işim konusunda tebrik eden benm adıma sevinen beni destekleyen kısacası herkeşlere teşekkur ederim
dediğim gibi ben memnunum
statümden gocunmuyorumda öyle takıntım yokdur.
avantajları bir çok öncelikle oglumla aynı evdeyim
hergun işe giderken ne giycem derdi yok
yetişmek derdim yok
relax bi şekildeyim
bakalım hayırlısı.
utu konusunda rowentanin kazaznlisini tek gecerim cok memnunum..zaten bana utu ve elktrik supurgesi demeyin daha gecen sene almistim ikisinide ve orda kaldilar, getirmeye calisicam..deniz bu gece daha iyiydi. buhar yapmadım. yüksek yastıkla, su içirdim bol bol. ben salak sepet gibiyim nedense.
ütü tavsiyeleri için teşekkürler. phılıps güzel görünüyor. kazanlıda daha hoş sanki.
cok gecmis olsun deryacim ya ben cok korkuyorum bu hayvanlardan..yinede ucuz atlatmis cok sukur..günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
Canım adını bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Ya biliyorlar ki çocukları hasta ne misafirliğe giderler bende bunu anlamıyorum. Sonuçta gittiğin yerde de bi çocuk var. İnşallah hafif atlatır kuzucuk
buarada degistirdim ayakkabiyi sabah, 21;5 aldim birde kalin polar corap aldim hatta 22 ILE MI DEGISTIRSEM DEDIM ANNEM BOKUNU CIKARMA AYAGINI BURKAR BU SEFER DEDI..
saol canım benimmm milli giysim o benim çok sıcaak tutuo valla çıkarmıorum kendilerini:)))nur büyük genede karnın canım. ikinci olduğundan tabii. ama pek tatlı üzerindeki çok hoş duruyor.
annemle görüştüğümde hep çektiriyim diorum eklemek için öle kalıo ama bu sefer unutmam kendim çektim tam resim hoşuma gitmedi canımm daha güselleri sizin olsunnnnurr önce göbişe sonra da üzerindekine bende bayıldım, tam foto çek birde güzel yüzünü de görelim.
ayy maşşaah Nurr cok tatlı bı göbişşşşş
ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi
hayırlı olsun Gülimmm.işim konusunda tebrik eden benm adıma sevinen beni destekleyen kısacası herkeşlere teşekkur ederim
dediğim gibi ben memnunum
statümden gocunmuyorumda öyle takıntım yokdur.
avantajları bir çok öncelikle oglumla aynı evdeyim
hergun işe giderken ne giycem derdi yok
yetişmek derdim yok
relax bi şekildeyim
bakalım hayırlısı.
cok istiyordum ehlıyetalmyı.yazılcaktım busene ama kısmet olmadı seneye inşaaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
bende istanbula gidince DEICHMANN dan nıke aldım.beyaz pembe nıke işaretı var kenarında.indirimm vardı 45tl ye aldım ben.valla ucuz geldı daldım.bızım burda 80le 100 arası degısıyoda akannehir yanı düzgun tipli olanlarben bid ene ayakkabi almistim ya buyuk gelmisti 21 numara.. dunde nike da bidene ayakkabi begendim spor, birde DEICHMANN da begendim kipada..biri 50 gayme nike, biri markasiz 35;. simdi bu velete 50 tl vermeye degermi bi aakkabiya dusunceliyim??ama cok rahat biseye benziyor lacivert hemde istedigim renk??
valla benimde ilk çok güseldi edacım amaaa bu hamilelik beni çok yıpraqttı en ufak hareketi bile acı verio içi ileşmediği için biran önce doğurmak istiyorum yani:Sayy nuurr ne güzellll. özendim valla benim hamileliğim çok keyifli geçmişti zaten ikinci istersem sırf hamileliği tekrar yaşamak istediğimden olur heralde :))
saol dününürm tşk ederim cnm benimmayy maşşaah Nurr cok tatlı bı göbişşşşş
ahanda benim 35+ 1 günlük halimmm bunda hiç büyümedi karnım öle dr dediki iç karnın geniştir üst üste olduğu için dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?