2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güli işin hayırlı uğurlu olsun:))))) bencede pek bi güzel olmuş.
aileni anlıyorum ben nedense:)) ne bileyim bende olsam öyle düşünürdüm herhalde. okuduğun alanda çalışmanı isterdim. ama olmuyosa tabi buda güzel bir seçenek. kolay gelsin...

eda arasana doktoru öksürük filan önemli. ciğerler önemli. haftasonu bizde nikah için denize elbise alalım dedik. ca girilecek gibi değildi. kapısındada babalar ellerinde çocuklar dizi diziydi. tıklım tıklım...

esrakonun dediği gibi kızlara elbise bulmak ne güç. yok hiçbiyerde. kanzda kadife bişey buldum aldım napiiimm.

ayakkabı resmide ekliycem deryam allah nasip ederse. çektimde bide ara kabloyu bulursam tamamdırrrr.

İşte öyle üzerini konuşmayarak kapattığını sandığı konu gün geliyor volkan gibi patlıyor üzerine başka konular binincede işte o zaman...

zaten bugün böyle olduysa bu zamana kadar hep üstünün kapatılmasından.... işte o yüzden bu sefer kapatmayı düşünmüyorum bende.....

Belma ehliyeti Özde ye hamile kalmadan önce almıştım... Hala direksiyon sınavı aklıma geldikçe yerin dibine geçiyorum :kedi: Sınavlar hiçte ben uygulmalı olaylarda elim ayağıma dolanır birde arkamda 2 adam... Kurallar belli arabaya binersin koltuk, aynalar, kemer, sinyal falan... Oturdum ayna, koltuk tamm... Kemeri takacağım kemerin tokasını (yada adı herneyse) bulamıyorum adamlarada dedim yok bunun tokası bulamıyorum falan kapıyı açıp dışına baksan belki bulursun dedi :kedi: Evet kapıyı kapatırken dışard kalmış.. O yaptığım salaklığı düşünürken sinyal vermedim.. Ve kısacık sınav süresince daha ne odunluklr yptım diğerleride bende kalsın kaydirigubbakcemile3 Sonuç o sınavı geçtim... Ama adam trafiğe kapalı alanlarda birz alıştırma yap dedi... 1 kez Altınoluk dışına çıktım daha da çıkmadım... Bu kış geliştirmem lazım... İnş. sende alırsın ehliyetini hemen :))

deryacım çok geçmiş olsun. dediğin gibi dahada kötüsü olabilirdi ya düşünemiyorum .

dün okuldan çıkarken konuştuk bizde. kangallarımız vardı bahçede iki büyük 9 da yavrusu . sadece anneleri kaldı hepsi gitti. onların yerine güvenliklerden biri arjantin dogo diye tuhaf bi köpek getirmiş. genleriyle oynanmış ya hatta bence pitbullarında. bundada pitbull tipi var zaten. geceleri yarım saat dışarı çıkarıyolarmış. bende gece zırt pırt okula gelirim. lens suyum gözlüğüm filan diye. kontrol amacıyla değil valla::)) bazen denizin yumurtalarını unutuyorum gibi.

bu gecelerden biriyle kangallarla burun buruna gelmişliğim varda dedimki salmayın bunu ortalığa. geleceğim tutar kör göz hesabı. yani korkunç düşününce bile!!!!

acil şifalar dilerim. bencede şikayetçi olmalı.

çok geçmiş olsun.. bu hayvanları insanlar neden beslerler anlamıyorum sahibine de saldırabilir ucuz atlatmışsınız.. su kesintiside hakikaten can sıkcı kolay gesin..

ya ben ilkenin kıyafetlerini ütülemiyorum artık sadece gömleklerini falan ütülüyorum.. babasının ütüsünü yapmaktan tiksinti geldi ütüye karşı üşeniyorum valla ..

ohh çok şükür çok sevindim kuzum nasılda mutlu olmuş unuturmu annesini hemen ayrılmayın bidaha inşallah...

Bıngıldak konusunda en son dr baktı çok az açıklık kalmış bizde de... Dvit devam dedi mayıs ayına kadar kullan dedi... Sonra zaten güneş sayesinde 2 yaşını tamamlar dedi. 2 yaşına kdar kullanması lazım demişti sağlık ocağına gittim. 1 yaştan sonra gerek yok dedi vermedi... Sizce ne yapmalıyım? Siznkiler bu konuda ne düşünüyor?

ÖZLEM ben 1 yaşına kadar kullandım sağlık ocağı kapandığı için artık kullanmayın dedi dr. umuz tam olarak güneş görene kadar ver dedi şuan vermiyorum ben bilemiyorum.....

Ben biraz geriden takip ediyorumkafamçokkarıştı Çok sevindim, hemde sanki kendim böle bi iş yapacakmışım gibi sevindim nedensekaydirigubbakcemile5
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Büyüklerde artık anlayışla karşılarlar umarım

ben kullanmıyorum Özlemcim..yani kullanmıyorum derken içinde d vitamini olan multivitaminli balık yağı kullanıyorum

ÖZLEM ben 1 yaşına kadar kullandım sağlık ocağı kapandığı için artık kullanmayın dedi dr. umuz tam olarak güneş görene kadar ver dedi şuan vermiyorum ben bilemiyorum.....

biz Dvit hiç kullanmadık multitabs ı 1 yaşına kadar kullandık işte 2 aydır falan hiç bir vitamin ilaç bişey kullanmıyoruz bıngıldağımızda tam olaarak kapanmadı ..

Amanın bugün Deryanın yanına yaklaşanın aklından zoru vardır heralde... Çok sinirlenmiş çokkk.. Eşine de geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklamış şükür ki.

Canım adını bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Ya biliyorlar ki çocukları hasta ne misafirliğe giderler bende bunu anlamıyorum. Sonuçta gittiğin yerde de bi çocuk var. İnşallah hafif atlatır kuzucuk

offff inssanlar bu hayvanları bslemekten ne zevk alır lar bilmiyorum. ya da hadi besliyosun, ne demeye bırakırsın hayvanı sahipsiz hem de böyle bir hayvanı! geçmiş olsun derya.

BEBEKİ ishal olan anneler yoğurt çorbası çok iyi geliyor ..yada namı değer yayla çorbası ..
evet ben de dün yaptım, onu içti, muz filan da yedi bugün düzelmişti çok şükür..

geçmiş olsun canım..
ca da çok güzel şeyler vardı. 19 liraya eşofman takımlar aldım süper. kızlar için kadife elbiseler filan da var aklınızda olsun. ama bana eskiye göre biraz daha pahalanmış gibi geldi, yine de diğer yerlere göre süper tabii.. erkek kıyafetleri de çok güzeldi..

biz Dvit hiç kullanmadık multitabs ı 1 yaşına kadar kullandık işte 2 aydır falan hiç bir vitamin ilaç bişey kullanmıyoruz bıngıldağımızda tam olaarak kapanmadı ..
biz de 1 yaşına kadar multitabs kullandık. şimdi de supravit veriyorum.

grip aşısı konusunda doktoru onay vermiş de olsa ben de kararsızım. doktor bir arkadaşım 2 yaşındaki kızına 2 yıldır yaptırıyor. bana da yaptır dedi ama bilemiyorum. apartmanımızda aynı yaşta bir sürü çocuk var. hepsi ilköğretim ve sürekli hastalar tabii ki.. geçen gün mecburen onların arkasından asansöre bindik, ertesi gün adanın burnu akmaya hapşurmaya başladı.. sonra burun tıkanıklığı, vs,vs.. fayda zarar hesabı yapmaya çalışıyorum kafamda.. acaba aşı mı daha zararlı, yoksa bu çocuğun sürekli hasta olması, onun beraberinde iştahsızlık, ishal, burun tıkanıklığı hatta belki orta kulak iltihabı,.... bunlar olmasn diye izole etmem onu.. işte bilemiyorum.. hala düşünüyorum..

Merhabalaar, ehliyet konusundaki güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

İnşallah canım. O bende kalsın dediklerini de merak ettim :) 2 hafta her gün 2 saat direksiyon dersi varmış. Hiç bilmeyen biri 2 haftada araba kullanmayı öğrenip de trafiğe çıkabilir mi?:1shok: olmazsa ek ders almayı düşünüyorum.

ÖZLEM evet çaba var ama hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benim istediğim yönde çaba yok konuyu kapattı resmen tamamen konuşmayarak düzelmiş yok saymış oluyor

İşte bizdeki taktik de bu... bir gün fena patlayacak bu birikmeler ama, du bakalım..

off çok geçmiş olsun. elinin acısı ayrı, o an yaşadığı travma ayrı korkunç. Bu köpeklere bir önlem alamadılar. Hala ticaretini yapıyorlar. Fanatik bir hayvanseverim, ne örümcek ne karınca incitemem. Sineği bile öldürmeden önce camdan çıkartmaya çalışırım ama pitbulların üremesine bir dur denilmesi ve soylarının tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnternette çok sevimli pitbull videoları olsa da bu hayvanların doğaları insan yaşamına uyum sağlayamıyor. Üstelik dediğin gibi doğal yaşamda var olmayan karışım bir canlı.

AİDA benim direksiyon sınavımda enteresandı... yanımda kurstaki hoca oturuyor arkada işte 2 tane gözlemci ehliyet için notverecek olanlar.. neyse arabaya oturdum hazırlıklar tamam gaza basacağım gaz yok bulamıyorum gaz ve fren falan hocanın ayağının altında var benim yerime o basmış ...frene ihtiyaç olduğundada ama çok bocaladım daha kötü oldu benim yapmama fırsat vermedi birde arada müdahale ediyor biraz yavaşla diye renkte veremiyroum ben basmıyorum ki hocam siz basıyorsunuz diye:)))neyse öyle böyle almıştık ehliyeti:))))

doktoruyla daha detaylı görüştüm aşı konusunu, yapılabilir ama oyun gruplarına girmiyorsa sürekli, evde seninleyse çok da gerek yok çocuğu aşılamaya , siz aşılanın daha iyi dedi.. yaptırmayacağım sanırım..

seda sayanda mentalist şov var ama yaptıkalrı çok banal bea
hepsini bizde bildikte ne önemi varkine çok basit insan beyni okumak düşüncelerini bilmek..

ben geldimmmmmm
dün biberlerimi yaptıktan sonra giremedim çünküm elimi yaktım kaynarken fokur fokur elime geldi şimdi su topladı baş parmağımda var bir tek... amaa çok güsel oldular bir müddet duracak bi kaç gün sonra yenmeye hazır...

bu arada kocama 6 ay rapor vermişler yinee 8 de filan burda olacak güya peşine takılacaktım ama şöförlerin biriyle gittiler mikserle totomun üstüne otura kaldım:))

bu arada bu gün hiç işim yok bi çamaşır atıorum makinaya yemeğim var ev toplu musti uyuyor bende oturuyorum çok güselmiş böle:))

geçmiş olsun dileklriniz için tek tek teşekkür ederim..hayvanlara çok düşkünümdür özllikle at-kedi ve köpek en sevdiğim hayvan türüdür..ama bu pitbull karışım doğal değil vahşi yanı felaket korkunç eşim vurdum dese üzlmezdim bugün eşim kurtuldu ama ya başak birilerinde zarar verirse bu ihtimal çok yüksek..

derya geçmiş olsun eşine çok çok
ayy allah beterinden korusun.
şakası yok pittbull.

amaney gecende konusu olmuştu elif yazmıştı bu pitbulu bizim koca danaların cenelernden emme güclerinden bahsederken.
ürktüm valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…