2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

enkısa zamanda bende arıyacgım Evrımcımm.miyavlamıyomm gercekten:kedi:.popoyu kaldırırsak bıı iyi olcekk

duy da ınanma.. mıyavv mıyavvv

sevındım senın adına..

bir de tv'de bilgisayarda,dışarda gördüğümüz çocuklara hatta kendi fotosuna bebe diyor.sıpa ya..bebeymiş

hay masallahh yaa.. diilli düdük Neva dıyebılırıs bu kuzuya sanırsam :)

lalecede hamıleymıs hadı hayırlısı

bend e face den gordum.. sanırım bekledıgı ıstedıgı bır seymıs gıbı geldı galıba.. hayırlısı olsun..

sende de bır algıda secıcılık durumu aldı basını gıdıyor.. sana da hayırlısı yavrus :)))

evrımım galıba bende ıstıyorum yanı olsa cok sevıncem gıbı bılemedımkı

ole ole.. hazırsın sen.. bellı her halınden.. onemlı olan da bu zaten.. dıleyerek ısteyerek olması.. her acıdan.. hazır olmasan, ya da kendınde o gücü bulmasan da hamıle kalsan en cok kendıne yazık eder ınsan. hakkında hayırlısı, gonlundekı avuclarının arasında olsun hep.

dün sabah yusuf ablasıyla birlikte sallanan attadan yere düştü ..daha doğrusu ablası benden habersiz beraber binmiş ve durum ilk başta çok kötüydü..ben odada oturyordum birden odadan gelen gümbürtüye koştum yusf yerde yüzü koyun yatıyor kaldırmamla şok yaşaşm bir oldu..çocuğun burum mosmor hemde orta yerden aklıma selincik geldi hemen..kucağım aldım ama nasıl ağlıyor ve anında yüz şişti gözler şişti alt üst duak patlamış ama kanamıd kan topladı..bi anda çocuğn şekl,i değişti babamızda gece görevinden geliyor daha yolda bekleyemdim dayımızı aradık hemen ama babamızıda yoldna alıp geldi yusuf hiç ağlamdığı kadar çok ağaldı çok korktum..acile gitik evin yanında hastane var yüksekten düşme olduğu için tomografisi oan bir hastaneye götürün denildi ordan çıktık yin eyakınımızda bilkentte Atatürk hastanesşne götürdük tam gününde tam adının yerinde bir hastaneye götürdük film çekildi genel bir kontrolden geçildi..şükür bişeyi yok ama yüz göz mor doktor 24 saat takip edeceğiz dedi 2 saatte bir uyandırın dedi uzun uyumasın..ani kusma yada hareketlerinde değişiklik olursa saat kaç olursa olsun getirin dedi...doktora dedimki bu çocuk 1 saatten uzun uyumaz dedim aksi olursa şüphelenirim dedim tamam dedi ..o yetmiyormuş gibi kırşehirden kayınvalide kaynım eltim gelmiş..abimlerdelermiş duyunca birde ona canım sıkıldı hiç misafir ağırlayacak durumda değildim ..şükür dün kimse gelmedi..bugünde bu yogunluk ve sıkıntıyla onları ağırladım
ama gecede sabahı sabah ettik şükür sorunsuz atlattık ..ama hala çocuğum yüzü gözü şiş mor (( ..

Evrim yarın görüşelim..sesini duymaya ihtiyacım var ..dünde böyleydim ama arayamdım..

deryacim gecmis olsun cok...

pervin hayirlisi tatlim allah gonlune gore versin..

Ya Derya, cok gecmıs olsun. Aman bu tatsızlıklar da ınsanı canından bezdırıyor. Çok çok gecmıs olsun. Çok uzuldum. Hakıkaten zor bır deneyım olmus yaf.. Allah ınsanın aklına mukayet olsun boyle durumlarda. Tekrar tekrar gecmıs, gıtmıs, bıtmıs olsun. Evlatlarımız Allaha emanet.

bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(

Elif gozun aydin dr iyi gecmis, teonuinda cildi cok kuru ozel ktremler vermisti bizede ayrica banyo sampuani ve nemlendiriisini degistirtti ben sebamed kullaniyordum..

deryacim gecmis olsun cok...

pervin hayirlisi tatlim allah gonlune gore versin..

bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(

pek keyifsizsin yazacaktımki ikinci mesajını gördüm..
üzülme sadece yorulmuş ...gerginliği ve bukadar sert konuşması ondan..ciddiye alma derim..hatta gönlünü al olaya onun açısından bak nurdan bir bebek sorumluluğu ve bu uzun süreli bir durum..düzelir..iyiki geldin nede iyi ettin eşinde gelince hayatınızda ki herşey çok daha güzel olucak..opuyorumnanaktan

Deryam çok geçmiş olsun.. Kıyamam :teselli: Tuba da çok korkmuştur...
Damla hocam birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara opuyorumnanaktan
Afik sarı şeker çok tatlı ya küçük adam... Özde de aynı makarnayı sevdi... Yemek masasında kendine bir sandalye belirledi ne zaman yemek yesek dolanıp sandalyesine oturur ayakta yer yemeklerini :))
Off bu ara kaçırıyorum her şeyi hastayım kesin Özde ye bulaşacak fenayım üşüttüm ev buz gibi Özde yeni iyileşmişti iştahı yeni açılıyordu yine azaldı snki

Derya, Ozgur kan oturmustur ondan morarmıstır dıyor.. onun da basına gelmıs zamanında, ona ıstınaden dıyor o morarmalar..

Seçil ya.. biz seni istemeden de olsa üzmüşüz.. sahsım adına kusuruma bakma nolur.. ben de halıyle bıldıgımız bır seyler varsa paylasalım aman bır seyler olacaksa bılınsın dıye derdımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…