¨deryam ben ekleyim ama ancak evden. 50 tlye almıştım dışarı ayakkabılarıda 150 den başlıyooo nurdanımmm canım. aynennnn efrime katılıyorum kime neden çalışıyorum ???
???
bi cumaya gidip gelcem gibi oldu bu:))bi derse gidip gelicem.
.
hadi hayirli olsun, cok guzel iste hem oglunla olup hem kocana yardim edip hem para kazanicaksin..size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
aydınların sekreteryim evden yani,daha orjinal ismiyle yönetici asistanıyım eşimin..şirketin tüm hesapları bende.
eve sistemi kurdular 2 tlf 3 hat faks bilmem ne cart curt falan filan
aslında eskiden beri ben evdeyken onlar yogun oldugunda bakıyordum pc den teklifleri maille atıyrdum banka havalaleri eft ler falan hep bendeydi,
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
bi kaç ay sonra sigortamıda ödicekler.
haftaiçi full evdeyim tek sıkıntı o.
yoksa yorucu değil evde tlf çaldıkça bakıp servis alıcam.
sabah erkenden google reklamlarını falan yöneticem.falan filan
sabah 12 ye kadar aşırı bi yogunluk oluyor sonra tek tuk.
başladık bakalım.
babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
şimdi fulltime bakıcagımı ögrenince küplere çıkacaklar.
nie ögretmenlik yapmıosun ozaman nie okudun falan filan.
esrakodan bulaştı home ofice:)
:)))))))))GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))
ben bid ene ayakkabi almistim ya buyuk gelmisti 21 numara.. dunde nike da bidene ayakkabi begendim spor, birde DEICHMANN da begendim kipada..biri 50 gayme nike, biri markasiz 35;. simdi bu velete 50 tl vermeye degermi bi aakkabiya dusunceliyim??ama cok rahat biseye benziyor lacivert hemde istedigim renk??
çocukluk arkadasım evrim hamile demin msn e evrim hamileee yazdım
atlayan atlayana kk dan :))) evrimm sen sandılar tabiii
dedim o degil baska evrim :)))) hiç aklıma gelmemisti sana malolacagı :)))
Tusı ye ev ayakkabısı bulamadım.. gıttık Shoes cıty e adamın ayagı tam 21.5, ne 22 oldu, ne 21.. 21 sıktı.. 22 de ayagından cıktı.. kuzu kuzu gerı geldık hemen eve..
ama bı mont aldım ona.. tam ıstedıgım gııb.. poposunu belını ortecek sekılde..
Bızde de Ozy hasta.. kırgınlık var uzerınde, bır de gozun bırı tamamen kapandı neredeyse.. yanı bı sekıl bırakıp gelebılır mıydım bılmıyorum.. şansızlık ıste.. zaten aksam sesınız cıkmayınca anlamıstım.
Sağol canım. Olabilir yarın da geçmezse götüreceğim doktora, başka bir sıkıntı yok çünkü. Diş de olsa bünye zayıf kalınca ishal oluyormuş ya, vücut tüm enerjisini dişe yönlendiriyormuş. Mısır gibi patlıyor bu ara dişler. Mikrobik de olabilir, her şey ağzında.
Merhaba gençler! (Bugün okula gitmedim ya, size aynı şekilde selam vereyim, didim.) Buyrun, oturun :)))
Film konusunda ben de Onur'la hemen hemen aynı fikirdeyim. Star Wars izleyemedim, bunalttı beni, bir de Onur beğenmemi istiyordu, bu ön yargıyla oturup izleyemedim. Ama ben de romantik komediyle zaman harcayamam doğrusu. İzleyeceksem hiç değilse "vaaaaay, adamlar ne değişik film yapmış aga" demeliyim. Romantik komedileri % 99 tahmin ediyorum ve bayıyor beni. Hugh Grant'ı severim ama. Onun filmlerini izleyebilirim. Koca ağızlı Julia kişisinden nefret ederim, dönüp dönüp kaçarım..
evrim msjını aldım sağolasın canım
ozyde geçmiş olsun
pandufları çıkarabilmek için kırk takla atıyor adam ama bende giydiriyorum zorla bağır çağır kavga dövüş
evi üst katlarda olan biri varmı oturmaya gelicem sonrada aşağıya atlıcam
bi derse gidip gelicem.
şu kadına sinir oldum efrim ya. bu arada bizim eve misafir gelmeyeli ne kadar oldu desem inanmazsınız. gelmez gelemez kimse çok işim var benim. yetiştiremiyorum. kızımın keyfiylede uğraşıyorum her akşam ve haftasonları full. uğraşamam. sormayın valla söylemem.
evrim aynen kapdan kovalarım tepelerim çok sinirlenirim birde israr ediyordemek ne yapmak gerekse yaparım siper ol urum içeri sokmam hasta insanı evde kuçuk çocugum varsa tovbe tovbe yaaa
evrimcin eşine geçmiş olsun.
bu gözolayı psikolojk oalrakda pek fena ya.
gördükçe canı sıkılır sinirleri hoplar herşeyden önce..
umarım tez zamanda geçer
size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
aydınların sekreteryim evden yani,daha orjinal ismiyle yönetici asistanıyım eşimin..şirketin tüm hesapları bende.
aslında eskiden beri ben evdeyken onlar yogun oldugunda bakıyordum pc den teklifleri maille atıyrdum banka havalaleri eft ler falan hep bendeydi,
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
başladık bakalım.
babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
tab özel derslerimede devam edicem.ögrenci buldukça tabi..
zaten kronometre kruyordum saatli oldugu için tlf çalınca durdurup yeniden başlatıcam çocuklarında hakkına girmemiş olurum bi de ögleden sonraakşam üstü saatlerinde olur sanırım dersler tlf tek tuk çalar.
aslında bence çok zevkli hiç gocunmuyorum
eşimin şuanda benm desteğime ihtiyacı var üstelik karşılıgını alıcam.
ama gel görki aileler bunu anlamıyor anlamk istemiyor..
evrim ikinizede cok gecmiş olsun canım.
macunu bırakma baska işlerede yarıycak eminim dinclesincehihoyyyt
GÜLİ hayırlı olsun işin. Çok sevindim, süper olmuş.
PERVİN sana katılıyorum, o macuna devam etsinnler :)))
GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))
aaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
allah ayırmasın sizi... hoşgeldin..Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
herşeyi çıkarıyor özlem, ya kilotlu çorap ya ayaklı tulum giydiriyorum, onda da yürüyeceği varsa bile yürüyemiyor tembel tosbağa!Geçmiş olsun Nurdanım... Teo ile sizi hayal ettimde senağlama Hayatınızda en uzun ayrılğınız bu olsun inş. hep diz dize göz göze olalım kuzularımızla :Saruboceq: ilerde cadı kaynana damgasını yeme pahasına olsa bile kaydirigubbakcemile3
Yahom hastaymış geçmiş olsun hemen iyileşir umarım Esra kayganan hala akıllanmadı mı ya?! O kadar açık açık söyledin geçen insnd az insaf olur ya! Ne varsa kendi annelerimizde var..
Ada yavyuum sende mi hastasın?Cizom üşütmüştür çıplak ayakla çok durduysa bağcıklı patik falan olsa yine çıkarır mı?
Çeçilim neden daha sık foto eklemiyorsun bizi mahrum bırakma güzelliğinizden... boshayallersmile
Minişim anlat anlat güzel oluyor sulandır ağzımızıDarısı başımıza... İyi gelmiştir sana değişiklik hatunlarla buluşma falan..
Evrimim inş. daha iyisindir ne oldu bu aralar sana kendine çok iyi bak canım ya opuyorumnanaktan
Birtanem adını unuttum :kedi: İnş. kuzucuk kurtulur alçısından kroşelerden kurtulursun sende
bekliyorum canım ne zaman istersen..Cizom bugün yine kulağını çınlattım annemle bu defa :) Hep arayacağım ama bir türlü arayamadım...
çok güzel..Zor bir yolculuk bu, kolay değil. İnsanoğlunun özüne dönme yolculuğu. Şimdiye kadar doğru zannedip kalbine ördüğü duvarları kırma yolculuğu. Kalbinden her bir taşı çıkarttığında canı çok yanacak ama mükafatı çok büyük olacak. Kendini bilecek, sistemi hissedecek.
otribebeyi ben de doğduğundan beri kullanıyorum. mucizevi bişey. ama şimdi kavga dövüş tabii..allah bin kere razı olsun su otri bebeyi ureten sahsiyetten
nasıl harika bir alet yahuuu olmasa napardık bilmem
ama bugun ibo aldı ben daha iyi cekerim ben deniyim diye bende burnuna ucunu yanastırıyorum ama daha yatırıp burnuna elledikmi feryat kopuyor ibo da tabi nefes kuvetli içindeki sunger filtre yerinden oynamıs butun sumukler ibonun agzına doldu koptugumuz andı berke ile :)) simdi nezaman hasta olacak diye bekliyoruz tabi guldukten sonra aklıma geldi o an dusunemedim
iliadin diye burun damlası verdi dr otrivvinden daha masummus am aetkili oluyor sanırım
garibim emzik ememiyor uyumaya çalıırken emsigi çikarıyor iki saniye elinlde tutuyor agız acıknefes almaya çalısıyor emzigi geri koyuyor boyle boyle uyudu bakalım gece nasıl olacak
canııımmm... nazar değmiş kuzuya..dr. dönüşü CARREFOURA uğradık selini bebek arabasını yanımıza almamıştık dedik yürür biraz neyse vardık selinin çok hoşuna gittik kocaman bi yer mağazaların ışıkları falan çok mutlu oldu oradan oraya gidiyor koşturuyor falan neyse alışveriş market bölümüne girdik selinide market sepetine oturttum alışveriş boyunca durdu sonra kasaya yaklaştık eşimle annem ekmek reyonuna yöneldi dedim artık bacakları acıdı çocuğun indireyim dedim hemen babasının yanına gitti selinde ekmeklere bakıyor o arada da babam bana seslendi birşey görmüş alayımmı diye sordu ona doğru yöneldim bi ağlama sesi selin ağlıyor eşim kucağına almış hemen koştum aldım kucağıma eşime soruyorum nasıl düştü noldu
kafasını vurdumu diyorum vurmadı diyor dedim doğru söyle vurdumu evet biraz vurdu dedi sonra çantamdan suyunu çıkartayım diye yöneldim aldım döndüm bi baktımselinin ağzıkan içinde elim ayağım boşaldı neyapacağımı şaşırdım ilk defa bir yeri kanıyor selinin hemenbiraz su içirdim ağzını peçetele falan sildik alt ve üst dudağını ısırmış düşünce hala hayret ediyoruz iki dudağınıbirden nasıl ısırdı diye.... bi günüde böyle atlattık rabbim beterlerinden korusun....
ben de dün ca dan bikaç bişey aldım, eşofman takım, polar alt filan.. hepsi lila mor..bizim montun bedenini soylesem inanamassınız
geçen sene carrefour un market kısmından almıstım ama okadar sık ki. 6 ay beden su an
nasıl bir altı aylık çocuk içindir amerikalılara goremi yapılmıs bilmiyorum yani:) kollar nasıl uzun bu sene hala uzun geçen sene almıstım geçen kıs giymesi için kolları resmen kol kısımlrının yarısının içinde kalıyordu nasıl biir kalıptır anlamadım bu sene kollar yine uzun bedend ar gelmeye basladı. birkaç ay giyer sonra indirime girer alırım artık diyorum yeni birsey ama rengini modelini oyle begeniyorumki sapkası atkısıda tesaduf uydu monta krem ustu morlu cicek nakıs desenleri var bot aldım birde mor o da denk geldi ozellikle degil krem mor gezeceğiz bu kıs
ah şu salı pazarına bi gidebilsemmm!!!! kimsem yookkk!!! bi de dün diyetisyen demez mi bi de spor yapsan diye.. haa dedim oldu, ben daha öarşıya pazara gidemiyorum birine bırakıp be!ya ben kislik elbise almak istiyorum birtane aldım baskada yok
hos alsamda giydirebilecekmiyim usur korkusundan bilmioyrum su serinlikte bile polar alt giydirmezsem usur ugibime geliyor kulotlu çorap ustu esofman falanda sıkılır gibime geliyor kendim ne hissediyosam ece de benimle aynıhissediyor sanıyorum oysa degil dir belki usumuyordur o ama elbise falan zor
kulotlu çorapların kalınca havulu gibi olanları var onlardan almak gerek pazara gidince falan
hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun.. pazar günü büyükçekmeceye bir nikaha gittik, dönerken sizin ordan geçtik kulaklarını çınlattım , nerde bu kız diye, gelmişsin.. çok uzak be anacım! helak olduk trafikte yollarda.. işyerleriniz yakın mı bari?hepinizi çok özledim
izinliyim 2 hafta işe bugün başladım
laptop bozuk hala
oturduğumuz evi sattık yeni ev aldık cephesini çok beğenmiyorduk daha iyi cephesi manzarası olan ev aldık tabii kredi borcumuz arttı
neyse cumartesi günü taşındık
ev dandini
umarım tüm anneler ve bebişler iyidir
Ece çok hareketli
hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına düştüm pantalonlarım bol geliyor
SAKINNNNNNNNNNNNN! pepsi yaşatır seni kampanyasında şu kadar kazandınız, check up kazandınız, gold paket kazandınız vs vs.... ben polisim, takip ediliyorsunuz, numaranız teröristlerin elinde .. sakın sakın!!! inanmayın böyle şeylere.. bu yollarla binlerce insanı dolandırdılar.. daha geçen gün gazete kocaman haber yapmıştı..bana kaç kere geldi bu mesajlardan telefonlardan inanamazsın!!! sil gitsin..Kızlar cep telime bir mesaj geldi. "Tebrikler değerli üyemiz Gold Hediye Paketi hakkı kazandınız. Bilgilerinizi güncellemek için 0212 530 .... noyu arayın" yazıyor. Gönderen de 0535 li bi numara. Nereden geliyor, kim gönderiyor belli değil. Dolandırıcılık msj.ı olabilir diye düşünüyorum. Bu durumlarda şikayet nereye yapılır bilen var mı, başınıza böyle birşey geldi mi?
offf süper gözüküyor, denicem.. canım şu senin kabaklı çorba tarifin nerdeydi????Ben mutfağı ve mutfakla ilgili işleri çok severim. Kek-kurabiye- pasta yapımı en ilgimi çeken ve zevkle saatlerimi geçirebileceğim bir alan. Amaa şimdiye dek doğru dürüst çorba yapmış değildim. Didar ek gıdaya başladığından bu yana çorba türevi şeyler yapmaya başladım. Ve artık çorba yapmayı öğrenmek benim için zorunluluk oldu. Çocuk için çorbasız bir öğün olmuyor. Bu amaçla web sitelerini gezinirken oktay ustanın sitesinde Kestaneli Tavuk Çorbası tarifi buldum. Hem kestane mevsimi de gelmişken çocuğa çifte lezzet, çifte tat olur diye yaptım çok da beğendim. Denemek isterseniz tarifini vereyim.
- Bir kase haşlanmış kestane
- üç parça tavuk eti (kutularda parça parça satılanlardan ama 3 tanesi çok geldi siz 2 parça ile deneyebilirsiniz )
- 2 yemek kaşığı un
- 1 çay bardağı süt
- bir su bardağı su
- biraz karabiber
- Haşlanmış kestaneleri rondodan geçirip un haline getirin.
- Bir tencerede tavuğu haşlayıp etini didikleyin.
- Ayrı bir tencerede unu biraz tereyağda kavurun (uzun süre değil), ardından kestaneleri ekleyin. Biraz daha kavurun.
- Sonra Önce bir bardak soğuk suyu, ardından süt ve tavuk suyunu yavaş yavaş dökerek unlu kestane karışımına yedirin. Çorba kaynayana kadar karıştırın.
- Kaynayınca üstüne tavuk etlerini ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Ben tariften farklı olarak karabiber de serptim.
Biz lezzetini sevdik.
hayırlı olsun, bir yastıkta kocasınlar, sen de hoşgeldin evine.. adanın ishali var canım.. hapşuruk burun akıntısı değil de.. baklım beklemedeyim..sinop ayancıktan evimden değil ama işimden bildiriyorum.
döndüm!!!!!
çok yoruldum.
arada bir bakındım ama kafam hala yerinde değil.
leylayı evlendirdik. herşey çok güzeldi.
adacık hastalanmış. son durumu ne göremedim. inşallah iyileşmiştir.
denizde gece ateşlendi sanki. burnu akıyor. ankara çok soğuktu çok...
senin nezdinde hepinizin geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim canlar..gizmooo dönmüşsün holeyy holeyy holeyy
güne katılıyosun dimeeee
adayageçmiş olsun ayaklarında üşümüştür bekim..
ishal zaten hep kötu kokar ki ığğğğğğ
kusmasının kokusuda midenin üşümesiyle alaklı sanki
sizde kokan bunlarmış
bizde afik pırt yapınca kokuyo
kaka yaptı zannediyorum bi bakıyorum yokk
offfff.... şu dişler bi çıksa...Doruk gece gene uyumadı. Bütün gece ayağımda idi. Meğer ishalmiş, karnı ağrıyormuş. 3 defa sulu kaka yapmış. her şey aağzında ki! çok normal
sinema? yenir mi içilir mi o? çok özledim çookk...film dedimde aklıma geldi yaa şu mehmet ve arzu aslantug un filmini pek bi övdüler
AŞKIN 2.Cİ YARISI
bizde ailenecek severis hüngür foşurt romantik duygusal filmleri
en kısa zamanda gideceyuk inş.
kocacımlan aşkımızı depreştirelim diyoruz
giden varmı???
ayyy beni de baydı valla.. başı güzeldi ama.. naapalım başladık bikere seyrediyoruss..Bu Ezel benı sıkıor artık.. Ozy ızlıoo.. ama benı sarmıyor.
geçici bir dönemdir canım.. ara ara oluyor..bu arada bizim mustinin pipiyle birlikte iştahıda kesitiler adama hiç bişi yediremioz asla ağzını açmıo ağlıo hiç böle yapmazdı amaa bir türlü yediremiorum bebekler için iştah açıcı ilaçlar yokmu acaba yawffff
sanırım dişten çünkü elini ağzından hiç çekmio ve bir hırsla kaşıoo sanırım bu dişler baya zorluyor.......
heee ben de... ve hiiiiiç rahatsız değilim bu durumdan.. korkmalı mıyım????amanın sen benim evi bi görsen varyaa..çıldırırsın herhalde.:))..saldım çayıra vallaa
çok çok geçmiş olsun...Ozy evde.. sag göz kapağı tamamen şişti.. kıpkırmızı olduk, antıbıyorıklı krem damla kullanıyoruz dunden berı.. umarım bır an once duzelır.. baktıkca moralı bozuluyor adamın
Bu ara cevızın taze zamanı.. bılmeyenınız ıcın yazdım.. nerede cevız gorursenız alın, yıyın, evdekılere de yedırın.. süt gibi.. fırsat bu fırsat.
Dun aktardan gıttım, bagısıklık sıstemıne faydalı olsun dıye bunu aldım.. ıclerınden ıcıme sınen bu oldu. Sabah aksam Ozy ıle almaya basladık..
Avicenna Erkek - Bayan Macunu Ballı Baharat & Bitkisel Karışım > YORGUNLUK VE HALSİZLİK > Botamarket.com
şimdi o kadını bi temiz dövsen.... haksız olur musun? olmazsın... böyle bişey yok... densiz gerizekalı dangalaklar!Arkadasımın kızı nasıl agır grıp olmuş.. babannesi bakıyor kızına.. kadına da komsusu gelmıs, komsununda kızı var, kızı kaç gundur grıp, habıre hapsurup duruyormus.. bu kadının da kızı cok narin, cok hastalık gecırdı bebekken, cok ıtına edıyorlar..
Kadın ne dedıyse komsuyu ıkna edemıyor.. yaw ne hödük ınsanlar var.. illa demiş azcık otururzz.. bişi olmaz, cocuk bunlar!!
Rabbim insanı cahillerden korusun, yanı ben olsam dalardım herhalde o komsuya.. kız aglıyo.. cocugun yıne heder oldu evrım dıe telefonda.. serum falan yemiş cocuk..
Hepımızın cocugu var artık.. bu konu eskıye nazaran daha bır hassas bızım hayatımızda. Bu konuda asla musamma gosterecegımı sanmıyorum. Oldukca sevımsız bır ınsana dönüşebilirim cunku benım evladım hastalanacak, baskaları dötünü gezdırecek dıe cocugumu riske atamam.. boyle ınsan da gelmesın benım evıme zaten.
Ne oldu sımdı.. olan o anneye oldu, su an yurt dısında olan babaya oldu, en cok da kızcagıza oldu.. hastanede. Değdi mi??
ben olucam, doktoruna sordum ada da olabilir dedi. ona da yaptırmayı düşünüyorum.. şu ishali bitsin de.. bu grip aşısı ne zamana kadar yapılıyor nurdan? geç kalmadık di mi?komsunun kizida mi ufakmis..yazik ya, ben anneme dedim grip asini ol, teoyuda kalabalik ortama sokma diye..
ya bi gün senin yazdıklarını okurken, gülmekten kriz geçiricem o olacak..hemde çok zor layıkıyla çocuk bakmak pöfff
layıksız baksak olmuyumu acebaa
bi arkadaşımın kızının kapanmamıştıi doktor bi ilaç verdi, sonra kapandı sanırım. bizim de bir yaş aşılarına götürdüğümüzde doktor kapanmış dedi..Canım benim kızımında hala açık bıngıldak 1*1 cm gibi ve bu ayklaşık 5-6 aydır hiç değişmedi. yaşında kontrole gittiğimizde dr. d vitaminine devam edelim dedi. Ama 2 aydır yine bi değişim yok. 4 aya kadar kapanmazsa ne olacak peki???
hayırlı olsun gülicimmm... ne güzel.. gezme tozma kısıtlanmış biraz ama neyyysee...size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
başladık bakalım.
pumpiş ne ola ki? ben bu çocuğa evde giydirecek bişi bulamadım da..bende eceye pumpiş almıstım mothercareden cok memnunum sıxacık ayakları. bogazı lastikli
alıntı yaptım ama buket cevaplamış. ancak ben o topiğe sabahtan beri mesaj atamıyorum niye ki?selam kızlar annemlerdeyim hala .
güli msj çekmiş gün olayı için topiğr bir uğra demiş yeni topik açıldımı acaba bilen varmı bukeeeettttsen biliyonmu
ulen leennn......:))))GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))
canım çok geçmiş olsun..Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
.
pesssssssss be kadın!! ıyı kı onunde tenıs corabıyla dogmamıssın.
offf süper gözüküyor, denicem.. canım şu senin kabaklı çorba tarifin nerdeydi????
.
ayyy hayırlı olsuuunnnn!! yeni araba öğrenenler için yapılan ennnn gıcııık espriyi yapmak istiyorum müsadenle.." tarfiğe çıkarken haber ver de biz çıkmayalım!"" böğğğğaaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
ayyyyhhh benim gibi kararsız bi insan.. çok zor çok.. şimdi kaç giyiyor tam? büyük de olursa ayağını burkar çocuk.. 21.5 olabilir belki, ya iyisi mi onu da götürüp deneyerek al derim ben..Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??
himmm. onları gördüm... morlu pembeli olan di mi.. çift satılıyo.. çok güzeldi ama 19 noya kadar onlar.. ada 20 giyiyor diye alamadım..gizemcim pumpiş benim uydurmam :)) ev patigi yumusacık bogazı lastikli tabani nokta nokta kaymayı onleyici...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?