Nur canım mustiye ve senin pratik zekana bayıldım.. Bende düşünüyordum mandalina filan yerken ne yapabilirim die. Üst baş kalmıyo malum:bbo:
Allah nazarlardan korusun
Sibel in rüyası çıktı Comely nickli arkadaş hamileymiş. Hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Tibet Bruksel'de ise basliycak siùmdilik guzel bi firsat cikti..tibet nerde işe başlıyor??? kaçırdımmı?
:)))))
hayirdir oinsallah..PERVİN rüyamda seni gördüm hamileyim diyordun... başka kimler vardı bilmiyorum ama 2 kişinin daha hamile haberini alıyordum hatta bende dedim olmazki böyle bende hamile olmak istiyorum falan diyordum hayırdır inşallah......
bende ilk sirket dedikodusunun icinde buldum gecen gun kendimi dk bir gol bir..püfffff, gıcık oluyorum şu gadınlara. Gene az önce biri beni aradı, daha önce X kişisi Y kişisi hakkında yanımda konuşmuştu. Y kişisi arıyor, X benim hakkımda böyle böyle demiş, doğru mu, diye. evet dedim, doğru. Ne diyim şimdi. Al, ben de girdim dedikodu kazanının içine.
Bir başka arkadaşım biri hakkında konuşacağı zman yanımızda biri var mı, yok mu, hiç dikkat etmiyor. Langır lungur konuşuyor. Millet dönüp bakıyor. Tamam, diyorum. Sonra konuşuruz. Vallahi çok sevmiyorum dedikoduyu. Seviyorum tabi ama herkesin sevdiğinden daha az. bana ne!
Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..
hoş geldin iremce inanırmısın bende aynı durumdayım iş yerinde bi sürü erkek okuyorum sadece onlar yaklaşıncada kapatıveriyorum ekranı:))mrb. hızınıza yetişemiyorum :)) işyerinde okuyorum ara ara ama hep erkeklerle çalıştığım için yazamıyorum.
comely hayırlısı olsun, 2. çocuğa bende sıcak bakıyorum ama 1. sine bile yetişemezken ki yanımda değil 2. si nasıl olur bilemiyorum. CADIARZU
selam...çok uzun zamandır giremiyordum...çalışmaya başladımçok zor oluyor....kızım çok ağlıyor ve ben çok üzülüyorum...ama sizleri sürekli taki ediyorum....
Merhaba, kızınız neden çok ağlıyo.. Diş mi çıkarıyo yapısı mı böyle?
Pervın sana yazdım kendım patladım kzıma.
off cok pişman oldum ,yavrum korktu agladı bende onla beraber agladım
uykusu olup uyumayınca ve 1 saat benı ugrastırınca şarteller attı.
keyfım kactı,mutfakta ölece oturuyorum,koçişin yanına bıle gıdesım yok.
ku<zumda cok nazık aslında yuksk sesle sadece şişttttttttttttt dedım uyu artık ıyıce sınırlenıyorum dedım agladı iç çeke çeke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?