2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DAMLA çocuklar hasta olunca malesef anneler çok yorluyor halsizkalıyor uykusuzluk vs. çok etkiliyor...

günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..

Son düzenleme:
DERYAM geçmiş olsun canım ya allah beterinden korusun.....çok tehlikeli bi hayvan o ya ucuz atlatmışsınız sahibide ne kadar sorumsuz öyle bi hayvan başı boş bırakılırmı ya...... su olayı ayrı olay birkaç saat gelmese bile resmen felç oluyor yaşantımız elimiz ayağımız su rabbim kimseyi susuz bırakmasın...... 24 saat çok uzun bi süre... inşallah gelir bugün sular bu kadar sorumsuzluk olmaz her iki olayada pes diyorum.....

DERYA gördüm aşağıdasın:))) ateşi düştümü yusufun bugün nasıl ???

burdayım burda sizlerde olamsanız bilemiyorumki bu hayatıne olur..
öyle çok yüksek ateşimiz olmadı ilk vurulduğu gün az çıktı ama yükelemedi tam anlamıyla..iyi şükür ama iğne yapılırken bi ankolunu sakındı hafif kolunu oynatmıştı sanırım ilk gece onun acısı oldu..şimdide birden aşı yerini çekiştirip duruyor kolunu sakınıyor ağrıyor sanırım..of ya GPSY esra yanına geliyorum bu kadar stres sıkıntı bi anda yanlız çekilmiyor gel beraber tırlatalım..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

evet iyiki varız canım hepimiz paylaşmak için burdayız....neyse canım yusufumun ateşi olmasında acısıda birkaç güne geçer bişeyi kalmaz....bizim bacağından olduğu için daha rahat geçti birimiz kollarını birimiz bacaklarını tutunca kıpırdatamadı.... hepimiz aşağı yukarı benzer durumdayız benide alın yanınıza ben tırlatmadan öteye bile geçtim diyebilirim:)))

teşekkür ederim sibelim..amin..

gel gel senden gel..olumunekankayizsmile.kim daha yüksekte oturuyor biz 6. kattayız bana göre kurtarmaz öldürmez süründürürsempatiksalakcinnilaelaelaelaelae..biz en iyisi yer içer dertleşiriz..:teselli:kendimize geliriz.

BEBEKİ ishal olan anneler yoğurt çorbası çok iyi geliyor ..yada namı değer yayla çorbası ..

aa guli super haber valla çok rahat çok keyifli kesinlikle sevindim senin adına.
peki santral sistemi kurulmadı d imi yani sen telefon baglamıycan asıl ofise
b.u arada sektor neydi sizin tam ne yapııyor ??

e bir saniye diyip bekleticen baska ne yapıcan ama net kısa konusup ikna etmeye çalısacaksın oda artık sana kalmıs

oo simdiden hayırlı olsun azmedersen yaparsın ben çocuklugumdan hayalimndi 18 yasına geleyim ehliyat alcam diye oylede yaptım

Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??

buyuk al bence. yani ece nin ayaklar su an 22. 21 çok sıkıyo boyle incecik çorap giyerse falan oluyor 23 de giydirdigim oluyor kalın çorap la spor giydirceksem onlar 23mesela ince ketenleri var onlar 22 ancak sıgıyor ayakları ama.
birde ustu cırtlı yada ipli vs ayagından çıkam olayı buyukde olsa sıkı bagladımı olmuyor sizde niye ayagından çıktı vs muhabeti oldu anlamadım ustunumu sıkmıyorsunuz yada çok mub uyuk bizim kiz koca ayakmı anlamaya çalısıyorum :))

ama kalın çorap iki kat çorap vsonumuz kıs bir numara atıyor nurdan

ya bizim dr grip asısı 2 yasından sonra dedi

ne dersin nurdann ??

çocukalr hastalanınca malesef böyle olunuyor..geceniz rahat geçmiş en azından geçmiş olsun deniz kıza...

ESRAKO canım bende yaptırmay ıdüşünmüyorum seline grip aşısını daha çok küçükler en azından bu sene yaptırmayı düşünmüyorum.... dr. yaptır desede demesede yaptırmayacağım annelik içgüdülerimle öyle bi karar aldım:))

AİDA ehliyet işi süper olmuş hayırlı olsun kolya gelsin..alkisalkisalkisvereliniortak
araba kullanmanın zevkini şu ana kadar hiçbirşeyde alamadım desem inanırmısın..yerimseniben
MARİ bizim doktorda grip aşısını önermedi..hoş o su çiçeğinide önermemiştiya..CADIARZUdelikafadulden

ayakabıda bizim tobul sosiste ayak üstü etli yumoş 22 numero almıştım rahat giyiyor..
Yeni mont ve ayakabı alan hatunlar kuzular güle güle sağlıkla giysinler..

Son düzenleme:
Deryacım eşine geçmiş olsun..off ne kötü bi durum..ya daha kötü olsaydı..allah korumuş

geçmiş olsun güzel deniz'e.

of of ne kötü bir durum, çok geçmiş olsun, bununla geçmiş gitmiş olsun.. nasıl da malum oluyor sana temiz kalpli arkadaşım benim..

süpermiş daha ne olacak hayırlı olsun yeni işin, ailen bişey diyemez ki canım sonuçta cocuğun için evdesin ve eşine destek oluyosun. ne güzel evlat yetiştirmişler gurur duysunlar.

ağzımı bir açarım o kadına ben nasıl kaçacağını şaşırır münasebetsiz...

özgür e de cok geçmiş olsun, bağışıklığı cok düşük demek ki. doğal macun iyi gelir inşallah

Günaydın a.s.
Güli işin hayırlı olsun bu konuda bende katılıyorum diğer arkadaşlara sonuçta hem evde bebeğinle ilgilenmiş olacaksın hem eşine yardım edeceksin hemde para kazanacaksın süper ötesi işte... Hem sen o çıtır ses tonunla o cırcır kadınları 2 dk da ikna edersin üzülme aklinialirimsmile
Nurdan ayakkabı konusunda yarım numara büyük olsa birşey olmz bence sonuçta kış geldi kalın çoraplar falan...
Esrako cidden ya koca ayaklı olacak bizim kızlar sanırım Özde de 23 falan giyiyor bana çekecek galiba 40 numara giyiyorum kaydirigubbakcemile3
Sibel durumlar daha iyi sanırım en azından bir çaba var. Hoş kırıp kırıp birşey olmamış gibi davranmasıda hiç hoş değil ama daha beteri var emin ol İnş. en kısa zamanda gönlünü alır...
Deryam çok geçmiş olsun eşine ucuz atlatmış... Ne kadar düşüncesiz adam ya... Ben çok korkarım köpeklerden ki bu pitbullmuş eyvahedigeldismile Su konusunda insn çıldırır cidden susuz bir hayat düşünemiyorum ya eyvahedigeldismile
Evrim bu tenis çorabını merak etmeye başldım macun etkisinden midir? Bu ara tenis çorabı, çocuk muhabbeti var çok eyvahedigeldismile Tamam tamam kızma kendi kafama terlik attım :tomato:
Tüm bebiklerin cicileri hayırlı olsun... Hasta bebiklerede acil şifalar :Saruboceq:

ÖZLEM evet çaba var ama hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benim istediğim yönde çaba yok konuyu kapattı resmen tamamen konuşmayarak düzelmiş yok saymış oluyor

geçmiş yapmadan günaydın demek istedim..

ilke hastalandı hafif hapşırığı falan vardı c.tesi kaynımlar geldi onların oğlu hastaydı bi baktık ilke onun emziğiyle dişlerini kaşıyo o gece kaptı şifayı gece 3 gibi arabayla dışarı çıktık ağlamasın sakinleşsin diye iyide geldi ama biz pert olduk şimdi biraz daha iyi sanki ama bu seferde boğazına balgam birikiyo heralde temizlemek için öksürüyo.. ilk gün biraz calpol verdim dahada vermedim kusuyo sevmiyo ilaç atlattı gibi doktoruda aramadım inşallah ilerlemez daha fazla..

kışlık alışveriş yapalım diye çıktık geçenlerde o nasıl bir kalabalık C.A. yı talan etmişler alacağımıda alamadım bi mont bi kazak aldım çıktık daha alacaklarım vardı ama şimdilik kaldı..

ÖZLEM evet çaba var ama hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benim istediğim yönde çaba yok konuyu kapattı resmen tamamen konuşmayarak düzelmiş yok saymış oluyor

İşte öyle üzerini konuşmayarak kapattığını sandığı konu gün geliyor volkan gibi patlıyor üzerine başka konular binincede işte o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…