BINGILDAK hakkında....
bebilerin bıngıldagı kapandımı tamamen.bizim hala ufak bı kısım var kapanması gereken.1 yas aşısında saglık ocagındakı ebe "aaa bunu bıngıldagı hala acık kapğanması lazımdı" diyince ödüm koptu
1 ay sonra doktoruna gıdınce sordum "18.aya kadar normal.kı gelısımı,yürümesı algıları cok iyi dedi.asıl sorun bıngıladak kapanırken aynı oranda kafasınında buyumesımı ne öle bişe söledı.kafa çapı yanı.biraz rahatladım ama sizde durumlar nedır
Damla hojam ne yaptıngerçekten 250 de çok 2-3 ay anca giyiliyor iyi bir markanın indirimli akkası uygun olur kanımca..deryam ben ekleyim ama ancak evden. 50 tlye almıştım dışarı ayakkabılarıda 150 den başlıyooo nurdanımmm canım. aynennnn efrime katılıyorum kime neden çalışıyorum ???
üstelik ayakkabı kıyafet gibi değil önemli. tamam oha ötesi durumlarda var kifidiste 250 tlye filan. o kadar olamadım daha . orada çalışan arkadaşa 250 ye oha dedimde önemli ama demişti o ayrı :))) bence seninde içine sinmemiş, beğenmemişsin sankide fiyatı bahane ediyosun gibi.
efrim ozyde geçmiş olsun. şu geçiş dönemi var ya sıcaklık birden düşüveriyor benim bünyemde öyle sağlam değildir, ilk devrilen grup bis oluyos haliyle. desteklemek iyi fikir. aktara gidicem bende bugün.
bide ütüm bozulmuş varmı ütüsünden memnun olan tavsiye eden???
sempatiksalakcinnikafamçokkarıştıbizde ütü sürmeli kamyon gibi kullanılıyor şekerim kablosundan çekersin düüt dersin
ütü bitmek bilmez darbeler alır bunun yanı sıra duvardaki boyalarda yerinden çıkar
ha ütümden memnundum bir zamanlar kendileri arzum olur
tefalinkilerde güzel
ancak bundan sonra daha dandik bir ütü alma taraftırıyım çok yönlü kullanıldığı için
:1shok::teselli:damlam tek çözüm buhar buhar buharr başka türlü uyuyamıyor
ama ben bu buharlı odada uyumaktan boğulacım az kaldı
dengede etksi vardır yada çoraplar kayıyorsa çok düşer altı tabanlı yada ayak desenli kaymaz çoraplar iyi..derya ayakkabıyla bana daha sağlam basıyo gibi geliyo.hiç düşmüyo. ama ayakkabısız fena.
pandufları çıkarabilmek için kırk takla atıyor adam ama bende giydiriyorum zorla bağır çağır kavga dövüş
evi üst katlarda olan biri varmı oturmaya gelicem sonrada aşağıya atlıcam
pandufları çıkarabilmek için kırk takla atıyor adam ama bende giydiriyorum zorla bağır çağır kavga dövüş
evi üst katlarda olan biri varmı oturmaya gelicem sonrada aşağıya atlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?