şöööyle bir geçmişe baktım çok inceleyemesemde kalan bir parçacık aklımla yorumlar yapmak istiyorum
vardı diye sempatiksalakcinni
seçiiilllim tam okuyamadım geçmişi evrimin alıntılardan gördüm sünnet ettireceksin sanırım bizim savaşçıyıı hadi hayırlısı olsun
ancak evrimde yazmış
erkek bebek anneleri üzerine basa basa yazıyorum eğer bu dönemlerde sünnet olacaklarsa kesinlikle lokal anestezi yaptırmayın aslaaa..tamamen uyusunlar ben bunun ceremesini çekiyorum o kadar eminimki,bu hataya düştüm çok pişman oldum en iyi hastane dedikleri gerizekalı acıbademe gittim genel cerraha dedim tamamen uyutun,yok ..
ikinciii beybi düşünceleri sarmış yine topiği
hatta sarmakla kalmadı yapıştı kaldı bu düşünceler hayretle okuyorum açıkçası..
ben ikisi bi arada çıksın diye üst üste doğuracağım
ee sonra yahom ne olacak ister istemez ilgi diğerine kayacak çünkü o bakıma daha çok muhtaç olacak arada heder olan itilen yaho olacak
bu hep böyledir aksini idda eden varsa söylesin
arada yaş farkı az olunca maalesef hep böyle sorunlar yaşanıyor diğeri daha henüz bende düşünüyorum elbette ama tıpkı esrako gibi 9-10 sene sonra
tabii bunları konuşmak boş rabbim ne yazdıysa o olacak dediğim gibi bunlar sadece fikir düşünce..
dun trden kolılerımız geldı nenesı bısuru cıcı koymus eceye ..cok sevındık. trenddyol dan aldıgım esofman altlarıda geldı ınceler ama evde kilotlu corapla rahat olur ..rlbıse,coraplar,badiler,kalın esofman altı ev ayakkabısı ve bot yollamıs..bot bogazı tam oldu ama ucunda bosluk var 21 numara.kızımın ayakları kucuk zaten masajcı demıstı kucuk olcak dıe anneme cekmıs :)
ahsap tak cıkar oyuncak, masalkitapları,puzzle lar ,lego ve cay takımımız var.cay takımını cok sevdı dun3umuz oynadık bana yedırmeye calısıo agzımı acmıorum onun gıbı ora bura cevırıp elıne vuruyorum gulme krızıne gırdı spam .
ama mutfak cok fena eceylede nası yerlestırcem bılmem gelenlerı..
evrımım kpeder antalyada suan..bıyer bulmus belkı alacaklar yazlık olarak kullanalım dıe bakalım benım hosuma gıttı fıkır sonucta kendı evımız olcak kımsenın sacmalıklarını cekmeyecegız..bakalım
birkac yaramazlık fotosu..meydan bosken
günaydın.. .geçmişe baktım geldim...
DERYACIM geçmiş olsun hediyemiz için çok çok teşekkür ederiz sabah sabah sevindirdin beni rabbimde seni sevindirsin..... bundan ala hediyemi olur hediyelerin en büyüğü bu haber:)))
ben onu ya özledim yaramazı....
SELİN kızlar ne yapıcam benya... bizim dairenin çelik kapısını açmayı öğrendi selin dün kaç kez açmış allah korusun bir anlık bi dalgınlıkla ya çıksaydı dışarı merdivenler falan var allah korusun sıkı sıkı anneme tembihledim kapılyı kilitle anne ne olur olmaz diye ama inşallah bakalım yeni birşey gelmesin başımıza.....
secil ben artık gıyıyorum dısarda topuklu ..onları baska zaman gıyıyorum aksesuaaaa :))
secil ben artık gıyıyorum dısarda topuklu ..onları baska zaman gıyıyorum aksesuaaaa :))
buda bizim meyve önlüğümüzz:)))
Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..
merhabalar hepinize!!!
bugün kaynanam gitti..oglum cok üzüldü ve agladi..cok düskündür babaannesine..yine bizbize kaldik..ben de üzüldüm..alismistim baya...
hayat biraz daha iyi ama cok afacan oldu..bir dakika yerinde durmuyor..en kötüsüde koltuk yada sehpa üzerlerine cikiyor ve inerken nereye bastigini bilmeden atiyor kendini..yani bir dakika yalniz birakamiyorum..:1no2:
birde abisiyle kosusturmasi var..abisini ayagina yetisecek diye tepe taklak top gibi yuvarlani veriyor..birde gülüyor üstüne üstlük..kaydirigubbakcemile3
Pervın sana yazdım kendım patladım kzıma.
off cok pişman oldum ,yavrum korktu agladı bende onla beraber agladım
uykusu olup uyumayınca ve 1 saat benı ugrastırınca şarteller attı.
keyfım kactı,mutfakta ölece oturuyorum,koçişin yanına bıle gıdesım yok.
ku<zumda cok nazık aslında yuksk sesle sadece şişttttttttttttt dedım uyu artık ıyıce sınırlenıyorum dedım agladı iç çeke çeke
ikinciii beybi düşünceleri sarmış yine topiği
hatta sarmakla kalmadı yapıştı kaldı bu düşünceler hayretle okuyorumee sonra yahom ne aynı sebepler yatıyordu..
vss diye
bende düşünüyorum elbette ama tıpkı esrako gibi 9-10 sene sonra
tabii bunları konuşmak boş rabbim ne yazdıysa o olacak dediğim gibi bunlar sadece fikir düşünce..
bencede alısaknlık yapmıs gib ece de geçenlerde yaptı sık sık iki gece uyandı yarım saatte bir noluyoruz olduk sonra kesti allahtan dis sorunumu vardı neydi bilmiyorum ama kestiya artik uyumaya korkar oldum..her gece ayni sey..sürekli aglamakli sürekli uyaniyor ve gecede kac kere uyandigimi bile hatirlamiyorum..öyle yoruldum ki anlatamam..aslinda 4 azisida cikti..simdi neden yapiyorki anlamiyorum..bence bunu bir aliskanlik haline getirdi..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?