2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim aynen kapdan kovalarım tepelerim çok sinirlenirim birde israr ediyordemek ne yapmak gerekse yaparım siper ol urum içeri sokmam hasta insanı evde kuçuk çocugum varsa tovbe tovbe yaaa

biz evde giysin diye gezer kids den panduf aldık
çok menunum tabanı yumuşak.boğazına kadar yandan fermuaralı.
çok şükür afik çıkarmıyor.
bizim lcwdan aldıgımız o slikonlular buyuk oluyor sevmedi başkada numero yokdu.
ben mecbur giydirmek zorundayım çünkü yerler buzgibi ben bile terliksiz asla basamm alt katta babannemiz oturuyor ve onların evi dogalgaz sobalı.
yani tek odadaısınıyorlar. o sebepden şarttı mecburduk aldık memnunuk....

evrimcin eşine geçmiş olsun.
bu gözolayı psikolojk oalrakda pek fena ya.
gördükçe canı sıkılır sinirleri hoplar herşeyden önce..
umarım tez zamanda geçer

size bi haberim var

artık evde çalışıyprum.
aydınların sekreteryim evden yani,daha orjinal ismiyle yönetici asistanıyım eşimin..şirketin tüm hesapları bende.
eve sistemi kurdular 2 tlf 3 hat faks bilmem ne cart curt falan filan
aslında eskiden beri ben evdeyken onlar yogun oldugunda bakıyordum pc den teklifleri maille atıyrdum banka havalaleri eft ler falan hep bendeydi,
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
bi kaç ay sonra sigortamıda ödicekler.
haftaiçi full evdeyim tek sıkıntı o.
yoksa yorucu değil evde tlf çaldıkça bakıp servis alıcam.
sabah erkenden google reklamlarını falan yöneticem.falan filan
sabah 12 ye kadar aşırı bi yogunluk oluyor sonra tek tuk.
başladık bakalım.

babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
şimdi fulltime bakıcagımı ögrenince küplere çıkacaklar.
nie ögretmenlik yapmıosun ozaman nie okudun falan filan.

esrakodan bulaştı home ofice:)

tab özel derslerimede devam edicem.ögrenci buldukça tabi..
zaten kronometre kruyordum saatli oldugu için tlf çalınca durdurup yeniden başlatıcam çocuklarında hakkına girmemiş olurum bi de ögleden sonraakşam üstü saatlerinde olur sanırım dersler tlf tek tuk çalar.
aslında bence çok zevkli hiç gocunmuyorum
eşimin şuanda benm desteğime ihtiyacı var üstelik karşılıgını alıcam.
ama gel görki aileler bunu anlamıyor anlamk istemiyor..

yalnız esrakoya sormam lazım aynı anda 2 tlf çalınca ne yapcaaaamı bilemedim.
bi sn deyip beklemeye alıyorum falan.
bide kadın müşteriler cırcır cır ya.
benden beş beterler.
derdnii söyle adresi bver kapat dimi yokk.
adamlar ne güzel sorunumuz şu adres şu bekliyoruz derkapatır.

heeebide öyle masa başında odada beklemiceğim için evde normal yaşantımız devam edecek bakıcı falan gerek yok.
evdeki küçük odaya yerleştirdik tlf çaldıkça odaya kaçıyorum
yalnız afik farketti ben tlfdayken kapıya vuruyor gelmek istiyor falan o biraz sıkıntı olacak gibi.
uyutma zamnlarındada kayınvalidem yanımda olacak ona devredicem ayakda salalam olayını.

off ne çok yazdım dimi..

selam kızlar annemlerdeyim hala .
güli msj çekmiş gün olayı için topiğr bir uğra demiş yeni topik açıldımı acaba bilen varmı bukeeeettttsen biliyonmu

GÜLİ hayırlı olsun işin. Çok sevindim, süper olmuş.

PERVİN sana katılıyorum, o macuna devam etsinnler :)))

Yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Babanları dert etme, zamanla alışırlar. Çocuğu bahane edersin. Onun yanında olup, biraz büyüttükten sonra işime geçicem vs...

lcw den o slikonlu çoraplardan ben de aldım. Hem de nasıl sevinmiştim ne güzel buldum diye ama hevesim kursağımda kaldı. Ayağına tam uymasına rağmen yürürken ayağından kayıyor, yamuluyor

bide ütüm bozulmuş varmı ütüsünden memnun olan tavsiye eden???

Kesinlikle ben ütümden çook memnunum. Philips GC4411 almıştım. İki komşum ve bana temizliğe gelen kadın da ütüyü denedikten sonra kendi ütülerini değiştirdi.

ne dizisi var gene bea? kimseler yok ortada! Kocam biraz şifayı kapmış, yatırdım. En iyisi gidip Nİp F*** izlemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…