DERYA gördüm aşağıdasın:))) ateşi düştümü yusufun bugün nasıl ???
burdayım burda sizlerde olamsanız bilemiyorumki bu hayatıne olur..
öyle çok yüksek ateşimiz olmadı ilk vurulduğu gün az çıktı ama yükelemedi tam anlamıyla..iyi şükür ama iğne yapılırken bi ankolunu sakındı hafif kolunu oynatmıştı sanırım ilk gece onun acısı oldu..şimdide birden aşı yerini çekiştirip duruyor kolunu sakınıyor ağrıyor sanırım..of ya GPSY esra yanına geliyorum bu kadar stres sıkıntı bi anda yanlız çekilmiyor gel beraber tırlatalım..sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
DERYAM geçmiş olsun canım ya allah beterinden korusun.....çok tehlikeli bi hayvan o ya ucuz atlatmışsınız sahibide ne kadar sorumsuz öyle bi hayvan başı boş bırakılırmı ya...... su olayı ayrı olay birkaç saat gelmese bile resmen felç oluyor yaşantımız elimiz ayağımız su rabbim kimseyi susuz bırakmasın...... 24 saat çok uzun bi süre... inşallah gelir bugün sular bu kadar sorumsuzluk olmaz her iki olayada pes diyorum.....
evet iyiki varız canım hepimiz paylaşmak için burdayız....neyse canım yusufumun ateşi olmasında acısıda birkaç güne geçer bişeyi kalmaz....bizim bacağından olduğu için daha rahat geçti birimiz kollarını birimiz bacaklarını tutunca kıpırdatamadı.... hepimiz aşağı yukarı benzer durumdayız benide alın yanınıza ben tırlatmadan öteye bile geçtim diyebilirim:)))
size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
yoksa yorucu değil evde tlf çaldıkça bakıp servis alıcam.
sabah erkenden google reklamlarını falan yöneticem.falan filan
sabah 12 ye kadar aşırı bi yogunluk oluyor sonra tek tuk.
başladık bakalım.
babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
şimdi fulltime bakıcagımı ögrenince küplere çıkacaklar.
nie ögretmenlik yapmıosun ozaman nie okudun falan filan.
esrakodan bulaştı home ofice:)
yalnız esrakoya sormam lazım aynı anda 2 tlf çalınca ne yapcaaaamı bilemedim.
bi sn deyip beklemeye alıyorum falan.
bide kadın müşteriler cırcır cır ya.
benden beş beterler.
derdnii söyle adresi bver kapat dimi yokk.
adamlar ne güzel sorunumuz şu adres şu bekliyoruz derkapatır.
aaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??
dün adanın ishal durumu ,ile ilgili doktoruna mail atmıştım. gelen cevabı buraya da ekliyorum, belki işinize yarar..
"gunluk konusmada usutme dedigimiz rahatsizlik, viruslerle olan
enfeksiyonlardir; muhtemelen Ada da bu tur bir enfeksiyon geciriyor.
Sekeresiz gidalarla beslenmeli, armut yedirilmemeli. Muz, yogurt, pirinc
corbasi, makarna, pilav, yagsiz etle hazirlanmöis kofte yedirin lutfen.
Kakasinda kan gorurseniz tetkik yaptirin. Disler cikarken de kakasini
yumusak yapabilir. Rahtsziliklari gecince grip asisi yapilabilir.
."
deniz bu gece daha iyiydi. buhar yapmadım. yüksek yastıkla, su içirdim bol bol. ben salak sepet gibiyim nedense.
ütü tavsiyeleri için teşekkürler. phılıps güzel görünüyor. kazanlıda daha hoş sanki.
deniz bu gece daha iyiydi. buhar yapmadım. yüksek yastıkla, su içirdim bol bol. ben salak sepet gibiyim nedense.
ütü tavsiyeleri için teşekkürler. phılıps güzel görünüyor. kazanlıda daha hoş sanki.
günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
aydınların sekreteryim evden yani,daha orjinal ismiyle yönetici asistanıyım eşimin..şirketin tüm hesapları bende.
eve sistemi kurdular 2 tlf 3 hat faks bilmem ne cart curt falan filan
aslında eskiden beri ben evdeyken onlar yogun oldugunda bakıyordum pc den teklifleri maille atıyrdum banka havalaleri eft ler falan hep bendeydi,
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
bi kaç ay sonra sigortamıda ödicekler.
haftaiçi full evdeyim tek sıkıntı o.
yoksa yorucu değil evde tlf çaldıkça bakıp servis alıcam.
sabah erkenden google reklamlarını falan yöneticem.falan filan
sabah 12 ye kadar aşırı bi yogunluk oluyor sonra tek tuk.
başladık bakalım.
babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
şimdi fulltime bakıcagımı ögrenince küplere çıkacaklar.
nie ögretmenlik yapmıosun ozaman nie okudun falan filan.
esrakodan bulaştı home ofice:)
Arkadasımın kızı nasıl agır grıp olmuş.. babannesi bakıyor kızına.. kadına da komsusu gelmıs, komsununda kızı var, kızı kaç gundur grıp, habıre hapsurup duruyormus.. bu kadının da kızı cok narin, cok hastalık gecırdı bebekken, cok ıtına edıyorlar..
Kadın ne dedıyse komsuyu ıkna edemıyor.. yaw ne hödük ınsanlar var.. illa demiş azcık otururzz.. bişi olmaz, cocuk bunlar!!
Rabbim insanı cahillerden korusun, yanı ben olsam dalardım herhalde o komsuya.. kız aglıyo.. cocugun yıne heder oldu evrım dıe telefonda.. serum falan yemiş cocuk..
Hepımızın cocugu var artık.. bu konu eskıye nazaran daha bır hassas bızım hayatımızda. Bu konuda asla musamma gosterecegımı sanmıyorum. Oldukca sevımsız bır ınsana dönüşebilirim cunku benım evladım hastalanacak, baskaları dötünü gezdırecek dıe cocugumu riske atamam.. boyle ınsan da gelmesın benım evıme zaten.
Ne oldu sımdı.. olan o anneye oldu, su an yurt dısında olan babaya oldu, en cok da kızcagıza oldu.. hastanede. Değdi mi??
ÖZLEM evet çaba var ama hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benim istediğim yönde çaba yok konuyu kapattı resmen tamamen konuşmayarak düzelmiş yok saymış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?