2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nur canım mustiye ve senin pratik zekana bayıldım.. Bende düşünüyordum mandalina filan yerken ne yapabilirim die. Üst baş kalmıyo malum:bbo: demir vitamini Cvitaminiyle daha iyi emiliyormuş.. kışın az az portakal suyuyla pekmez karıştırıp vermiştim bende Defneye... Hatırlatman iyi oldu başlayım artık..
Allah nazarlardan korusun

Sibel in rüyası çıktı Comely nickli arkadaş hamileymiş. Hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

sağol canım yerimsenibenkulağa hala tuhaf geliyor ya sanki dün gibi doğumum :CüvCüv: şimdi yine haleyim

mrb. hızınıza yetişemiyorum :)) işyerinde okuyorum ara ara ama hep erkeklerle çalıştığım için yazamıyorum.
comely hayırlısı olsun, 2. çocuğa bende sıcak bakıyorum ama 1. sine bile yetişemezken ki yanımda değil 2. si nasıl olur bilemiyorum. CADIARZU

Tazem msjımı yalnıs anlamadın umarım espiri oolsun die dedimdi. tatlı dedıkodu yanı,mılletın cokda özelı ılgılendırmez mutlaka.

kesınlıkle katılıyoeum Evrım erkek dedıkodusu cok baska oluyo maşşalah herseyden haberlerı olur.amcamın bı kayınpederı var,ayaklı gazete mübarek.yanı onunkı fazla abartı ama herseyı ögrnmen mumkun.kımkımınle nerede ,kım kımın kuyusunu kazıyor falan :))

tibet nerde işe başlıyor??? kaçırdımmı?

:)))))
Tibet Bruksel'de ise basliycak siùmdilik guzel bi firsat cikti..
burda bisi cikana kadar yine orda..
hayirdir oinsallah..
bende ilk sirket dedikodusunun icinde buldum gecen gun kendimi dk bir gol bir..

Annem aradi Teo disler yuzunden berbat durumdaymis cok huzursuz gece uyumuyor gunduz uyumuyormus, daha cikamadi hala yaa(hala dort disimiz var..

Buarada surus testini gectim, arabami vericekler nihayet, buyrun gezdirmeye beklerim..apartmanin parkingide var super oldu..

hoş geldin iremce inanırmısın bende aynı durumdayım iş yerinde bi sürü erkek okuyorum sadece onlar yaklaşıncada kapatıveriyorum ekranı:))

merhabalar hepinize!!!

bugün kaynanam gitti..oglum cok üzüldü ve agladi..cok düskündür babaannesine..yine bizbize kaldik..ben de üzüldüm..alismistim baya...

hayat biraz daha iyi ama cok afacan oldu..bir dakika yerinde durmuyor..en kötüsüde koltuk yada sehpa üzerlerine cikiyor ve inerken nereye bastigini bilmeden atiyor kendini..yani bir dakika yalniz birakamiyorum..:1no2:

birde abisiyle kosusturmasi var..abisini ayagina yetisecek diye tepe taklak top gibi yuvarlani veriyor..birde gülüyor üstüne üstlük..kaydirigubbakcemile3

selam...çok uzun zamandır giremiyordum...çalışmaya başladımçok zor oluyor....kızım çok ağlıyor ve ben çok üzülüyorum...ama sizleri sürekli taki ediyorum....

Pervın sana yazdım kendım patladım kzıma.
off cok pişman oldum ,yavrum korktu agladı bende onla beraber agladım
uykusu olup uyumayınca ve 1 saat benı ugrastırınca şarteller attı.
keyfım kactı,mutfakta ölece oturuyorum,koçişin yanına bıle gıdesım yok.
ku<zumda cok nazık aslında yuksk sesle sadece şişttttttttttttt dedım uyu artık ıyıce sınırlenıyorum dedım agladı iç çeke çeke

Tuba aynı dert bende de var.. Ben çok çabuk sinirlenen bi yapıya sahibim. Koç burcuyum ve sabırsızım biraz. Uyuma vakti uyumayınca benim hey heylerim geliyo. Kaşlarımı çatıp baktığımda oda bana aaaaaa cık cık cık yapıyo yaa...alsanaalsanasmile
Ama dayanamayıp bağırırsam hemen ağlıyo.. Bu ara tüm bebişlerde bi huysuzluktur gidiyo galiba..bilmiyorumkismile

ama bazen insanın sinirleri lakalaşıyor.sonradan bizim canımız daha çok yanıyor.ama sanırım elde olmadan bağırıyoruz.çok enderdir ama bazen bende yapıyorum bu hatayı..

COMELY hakkınızda hayırlısı olsun. Bebişin sağlıkla gelsin inşallah.

MİNİŞ kızmadım bebeğim, neden kızayım. mucuk.

DORUK daha yeni uyudu yaa, yuh diyorum. Biri sormuştu uyku düzeni nasıl oldu diye. Açıklayayım. Sabah 9 gibi uyanıyor, 13 civarı uyuyor. Ortalama 2 saat sürüyor uykusu. Akşam da 9-10 arası yatırayım diyordum ama, dün 10.30, bugün de 11.30 da uyudu.

NURDAN haydi hayırlı olsun araban. Yollar sürüşüne hasta, ben gülüşüne hastayım bebeğim.

Ben de akşam 9.30 da ayağıma koyup uyutamadığım oğluma patladım akşam akşam. Onur da bana kızdı, ben yapsam ağzıma mıçarsın, dedi. Haklı. Patladım dediğim; ağladığı halde kucağıma almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…