hahaaaaaaaaaaaaa minnaakk memeyi pompalamak bizdede mevcut sapık gibi yaa. eşşek heriff
bugün neva'yı doktora götürdük.çiçek aşısını yaptırdık.iştahsızlığı sordum olabilir dedi.üstelemeyin falan zaten üstelemiyoruz.1 ayda 600 gr almış.çok şaşırdım nasıl oldu bilmiyorum.çook sevindim.herşeyi normal,gelişimi normal dedi.vimin fer verdi iştah açar diye.vimin c varya hani onun folik asitsizi.
bir de çok kaşınıyor neva heryerini yırtıyor.cildindeki kuruluk ve hassasiyetten dedi.banyoda kullanılacak bir jel verdi.deneyeceğiz bakalım.hep de nemlendiririrm vucudunu ama yetmiyor demek ki.
sizdede şu sıra memeye aşırı düşkünlük varmı? gun gectıkce daha bı bagımlı oldu sankı.bunu şuna baglıyıorum;
havalar sıcakken ortalama 3-4 saat dısarıda oluyorduk bı uykudan uykuya emıyodu nerdeyse.şimdi sıkıldıkca emmek istiyo
EVRİM ve DAMLA hojam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....daha nice nice mutlu ve guzel yıllara ..
dostum.. saolasın.. aklımdasın.. bı goruselım ısterım musaıt zamanında.
Evrimm sizin taşınma işi ne oldu kacırdım benn
sende benim aklımdasın hatta dün telefonu elime alıp geri bıraktım rahatsız etmeyeyim diye vazgeçtim..((
en kısa zamanda arayacağım..kaydirigubbakcemile3
pul pul olma yok biz de.vücudunun çıplak bulduğu yerini kanatarak kaşıma var vahşice:bızdede durum aynı,burnu tıkalı oldugundan gece uyanıyo aglayarak.neyse bukadarla kalsın dıyorum tıkanıklık gecıcı olur inş.
maşşalah Neva hanıma.belkı boyu uzamıstır sana oyuzden kılo almıs gıbı gelmıyordur.
vucud kurulugu ŞEvvalde bebeklıkten berı var.hatta bebekken cok az mıktarda kortızonlu krem bıle kullanmıstık 1 tüpün cegregı kadar.yuzu cok kotu oluyordu.neysekı yok artık ama nıvea baby nemlendırıcı hep sürüyüroum vucuduna banyodan sonra ve artık dısarı cıkmadan önce yüzüne ve ellerınede sürüyorum,ona ragmen kaşlarının arası mınık mınık pul pul gıbı.derısı kuru yanı
var var var çooook varsizdede şu sıra memeye aşırı düşkünlük varmı? gun gectıkce daha bı bagımlı oldu sankı.bunu şuna baglıyıorum;
havalar sıcakken ortalama 3-4 saat dısarıda oluyorduk bı uykudan uykuya emıyodu nerdeyse.şimdi sıkıldıkca emmek istiyo
haberdar ederim.en güzeli de doz doz kaşıklanmış ve paketlenmiş.içinde pekmez var bir de.her seyın yolunda olmasına cok sevındım.. ıcının rahat etmesıne de..
demek bu suurp ıstahını acacak.. bızı de haberdar edersen sevınırım..
sağolasın gözümELİF nevacık yürmüş artık özgür ve de dip köşeci..:))
Doktordanda mutlu dönmüşsün...Herşeyin yolunda girmesine sevindim..:))
SEMRA yanlız değilsin bende aynı durumdayım hatta bugün misafirim vardı ve daha yeni oturdum geceki uykusuzluk hala devam bizde..yanlızlk çok zor çok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?