2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyhhh benim gibi kararsız bi insan.. çok zor çok.. şimdi kaç giyiyor tam? büyük de olursa ayağını burkar çocuk.. 21.5 olabilir belki, ya iyisi mi onu da götürüp deneyerek al derim ben..
..
onunla gittik denedik ama off yinede kararsiz kaldim 21.5biraz buyuk geldi ama pevini dedigi gibi kalin corap falan??suan adidasin 19 nmarasini hala giyiyor ama just yani..klaip farkida var sanirim.. ya allahim ben niye bu kadar kararsizim(lacivert aldim sonrada siyahmi alsaydim didim(ki lacivert istiyordum..ne biliym siz bole 22 falan diyince acaba birden buyurmu diyorum bosluk var gibi onde biraz..
nurdan kısın ilerleyen zamanlarında daha kalın havlu corap vs giydireceksen değiş canım

CADIARZU

Rüzgar ın da kapanmadı canım..az kalmış dedi dr.u..18 aya kadar kapanır dedi..

yusuf şimdi iyi öyle çok fena ateş olmadı ama acayip huzursuz oldu nasıl ağladı çığlık çığlığa desem yeridir..

bugün olduk aşıyı nihayett..hem suçiçeği hem hepatit A..şimdilik ateş yok çok şükür..çabucak normale döner inş. Yusuf Paşa..

GÜLİ hem kocanla sekreter fantezisi de yaparsınız en gerçeğinden :))

delisin sen..:)))

hadi bakalım ilk sınavda alırsın inş..

Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??

valla Rüzgar'ın ayağı 21 di..biz 22 aldık Puma dan..önümüz kış olduğu için kalın çorap giyer diye düşündüm..çok çabuk büyüyor ayakları..ben bir de kışlık bot türü bişi alayım diyorum..

1 saattir utu yapıorum poggggggggggg

bız gunlerdır ozy ıle her gun utu yapıyoruz.. ertesı gun Tusı canvarından dolayı habıre camasır yıkanıoo yıne utu yapıorus.. sureklı dejavu yasıyorus.. bazen kabuıs gıbı oluoo.. bazen bole acayıp oluyorum.. hersey oluyoo ama o bitmioo.. anlıo musunn mafoldumben

tenis corabı derken**:O zıplayan bişi olmasın hiç tenis corabı grmedim:))

sımdı o şöle oluoo.. annatiimm; tenıs corabını iç içe konunca bole yamuk yumuk top gibi oluoo yaa.. sen şimdi donunun içine onu koyunca erkekimsi gibi oluosun.. bu zıplamıoo.. ama sıkarsan belkı bıras hoşurtu efekti çıkartır.. o da sana kalmış.. daha da deşmiyim de mi?? tenıs corabı altı ustu.. deşsen pambık çıkar zati.. ay sustum bilmiyorumkismile

Topik halki bi akil verin napimm ben ya 21 kalsin mi YoKSA 21.5 yada 22 ile degistireyiimmi, off bilemedim, uc ay giyipde atmasin cope??

Nurdan kalın corapla gıydırdıysen kalsın..

öfff her gece erken yatıcam diyorum... olmuyo.. yine 12 oldu saat.. 1 e sarkmıyım bari.. ii ceceler..

sen yazınca saati farkettım desem..

Nurdan Tibet i nası aldın sen annem yaaa kaydirigubbakcemile3

Allah sıkıntı zeval vermeye kaydirigubbakcemile3

Rahat bırak cocugun ayagını.. askere gıdene kadar gıydırıcen sıksan bıraz daa.. sen de önüne tenıs corabı tık bari ayakkabıların önune.

Son düzenleme:
İnsanın sinirleri zayıflayınca boyle oluyor.. saçmalıyor sonra da gülüyor.. Kusuruma bakma Nurdanum yaa :)) balatalar koptu bi an.

ben bunu tibete hep soylerim bi seni alirken kararsiz olmadim diye:)) of nbe bilim normal her zaman giydigi corap iste, kalsin bari napim, bide buyuk alirim ayagini burkar falan..gerci yarim numarar bisey yapmaz ama.

askol evrim ne kusuru, gul bana, sen hep gul, ben bahane olayim, ama sen gul yiterki:))cok polyanna gordum kendimi..

askol evrim ne kusuru, gul bana, sen hep gul, ben bahane olayim, ama sen gul yiterki:))cok polyanna gordum kendimi..

samimiyetıne ınanmasam bu kadar rahat yazamam zati de.. olsun insanız işte, bazen istemeden de üzebiliriz.. ben yıne de gönlüne bi danışayım dedım.. her zaman ki gibi çok zarifsin, saolasın.

Kuzey su an tam 21.5 da.. ole foktan bı durum kı.. bugun ev ayakkabısı alamadık ıste.. 21 sıktı.. 22 ayagından cıktı :)) koca shoes cıty den bı fokl cıkmadı bıze..

su an kı ayakkbıları motherdan, 21.5 numero.. onlarla oldukca mutlu.. ayakkabıda yumusacık bısı ustu.. bı de ole ev ayakkbısı bulsam ne sahane olcek.. jokerden 38 lıraya almıstım bır ay once nıke larını.. ama kac almıstık hatırlamıyorum su an onları. daha gıydırmıyorum.

sağol bebiş, sana bol Mel'li rüyalar dilesem? Bİr de araba sürmek süper zevkli bişi, acemi bi şoför olarak söyliyim :) Bi arabamız olsa korkarım Onur'a hiç vermiycem. arabayı yani :))

sağol Gizemcim. Çok yararlı oldu daa, ben sütlaç yapmıştım Doruk'uma. Şekerli gayet! Napsam? Gayet de güzel yedi sıpam. iştahsız çünküm.

Gizemm ekim sonuna kadar suresi var grip asisinin, daha zamanin var yani..

Sıpalara yaptırıyor musunuz yaa? Ben de düşündüm de, gerek var mı, yok mu, karra veremedim.

samimiyetıne ınanmasam bu kadar rahat yazamam zati de.. olsun insanız işte, bazen istemeden de üzebiliriz.. ben yıne de gönlüne bi danışayım dedım.. her zaman ki gibi çok zarifsin, saolasın.

Ben? ben de zarif miyim :)

Doruk şu saate kadar 5 kere uyandı, mıkırdandı. her seferinde bir şeyler yaptım, sonuncuda calpol karıştırdım süte. İnşallah rahat uyur. Kalorifer yakıyoruz artık, içine kısa, üstüne uzun 2 kat giydirdim ama ince penye ikisi de, sucuk olmuş terden. Tek kat giydirsem üşüyecek, örtünmüyor adam. Hatta bu akşam çoraplarını bile çıkarmadım. Karın ağrısıyle uyanıyor 2 gecedir. Haydi bakalım!

balcova kipaya gelirseniz Deichmann diye bi yer var baska subesi varmi bilmiyorum orda gordum ev ayakkabisi gulinin dedigi gibi fermuarli bilege kadar, fiyatlarda iyiydi..aklinda bulunsun..iste brukselden aldigimda 21 NUMARA AMA O PALYACAO GIBI DURDU KALIP FARKI SANIRIM;;;( caps lock acikti, baarmadim:))

Burcu ben yaptirmiycam grip asisi, agir gelebilir diye duusunuyorum..ama tercih meselesi, gizemin doktoru onay verdiyse bisi diyemem, benim fikrim bu yonde..
sen zati zarifsin bobeemm..

Doruk'a 22 aldık, hafif boşluk var önde. Havlu çorapla giydiriyorum. 21 giyemeyeceğine ve ayakları da çabucak büyüyeceğine göre? Azcık bol kalsın, bişi olmaz :)

Gçeen sene her giydiği yaşına göre büyük diye, Chicco'dan seri sonu mont aldım 2 yaş için. 14 aylık ya şimdi, 20 aylığa kadar giyer işte, dedim. Zaten iki mont içiçe giyiliyor. Kullanışlı bişi ama hesaplarım tutmadı. kollar uzun. kıvırıyorum geriye. Onur dalga geçiyıor, seneye de giysin diye bir yaş büyük mü aldın, diyor :)) Öyle olacak biraz :)

Kuzy de güle güle giysin montunu Evrimcim.

GÜLSE'nin o yazısına bayıldım. Kesinlikle çok haklı.

Burcu ben yaptirmiycam grip asisi, agir gelebilir diye duusunuyorum..ama tercih meselesi, gizemin doktoru onay verdiyse bisi diyemem, benim fikrim bu yonde..
sen zati zarifsin bobeemm..

bana da yaptırmamak doğru geliyor sanki ama, cahil cahil de, bilip bilmeden bişi demiyim. Arkadaşım da doktora götürüyor kızını sürekli, o da yaptırtmış, hem de 2 doz? başka bişi herhalde? yok yaa, yaptırmayacağım. Ben zaten benden korusun diye kendşm aşı oldum, onur'a da yaptırttım. Yeter bence. inşallah

günaydın.. geçmişe göz attım geldim...

MİNİKİM bizim bıngıldakta 10. ayda kapandı malum ben hafta içi işte olduğum için annemler götürüyorlardı sağlık ocağına aylık kontrole( dr. harici) demişler bunun bıngıldağı kapanmış biraz mutsuz olmuşlar demişler illa 15 gün sonra gelin kafasının büyüyüp büyümediğini ölçeceğiz erken kapanmış sorun olabilir falan demişler düşün aldı beni bi panik hatta buradada sormuştum neyse 15 günü iple çektim gittik şükürler olsun büyümüş sonra dr. una gitik anlattık durumu panik yapılacak birşeyin olmadığını bu dönemler arası kapanmasının normal olduğunu eğer 3 aylıkken falan kapansaydı sorun dedi şuan bi sorun yok dedi..... ozamanlar nettede araştırdım çok 18. aya kadar normalmiş kapanmaması hiç panik yapma canım inan zor bu durumlar erken kapansada birşey olursa diye panikliyor insan geç kapansada..... ebelerin dediklerini aldırış etme dr. una güveniyorsan ki en iyisini onlar biliyor hiç boşuna stres yapma gayet sağlıklı şevval......

AİDA ehliyet kursun hayırlı olsun...

TOPİK ayakkabılanmış tüm bebikler ayakkabıları güle güle kullansınlar ayaklarında paralansın:))

GÜLİ işin hayırlı olsun... sonuçta öğretmenliği eşinin işine yardım etsende etmesende şuan için yapmıyorsun... sırf bu iş için öğretmenlikten istifa etmedinki evladın için evdesin yani ailen çok tepki vermesi yanlış en azından evdeki vaktini değerlendiriyorsun bence çok iyi bi iş yapmışsın.....

ADAYA ve DODO ya ishalleri için geçmiş olsun..... biran önce düzelirler inşallah....

EVRİM arkadaşınada geçmiş olsun cidden çoksevimsiz bi durum.. kimsenin kimseyi kendi keyfi için hasta etmesine hakkı yok... ki herkesin bağışıklığı bir değil onun çocuğu griptir ayakta geçirir ama başka bi çocuk aynı virüsü alınca yatak yorganytabilir daha kötü hasta olabilir bi insan olarak nasıl vicdanı rahat edecek anlamıyorum ben bunları ya....bi tanede benim başımda var biliyorsunuz.... gelmeden önce falanda aramıyor çat kapı geliyor dikiliyor kapıya...... rabbim art niyetli insanların şerrinden korusun....

aklımda kalanlar bunlar atladığım varsa kusura bakmayın nolur....

BİZE gelince biz nanemolluyuz hala eşimle çat pat konuşuyoruz..... daha doğrusu ben konuşmuyorum bazı şeyleri anlaması için biraz böyle olması gerekiyor .... umarım anlar sanmıyorum ama neyse işte öyle......

SELİN tam bi şımarık oldu... bi şekilde altımızdan griip üstümüzden çıkıp dediğini istediğini yaptırıyor mesela bir şeyi istiyor vermediğimizde verene kadar mızırdıyor verincede bir hareketi varki ukala bi gülüş ve hani çirkin olurken burnunu duduklarını bükerler ya aynen öyle yapıyor nasılda aldım der gibi resmen zafer kazanmış edalarında.... gece artık yanımızda yatıyor babası yada ben olmadan yatmıyor bu çok kötü oldu... eşimle selin yataktalarsa ben o ara wc ye falan gittiysem selin ağlıyor ben yatağa girince susuyor bi babasına şımarıyor bi bana sonra uyuyor aynı şeyi babası yoksada yapıyor uyumuyor ağlıyor.....

deniz bu gece daha iyiydi. buhar yapmadım. yüksek yastıkla, su içirdim bol bol. ben salak sepet gibiyim nedense.

ütü tavsiyeleri için teşekkürler. phılıps güzel görünüyor. kazanlıda daha hoş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…