2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVRIM nice senelere cnm..

ESRA ellerine saglik muhtesem otesi bi pasta...

FINKI_MELEK yardiminiz icin tesekkurler canlarim ama ben dun o yagmurda sicana dondum ya birde zor yetistim , normal taksiyle gittim artik(ellerinde cakma taksi kalmamis, birde duraga kadar yurudum cunku eve cagiramadim taksi numarasi yoktu(resmen donuma kadar islandim valizla falan..

kavustum tatlim dunden beri sevisiyoruz; cnmm ya cok tatli olmuss..
hadi gözün aydin canim..nasilda özlemistir seni...senağlama
deli saraylıyı seyreden var mı? çok güzel bi dizi.. çok eğlenceli.. tavsiye ederim.. kadro da süper.

evet..her hafta kacirmadan izliyorum..kadro cok kaliteli ama biliyorsun bu tarz diziler pek is yapmiyor malesef...:1no2:

e bravo yani. deniz ek gıdaya geçtiğimizden beri eliyle yiyo. hatta şimdi yemeğini kendisi kaşıkla yiyebiliyooo. abartmayım ama buna yakın yani bizde durum. pratik zeka hanım doğanıza uymuyor biliyorum ama böyle olmalı bencede:))))

çokkk yorgunum....!!!!!. gündüz tören, akşam fener alayı, sonrada resepsiyon.

küçük yerlerde kutlamalar daha yoğun daha zevkli oluyor.

ayrıcaaaa bugün bizimde evlilik yıldönümümüz. 4. yılı bitirdik.

böyle işte. leyla geldi. dinlenmek istiyorum.

evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim!! Allah nice nice güzel ve mutluluk dolu yillar göstersin sizlere!!!a.s.

günaydın kızlar nasılsınız ben ayın 1 de dr. gidicem bakalım keseyi ve bebeği görebilecekmiyiz ayyy çok garippp :kedi: yeni çizelgem nasıllll kızlar ohaoldumsmile

Hocam, nıce nıce senelere daha ınsallahh.. cekırdek aılenle huzur ve mutluluk daim olsun up uzun yıllar.

dusunuyorum duusnuyorum.. nıye kımse yok dıyorum.. gunler ıyıce corba oldu.. :)) bugun hafta sonu ya

iyi tatiller herkese
moralim bozuk nehir hata burnu tıkalı uyumaya çalışıyo ama sürekli ağlıyarak kalkıyo ben uyutuyorum 5 dk. sonra kalkıyo hiç bir şey yapmıyorum şu an evde tıkırtı olmasın diye 2 3 günüdr iştahsız gece süt içerdi onuda içmedi hani grip olunca soğuk birşeyler isteriz içimiz yanar ya o durumda canı soğuk şeyler istiyo sürekli su içiyo 2 gecedir sürekli kalkıyo 5 10 dk arayla gidip sallıyorum.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
seerni
kendimi yanlız hissediyorum :gitme:

biraz geçmişe baktım esra pastaya bayıldım süpersin harikasın.
comely tebrik ederim 2. bebeğinede sağ salim alırsın inşallah kucağına
evrim damla hojam evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun biraz gecikmeli kutluyorum kusara bakmayın.

iyiyim elifim
koşturuyorum arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum sizi özzlüyorum
mucizem kadar olmasada kosturuyorum işte
aktif olarak yazamıyoru-um ölee devam ediyor işte
sen nasılsın
ben de bu aralar giremiyorum pek.iyi lmana sevindim

bu ara sapıttım ben.ama toplayacağım yeniden.

canım genel istemiyorum..bi şekilde uyutulup lokal istiyorum bakalım..bu hafta içi düşünüyoruz kısmetse..
hayırlısı olsun.sen herşeyin iyisini düşünmüşsündür onun için annesi
sağlasın.düşmüyor şimdilik.ço seviniyor kendi kendine
mutlu yıllar hojam.güzel yarınlar

bugün neva'yı doktora götürdük.çiçek aşısını yaptırdık.iştahsızlığı sordum olabilir dedi.üstelemeyin falan zaten üstelemiyoruz.1 ayda 600 gr almış.çok şaşırdım nasıl oldu bilmiyorum.çook sevindim.herşeyi normal,gelişimi normal dedi.vimin fer verdi iştah açar diye.vimin c varya hani onun folik asitsizi.
bir de çok kaşınıyor neva heryerini yırtıyor.cildindeki kuruluk ve hassasiyetten dedi.banyoda kullanılacak bir jel verdi.deneyeceğiz bakalım.hep de nemlendiririrm vucudunu ama yetmiyor demek ki.

aa yanlıs bıse söledoıysem affola canım.ben bu konuyu senın üzerine sölemedım hatta Rüzgarın sünnet olacagını bıle bılmıyorum.
gecmısı okuyamadım,alıntılardan tekrar sünnet kkonusunun acıldıgını farkettımde kendımce bişe yazxıyım dedım.giremıyorum düzenlı olarak oyuzden muhabbetı kacırıyorum şu sıra.doktorunuza güvenıyorsanız bencede tavsıyesını dıkkate almak dogru olabilir.hayırlısıyla atlatırsınız inş Seçilcim a.s.
bızımde bu şekıl.uykusu geldıgınde zaten kendısı uyumAK İSTİYOR. fakat şu sıra sorun; uykuya dalmada.gecen gece 10na gelıyodu uyku sınyallerı verdı,uyumaya calısıyo ama aynı zamanda benlede oynamak istiyo.kalkıyoruz mızırdanıyo yatıp emmek,emerken mememı pompa gıbı sıkmak istiyo :))
ben bı konusmacıfdan dınlemıstım 20 dakıkdan fazla uyutmak için çabalamayın dıe.uygulamaya calısıyoruz ama uykusu varken kendısıde uyumak isitoyr fakat dalamıyor bı türlü

çaçaaaaaaaa gördüm senii
nasılsın
alıştınmı yada ruzgar alıştımı???

hahaaaaaaaaaaaaa minnaakk memeyi pompalamak bizdede mevcut sapık gibi yaa. eşşek heriff

bızdede durum aynı,burnu tıkalı oldugundan gece uyanıyo aglayarak.neyse bukadarla kalsın dıyorum tıkanıklık gecıcı olur inş.
maşşalah Neva hanıma.belkı boyu uzamıstır sana oyuzden kılo almıs gıbı gelmıyordur.
vucud kurulugu ŞEvvalde bebeklıkten berı var.hatta bebekken cok az mıktarda kortızonlu krem bıle kullanmıstık 1 tüpün cegregı kadar.yuzu cok kotu oluyordu.neysekı yok artık ama nıvea baby nemlendırıcı hep sürüyüroum vucuduna banyodan sonra ve artık dısarı cıkmadan önce yüzüne ve ellerınede sürüyorum,ona ragmen kaşlarının arası mınık mınık pul pul gıbı.derısı kuru yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…