2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belmacım geçmiş olsun eşine... Cidden kapıya mı dayandılar ? ohaoldumsmile Bazen yeri geldiğinde ben bilmem kaç çocuk büyüttüm diyorlar ya!
Esra bende sana katılıyorum sinemaya gideceksem korku filmi tercihim ama doğumdan sonr abende korkuyorum karanlıktan falan tırsağım zaten :))
Sibelim seni çok iyi anlıyorum bu konuda bizimki laçkalaştı zaten... İnş. bugün kendini affetirecek bir girişimde bulunur daha fazla küs kalmazsınız... Yine kayınpeder mi burnunu soktu birşeylere?

he ya aynen oyle insanın yuzunu gulumseten filmler bana gorede severim en son ask doktoruna gitmistim romantik komedi olarak sinemaya yarısında uyumustum ama çok uykulu idim sebep bu yoksa film çok keyifliydi :))
çocukken genc kizken deli gibi korku gerilim filmi izlerdim

hala daha evde yanlız banyo yaparken gozumun onune dus perdesi yada kabinini arkasından gorunen bıcak silueti gelir niye onca yıl o kadar korku filmi izledim kendime kızarım. hala yanlızken evde banyo yaparken tedirgin olurum.
manasız anlamsız insanın içini geren seyler strese sokuyor insanı film dedigin keyif vermeli bana gore.

star warslari falan hiçç basmas kafam beynimi yoracak hiç bir keyfi aktivite yapmam gunluk hayata yeteri kadar yoruluyor kafam zaten
su harry potter ne ayak hala bilmiyorum çoluk çocuk herkes biliyor bir ben bilmiyorum ne anlatır o filmde meselaa:))

sibelcim ne diyim senin konular derin. ozeldende epey konusmustuk hatırlarsan sartların onlarla kaynasık yasamanı gerektiriyormaalesef allah yardımcın ol sun diyoruma rkadasım

belma geçmis olsun esine ya. parmak catlamıs vs olabilir iboda çok vurur aynen oyle yerlerde kivranır iki saat ama sonra geçerdi . insalah ciddi birseyyoktur

Canım çok şükür kurtulduk alçımızdanzemuszemus Ayy senin için çok üzüldüm, çok zor gerçekten... Şimdi kızım alçının yokluğuna alışmaya çalışıyor bu seferde.ohaoldumsmile
Kolunu hissetmek, dokunmak hoşuna gidiyor galiba ve bu yüzden şimdiden tırnaklarıyla çimdikleyip yara yaptı bilekafamçokkarıştı

Tartışma sebebinizi bilmiyorum ama inşallah yıpratıcı bi mesele değildir. Bizde eşimle tartıştığımızda bazen alttan almam, o da inat eder özür filan dilemez... Ertesi gün arar mutlaka hadi tamam özür dilerim der. Senin eşinde inatçı galiba... İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer.

Günaydın..bunu yazmaktan bıktım ama felaket bir gece geçirdik..uyksuz ağlayarak zırlayarak ...ve aşı bizde ateş yaptı....

DEFNE kurtulmuş alçıdan gözün aydın..
SİBEL sorun neyse takma bence ..haklı olarak kızgın vede sinirlisin tartışmalar hoş değil insanda moral filan bırakmıyor..((
....

Son düzenleme:
Romantik komedi Polisiye -Macera izlerim ama gerilim çok nadir..Çünkü bilinç altı izleidğimiz herşeyi gerçek kabul ediyor nedne sapkın cinayet kemse koparma doğrama izleyeyimki..zorlan ruhumuda huzursuz edeyim..amaç zevk almak değilmi ..hele şu üç harflileri baş tacı ettrien insanalrı acizmiş gibi gösteren yada ruhlarla ,ilgili saçma gerilimler çok gereksiz ..buda benim düşüncem :)))

Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz alçıdan.. Allah bir dha göstermesin... Çok şirinya kolunu keşfediyor demek
Günaydın..bunu yazmaktan bıktım ama felaket bir gece geçirdik..uyksuz ağlayarak zırlayarak ...ve aşı bizde ateş yaptı....

Deryam calpol vermiştin işe yaramadı mı?

Deryacım, cok gecmıs olsun babacım ya.. demek ates yaptı.. sanırım diş ile bırlıkte agır geldı.. Allah yardımcın olsun be yavrum.. Yusuf ıcın de cok zor. bız sıkıntılarını yasıyoruz ama onlar acı da cekıyorlar.. en sevımsız tarafı da bu.

Bu gece bizde çok fenaydık ya.. Hiç abartmıyorum en az 15-16 kez kalkıp gittim defne hanımın yanına. Tam yatıyorum 10 dk geçiyor zırrrrr hemen ağlıyor.. okuyum üfleyim diyecem reglim var yapamıyorum. Benim için çoooook yorucu bi geceydi. Artık sinir tavan yaptı eccük bağırdım gecenin köründe, eşimde bağırma Yaa Sabır de diyormafoldumben Bu ağustos bebişleri hep böle galiba... Gün geçtikçe düzeleceklerine geri gidiyorlar yaf.

Dnzyildizi canım Özlem di sanırım ismin. Çok sağol Allah kimseye göstermesin. Derya Yusufa da geçmiş olsun.. Biz daha yaptırmadık kolundan dolayı. haftaya inş. bizde aşımızı olur kurtuluruz. Ateş yapması kötü olmuş. Şuan nasıl durumu?

Son düzenleme:
deryam bizimde öyle geçti burnu hep tıkanık sabaha kadar bağırıp durdu.

aşı bizdede ateş yapmamıştı ama bencede dişle üst üste geldi. bi calpol daha versemiydin. şimdi nasıl?

kendileri haketmiş küs kalmayı, yapacak bişey yok. sen sıkma canını yeter ki...

Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!

aynen bizde öyleyiz uzun zamandır hafta içi... 2-3 saat gündüz uyuyor ama sabah 6 da kalkıyor tek kötü tarafı bu.

adam balık etli seviyor demek ki, ne güzel işte...

pinar bile yazmiyi

alemsin..

yusuf paşama cok geçmiş olsun, calpol'e rağmen demek ki canı yanmaya devam etmiş kıyamam. çıksa şu dişler çok üzüyor çocuklarımızı.

defnecik alçıdan kurtulmuş, Allah bir daha yaşatmasın.

film konuları konuşulmuş. bende aksiyon severim birde psikolojik gerilim. komedi olacaksa da komik olacak. romantik pek sevmem hep aynıdır konular. mesela geçenlerde izlediğim bir film var şahaneydi. ismi box dvd kiralayıp izleyebilirsiniz. çok iyi bir film.

bitanem geçmis olsun sizede burun tıkanıklıgı olunca uyumalaraı mumkun degil mutlaka burnu acmalı ve damla damlatılmalı yoksa bizdede tablo aynı on dk da bir aglama seklinde

herkese günaydınn

artık daha aktif girebilirim dün kadınlar geldi temizliğe hiç içime sinmedi ama elim mahkum olduğu için almak zorunda kaldım doğum olsada şöle kendi evimi kendim temizlesemm.....

neyse cumartesi mustinin sabah biri öğleden sonrada dier dikişi düştü normalde 4 tane dikişi vardı ama 2 sini görmedik banyoda yaptı artık normal hayatına döndü cumartesiden beri boşuna dememişler yaa küçükken daha çabuk iileşio die üst komşumuzun oğlu oldu ramazanda 9 yaşında 3 haftada düşmüş dikişleri 13 gün sonra giymiş üzerini mustinin hemen ii oldu şekli çok komik yaa önce ki daha güseldi diorum kibardı:))))

film lerden konuşulmuş valla hangisi olursa olsun hoşuma gidiyorsa bana keyif veriosa hepsini izlerim bizde sinema keyfi yapmıyalı uzunnn zmn oldu dahada gidemeyiz sanırım....

bugün kocam tartılmaya gitti yine:))) ankaraya yarın heyete girecek artık teskereyi verselerde bitse şu dertt her gittiğinde rapor veriolar bu sefer biter inş bugün dönecek yarın tekrar ankaraya gidecek belki bende peşine takılırım götürürse doğumdan önce şöle bi ankarada havası yapalım istiyorum

Son düzenleme:
DERYA geçmiş olsun canım ya ateş yaptı demek dişle birleşince demek o yüzden oldu. bizde yapmadı ama selin çok huysuz bizimde dişler geliyor hepimiz gerginiz.....

tartışma konumuz aileside var işin içinde ama herkesi geçtim eşimin her zaman her konuda sessiz kalması beni savunamaması birkez bile olsun evet sen haklısın diyememesi hep ben haksızım hep hatalı olan benim onun gözünde bende artık bu konumda olmaktan bıktım bunaldım birilerinin bana hak vermesini istiyorum en tabi hakkım eşimdende bunu beklemem ama yok işte...... az önce iş sormak için aradı sorduğu soruyu cevapladım ve kapattım bu kadar o bir daha aramadı bende aramıyorum çünkü kırgın ve kızın olan benim ha bi özürlede bunu telafi edebilirmi bilmiyorum çünkü yılların artık yorgunluğu bıkkınlığı var üzerimde... off çok uzun oldu özür dilerim... birden boşaldı hepsi((

bu arada bizim mustinin pipiyle birlikte iştahıda kesitiler adama hiç bişi yediremioz asla ağzını açmıo ağlıo hiç böle yapmazdı amaa bir türlü yediremiorum bebekler için iştah açıcı ilaçlar yokmu acaba yawffff

sanırım dişten çünkü elini ağzından hiç çekmio ve bir hırsla kaşıoo sanırım bu dişler baya zorluyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…