Evrim bizim bulusma yalan oldu bugun:))
Dodo hasta, annem beni ekti, hava yagmurlu( yakin oturaydik bari..
Bızde de Ozy hasta.. kırgınlık var uzerınde, bır de gozun bırı tamamen kapandı neredeyse.. yanı bı sekıl bırakıp gelebılır mıydım bılmıyorum.. şansızlık ıste.. zaten aksam sesınız cıkmayınca anlamıstım.
esrako burun tıkanıklığı için ne kullandın?????
Unutmadan bir şey sorayım, Doruk dişlerini gıcırdatıyor ya, sizde de oldu mu? Sanırım farkediyor yeni yeni. Ondandır diyorum.
Bana müsade kızlar, yemeğimi koyayım. Ortalığı toplayayım. Doruk anneannesinde uykuda.
Bu arada cicilerime ve Doruk'uma yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hepinizi öperiz.
BINGILDAK hakkında....
bebilerin bıngıldagı kapandımı tamamen.bizim hala ufak bı kısım var kapanması gereken.1 yas aşısında saglık ocagındakı ebe "aaa bunu bıngıldagı hala acık kapğanması lazımdı" diyince ödüm koptu
1 ay sonra doktoruna gıdınce sordum "18.aya kadar normal.kı gelısımı,yürümesı algıları cok iyi dedi.asıl sorun bıngıladak kapanırken aynı oranda kafasınında buyumesımı ne öle bişe söledı.kafa çapı yanı.biraz rahatladım ama sizde durumlar nedır
Bızde de Ozy hasta.. kırgınlık var uzerınde, bır de gozun bırı tamamen kapandı neredeyse.. yanı bı sekıl bırakıp gelebılır mıydım bılmıyorum.. şansızlık ıste.. zaten aksam sesınız cıkmayınca anlamıstım.
Tusı ye ev ayakkabısı bulamadım.. gıttık Shoes cıty e adamın ayagı tam 21.5, ne 22 oldu, ne 21.. 21 sıktı.. 22 de ayagından cıktı.. kuzu kuzu gerı geldık hemen eve..
ama bı mont aldım ona.. tam ıstedıgım gııb.. poposunu belını ortecek sekılde..
çocukluk arkadasım evrim hamile demin msn e evrim hamileee yazdım
atlayan atlayana kk dan :))) evrimm sen sandılar tabiii
dedim o degil baska evrim :)))) hiç aklıma gelmemisti sana malolacagı :)))
gecmis olsun konjunktivit yada allerji falan mi??
sans iste napalim, dun taze dodo hasta didi, sabah konusup duruma bakiciktik ama aramayinca dedim hala kotu heralde, birde hava mok gibi zor olurdu zati(poff patladim evde..
ben bid ene ayakkabi almistim ya buyuk gelmisti 21 numara.. dunde nike da bidene ayakkabi begendim spor, birde DEICHMANN da begendim kipada..biri 50 gayme nike, biri markasiz 35;. simdi bu velete 50 tl vermeye degermi bi aakkabiya dusunceliyim??ama cok rahat biseye benziyor lacivert hemde istedigim renk??
komsunun kizida mi ufakmis..yazik ya, ben anneme dedim grip asini ol, teoyuda kalabalik ortama sokma diye..
valla bagsııklık dustukce ozgur de tetıklenen bır sey bu.. ve hep aynı göz nüksedıyor.
yusuf şimdi iyi öyle çok fena ateş olmadı ama acayip huzursuz oldu nasıl ağladı çığlık çığlığa desem yeridir..
o zaman viral bi durum yer etmis demekki
yusuf şimdi iyi öyle çok fena ateş olmadı ama acayip huzursuz oldu nasıl ağladı çığlık çığlığa desem yeridir..
nıey degmesın.. kac tane Teo n var annesi.. nıye calısıyorsunuz.. en cok O na deger, hayattaki en kıymetlı seyler onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?