2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam ben ekleyim ama ancak evden. 50 tlye almıştım dışarı ayakkabılarıda 150 den başlıyooo nurdanımmm canım. aynennnn efrime katılıyorum kime neden çalışıyorum ???

???
¨
hehe aksam ustu gittim aldm:))
ama 21 numara aldim acaba 21.5 numarami alsaydim ya ona kara veremedim.21 debiraz pay var acaba cok hizli buyurmu ayagi??degistirsemmi 21.5 ile??

bi derse gidip gelicem.

.
bi cumaya gidip gelcem gibi oldu bu:))
hadi hayirli olsun, cok guzel iste hem oglunla olup hem kocana yardim edip hem para kazanicaksin..

GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))
:)))))))))

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Biz de nikedan 55 ytl ye almıştık. 22 no. ayağına tam oldu. Diğer markalarda 21 küçük 22 büyük olmuştu. Ayakkabıdan çok memnunum.

çocukluk arkadasım evrim hamile demin msn e evrim hamileee yazdım
atlayan atlayana kk dan :))) evrimm sen sandılar tabiii
dedim o degil baska evrim :)))) hiç aklıma gelmemisti sana malolacagı :)))

kaydirigubbakcemile3 çok iyiymiş.

Kuzy güle güle giysin cicisini.

Çok geçmiş olsun, padişah macununuz da yarasın inşallah :)

Bizde de uzun süren ishal durumu vardı. Doktor süt vermeyi kes, bir süre yumurta da verme dedi. Süt içmeye yeni başladığı için, süt yapabilirmiş. Aynı dönemde diş de çıkardık. Sütü kesince kaka normale döndü (bir haftalığına). Şimdi gene abuk subuk kaka yapıyor. Sabah çok katı, taş gibi kaka çıkarmış ve hatta yaparken de ağlamış, öğleden sonra ishal gibi yaptı. Altını açtım, temizledim, bir saat geçmeden bir daha yaptı, baktım pişik olmuş biraz kızarmış. Tam sapıtık bir durum. Gene diş geliyor herhalde.

Ben de Mel Gibson'a ağzımın suyu aka aka bakarım Mel'i görünce karşısına geçip meleyesim gelir, mel mel bakarım lülülülülülü (kabul ediyorum espri iğğğrençti :tomato:). Ama bütün filmlerini seyrederim. Cehennem silahını ve cesur yüreği onlarca kez izledim hatta pek çok repliği de ezberimdedir. Ama yine oynasa sanki ilk kez izliyormuşum gibi sıkılmadan bakarım. Bir de yine böyle keyifle izlediğim GELECEĞE DÖNÜŞ serileri var (Michael J Fox'un). Melekler Şehri hem içerdiği mesaj hem oyuncularıyla defalarca izleyebileceğim filmlerden biri (ki onu da herhalde 15 kez izlemişimdir).

aaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)

evrim msjını aldım sağolasın canım
ozyde geçmiş olsun

rıca ederım arkadasım.. umarım ıse yarar da hep beraber rahatlarsınız.

pandufları çıkarabilmek için kırk takla atıyor adam ama bende giydiriyorum zorla bağır çağır kavga dövüş
evi üst katlarda olan biri varmı oturmaya gelicem sonrada aşağıya atlıcam

var ya sen bana gel.. manzara mis.. önümüz ağaçlık.. ben senı arada sallandırır havalandırır gerı alırım..

valla Hocam haklısın, bır de calısan ınsanlarsınız.

evrim aynen kapdan kovalarım tepelerim çok sinirlenirim birde israr ediyordemek ne yapmak gerekse yaparım siper ol urum içeri sokmam hasta insanı evde kuçuk çocugum varsa tovbe tovbe yaaa

valla ben de yaparım.. yemişim darılırmıs kırılırmış hıkayesını.

evrimcin eşine geçmiş olsun.
bu gözolayı psikolojk oalrakda pek fena ya.
gördükçe canı sıkılır sinirleri hoplar herşeyden önce..
umarım tez zamanda geçer

saolasın datlum..

valla sahane de.. ınsanın kendı esıne yardım etmesı neden buyuklerı rahatsız edıyor orasını anlamıs degılım.. o adam da evıne ekmek getırmek ıcın calısıyor.. senın ucundan tutmanın nesı kötü? hayret.

evrim ikinizede cok gecmiş olsun canım.

macunu bırakma baska işlerede yarıycak eminim dinclesincehihoyyyt

macun bagısıklıgı guclendırsın de baska da bı beklentım yok acıkcası,cocuk yapmayı dusunmuıyorum artık.

GÜLİ hayırlı olsun işin. Çok sevindim, süper olmuş.

PERVİN sana katılıyorum, o macuna devam etsinnler :)))

Alla alla.. pis matematikçi..

pesssssssss be kadın!! ıyı kı onunde tenıs corabıyla dogmamıssın.

hayırlı olsun datlum..

belmacım sut basta kabızlık yapıo ecedede oldu ama sonra bunya alısıo , bence ishali diş kabızlıgı sutten..ehliyetinise alırsın ins hayırlan

allah ayırmasın sizi... hoşgeldin..

herşeyi çıkarıyor özlem, ya kilotlu çorap ya ayaklı tulum giydiriyorum, onda da yürüyeceği varsa bile yürüyemiyor tembel tosbağa!

Cizom bugün yine kulağını çınlattım annemle bu defa :) Hep arayacağım ama bir türlü arayamadım...
bekliyorum canım ne zaman istersen..

çok güzel..

otribebeyi ben de doğduğundan beri kullanıyorum. mucizevi bişey. ama şimdi kavga dövüş tabii..

canııımmm... nazar değmiş kuzuya..

ben de dün ca dan bikaç bişey aldım, eşofman takım, polar alt filan.. hepsi lila mor..

ah şu salı pazarına bi gidebilsemmm!!!! kimsem yookkk!!! bi de dün diyetisyen demez mi bi de spor yapsan diye.. haa dedim oldu, ben daha öarşıya pazara gidemiyorum birine bırakıp be!

hayırlı olsun.. güzel günlerde oturun.. pazar günü büyükçekmeceye bir nikaha gittik, dönerken sizin ordan geçtik kulaklarını çınlattım , nerde bu kız diye, gelmişsin.. çok uzak be anacım! helak olduk trafikte yollarda.. işyerleriniz yakın mı bari?

SAKINNNNNNNNNNNNN! pepsi yaşatır seni kampanyasında şu kadar kazandınız, check up kazandınız, gold paket kazandınız vs vs.... ben polisim, takip ediliyorsunuz, numaranız teröristlerin elinde .. sakın sakın!!! inanmayın böyle şeylere.. bu yollarla binlerce insanı dolandırdılar.. daha geçen gün gazete kocaman haber yapmıştı..bana kaç kere geldi bu mesajlardan telefonlardan inanamazsın!!! sil gitsin..

offf süper gözüküyor, denicem.. canım şu senin kabaklı çorba tarifin nerdeydi????

hayırlı olsun, bir yastıkta kocasınlar, sen de hoşgeldin evine.. adanın ishali var canım.. hapşuruk burun akıntısı değil de.. baklım beklemedeyim..

senin nezdinde hepinizin geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim canlar..

Doruk gece gene uyumadı. Bütün gece ayağımda idi. Meğer ishalmiş, karnı ağrıyormuş. 3 defa sulu kaka yapmış. her şey aağzında ki! çok normal
offfff.... şu dişler bi çıksa...

sinema? yenir mi içilir mi o? çok özledim çookk...

Bu Ezel benı sıkıor artık.. Ozy ızlıoo.. ama benı sarmıyor.
ayyy beni de baydı valla.. başı güzeldi ama.. naapalım başladık bikere seyrediyoruss..

geçici bir dönemdir canım.. ara ara oluyor..

amanın sen benim evi bi görsen varyaa..çıldırırsın herhalde.:))..saldım çayıra vallaa
heee ben de... ve hiiiiiç rahatsız değilim bu durumdan.. korkmalı mıyım????

çok çok geçmiş olsun...
taze cevize bayılırım... ama çok kalori çok... yiyemiyorum..

şimdi o kadını bi temiz dövsen.... haksız olur musun? olmazsın... böyle bişey yok... densiz gerizekalı dangalaklar!

komsunun kizida mi ufakmis..yazik ya, ben anneme dedim grip asini ol, teoyuda kalabalik ortama sokma diye..
ben olucam, doktoruna sordum ada da olabilir dedi. ona da yaptırmayı düşünüyorum.. şu ishali bitsin de.. bu grip aşısı ne zamana kadar yapılıyor nurdan? geç kalmadık di mi?

hemde çok zor layıkıyla çocuk bakmak pöfff
layıksız baksak olmuyumu acebaa
ya bi gün senin yazdıklarını okurken, gülmekten kriz geçiricem o olacak..

bi arkadaşımın kızının kapanmamıştıi doktor bi ilaç verdi, sonra kapandı sanırım. bizim de bir yaş aşılarına götürdüğümüzde doktor kapanmış dedi..

hayırlı olsun gülicimmm... ne güzel.. gezme tozma kısıtlanmış biraz ama neyyysee...
onur kızı kreşe vermek için 2 yaş erken 3 de verelim sen çalışma diyor.. benim canımaminnet. ama annemler olmaz unutursun diyor.. aslına bakarsan evde olmak, adayla olmak öyle güzel ki, tembelliğe hemen alışabilirim. çalışmak çok zor gelebilir, bu ara daha da uzarsa.. meslek nankör.. unutabilirim..bu yılın sonunda iki taraf arasında baya cebelleşiyor olacağım..

bende eceye pumpiş almıstım mothercareden cok memnunum sıxacık ayakları. bogazı lastikli
pumpiş ne ola ki? ben bu çocuğa evde giydirecek bişi bulamadım da..

selam kızlar annemlerdeyim hala .
güli msj çekmiş gün olayı için topiğr bir uğra demiş yeni topik açıldımı acaba bilen varmı bukeeeettttsen biliyonmu
alıntı yaptım ama buket cevaplamış. ancak ben o topiğe sabahtan beri mesaj atamıyorum niye ki?

ulen leennn......:))))

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

.
canım çok geçmiş olsun..

Gülse Birselin bir yazısı.Facede okudum. Hoşuma gitti burada da paylaşayım.

Hep söylüyorum, biz çocukken midemiz bulanınca ekmek yedirirlerdi,
grip "Yatınca ...geçer"di, başın ağrıyorsa "Çocukların başı ağrımaz" denirdi, uykun kaçıyorsa "Oyuncaklarını düşün, güzel rüyalar görürsün" şeklinde konu halledilirdi!
Okuma yazmayı öğrenemiyorsan ya, "Tembel"din ya "Yavaştan, sağlam
sağlam öğreniyor"dun!
Hüzünlü bir çocuksan "Yazar olacak herhalde" derlerdi,
yerinde duramıyorsan, etrafa saldırıyorsan bir tane çakarlardı,
susup otururdun.
Kanaatimce pedagojinin zirve yaptığı yıllardı o yıllar.
Çünkü sonra sonra, koşup oynadıktan sonra öksüren çocuk 'astım başlangıcı', okuma yazmayı zor söküyorsa 'disleksik', hüzünlüyse 'depresif', aşırı hareketliyse 'hiperaktif' diye nitelendirilmeye başlandı ve o sinameki yetiştirilen tipsizler şimdi büyüdüler! O kadar ilgi alaka sonrası ola ola ne oldular? Emo!
Emo ne?
Hani beş-altı yıldır etrafta saçlarını gözlerinin tekini kapatacak şekilde öne öne tarayan, miskin görünüşlü, asık suratlı, beti benzi atmış, sıska,
dar pantolonlu, converse'li, siyah ojeli ergenler var ya...
Taksim'de kaldırımlarda filan oturuyorlar.
Aha onlar Emo!
Emo kelimesinin emotional'dan (hissi) geldiği, bu yavruların pek bunalımlı pek güvensiz ve duygusal olduğu, topluma uyum sağlayamadıkları için böyle takıldıkları söyleniyor.
Bizim zamanımızda punk vardı ya, onun gibi bir akım, ama bir halta yaramayanı!

*HERKESİN KEYFİNİ KAÇIRDIM*
Ay kıyamaam! Zamanında, kendi ergen yıllarımda bu akım daha dünyada yokken 10 gün emo takılmışlığım vardır! Kafam neye bozuktu hatırlamıyorum ama o 10 gün, üstelik de yaz tatilinde, evin o köşesinden bu köşesine oflaya poflaya nemli gözlerle dolaştım. Saçımı taramadım, denize gitmedim, sohbetlere katılmadım, tebessüm bile etmedim. Akşamları karabasan gibi yemek masasına çöküp herkesin keyfini kaçırdım. Bir akşamüstü, balkonda otururken annem "Ne bu surat her gün, senin derdin ne kızım aaa..." şeklinde pedagojik bir açılım yaptı.
"Sıkılıyorum... Hayat çok anlamsız" cevabımın üzerinden sanırım
birkaç saniye geçmişti ki, acı ve can havliyle bir metre havaya sıçradım.
Annem, her Türk annesinin uzmanı olduğu 'mıncırma' hamlesini oldukça sert ve uyarısız gerçekleştirmiş ti.
Mıncırma, malumunuz evlat artık poposuna terlikle vurulmayacak kadar büyüdüyse, ancak tekdir ile de uslanmıyor ve hakkı kötekse kullanılan, konu komşu, bitişik ev duyar ihtimaline karşı avaz avaz bağırmak yerine geçen bir terbiye şeklidir.
Tercihen bel veya bacak bölgesinden bir alan seçilir, elle kavranır ve et, 180 derece çevrilir!
Hemen ardından, daha acım ve şaşkınlığım hüküm sürerken, annem kısık sesle, yüzünü yüzüme yaklaştırarak "Alırım ayağımın altına" diye başladı ve "Karnın tok sırtın pek! Aklını başına topla! Sıkılıyorsan da git bakkala evin alışverişini yap, sonra da gel yemek kitabından bir kurabiye pişir, akşam misafir var, hadi yallah..." şeklinde bitirdi!

*NE DERDİM KALDI NE DE TASAM*
Malumunuz eti mıncırılan ergen olay yerinde fazla kalamaz, mıncırandan tırstığı için kendisine yalakalık yapar, arzu ettiği aktiviteleri gerçekleştirir.
Mıncıran mutlu, mıncırılansa artık efendi bir insandır! Aynen öyle oldu.
Mıncırma sonrası ne derdim kaldı ne tasam! Emo'luğum o gün bitti, bu yaşa kadar da hep mutlu mesut, uyumlu, üretken biri olarak yaşadım. Şimdinin sokakta bira içen, gelen geçenden ihtiyacı var diye değil, hayat tarzı sandığı için para dilenen, dünyanın bütün derdi sırtındaymış gibi davranıp, bunalım takılıp bir işin ucundan tutmayan emo'larının başında, bizim zamanımızın anne babaları olacaktı ki. Ohoo... Muma dönerdi hepsi! Bir kere her şeyden önce bütün o yüzü gözü saçla kaplı eşek herifleri bir eşek tıraşına götürürlerdi, kesin!
Ülkenin gençlerine bak.
Tarikat yurtlarında yetiştirilen çocuklar, polise atsın diye eline taş verilenler, bir de emo'lar!
Gelecekten çok umutluyum çok!

gülse birsel

Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??

dün adanın ishal durumu ,ile ilgili doktoruna mail atmıştım. gelen cevabı buraya da ekliyorum, belki işinize yarar..
"gunluk konusmada usutme dedigimiz rahatsizlik, viruslerle olan
enfeksiyonlardir; muhtemelen Ada da bu tur bir enfeksiyon geciriyor.
Sekeresiz gidalarla beslenmeli, armut yedirilmemeli. Muz, yogurt, pirinc
corbasi, makarna, pilav, yagsiz etle hazirlanmöis kofte yedirin lutfen.
Kakasinda kan gorurseniz tetkik yaptirin. Disler cikarken de kakasini
yumusak yapabilir. Rahtsziliklari gecince grip asisi yapilabilir.
."

Gizemm ekim sonuna kadar suresi var grip asisinin, daha zamanin var yani..

ayyy hayırlı olsuuunnnn!! yeni araba öğrenenler için yapılan ennnn gıcııık espriyi yapmak istiyorum müsadenle.." tarfiğe çıkarken haber ver de biz çıkmayalım!"" böğğğğ
kazasız belaszı kullan canım..

Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??
ayyyyhhh benim gibi kararsız bi insan.. çok zor çok.. şimdi kaç giyiyor tam? büyük de olursa ayağını burkar çocuk.. 21.5 olabilir belki, ya iyisi mi onu da götürüp deneyerek al derim ben..

gizemcim pumpiş benim uydurmam :)) ev patigi yumusacık bogazı lastikli tabani nokta nokta kaymayı onleyici...
himmm. onları gördüm... morlu pembeli olan di mi.. çift satılıyo.. çok güzeldi ama 19 noya kadar onlar.. ada 20 giyiyor diye alamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…