2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozy evde.. sag göz kapağı tamamen şişti.. kıpkırmızı olduk, antıbıyorıklı krem damla kullanıyoruz dunden berı.. umarım bır an once duzelır.. baktıkca moralı bozuluyor adamın

Bu ara cevızın taze zamanı.. bılmeyenınız ıcın yazdım.. nerede cevız gorursenız alın, yıyın, evdekılere de yedırın.. süt gibi.. fırsat bu fırsat.

Dun aktardan gıttım, bagısıklık sıstemıne faydalı olsun dıye bunu aldım.. ıclerınden ıcıme sınen bu oldu. Sabah aksam Ozy ıle almaya basladık..

Avicenna Erkek - Bayan Macunu Ballı Baharat & Bitkisel Karışım > YORGUNLUK VE HALSİZLİK > Botamarket.com

Evrim bizim bulusma yalan oldu bugun:))
Dodo hasta, annem beni ekti, hava yagmurlu( yakin oturaydik bari..

Bızde de Ozy hasta.. kırgınlık var uzerınde, bır de gozun bırı tamamen kapandı neredeyse.. yanı bı sekıl bırakıp gelebılır mıydım bılmıyorum.. şansızlık ıste.. zaten aksam sesınız cıkmayınca anlamıstım.

Tusı ye ev ayakkabısı bulamadım.. gıttık Shoes cıty e adamın ayagı tam 21.5, ne 22 oldu, ne 21.. 21 sıktı.. 22 de ayagından cıktı.. kuzu kuzu gerı geldık hemen eve..

ama bı mont aldım ona.. tam ıstedıgım gııb.. poposunu belını ortecek sekılde..

Oyle bır halım var kı.. sanki kanım çekilmiş gibi.. yanı ınsanın elı ayagı bu kadar mı kalkmaz.. bu kadar mı halsız bitkin hisseder kendını.. hıc sevmıyorum bu halımı.. havaya baglayamam durumu cunku ben bu havaları cok severım.

gecmis olsun konjunktivit yada allerji falan mi??
sans iste napalim, dun taze dodo hasta didi, sabah konusup duruma bakiciktik ama aramayinca dedim hala kotu heralde, birde hava mok gibi zor olurdu zati(poff patladim evde..

esrako burun tıkanıklığı için ne kullandın?????

burundaki sumukleri guzelce temizleyebilmek için otribebe nasal aspirator.

burun damlası olarakda dr iliadin verdi
senin dr verme birsey demis yorum yapamam tabi . biz im burun çok tıkalı idi vermeyen dr a sover ve veeren dr arardım yani verme demek kolayda uyuyamıyor çocuklar

ece epeydir gicirdatıyor bir sure habier yapıyor sonra unutuyor tekrar baslıyor baska yone ilgisin cekince biz unutuyor yoksa habire gıcır gıcırr

ece ninde bingildak hala tam kapanmamıs dr 18 aaya kadar normal çok kuçuk kalmıs zaten dedi ebe lere selamlar saygılar burdan çok biliyorlar herseyi

gecmis olsun evrim ozy e ,

çocukluk arkadasım evrim hamile demin msn e evrim hamileee yazdım
atlayan atlayana kk dan :))) evrimm sen sandılar tabiii
dedim o degil baska evrim :)))) hiç aklıma gelmemisti sana malolacagı :)))

ben bid ene ayakkabi almistim ya buyuk gelmisti 21 numara.. dunde nike da bidene ayakkabi begendim spor, birde DEICHMANN da begendim kipada..biri 50 gayme nike, biri markasiz 35;. simdi bu velete 50 tl vermeye degermi bi aakkabiya dusunceliyim??ama cok rahat biseye benziyor lacivert hemde istedigim renk??

Arkadasımın kızı nasıl agır grıp olmuş.. babannesi bakıyor kızına.. kadına da komsusu gelmıs, komsununda kızı var, kızı kaç gundur grıp, habıre hapsurup duruyormus.. bu kadının da kızı cok narin, cok hastalık gecırdı bebekken, cok ıtına edıyorlar..

Kadın ne dedıyse komsuyu ıkna edemıyor.. yaw ne hödük ınsanlar var.. illa demiş azcık otururzz.. bişi olmaz, cocuk bunlar!!

Rabbim insanı cahillerden korusun, yanı ben olsam dalardım herhalde o komsuya.. kız aglıyo.. cocugun yıne heder oldu evrım dıe telefonda.. serum falan yemiş cocuk..

Hepımızın cocugu var artık.. bu konu eskıye nazaran daha bır hassas bızım hayatımızda. Bu konuda asla musamma gosterecegımı sanmıyorum. Oldukca sevımsız bır ınsana dönüşebilirim cunku benım evladım hastalanacak, baskaları dötünü gezdırecek dıe cocugumu riske atamam.. boyle ınsan da gelmesın benım evıme zaten.

Ne oldu sımdı.. olan o anneye oldu, su an yurt dısında olan babaya oldu, en cok da kızcagıza oldu.. hastanede. Değdi mi??

çocukluk arkadasım evrim hamile demin msn e evrim hamileee yazdım
atlayan atlayana kk dan :))) evrimm sen sandılar tabiii
dedim o degil baska evrim :)))) hiç aklıma gelmemisti sana malolacagı :)))

tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerın ıcın.

Aman tövbe de bacım.. daha da ıstemem. (buyuk konusmayayım da)

gecmis olsun konjunktivit yada allerji falan mi??
sans iste napalim, dun taze dodo hasta didi, sabah konusup duruma bakiciktik ama aramayinca dedim hala kotu heralde, birde hava mok gibi zor olurdu zati(poff patladim evde..

valla bagsııklık dustukce ozgur de tetıklenen bır sey bu.. ve hep aynı göz nüksedıyor.

komsunun kizida mi ufakmis..yazik ya, ben anneme dedim grip asini ol, teoyuda kalabalik ortama sokma diye..

nıey degmesın.. kac tane Teo n var annesi.. nıye calısıyorsunuz.. en cok O na deger, hayattaki en kıymetlı seyler onlar.

yusuf şimdi iyi öyle çok fena ateş olmadı ama acayip huzursuz oldu nasıl ağladı çığlık çığlığa desem yeridir..

EVRİM eşine ve sana çok geçmiş olsun..Arkadaşının kızına çok üzüldüm anlayışsız insanlara nedsne boş adı üstünde anlayışsız ama bana göre insan kelimesini kaldırmalı..
NURDAN beğendinse al değer bence nike hem rahat hemde kaliteli..
TAZE dodoya geçmiş olsun ishali muz ve şeftali hemen kesiyor eminim dnemişsindir ama hatırlatayım dedim..

nıey degmesın.. kac tane Teo n var annesi.. nıye calısıyorsunuz.. en cok O na deger, hayattaki en kıymetlı seyler onlar.

babasina sorsam deger de yani ne bilim daha uygun bisi bulabilirmiyim 3-4 ay giyicek sonucta ama buyuk aldigimi giyemiyor suan, aakkabisida kalmadi baska..ama digerinide pek gozum tutmadi, tabani cok asiri sert.. du bakalim yarida bii agoraya bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…