Niyeymiş kardeşim.. ne munasebet!!!!! romantık komedıler insana keyif veren, yüzünü gülümseten, kafasını boşaltan şeyler..
ben dıyor muyum.. abbuk sabbuk manyak manyak seyleri film die millete seyrettiriolar.. ızlerken geriliyorsun, kasılıyorsun, ya da hayal dünyanın teeeeeeee olmadık yerlerınden fırlamış ışın kılıçlarını bilmem kaç yüz kere izledikleri halde hala keyif almalarını da ben idrak edemiyorum.. evliyim, bir cocuk annesiyim.. mutluyum.. "hayatın" orgazmının dibine de vuruyorum.
günaydın.... moralim bozuk, sinirliyim,stresliyim,ağresifim...
akşam eşimle tartıştık biraz ailesiylede sürtüşür gibi olduk moralim çok bozuk eşime göre her zamanki gibi ben haksızım bir kere bile sen haklısın diyemedi bunca senelik evlilğimizde...dün akşamden beri konuşmuyorum kolay kolay konuşmayıda düşünmüyrum kırgınım kendilerine çok......
Nurdan nurdan gözlerim dolu dolu oluyor.. Hiç ayrılmayın birbirinizden hiç ama hiç...Geçmiş olsun dizine bacağına. Ama güldüm ne yalan söyleyeyim, gözümde canlandırdım da, düşene hep gülünür ya o misal, kendim de düştüğümde kıvrana kıvrana gülerim:))
Yiğit kuşa kocaman aferin. Kollarını kaldırıp dengeyi bulmaya çalışarak ve yüzlerinde mutlu bir ifadeyle yürümek onlar için ne muhteşem. İlk kez yürüyorlar ilk kez... Ruzy ilk günler daha iyiydi, şimdi ben aştım artık yürüyorum havalarında koşuşturmaya çalışıyor pat küt düşüyor, yine peşindeyim. Ne zaman bitecek benim bu peşinde koşma durumum ya..
Defne kız kurtulsun alçılarından. Ben de bebekken bacaklarım hep alçılıydı, malum sebep kalçaçıkığı, fotoğraflarımı görünce hüzünleniyorum. Hatta salak alçıcı arka belime denk gelen bir yerde çıkıntı bırakmış alçıda, sürttükçe yara yapmış bende. Sürekli ağlar mışım. Annem anlayamadık alçının içi gözükmüyor da diyor. Bir açmışlar ki yara olmuş çok fena kanamış günlerce. Hala belimde izi durur.
Ada kız sana da geçmiş olsun. Havalar çok soğuk Gizem üşümüştür herhalde. İnşallah düzelir en kısa zamanda
Taze maşallah Doruk'un boyu da kilosu da mikemmel.
akşam eşimle tartıştık biraz ailesiylede sürtüşür gibi olduk moralim çok bozuk eşime göre her zamanki gibi ben haksızım bir kere bile sen haklısın diyemedi bunca senelik evlilğimizde...dün akşamden beri konuşmuyorum kolay kolay konuşmayıda düşünmüyrum kırgınım kendilerine çok......
Adaciga gecmis olsun, Sevvalde dis cikariyormus, Defne bebikinde alcisi cikiyormus sagsaglim atlatsinlar..
Canım çok şükür kurtulduk alçımızdanzemuszemus Ayy senin için çok üzüldüm, çok zor gerçekten... Şimdi kızım alçının yokluğuna alışmaya çalışıyor bu seferde.ohaoldumsmile
Kolunu hissetmek, dokunmak hoşuna gidiyor galiba ve bu yüzden şimdiden tırnaklarıyla çimdikleyip yara yaptı bilekafamçokkarıştı
Günaydın..bunu yazmaktan bıktım ama felaket bir gece geçirdik..uyksuz ağlayarak zırlayarak ...ve aşı bizde ateş yaptı....
Bebikler gün içinde ne kadar uyuyor? Bizimki gündüz 1 nadiren 2 saat kadar uyur sonra 10 da bayılıp sabah 8-9 gibi kalkıyor şanslıyım sanırım ya!
bunu okuyan salifo aşkolsun burada dağ gibi kocan varken esra'ya beni kaloriye boğ yazmışsın dedi gitme diye yalvarmama rağmen pasta almaya gitti bana.istemiyorum diyorum anlatamıyorum.bu adamla nasıl zayıflaycağım ben
pinar bile yazmiyi
pukkeeeeeeeeeett
cumARTESİ takıl sende esrakoya yada gizmo ya
tanışak görüşek konuşak yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?