himmm. onları gördüm... morlu pembeli olan di mi.. çift satılıyo.. çok güzeldi ama 19 noya kadar onlar.. ada 20 giyiyor diye alamadım..
onunla gittik denedik ama off yinede kararsiz kaldim 21.5biraz buyuk geldi ama pevini dedigi gibi kalin corap falan??suan adidasin 19 nmarasini hala giyiyor ama just yani..klaip farkida var sanirim.. ya allahim ben niye bu kadar kararsizimayyyyhhh benim gibi kararsız bi insan.. çok zor çok.. şimdi kaç giyiyor tam? büyük de olursa ayağını burkar çocuk.. 21.5 olabilir belki, ya iyisi mi onu da götürüp deneyerek al derim ben..
..
nurdan kısın ilerleyen zamanlarında daha kalın havlu corap vs giydireceksen değiş canım
BINGILDAK hakkında....
bebilerin bıngıldagı kapandımı tamamen.bizim hala ufak bı kısım var kapanması gereken.1 yas aşısında saglık ocagındakı ebe "aaa bunu bıngıldagı hala acık kapğanması lazımdı" diyince ödüm koptu
1 ay sonra doktoruna gıdınce sordum "18.aya kadar normal.kı gelısımı,yürümesı algıları cok iyi dedi.asıl sorun bıngıladak kapanırken aynı oranda kafasınında buyumesımı ne öle bişe söledı.kafa çapı yanı.biraz rahatladım ama sizde durumlar nedır
yusuf şimdi iyi öyle çok fena ateş olmadı ama acayip huzursuz oldu nasıl ağladı çığlık çığlığa desem yeridir..
GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))
aaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??
1 saattir utu yapıorum poggggggggggg
tenis corabı derken**:O zıplayan bişi olmasın hiç tenis corabı grmedim:))
Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??
öfff her gece erken yatıcam diyorum... olmuyo.. yine 12 oldu saat.. 1 e sarkmıyım bari.. ii ceceler..
onunla gittik denedik ama off yinede kararsiz kaldim 21.5biraz buyuk geldi ama pevini dedigi gibi kalin corap falan??suan adidasin 19 nmarasini hala giyiyor ama just yani..klaip farkida var sanirim.. ya allahim ben niye bu kadar kararsizim(lacivert aldim sonrada siyahmi alsaydim didim (ki lacivert istiyordum..ne biliym siz bole 22 falan diyince acaba birden buyurmu diyorum bosluk var gibi onde biraz..
CADIARZU
Nurdan kalın corapla gıydırdıysen kalsın..
Nurdan Tibet i nası aldın sen annem yaaa kaydirigubbakcemile3
Allah sıkıntı zeval vermeye yaaa kaydirigubbakcemile3
Rahat bırak cocugunu ayagını.. askere gıdene kadar gıydırıcen sıksan bıraz daa.. sen de önüne tenıs corabı tık bari ayakkabıların ( ay koptumm gülmekten)
askol evrim ne kusuru, gul bana, sen hep gul, ben bahane olayim, ama sen gul yiterki:))cok polyanna gordum kendimi..
Bizde de uzun süren ishal durumu vardı. Doktor süt vermeyi kes, bir süre yumurta da verme dedi. Süt içmeye yeni başladığı için, süt yapabilirmiş. Aynı dönemde diş de çıkardık. Sütü kesince kaka normale döndü (bir haftalığına). Şimdi gene abuk subuk kaka yapıyor. Sabah çok katı, taş gibi kaka çıkarmış ve hatta yaparken de ağlamış, öğleden sonra ishal gibi yaptı. Altını açtım, temizledim, bir saat geçmeden bir daha yaptı, baktım pişik olmuş biraz kızarmış. Tam sapıtık bir durum. Gene diş geliyor herhalde.
Ben de Mel Gibson'a ağzımın suyu aka aka bakarım Mel'i görünce karşısına geçip meleyesim gelir, mel mel bakarım lülülülülülü (kabul ediyorum espri iğğğrençti :tomato:). Ama bütün filmlerini seyrederim. Cehennem silahını ve cesur yüreği onlarca kez izledim hatta pek çok repliği de ezberimdedir. Ama yine oynasa sanki ilk kez izliyormuşum gibi sıkılmadan bakarım. Bir de yine böyle keyifle izlediğim GELECEĞE DÖNÜŞ serileri var (Michael J Fox'un). Melekler Şehri hem içerdiği mesaj hem oyuncularıyla defalarca izleyebileceğim filmlerden biri (ki onu da herhalde 15 kez izlemişimdir).
aaa kızlar asıl önemli haberi paylaşmayı unuttum, bugün ehliyet kursuna yazıldım. 25.inde dersler başlıyormuş. İnşallah hayırlısıyla alırım şu ehliyeti. :lepi: direksiyon dersi için şimdiden heyecanlanıyorum (kullanmayı hiiiç bilmiyorum)
dün adanın ishal durumu ,ile ilgili doktoruna mail atmıştım. gelen cevabı buraya da ekliyorum, belki işinize yarar..
"gunluk konusmada usutme dedigimiz rahatsizlik, viruslerle olan
enfeksiyonlardir; muhtemelen Ada da bu tur bir enfeksiyon geciriyor.
Sekeresiz gidalarla beslenmeli, armut yedirilmemeli. Muz, yogurt, pirinc
corbasi, makarna, pilav, yagsiz etle hazirlanmöis kofte yedirin lutfen.
Kakasinda kan gorurseniz tetkik yaptirin. Disler cikarken de kakasini
yumusak yapabilir. Rahtsziliklari gecince grip asisi yapilabilir.
."
Gizemm ekim sonuna kadar suresi var grip asisinin, daha zamanin var yani..
samimiyetıne ınanmasam bu kadar rahat yazamam zati de.. olsun insanız işte, bazen istemeden de üzebiliriz.. ben yıne de gönlüne bi danışayım dedım.. her zaman ki gibi çok zarifsin, saolasın.
Kuzey su an tam 21.5 da.. ole foktan bı durum kı.. bugun ev ayakkabısı alamadık ıste.. 21 sıktı.. 22 ayagından cıktı :)) koca shoes cıty den bı fokl cıkmadı bıze..
su an kı ayakkbıları motherdan, 21.5 numero.. onlarla oldukca mutlu.. ayakkabıda yumusacık bısı ustu.. bı de ole ev ayakkbısı bulsam ne sahane olcek.. jokerden 38 lıraya almıstım bır ay once nıke larını.. ama kac almıstık hatırlamıyorum su an onları. daha gıydırmıyorum.
Burcu ben yaptirmiycam grip asisi, agir gelebilir diye duusunuyorum..ama tercih meselesi, gizemin doktoru onay verdiyse bisi diyemem, benim fikrim bu yonde..
sen zati zarifsin bobeemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?