İşte öyle üzerini konuşmayarak kapattığını sandığı konu gün geliyor volkan gibi patlıyor üzerine başka konular binincede işte o zaman...
çok geçmiş olsun.. bu hayvanları insanlar neden beslerler anlamıyorum sahibine de saldırabilir ucuz atlatmışsınız.. su kesintiside hakikaten can sıkcı kolay gesin..günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
bız gunlerdır ozy ıle her gun utu yapıyoruz.. ertesı gun Tusı canvarından dolayı habıre camasır yıkanıoo yıne utu yapıorus.. sureklı dejavu yasıyorus.. bazen kabuıs gıbı oluoo.. bazen bole acayıp oluyorum.. hersey oluyoo ama o bitmioo.. anlıo musunn mafoldumben
.
Izmirden ve guzel ulkemden herkese selmalar:))sabah geldim ama ne gelmek bugun basima gelmeyen kalmadi, dizimden sakatlandim Bruksel havaalaninda, suan sol dizim davul gibi ve iptal durumda, daha birsuru sey geldi basima neyse yinede geldim sagsaglim:))
Ama teosla karsilasma animizi unutamam; yavrum unutmamis beninerdeyse 18 gun oldu, sabahtan beri dibimde opusup koklasiyoruz, ama ne sevinmk gozleine innanmiyor bi ananeye bi baana bakiyor ciglik atip gulerek..cooooookkk ozlemisim..
size bi haberim var
artık evde çalışıyprum.
aydınların sekreteryim evden yani,daha orjinal ismiyle yönetici asistanıyım eşimin..şirketin tüm hesapları bende.
eve sistemi kurdular 2 tlf 3 hat faks bilmem ne cart curt falan filan
aslında eskiden beri ben evdeyken onlar yogun oldugunda bakıyordum pc den teklifleri maille atıyrdum banka havalaleri eft ler falan hep bendeydi,
artık resmiyete döküldü
maaşşa bagladılar.
bi kaç ay sonra sigortamıda ödicekler.
haftaiçi full evdeyim tek sıkıntı o.
yoksa yorucu değil evde tlf çaldıkça bakıp servis alıcam.
sabah erkenden google reklamlarını falan yöneticem.falan filan
sabah 12 ye kadar aşırı bi yogunluk oluyor sonra tek tuk.
başladık bakalım.
babamlar sadece arada onlar yogunken baktıgımı biliyolardı ve mırın krın ediyorlardı.
şimdi fulltime bakıcagımı ögrenince küplere çıkacaklar.
nie ögretmenlik yapmıosun ozaman nie okudun falan filan.
esrakodan bulaştı home ofice:)
ÖZLEM ben 1 yaşına kadar kullandım sağlık ocağı kapandığı için artık kullanmayın dedi dr. umuz tam olarak güneş görene kadar ver dedi şuan vermiyorum ben bilemiyorum.....
günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
geçmiş yapmadan günaydın demek istedim..
ilke hastalandı hafif hapşırığı falan vardı c.tesi kaynımlar geldi onların oğlu hastaydı bi baktık ilke onun emziğiyle dişlerini kaşıyo o gece kaptı şifayı gece 3 gibi arabayla dışarı çıktık ağlamasın sakinleşsin diye iyide geldi ama biz pert olduk şimdi biraz daha iyi sanki ama bu seferde boğazına balgam birikiyo heralde temizlemek için öksürüyo.. ilk gün biraz calpol verdim dahada vermedim kusuyo sevmiyo ilaç atlattı gibi doktoruda aramadım inşallah ilerlemez daha fazla..
kışlık alışveriş yapalım diye çıktık geçenlerde o nasıl bir kalabalık C.A. yı talan etmişler alacağımıda alamadım bi mont bi kazak aldım çıktık daha alacaklarım vardı ama şimdilik kaldı..
offff inssanlar bu hayvanları bslemekten ne zevk alır lar bilmiyorum. ya da hadi besliyosun, ne demeye bırakırsın hayvanı sahipsiz hem de böyle bir hayvanı! geçmiş olsun derya.günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
evet ben de dün yaptım, onu içti, muz filan da yedi bugün düzelmişti çok şükür..BEBEKİ ishal olan anneler yoğurt çorbası çok iyi geliyor ..yada namı değer yayla çorbası ..
geçmiş olsun canım..geçmiş yapmadan günaydın demek istedim..
ilke hastalandı hafif hapşırığı falan vardı c.tesi kaynımlar geldi onların oğlu hastaydı bi baktık ilke onun emziğiyle dişlerini kaşıyo o gece kaptı şifayı gece 3 gibi arabayla dışarı çıktık ağlamasın sakinleşsin diye iyide geldi ama biz pert olduk şimdi biraz daha iyi sanki ama bu seferde boğazına balgam birikiyo heralde temizlemek için öksürüyo.. ilk gün biraz calpol verdim dahada vermedim kusuyo sevmiyo ilaç atlattı gibi doktoruda aramadım inşallah ilerlemez daha fazla..
kışlık alışveriş yapalım diye çıktık geçenlerde o nasıl bir kalabalık C.A. yı talan etmişler alacağımıda alamadım bi mont bi kazak aldım çıktık daha alacaklarım vardı ama şimdilik kaldı..
biz de 1 yaşına kadar multitabs kullandık. şimdi de supravit veriyorum.biz Dvit hiç kullanmadık multitabs ı 1 yaşına kadar kullandık işte 2 aydır falan hiç bir vitamin ilaç bişey kullanmıyoruz bıngıldağımızda tam olaarak kapanmadı ..
Belma ehliyeti Özde ye hamile kalmadan önce almıştım... Hala direksiyon sınavı aklıma geldikçe yerin dibine geçiyorum :kedi: Sınavlar hiçte ben uygulmalı olaylarda elim ayağıma dolanır birde arkamda 2 adam... Kurallar belli arabaya binersin koltuk, aynalar, kemer, sinyal falan... Oturdum ayna, koltuk tamm... Kemeri takacağım kemerin tokasını (yada adı herneyse) bulamıyorum adamlarada dedim yok bunun tokası bulamıyorum falan kapıyı açıp dışına baksan belki bulursun dedi :kedi: Evet kapıyı kapatırken dışard kalmış.. O yaptığım salaklığı düşünürken sinyal vermedim.. Ve kısacık sınav süresince daha ne odunluklr yptım diğerleride bende kalsın kaydirigubbakcemile3 Sonuç o sınavı geçtim... Ama adam trafiğe kapalı alanlarda birz alıştırma yap dedi... 1 kez Altınoluk dışına çıktım daha da çıkmadım... Bu kış geliştirmem lazım... İnş. sende alırsın ehliyetini hemen :))
ÖZLEM evet çaba var ama hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor benim istediğim yönde çaba yok konuyu kapattı resmen tamamen konuşmayarak düzelmiş yok saymış oluyor
günaydın..bizim günümüz hiçde aydın başlamadı..gece tam iki kere aniden yataktan fırlayıp kaltım uyandırıldım resmen ama yusfun uykusuzlukları sayesinde salak salak etrfa bakıp yattım ve sonuç gece tam o saate eşimi pitbul denen karışım yaratık elinden ısırmış..gece yarısı hastaneye getirilmiş elinde dikiş var ve kuduz aşı yapılmış..hala işyerinden tam köpeği vuracakken sahibi önüne geçmiş...şu anda oda karakolda ..eşim şikayetçi adam karakolun önüne bırakmış hayvanı tam dışarı çıkarken saldırmış.şükürkü sadece elinden yaralanmış ..bunlan geçmiş olsun diyorum dün işe gönderirkende içim bi cız etti işin açıkçası korkmadım dese yalan olur bi an oğlunu kucağına alıp sarılınca içim yandı zaten bunlan geçmiş gitmiş olsun..Bu yetmiyormuş gibi tabir caizse cinlerim tepemde tam 24 saatir suyumuz yok..çıldırmak üzereyim arızayı arıyoruz açanda yok..ana borular değişiyrodu en son kesintide bu söylenmişti..yuh diyorum bir adam olamadı şu memleket.kaçıncı yüzyıldayız su kesintisi elektirk kesintisi diyecek sözüm yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?