaşıoduk evi toplayıp oturuduk hiç dağınık olmazdı sanırım ondan şimdi çok dağıtan bi bebek deil musti ama yerde en ufak bişi görse ağzına alıo onun için hergün süpürge tutuyorum evee ama şuara yok gitmio birde diş ağrısı çıktı çıldırtıo beni dün gittim dişciye çekemem dedi doğumdan sonra gel dedi ondandan elim kalkmıo ağrı beni yoruyor....
bal dök yala olsun demiorumda mesela dün temizliğe gelen kadın gece lambasını kırdı komidini çekip süpürmemiş bile elinin yetiştiği yeri silmiş orayı görünce ben deiliriom işte elimde deil ya musti alsa o cam kırıklarını haksızmıyım öslememim....,

neysem musti uyuyorken ben kırmızı biberlerimi temizleyim kırmızı biber ezmesi yapacağım bugün bayılıyorum hemen yapıp yemek istiyorum:))) şimdilik kaçtım

Son düzenleme:
ÖZLEM evet malesef söylesemde anlamıyor yada anlamak istemiyor haksız ben oluyorum bu nereye kadar giderbilmiyorum ama ben sıkıldım artık...... evet kelin ilacına döndük yani .....

haklısın canım :) ama bende de bu ara epey açık iştah :) ama yine de bana benzemesinler eminim geçicidir benim iştah açılma olayı :))

amanın sen benim evi bi görsen varyaa..çıldırırsın herhalde.:))..saldım çayıra vallaa

ahanda benimki de zıpladı..tam oturuyorum pırt uyanıyo..off yaa off yaaa...aşıya gidicez biz de..

Dün gece değişik bir rüya gördüm ya bir arkadaşım gelmiş ama kim olduğunu tam hatırlamıyorum hamileymiş göbeğini açmış bebeğin elini görüyoruz karnına dayamış sonra bstırıyor iyice karnı deliniyor el çıkıyor oradan falan bençok panik oluyorum hemen doktoru arayalım elim ayağıma dolanıyor değişik ve sanki cidden o olayı yaşıyormuş hissi vardı :bbo:

belmacım eşine geçmiş olsun. inşallah kırık çıkık yoktur.

defne bebeğede geçmiş olsun. canım benim allah bidaha yaşatmasın gerçekten. bebekler için daha zor böyle şeyler...

giremıyorum bı kacgundur,acıyorum ama okjuma fırsatım olmuyor pek.en yakınından bı gecmıs yaptım okadar.
atladıklarım olabılerr annelıgıme yorgunluguma gezentıliğimr veriverin :))

Evrimcim tam anlayamasamda rahatsızmıssın accuk galıba.cok cok gecmıs olsun.şimdi iyisin inş.

bebikleri hasta olan tğüm arkadasdlar gecmıs olsun

Deryacım asımı ates yaptı anlayamadım iyimi şimdi paşa.bize ne huysuzkluk ne ates yapmadı su çiçeği aşısı

öle yanı bende hafıza ne geser

Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!
süper şanslısın valla.tabı gudüz 2 saat uyudugu zamansa şahanedır muhtemelen.
bizdede durum hergun bı başka.sabah 9da uyanıyorsa gunde bı kez 2 saatlık bı uyku oluyor gecede 10 gıbı uyuyo.ama erken kalkarsa mesela 8de,11i gecerken bı uyuyor 1 saat.aksama kadar yoruluyo 6 veya 7de uyku bastırıyo istersenm uyutma.uyuyo uyanıyo gece 12de uyuyo busefer.öle yanı bazı gun cok iyi bazı gun şaşıyo rota

aynı evde küs olmak cok zor olur,aşarsınız inş sorunlarınızı.sebeb ne bılmıyorum ama alttan alsan cok mu ıyılık etmıs olursun.yanı esın tamamen haksızmı sana göre.
dımıı sırada tuıvalete alıstırmak var.yakınen arkadasım suan ugrasıyor.bı anda gece gunduz kestı.oglu maşşalah alıstı ama ilk zamanlar sık sık tuvalaete gıt,gaz cıkaracaksa bıle kakam var zannedıp kostura kostura gıt sonra sabırla gerı falan.hayretle izliyoruym.kolay gelsın hepimize :))
neva da bir kaş adım atıyor tırsmasa
ohh ohh hayırlısıyla bunuda atlatın inşalah.hanımzade pek tedbırlı,ayagı illa sağlamda olucak

:içelim: dimi yaa,bunlar annelıgı beceremıyor bacım.bı ögretemedıler pijamalarını gıydırıp yatırtmayı.halbuse nekadannn basıt bı olay.

en son ne zaman sinemaya gittim hatırlamıyorum bile
ama şunu biliyorumki hayatta aşk filmlerine falan para vermem ziyan olur param yahuu
ama korku filmlerine balıklama atlarım
sinemaya enson hamıleyken gıtmıstım :)) zaten sinemaya gıtmek için 1 saat yol tepmek gerekıyo malum medenıyetten uzagız accuk :))
ama evde cok sık fılm izleriz ve korku-gerılım-polısıye-psikolojık gerılım ve sararsa macere fılmlerıne bayılırım.romantık komedı -komedı pek sevmem

Merhaba gençler! (Bugün okula gitmedim ya, size aynı şekilde selam vereyim, didim.) Buyrun, oturun :)))

Film konusunda ben de Onur'la hemen hemen aynı fikirdeyim. Star Wars izleyemedim, bunalttı beni, bir de Onur beğenmemi istiyordu, bu ön yargıyla oturup izleyemedim. Ama ben de romantik komediyle zaman harcayamam doğrusu. İzleyeceksem hiç değilse "vaaaaay, adamlar ne değişik film yapmış aga" demeliyim. Romantik komedileri % 99 tahmin ediyorum ve bayıyor beni. Hugh Grant'ı severim ama. Onun filmlerini izleyebilirim. Koca ağızlı Julia kişisinden nefret ederim, dönüp dönüp kaçarım.

En heyecanlısı da çok kanlı olmayan gerilim filmleri. Ama çok kanlıları da izlerim, 3 harfli filmleri de bayıyor, onları da tahmin ediyorum. Bir de sıkıcı geliyor, hepsi birbirinin aynısı bence. Aslında korku dizilerini daha çok seviyorum. Adeta bayılıyorum. Bİr de Dean oynarsa, ağzımın suyu akıyor ayıptır söylemesi bacılar.

Dün gece kocam dedi ki; sen çok yorgunsundur, bu gece ben sallayayım Doruk'u. Öyle de yaptı sağ olsun. Güsselce dinlendim. Sabaha karşı gene uyandı Doruk o zman ben aldım. Hala ishal ve kucak delisi. Sürekli kucağımda olmak istiyor. Pek fena

Şu ishal de bir geçseydi, sanırım uyuyacak artık gece ama karnı ağrıyor.

ayy Nur inanamıyorum sana.karnın burnunda hala temızlık temızlık.gelde benden azcık feyz al :)) ev aldı basını gıdıyo.

sibelcim ailesi konusunda hicbir erkek karısı haklı olsa bile taviz vermez bu benim babamdada aynı kocamdada gordugum diger kocalardada %90..ondan kendini uzme bebeim biz bu sebeplerden ayrıllıgın esifine geldik yazın biliosun ama degmio sen esinle kus kalıosun onlar asagıda keyif yapıo esinde senden yuz bulamayıp asagıda takılıo klasik tripler yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…