2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra sünnet gercekten kolay degil..ben oglumu genel anastesiyle sünnet ettirdim ve de cok rahatti..tabi kisa süreli oluyor..ama pipisinin derisi yapisik oldugu icin sonradan cok agrisi oldu malesef..allah yardimcin olsun canim..opuyorumnanaktan

ya artik uyumaya korkar oldum..her gece ayni sey..sürekli aglamakli sürekli uyaniyor ve gecede kac kere uyandigimi bile hatirlamiyorum..öyle yoruldum ki anlatamam..aslinda 4 azisida cikti..simdi neden yapiyorki anlamiyorum..bence bunu bir aliskanlik haline getirdi..:1no2:

üff yazma böle yaaa...içim parçalandı..sakinleştirici bi sprey sıkıyorlarmış çocuk sarhoş gibi oluyormuş ondan yapmadılar mı Yahoya?..yapmadılarsa çok kötü yaa..bilemiyorum zaten çok zor karar verdim..geçenlerde diş muhabetti yüzünden ayılamayan çocuktan çok etkilendim ben..o an karar verdim..genel anestezi çok ürkütüyo beni..
gerçi ben kendim için de epidurali seçmiştim doğumda başıma neler geldi biliyorsun..o zaman da genelden çok korkuyordum..
korkularım çok fazla Esracım..yanlış karar vermekten çok korkar oldum ben..anlatmak çok zor..

bu konudan acayip muzdaribim..biliyorsunuz hayata son anda döndüm ben ve bana rahat rahat hadi 2.yi yap 2 si bir büyür diyen tipler var..hepsinde de aynı şey olcak değil ya diyorlar..sıyırıyorum resmen..anlamadığım nokta milletin neyine..sanane yaww sanane..

güle güle kullansın kuzucum..üstünde paralansın cicileriniz..

hayırlısı olsun ama inşallah olur diyorum ben..:))

birkac yaramazlık fotosu..meydan bosken

oyy kuzuma. yaramazlıkta sınır tanımıyorlar zaten..topuklular da gözümden kaçmadı..ben neden giyemiyorum yaaa...ayaklarım çok ağrıyo..illa spor olcak..kadına da topuklu yakışıyo ama yanii..

Rüzgar da açıyor canım..ben mutlaka üstteki mandalı kapalı tutuyorum ve kilitliyorum..kapının karşısında hemen basamaklar başlıyor..çok tehlikeli..çok çok..aman sen de sıkı sıkı tembihle..t

Unnado da çok sevimli çocuk çizmeleri var..alıcaktım bi dene oğluma ama numarası yok..(

babyciğim nezdinde bütün anneler merhaba,

bunalımlar, hayat zorluğu vs. sebeplerle yazıcı olarak aranızda olmasam da okuyucu olarak haftada birkaç kez topiğe kısa vakitlerle de olsa bakıyor, sizlerin mutluluk ve hüzünlerinizi sizden habersiz sizlerle paylaşıyorum. Yavrularınıza maşallah diyor, sizlere zaman zaman dua ediyorum. Hiçbirinizi hiçbir şekilde unutmadım. Bazen çok gülüp diyaloğun içinde olmayı çok arzu etsem de içimden konuşuyorum sizinle :) Bugün de babymin yazdığı cümleyi görünce çok şaşırdım, dedim benden mi bahsediyor, bir daha okudum cümleyi... sonra da bu yazıyı yazmak istedim. (uzun da yazmasam iyi olur okumazsa ferfin üzülürüm :)) lülülülülülü

evrişimin taşınması, didomun yeni görev yeri, seçilimin sünnet telaşı (bence de lokal olmasın, genel değil de uyutma ile olmuştu bizimki, memnun kalmıştık) esrakonun mucize gibi evden çalışma hikayesi (bakıcının yaptıkları ki bilfiil ağladım onları okurken), finkinin yeni işi, norranın yeni işi, teodan ayrı kalışı, selin yavrucuğun başına gelenler, gypsy hatunun yaramaz yahyası, ve başlı başına gypsy'nin kendi çılgınlıkları :), telkırmamın yeni işi, deryanın eşinin başına gelenler, yusuf paşa, damla hojanın ameliyatı, minişin evi yakması, çılgın tazenin binbir çeşit macerası, nurun yeni bebek telaşı, gelgit-şimdi de comely hamileymiş, denizyıldızının çok kafaya takıp zaman zaman çok üzüldüğü deniz'i, yeni katılan marigold ve diğer arkadaşalar... hepinizi azıcık bir vakitle de olsa takip ediyor, sizden habersiz sizlere dua ediyorum...

kaçırdığım konular da vardır muhakkak ama bilin ki genelde sizlerleyim... ama daha çok Rabbimle olmak istiyorum... güzel bir manevi atmosferim var çok şükür... evladıma işten güçten kalan zamanda daha çok vakit ayırmak istiyorum. çok yoğun çalışıyorum, yazmaya başlarsam sizleri cevapsız bırakamam, sizlerden tekrar kopamam, ama aktif olarak yazarsam da ya işim ya eve getirdiğim ekmeğim zarar görecek ya da evladıma olacak ilgim eksik kalacak. benim şartlarım bu şekilde. babamızın işleri biraz kötü gidiyor, o da çok çalışıyor ve pek yanımda olamıyor. bugün de evladımın amcası vefat etti. ben iyiyim, salih iyi, yürüyoruz, etrafı karıştırıyoruz, dişlerimiz çıkıyor vs..

bilmiyorum, nasıl ifade edeceğimi ama buraya aktif olarak takılırsam hayatımı döndürmem çok zorlaşacak, ama sizleri de çok seviyorum, bunu bilin istedim, ondan yazdım böyle uzun :) çünkü şimdi çıkacağım, cevaplarıız olursa okuyacak, gülecek, sevinecek, belki hüzünlenecek ama yazamayacağım. çünkü biliyorum yazarsam ayrılamayacağım. ama sizlerle olduğumu bilin.

Hepinizi çok seviyor, yüce Rabbime evlatlarınızla birlikte emanet ediyorum.

eyvahedigeldismile akannehir şu iki smiley de içimde kalmıştı yazamıyorum diye, onları da yazayım da tam olsun :))

MUCİZE yazını okuyunca mutlu oldum aynı zamanda duygulandım özlemişim seni....hepimizi takip etmişsin.... ama yinede arada da olsa böyle bi yazıp çık olurmu keşke aramızda olsaydın sende....

Son düzenleme:
buda bizim meyve önlüğümüzz:)))

nur çok tatlı olmus musti onluklle yahuu yerim onu benn
kac gun kaldı geri sayımda kactasın ?

Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..

oh gozun aydınnn

hehe aynı sahnler bizim evde her aksam yasanıyor nasıl bogusuyorlar yerlerde abisini yatar gormesin suratına sak sak vuruyor o da saf siritarak yatıyor yerde o vursun diye yapma diyoum hosbirsey sanacak gulme vurdukca ama yok anlatamıyorum
sonra istemedgin an vurunca sinirlenirsin ama diyorum
birde berke laptopla oturuyor ece rahat vermiyortabi el atıyor berke dun aksam hırsla tuttu kolunu çek elini falan dedi ki hep sevkatlidir o an birsey izliyordu kızdım odanda izle ne izliyorsan ortada oturup ona boyle bagırma vs vs diye o da hemen suratı bozuluyor noluyoruz der gibi zor iki çocuk zor ama çok guzel onları sarmas dolas gormek yerlerde sarıldıklarını gormek vs çok guçzel gelip gelip berkenin kollarıın falan opuyor yaa

tubacım çok olacak daha boyle anlar insanız bizde uzme kendini sonrasında oturup vicdan yapma kısmını çok kısa tut aa olabilir de geçç insanız hepimiz

aynı muhabetleri berkenin dogumundan sorna çok kisiyle yaptım mille t kendi bakacak sanki akıl veren çok olur hesabı yap birtane arasını acma yok bilmemne
ay neler derdim ben asla ikinci dusunmuyordum zaten daha sert konusurdum.
herkesin fikri kendine tabiki herkesin dougrusu farklı ama bana gore ben yapamazmısım iki uç sene farkla iki çocuk beni çok zorlarmıs
okul hayatlarınıda dusunduumde su an berke 5 e gidiyor birtanede 1-2 ye ugidenin dersleri vs ile gercekten ugrasmak beni acayip depresif yapardı. ben sıra sıra buyutme taraftarıyım pek çok kisi karsı olabilir ama insanlarniye israr ederler yapta yap diye yaa kime ne iki kisiyi ilgilendirenbir karar densizlik yani

bencede alısaknlık yapmıs gib ece de geçenlerde yaptı sık sık iki gece uyandı yarım saatte bir noluyoruz olduk sonra kesti allahtan dis sorunumu vardı neydi bilmiyorum ama kesti
sayet alıskanlık yaptı ise diye od um koptu tam arastırmaya geçiyordum ne yapmalı diye kesildi simdi 3-4 saatti bir mizildayabiliyor ama yarım saatte birdiegil tabi razıyız buna.

comely hayırlı olsun madem sende istiyorsun ne guzel. ama onceki hamilelikte yasadıklarını kayınvalde ile diyaloglarını dusununce aynı evde tum gun iki çocukla kayınvalde çok agır hayat sartların olacak sanırım allah simdiden kolaylıklar versin.

mucize yaa burcdasım acık sozlu arkadasım hislerini girememe nedenlerini ne kadar guzel ifade etmissin. (bu da burcumuzun ozelligi kesinlikle :) )
yazmasanda buralarda oldugunu bilmek de guzel burası buyuk zaman isteyen bir yer is yerinden girme imkanım olmasa benim içinde çok zor olurdu ama keske biraz daha bol zamanın olsaydı.

allaha emanet ol arkadasım arada ce yap bize

siz kararlısınız benim kararımı değiştirmeye..:))...

şu uyutma işini bi araştırayım hiç duymadım..acaba benim bildiğim popodan yapılan sprey olayı mı? bir de bildiğim sıvı birşeyin içirildiği..onu da dr. 3-4 yaşlarındaki mecbur kaldığımız çok güçlü çocuklara uyguluyoruz demişti..

Mucize..ne iyi ettin de geldin..keşke daha sık girebilseydin..canımsın..başınız saolsun..allah mekanını cennet eylesin..

secilcim berkeye ilaclı film alan çekiyorduk bebekliginden beri bobrek tasları yuzunden her biri ayrıkabustu 3 yasına kadarhep uyutarak cektik ama onu uyutmakda ayrı bir zorluk
bir ilac vardı adını hatırlayamıyorum active gibib irseydi
allahım onu içindce once sarhos gibi sersem gibibir agresif birk endini etrafa atar hale geliyordu ama sonra pat diye uyuyordu
ama yani artık aneztezilerçok hafif en basıtı ben doguma bile girdigimde 45 dk sonra odamda kendimdeydim.
ben olsam uyanıkken ona o travmayı yasatmak istemezdim o aglayısları unutulmuyor inasınin içine iniyor
eskidten olsa aneztezi sakıncalı idi artık tıp da ilerledi

biz berke 3 yasına geldi artık bu ilacları çicirmeyelim film mr vs cekilirke ikna ederiz dedik. 45 dk lık kımıldamadan yatması gereken bir film cekilecekti gorumcem ben ibo ustune abandık ama abartısız 45 dk tam olarak o agladı yalvaran gozlerle bakmasının yanı sıra nolur beni birakın niye beni tutuyorsunuz nolurr hala nolur vs vs yani ay hala hatırladıkca o gunu gozlerim dolar kabus gibiydi ruzgar hos daha kuçuk eminim hatırlamaz birkaç gune unutur ama ne bilim biz ne zaman ece yi aglatsak kızsak vs o gece uyanıp aglıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…