2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaaaaaaaaaaaaa minnaakk memeyi pompalamak bizdede mevcut sapık gibi yaa. eşşek heriff

sizdede şu sıra memeye aşırı düşkünlük varmı? gun gectıkce daha bı bagımlı oldu sankı.bunu şuna baglıyıorum;
havalar sıcakken ortalama 3-4 saat dısarıda oluyorduk bı uykudan uykuya emıyodu nerdeyse.şimdi sıkıldıkca emmek istiyo

her seyın yolunda olmasına cok sevındım.. ıcının rahat etmesıne de..

demek bu suurp ıstahını acacak.. bızı de haberdar edersen sevınırım..

napsın.. herkes gıbı o da mutlu oldugu seylerı yapmak ıstıyor annesi :)

EVRİM ve DAMLA hojam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....daha nice nice mutlu ve guzel yıllara ..

ELİF nevacık yürmüş artık özgür ve de dip köşeci..:))
Doktordanda mutlu dönmüşsün...Herşeyin yolunda girmesine sevindim..:))
SEMRA yanlız değilsin bende aynı durumdayım hatta bugün misafirim vardı ve daha yeni oturdum geceki uykusuzluk hala devam bizde..yanlızlk çok zor çok ...

yalnızlık falan yazınca nekadar şanslı oldugumu bıkezdaha anlıyorum.encokda evım duman altı oldugunda oncaa işi cocukla yalnız nasıl yapardım dıe düşünüyorum hep

enkısa zamanda bende arıyacgım Evrımcımm.miyavlamıyomm gercekten:kedi:.popoyu kaldırırsak bıı iyi olcekk

Son düzenleme:
pul pul olma yok biz de.vücudunun çıplak bulduğu yerini kanatarak kaşıma var vahşice: du bakalım şu jel işe yarayacak mı?
var var var çooook var
her seyın yolunda olmasına cok sevındım.. ıcının rahat etmesıne de..

demek bu suurp ıstahını acacak.. bızı de haberdar edersen sevınırım..
haberdar ederim.en güzeli de doz doz kaşıklanmış ve paketlenmiş.içinde pekmez var bir de.
sağolasın gözüm

cem yılmaz'ın yahşi batısında bacberryi diye bir adam var ya.biz salihle o espriye nazaran bakberi diyoruz neva da bakbiriii diyor.çok güldük:) dün sema ablalar bizdeydi.onun eşi akşehirli neva'ya diyor ki Akşehirliler sinirlenince nasıl diyor kızım neva atlıyoor ellahhh diye.meğer öyle diyorlarmış. çocuk kültürleniyor haberimiz yok.

bir de tv'de bilgisayarda,dışarda gördüğümüz çocuklara hatta kendi fotosuna bebe diyor.sıpa ya..bebeymiş

merhabalar
misafirimi uğurladım. öyle güzel zaman geçirdik ki.. çok özlemişim. iyi ki geldi can dostum. ünv den kalma tek arkadaşım. içini dışını bildiğim, kötü gün dostu derler ya öyle. bir gece kaldılar. bol bol muhabbet ettik, dertleştik. güldük ağladık. gezdik tozduk. çok iyi geldi. deşarj oldum resmen..

arkadaşımın yiğitten üç ay küçük oğlu var. ismi kerim. öyle iyi anlaştılar ki. hiççç zararları olmadı çok şükür. ikisi de yürüyor. tıpış tıpış bi oraya bi buraya. çok tatlıydılar ya. oyuncaklarıyla oynadılar filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…