2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tarif vereyim sizede yapmak isteyen olursa die burda yaptığım ezmeyi misafirlere poğaça filan yapılınca yanına koyuluo süper oluyor

5 kg kırmızı biber içleri temizlenio robottan geçirilio
biraz acı olsun diosanız 6-7 acı sivri biberide geçirip tencerede ikisini kaynatıosunuz sonra 12 adet sarısak koydum ben onuda robottan geçiriosunuz bunlar en az 1 saat kaynayınca 1 cay bardağı sıvı yağ yarım çay bardağı sirke tuzu da ekliosunuz bu çaybardağı büyük çaybardakları varya ondan en son altını kapatmadan 5 10 dk önce kıyılmış maydonozlarıda ekleyip öle kaynatıosunuz bitioooooo ama suyunu çekene kadar kaynatın yani ben 2 de kaynatmaya başladım 5 te altını kapattım gelip gidip karıştırın dibi tutmasın die.... sıcak sıcak kavanozlara koyup ters çevireceksiniz bittiii....

işim konusunda tebrik eden benm adıma sevinen beni destekleyen kısacası herkeşlere teşekkur ederim
dediğim gibi ben memnunum
statümden gocunmuyorumda öyle takıntım yokdur.
avantajları bir çok öncelikle oglumla aynı evdeyim
hergun işe giderken ne giycem derdi yok
yetişmek derdim yok
relax bi şekildeyim
bakalım hayırlısı.

eşiylesoru yaşayan arkadaşlar
yada sıkıntı diyelim

neden konuyu kapatmak yaa üsütnü örtme girişimlerini kabul ediyorsunuz
herşeyi konusun ya
onlar kapatıyorsa siz konusun
ama kesinlikle ötelemeyin
birike birike dag olur..dagı gecmek daha zor olur..

merhabalar
yine kaçırıyorum konuları yine.. tebrikler ediliyor, geçmiş olsunlar dileniyor hepsinden uzak kalıyorum kusura bakmayın. bu sene hiç girmediğim çeşitte farklı derslere giriyorum. bu yüzden de her gün evde öğrenci gibi ders çalışmak zorunda kalıyorum. hiç vaktim olmuyor desem yeridir. yiğit paşam kollar önde pıtır pıtır yürüyor :) dün babası iki dakika yanından ayrılmış. döndüğünde bi baksın ki şaşırmış kalmış. çıkmış bizim kuzu kanepenin üzerine, elinde kumanda. oturmuş maç izliyor. allah korumuş ya düşseydi.. siz de durumlar benzerdir zaten.

bende çok tebrik ederim canım. işinin ayrıntılarını bilmiyorum ama senin memnun ve mutlu olman önemli olan. ve de bebişinin yanında olman tabi. sen mutluysan biz de mutluyuz :)

güliiii işin hayırlı olsun evde boş durmaktan iidir valla çok nsevindim adınaa

derya & belmaa eşlerinize büyük geçmiş olsunnnn

tazeeee sekreter fantazine bittim yaaa mutlaka bişi buluon hastayım sanaa

bizim bıngıldağımız kapanalı çok oldu 1 yaşındada kestik ilacı şimdi sadece balık yağı ve 1 tatlı kaşığı pekmez veriorum her sabah

utu konusunda rowentanin kazaznlisini tek gecerim cok memnunum..zaten bana utu ve elktrik supurgesi demeyin daha gecen sene almistim ikisinide ve orda kaldilar, getirmeye calisicam..
cok gecmis olsun deryacim ya ben cok korkuyorum bu hayvanlardan..yinede ucuz atlatmis cok sukur..

buarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..

ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi

Canım adını bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Ya biliyorlar ki çocukları hasta ne misafirliğe giderler bende bunu anlamıyorum. Sonuçta gittiğin yerde de bi çocuk var. İnşallah hafif atlatır kuzucuk

saol adım eda.. bende seninkini bilmiyorum ?? işte ne diyeceksin ki ben dikkat ederim böyle şeylere ben hastaysam yadda ilke hastaysa öyle bebekli yerlere gitmem ki ilke hastaysa dahada hasta olmasın diye çıkarmam evden öncelikle ama herkes böyle düşünmüyo..

buarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..

delikafadulden

nur büyük genede karnın canım. ikinci olduğundan tabii. ama pek tatlı üzerindeki çok hoş duruyor.

nurr önce göbişe sonra da üzerindekine bende bayıldım, tam foto çek birde güzel yüzünü de görelim.

nurr önce göbişe sonra da üzerindekine bende bayıldım, tam foto çek birde güzel yüzünü de görelim.
annemle görüştüğümde hep çektiriyim diorum eklemek için öle kalıo ama bu sefer unutmam kendim çektim tam resim hoşuma gitmedi canımm daha güselleri sizin olsunnn

ayy nuurr ne güzellll. özendim valla benim hamileliğim çok keyifli geçmişti zaten ikinci istersem sırf hamileliği tekrar yaşamak istediğimden olur heralde :))

ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi
ayy maşşaah Nurr cok tatlı bı göbişşşşş
hayırlı olsun Gülimmm.
cok istiyordum ehlıyetalmyı.yazılcaktım busene ama kısmet olmadı seneye inş
bende istanbula gidince DEICHMANN dan nıke aldım.beyaz pembe nıke işaretı var kenarında.indirimm vardı 45tl ye aldım ben.valla ucuz geldı daldım.bızım burda 80le 100 arası degısıyoda akannehir yanı düzgun tipli olanlar

ayy nuurr ne güzellll. özendim valla benim hamileliğim çok keyifli geçmişti zaten ikinci istersem sırf hamileliği tekrar yaşamak istediğimden olur heralde :))
valla benimde ilk çok güseldi edacım amaaa bu hamilelik beni çok yıpraqttı en ufak hareketi bile acı verio içi ileşmediği için biran önce doğurmak istiyorum yani:S
ayy maşşaah Nurr cok tatlı bı göbişşşşş
saol dününürm tşk ederim cnm benimm

ben kaçar ark lar musti bütün ıslak mendilleri çıkarmış sesiz durduğunda vardı bişi zaten

NUR maşallah canım çok güzel hamilesin resmini görünce özledim hamilelik günlerimi hey gidi günler heyyy.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…