2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saat uygulaması kalkmalı gerçekten..olumunekankayizsmile
bir doğru söz daha demam anladım :kedi:ne kadar okunursa okunsun bu nazar illeti bir girdimi uğraştırıda uğraştırır..Çok üzgünüm çoook

recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar

optum kackere bugun sarildim gel disari cikalim dedim, neyse simdi konusuyor enazindan..

insallah cnm..evet en cok ona uzuldum bugunu mahveti hic bisi anlamadim, teoda o kadar bagiris gozyasi icinde psikolojisi bozuldu, baari onun yaninda yapma dedim..
ılac gıbısın vesselam.. Nurdan a yazdıklarını okudukca ben rahatlıyorum valla.
hele ben hele ben..
EVRİM PERVİN sisi sefiyorum..sislerde bana ilaç gibisinis..
benide sevseneeee

fisfisfiskimki anlamdım desem..eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar

Cnm sağol çok iyi ama ben callan a çok meraklandım kaç video indirdim hep hata verdi sinir oldum yoksa Özde uyuduktan sonra yapasım var mafoldumben

sevmemmi..:1hug:Şeniz

yusuf azı dişide çıkarttı ve bugün ishalde başladı..bari tüm dişleri şu son ayda bitirsede rahata ersek..bu bir istektir duadır ALLAHIM......

yok sinir olma özlemim, ben onu yapabilmek için neler çektim biliyo musun!!!! ahhhh ahhhhh... nisandan beri anam ağladı! hala da çok mutlu değilim görüntümden ama, buna da şükür...

sagol deryam, iyki varsin..

annemin gecmisle bitmek bilmeyen bir hesabi kavgasi var surekli insanlarin ne dusundugu kendi istekleri gerceklestirmedikleri ozellikle benimle ilgili kisimlar vs.. bunlari surekli pisirip onume koyuyor ve ne kadar kusarsa kussun alevlniyor ara ara.. ama beni cok yoruyor..sadece teo sorumlulugu degil bu benimle olan hesabi bana bi kini var..

hım sllim beni mahvetti yapamdım desem..hatta şu anda bile sezeryan dikişlerim ağrıyor ama sebebi paşam ..indir kaldır.yat kalk..
izliyorum suaan hemde bu psikolojiyle..
iyi gelir eşine olan özlemin verdiği hırçınlığın yerini şefkat ve sevgin alır..kaydirigubbakcemile3
lalece hatırladınmı

tamam hatırladım..a.s

herkes bısey koyuyo sofraya evde yapılıo yada seker fılan neyse 41 yasın ve baska sureler okunuo herkes dılek tutuyo sonra kımınkı kabul olursa aynı tayfayı evıne topluo

korkuyorum ben senden:)) hircinligim ondan mi dersin??baya bi limoniyiz(
herkes bısey koyuyo sofraya evde yapılıo yada seker fılan neyse 41 yasın ve baska sureler okunuo herkes dılek tutuyo sonra kımınkı kabul olursa aynı tayfayı evıne topluo

evet biliyorum annem yapmisti bikere..

yok sinir olma özlemim, ben onu yapabilmek için neler çektim biliyo musun!!!! ahhhh ahhhhh... nisandan beri anam ağladı! hala da çok mutlu değilim görüntümden ama, buna da şükür...

Fotolardan belli canım çok fark var hede kilona çok az kalmış azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz başardın işte Darısı başıma :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…