hadi gözün aydin canim..nasilda özlemistir seni...senağlamakavustum tatlim dunden beri sevisiyoruz; cnmm ya cok tatli olmuss..
deli saraylıyı seyreden var mı? çok güzel bi dizi.. çok eğlenceli.. tavsiye ederim.. kadro da süper.
ece dun ilk kez madlen çikolata yedi mandaline dilimi yedi bebe biskuvisi yedi
ve tum bunları ben asla eline vermiyodum bogazına takılır kusar ogurur vs diye.s ulu çorbasının içinde biraz buyukce parca kalsa oguruyorçunku sulu yemegin içinde oyle putur beklemiyor ondan sanırım
ve blusmada bir baktım kıvanc elinde kasar dilimleri yiyor afik pogaca yiyor dedim ben yanlıs yapıyorum eline vermemekle korkarak olmaz bu is ve aaa sok lardayız iki gundur hiç vermedigimiz degil eline hemenhemen hiç birsey vermiyorduk ne versek aa bunda yedi aa bunu bile ci gnedi falan seklindeyiz. zor oluyor pesinde gez elini habire sil ama yiyor bir keyifle :))
budaki paylasımın bana en basıt kattı gı sey bile çokg uzel valla
çokkk yorgunum....!!!!!. gündüz tören, akşam fener alayı, sonrada resepsiyon.
küçük yerlerde kutlamalar daha yoğun daha zevkli oluyor.
ayrıcaaaa bugün bizimde evlilik yıldönümümüz. 4. yılı bitirdik.
böyle işte. leyla geldi. dinlenmek istiyorum.
çokkk yorgunum....!!!!!. gündüz tören, akşam fener alayı, sonrada resepsiyon.
ben de bu aralar giremiyorum pek.iyi lmana sevindimiyiyim elifim
koşturuyorum arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum sizi özzlüyorum
mucizem kadar olmasada kosturuyorum işte
aktif olarak yazamıyoru-um ölee devam ediyor işte
sen nasılsın
evriiim evriiiiiiiiiiiiiiim
mende mende recimdeyim
biraz dikkat etmem gerek kurban bayramına kadar 1-2 kilo gitse süpper olar
beden konusunda 38 im 36 gibi bi hayalim yok olmadı olamazda
ama şu memeler varya
çatşamba akşamı arkadaşlarımız gittik uzun zamandır ev ortamında takılmıyoduk onlarla hep dışarda gez toz ye iç ev dön modundaydık.
yani uzun süre sonra beni kıyafetimle gördü ve dediki aa ne kadan zayıflamışsın. iyice havaya girdim evet zayıfladım ama biraz daha diye motive oldum.
yanlarda simitlerim var onlardan kurtulsam tamamdır.
yanındayım yanii.
hamurişi dürüm sandviç yok yokkk yoookk
makarna vararada.
ekemgi kestim sadece sabah kahvaltıda.. yeşil çaya yeniden başladım..
hayırlısı olsun.sen herşeyin iyisini düşünmüşsündür onun için annesicanım genel istemiyorum..bi şekilde uyutulup lokal istiyorum bakalım..bu hafta içi düşünüyoruz kısmetse..
sağlasın.düşmüyor şimdilik.ço seviniyor kendi kendineneva dayürümeye başlamış gözun aydın elif.maşallahhh
geç yürümesi aslında şu yönden iyi dengeyi kolay saglıyor ve zırtım pırt düşmez.
afik yaşına 2 hafta kala yurudu ama yurume aşamasında hiç sendelemedi
dengede tam gaz devam yani..
mutlu yıllar hojam.güzel yarınlarçokkk yorgunum....!!!!!. gündüz tören, akşam fener alayı, sonrada resepsiyon.
aa yanlıs bıse söledoıysem affola canım.ben bu konuyu senın üzerine sölemedım hatta Rüzgarın sünnet olacagını bıle bılmıyorum.canım sanırım herkes beni yanlış anlıyor..o durumu karşıyım ben de..bana dr.un söylediği poposundan bi sprey sıkılıcağı ve çocuk sarhoş gibi bişey olacağı..her ihitimale karşın içeriye babası felan girecek..ama ben taze nin yaptırdığı şekli bi konuşucam dr.la..,
neyse bu konu çok uzadı..olsa da bitse de hepimiz kurtulsak..
bızımde bu şekıl.uykusu geldıgınde zaten kendısı uyumAK İSTİYOR. fakat şu sıra sorun; uykuya dalmada.gecen gece 10na gelıyodu uyku sınyallerı verdı,uyumaya calısıyo ama aynı zamanda benlede oynamak istiyo.kalkıyoruz mızırdanıyo yatıp emmek,emerken mememı pompa gıbı sıkmak istiyo :))uyku konusunda benm yaptıgım;
deniyorum uyumuyorsa içeri geçip babasıyla takılıyr oynuyor yruluyor ve zatn pili bitince yastıga başını kkoyup eee eeee diyor.tekrar odasına gidip uyutuyorum kısa zamnda uyuyor.
bizde işe yarıyor bu yöntem
bızdede durum aynı,burnu tıkalı oldugundan gece uyanıyo aglayarak.neyse bukadarla kalsın dıyorum tıkanıklık gecıcı olur inş.iyi tatiller herkese
moralim bozuk nehir hata burnu tıkalı uyumaya çalışıyo ama sürekli ağlıyarak kalkıyo ben uyutuyorum 5 dk. sonra kalkıyo hiç bir şey yapmıyorum şu an evde tıkırtı olmasın diye 2 3 günüdr iştahsız gece süt içerdi onuda içmedi hani grip olunca soğuk birşeyler isteriz içimiz yanar ya o durumda canı soğuk şeyler istiyo sürekli su içiyo 2 gecedir sürekli kalkıyo 5 10 dk arayla gidip sallıyorum.
maşşalah Neva hanıma.belkı boyu uzamıstır sana oyuzden kılo almıs gıbı gelmıyordur.bugün neva'yı doktora götürdük.çiçek aşısını yaptırdık.iştahsızlığı sordum olabilir dedi.üstelemeyin falan zaten üstelemiyoruz.1 ayda 600 gr almış.çok şaşırdım nasıl oldu bilmiyorum.çook sevindim.herşeyi normal,gelişimi normal dedi.vimin fer verdi iştah açar diye.vimin c varya hani onun folik asitsizi.
bir de çok kaşınıyor neva heryerini yırtıyor.cildindeki kuruluk ve hassasiyetten dedi.banyoda kullanılacak bir jel verdi.deneyeceğiz bakalım.hep de nemlendiririrm vucudunu ama yetmiyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?