enkısa zamanda bende arıyacgım Evrımcımm.miyavlamıyomm gercekten:kedi:.popoyu kaldırırsak bıı iyi olcekk
merhabalar
misafirimi uğurladım. öyle güzel zaman geçirdik ki.. çok özlemişim. iyi ki geldi can dostum. ünv den kalma tek arkadaşım. içini dışını bildiğim, kötü gün dostu derler ya öyle. bir gece kaldılar. bol bol muhabbet ettik, dertleştik. güldük ağladık. gezdik tozduk. çok iyi geldi. deşarj oldum resmen..
pul pul olma yok biz de.vücudunun çıplak bulduğu yerini kanatarak kaşıma var vahşice:du bakalım şu jel işe yarayacak mı?
var var var çooook var
haberdar ederim.en güzeli de doz doz kaşıklanmış ve paketlenmiş.içinde pekmez var bir de.
sağolasın gözüm
cem yılmaz'ın yahşi batısında bacberryi diye bir adam var ya.biz salihle o espriye nazaran bakberi diyoruz neva da bakbiriii diyor.çok güldük:) dün sema ablalar bizdeydi.onun eşi akşehirli neva'ya diyor ki Akşehirliler sinirlenince nasıl diyor kızım neva atlıyoor ellahhh diye.meğer öyle diyorlarmış. çocuk kültürleniyor haberimiz yok.
bir de tv'de bilgisayarda,dışarda gördüğümüz çocuklara hatta kendi fotosuna bebe diyor.sıpa ya..bebeymiş
lalecede hamıleymıs hadı hayırlısı
evrımım galıba bende ıstıyorum yanı olsa cok sevıncem gıbı bılemedımkı
dün sabah yusuf ablasıyla birlikte sallanan attadan yere düştü ..daha doğru...............................
ama gecede sabahı sabah ettik şükür sorunsuz atlattık ..ama hala çocuğum yüzü gözü şiş mor(( ..
evrımım galıba bende ıstıyorum yanı olsa cok sevıncem gıbı bılemedımkı
Evrim yarın görüşelim..sesini duymaya ihtiyacım var ..dünde böyleydim ama arayamdım..
deryacim gecmis olsun cok...
pervin hayirlisi tatlim allah gonlune gore versin..
bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?