2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu gecmıs olsun Doruk ishalmı.dişten dolayımı mıkrobıkmı? bixzim basımızdanda bı ishal gecmişti cok zor oluyor

SİBEL adamlarla işler daha da zorlaştı sanki bebişler geldikten sonra. Hep Can Dündar'ın şu sözü geliyor aklıma " karşındaki sinirliyken 'sen haklısın' demek, sakinleşince 'ama bir de şu açıdan bak' demek gerekir" çok doğru bence.

BELMA geçmiş olsun kocana, sakar adamlar yaa...

ozaman şu aile -eş durumu konusunda bır ben şanslıyım sanırım. o konuda eşimin hakkıını yıyemem.hoş öyle bı tartısma ortamı hıc olmadı ama belkıde hep benım arkamda oldugu için öylre bı ortama fırsat olmadı.

Burcu gecmıs olsun Doruk ishalmı.dişten dolayımı mıkrobıkmı? bixzim basımızdanda bı ishal gecmişti cok zor oluyor

Sağol canım. Olabilir yarın da geçmezse götüreceğim doktora, başka bir sıkıntı yok çünkü. Diş de olsa bünye zayıf kalınca ishal oluyormuş ya, vücut tüm enerjisini dişe yönlendiriyormuş. Mısır gibi patlıyor bu ara dişler. Mikrobik de olabilir, her şey ağzında.

Unutmadan bir şey sorayım, Doruk dişlerini gıcırdatıyor ya, sizde de oldu mu? Sanırım farkediyor yeni yeni. Ondandır diyorum.

Bana müsade kızlar, yemeğimi koyayım. Ortalığı toplayayım. Doruk anneannesinde uykuda.

Bu arada cicilerime ve Doruk'uma yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hepinizi öperiz.

BINGILDAK hakkında....

bebilerin bıngıldagı kapandımı tamamen.bizim hala ufak bı kısım var kapanması gereken.1 yas aşısında saglık ocagındakı ebe "aaa bunu bıngıldagı hala acık kapğanması lazımdı" diyince ödüm koptu
1 ay sonra doktoruna gıdınce sordum "18.aya kadar normal.kı gelısımı,yürümesı algıları cok iyi dedi.asıl sorun bıngıladak kapanırken aynı oranda kafasınında buyumesımı ne öle bişe söledı.kafa çapı yanı.biraz rahatladım ama sizde durumlar nedır

hmm ozaman diştendır.bizimde diş cıkarken olmujstu cünkü.busefer azılardada arada yumusak kıvamlı yapıyor ama gecenkı gıbı degıl.zaten diş cıkarken direnc düşüyormus,normal zamanda ishal yapmıycak bı mıkrop bıle ishal olmasına sebeb oluyormuş.öyledır sizdekıde.bol bol sıvı alımı en ıyısı

off kızım uyacak hala kalkıp ne yemek yaptım ne etraf toplandım.bu havanın kasveti benı böyle yapıyor.üstümde bı agırlık bı durgunluk bı tembellık(gercı tembellık cokda yenı sayılmaz)

Annem tarafindan ekildim, teoyu bana sati gune gitti, hakli cok bunaldi tabi, iyi dedim dit sen(keyifsizde bugun teo, neyse uyudu bi nefes aldim..

BELMA cok gecmis olsun, bende bi kere yaptim onu, parmagimi hissetmedim kacgun sisiti koptu dedim ama, cok acir, cat diye ses gelmisti..

hadi ya insallah duzelir cnm..
Çok sağol Nurdan teyzesi.. Allah sizi de hiç ayırmasın bundan sonra.
sagol cnm

bikac gundur vaar bizdede bencede farkettiği için oluyor

minis cokk azz kaldı bizimde bıngıldak tam kapanmadı

sızındemı kapanmadı babybım.bende sadece bızım öle sandım.saol içim bıraz daha rahatladı

bende yogutlu sehrıye corbası yaptım.Şevval hanımın menüsünden gdiyoruz.yanınada tavuk ve pilav yapıcam bende.tavukların gelmesını beklıyorum :))

Sibelim.. milletin huzurunuzu bozmanıza çanak verme derim.. daha da bır sey demem.

Belmacım cok gecmıs olsun tatlım.. sukur tatsız bır sey cıkmamıs.

yazdıklarım gitti bir anda.

tubama çok güldüm bugün pek komik pek formunda.

dodoyada geçmiş olsun. iyileşsin çabucak inşallah. kocanız onur beyede bravo derim tazem hanım, ağbiye saygılar...

buketim sağolasın, ben burun damlası gibi bişey sormuştum, doktorumuzu aradım hiçbişey kullanma, çok zorda kalırsan serum fizyolojik. onun dışında yastığını yükselt geceleri, buhar ver, ıhlamur gibi sıvı şeyler bol içir, gece yudum yudum su ver, peteklere su koymayı ihmal etme gibi şeyler dedi.

sabah ıhlamur verdim balda koydum içine. pek vermiyorum genelde. nedense. alışkanlık edinmedim. benim defnenin annesi su yerine nerdeyse ıhlamur veriyodu.

Evrim bizim bulusma yalan oldu bugun:))
Dodo hasta, annem beni ekti, hava yagmurlu( yakin oturaydik bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…