olumunekankayizsmile
var ya.. neffffffffffffffret edıyorum bu uygulamadan.. her sene kalkıcak bu son nidaları yukselıyor yıne aynısı.. saat aksam 5 oluyor her yer zıfırı.. cok lazım SANKI.
terzı kendı sokugunu dıkemez dıye bosuna denmıyor ha.. :)) bı kendıne hayrın yok be kadın
optum kackere bugun sarildim gel disari cikalim dedim, neyse simdi konusuyor enazindan..canımsın varya yanlızım ama yusuf ikidebir uynaıyor birazda stresliyim onun için yarına erteledim..opuyorumnanaktan
stres nurdan kırılma teo bu hafta yormuş hiçbiriniz için şu anki durumlar kolay değil ama geçici bir durum ve mecburide az daha sık dişini yüzdün kuyruğuna geldin..annen uyumadıysa bi sarıl kucaklaşın ikinizde rahat gece geçirin..
insallah cnm..evet en cok ona uzuldum bugunu mahveti hic bisi anlamadim, teoda o kadar bagiris gozyasi icinde psikolojisi bozuldu, baari onun yaninda yapma dedim..nurdan çok üzüldüm.......((( biran önce düzelir umarım.. ama eminim annen de üzülmüştür çok.. yorgunluk insanı mahvediyor. sen kuzuyla geçirdiğin saatlere bak şimdi..her dakikası kıymetli.. boşver, düzelir.. sıkma canını..
hele ben hele ben..ılac gıbısın vesselam.. Nurdan a yazdıklarını okudukca ben rahatlıyorum valla.
benide sevseneeeeEVRİM PERVİN sisi sefiyorum..sislerde bana ilaç gibisinis..
Yakından gormus bırı olarak.. şahane bır kadın Ece, ınanılmaz guzel bır fızıgı, yüzü, gözlerı var.. bugun ben de aynı seyı dusundum, kendısı gıbı bır kız yaparsa, dunyaya sahane bır katkı saglamıs olur :)
dün de kanal d de romantık komedı vardı.. gercekten cok hoştu.
recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar
optum kackere bugun sarildim gel disari cikalim dedim, neyse simdi konusuyor enazindan..
insallah cnm..evet en cok ona uzuldum bugunu mahveti hic bisi anlamadim, teoda o kadar bagiris gozyasi icinde psikolojisi bozuldu, baari onun yaninda yapma dedim..
hele ben hele ben..
benide sevseneeee
foxta ıssız adam var bakudede fırtına
fisfisfiskimki anlamdım desem..eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
NURDAN filmin koptuğu yer teoyu kimsye bırakamayack ama kendiside bu işin altında kalkabilecekmi düşüncesi anneni yoran..ama şimdi azdaha gönlü ferahladı sende gerilme artık tatilin zehir etme kendine..Hata gecede uyu nekadar düşünürsen dülşün herşey olacağına varıyor şöle yatağına uzanınca BU son durumlarım için SEN VEKİLİMSİN RABBİM DE VE HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNME .bırak kendini, ne plan ne iş ne eş ne çocuk ne anne hiç birşey düşünme .yarın sabaha bile çok şey değişir canım nurdanım..
hım sllim beni mahvetti yapamdım desem..hatta şu anda bile sezeryan dikişlerim ağrıyor ama sebebi paşam ..indir kaldır.yat kalk..recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar
iyi gelir eşine olan özlemin verdiği hırçınlığın yerini şefkat ve sevgin alır..kaydirigubbakcemile3izliyorum suaan hemde bu psikolojiyle..
lalece hatırladınmı
ozlem ktech dıe bı prg var onuda yukleyınce calısıo bazı vıdeolar
derya zekerıya sofrası dıe bısey yaptılar bugun bılıomusun mantıklımı
hım sllim beni mahvetti yapamdım desem..hatta şu anda bile sezeryan dikişlerim ağrıyor ama sebebi paşam ..indir kaldır.yat kalk..
iyi gelir eşine olan özlemin verdiği hırçınlığın yerini şefkat ve sevgin alır..kaydirigubbakcemile3
tamam hatırladım..a.s
herkes bısey koyuyo sofraya evde yapılıo yada seker fılan neyse 41 yasın ve baska sureler okunuo herkes dılek tutuyo sonra kımınkı kabul olursa aynı tayfayı evıne topluo
yok sinir olma özlemim, ben onu yapabilmek için neler çektim biliyo musun!!!! ahhhh ahhhhh... nisandan beri anam ağladı! hala da çok mutlu değilim görüntümden ama, buna da şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?