2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hakkaniyetle alakası olmayan sadece şekilcilik içeren mevzu bunlar..
sence PERVİN mantıklımı?

deıl benım sabah evden cıkarken haberım oldu normal oturmaya gıdecektum ecenın okulundan sonra aradı arkadas bısey getır dedı anlamadım telaseden evdekı gofretlerden koydum..oyle yanı kuran meclısı oldu olumlu yanı o ama dıger kısmı bılemedım sasırdım

secılım hadı hayırlısı olsun canım nası ıstıosan oyle yaptır sonucta senın ıcıne sınmesı onemlı olan kımnederse bos

saolasın canım

AMİN çeçil..hepinize teşekkür ederim..tubada çok korktu hastane dönüşü
kardeşimin neyi varmış bişeyi yok değilmi diye kapıya koştu..
ÖZLEM geçmiş olsun...a.s.

O na da kıyamaz insan..nası da korkmuştur yavrum..

ecenın kızı karana benzerse super olur..cok mutlu oldugunu dusundum bende

bence de..Karan ı da anneye benzettim ben..

dün de kanal d de romantık komedı vardı.. gercekten cok hoştu.

ay hoştu..seviyorum öyle filmleri..beynini yormuyor adamın.

recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar

1 kere yaptım Tibet i..devamı gelmedi..süreklilik yok bende..ah olsa..ondan kaldı bu kilolar zati..

sende annenin böyle düşündüğüne odakalnırsan ortalık yangın yerine döner
MEVLANA derki..
"Ey kardeş! Sen bütünüyle akıl, fikir ve düşüncesin, geri tarafınsa kemik ve damardan ibaret. Düşüncen gül ise sen gül bahçesisin. Gül suyu isen göğüs ve başlara sürülürsün...
..nede güzel demiş ..
geçmişi bırakmayı öğrenebilsek zaten hayatımız hem daha kolay hemde daha mutlu geçer..

korkuyorum ben senden:)) hircinligim ondan mi dersin??baya bi limoniyiz(

evet biliyorum annem yapmisti bikere..

korkma sev beni..boshayallersmile
oda aynı hasret hırçınlaştırıyor..sorunları değil özleminizi paylaşsanız limoni değil şeker şerbet olursunuz..yerimseniben

ÇEÇİL seni endişelendirdik ama burdaki herkes için herşeyin en iyi şekilde sonuçlanması adına yorum yaptık Rüzgarda bizim bir parçamız..en acısız sıkıntısız atlatması için çırpınıyoruz desem..

ikisinide izleyemdim..insanı yormayan tipten romantik komediler..
ıssız adamı ilk izlediğimde en son karşılaştıkları sahnede ağlamıştım..(

korkma sev beni..boshayallersmile
oda aynı hasret hırçınlaştırıyor..sorunları değil özleminizi paylaşsanız limoni değil şeker şerbet olursunuz..yerimseniben
asil bu annemlerin gerginligiyle bende ona patliyorum(neyse insallah duzelir hersey..insallah buraya geldigimize pisman olmam..
Hepinize iyi geceler diliyorum..ALLAH'a emanet olun..

iyi geceler hepinize..

herkes bısey koyuyo sofraya evde yapılıo yada seker fılan neyse 41 yasın ve baska sureler okunuo herkes dılek tutuyo sonra kımınkı kabul olursa aynı tayfayı evıne topluo

ben de bulundum 1 kere..bekardım, annemin komşusu yapmıştı ordan hatırlıyorum..

anlıyorum canım ama herkes geneli öneriyor önerenler de 7 yaşı bekliyor değil mi?..ben şu anda yaptırmak istiyorum ve dr.lar da bu kadar küçük bi çocuğun genel anestezi almasına karşılar... ben de öyle..ne gerek var daha basit, zararsız yöntemler varken...yani anlatmak istediğim burda başlıyor..herkes tabiki iyi niyetli sonuçta..

güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ederim......!!!!!!! hepimize evlatlarımızla eşimizle nice yıllar görmek nasip olsun inşallah.

yusuf paşam yusuf paşam allahım seni nazarlardan, kötü gözlerden korusun. acil şifalar dilerim deryam.

lalecede hamileymiş ha, hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.

nurdancımcım canım ciğerim ogün yazacaktım ya unuttum banada anneannem bakmış ya 6 çocuk, iki tanede kimsesiz çocuk almış büyütmüşler, onlarda kardeş gibi büyümüşler evde. birde beni almışlar. o kalabalıkta kargaşada banada o kadar güzel bakmış ki kadın , ben şimdi denize baktığımda bütün hayatımı alt üst edip yeniden düzenleyip pek çok şeyden vazgeçtiğimi görünce, ve her an da sonsuz sabırla yaşamam gibi dehşet verici noktaları düşününce anneanneme hayret ediyorum. ve ben nasıl şımarık nasıl her istediği anında yapılan el üstünde büyümüşüm inanamazsın. benim içinde anneannem herkesden farklı ayrı tabi. bana bişey yaptırmak istediklerinde son ve en büyük kozdur kendisi:)))) benim hatıram için der ve zaman durur o anda...!!!!

teocum öydeğimde çok keyifle büyüyecek ve anneannesi onun için hep özel olacak.

seçil aslında biz genel genel derken çocuğun tam olarak herşeyin farkına varmadan yapılmasından bahsediyoruz ..sanırım buda hafif uyku ve lokal anesteziyle olabiliyor..:)))

anestezi konusunda benim bildiğim genel anestezi dediğimiz ciğerlere hortum sokulan ve ciğerlerin çalışmasının makineyle sürdürüldüğü yöntem, hiçbirimiz bundan bahsetmiyoruz.

tamamen uyutma damardan verilen ilaçla yapılan çok kısa sürelide gerçekleşebilen bir yöntem. diğeri kadar derin uyku değil tabi.

ben ameliyattan önce emzirme konusu yüzünden acaba lokal ya da uyutma denilen yöntemle olabilirmi diye araştırmıştımda. doktorum anlatmıştı. uyutmada refleks hareketler yani kıpırdanma olabiliyormuş. o nedenle sinirlerinin üzerinden mikrocerrahi yöntemi gibi hassas bir yöntemle tümör temizleyeceğiz çok komiksin anlamında bişeyde söylemişti. neyse.

sanırım çeçilin doktorununda önermediği bu. yani ilaçla uyutma. buda bir yönden vücuda ilaç alınması.
karar zor . en iyisini göstersin allah çeçilciğime.

derya allah aşkına numaranı bana yollarmısın

bir kerede evrimden almıştım sağolsun yine bulamıyorum hayret verici bişey ya.

emme manyaklığı bizdede mevcuttur. sabaha kadar, canı sıkıldıkça, arabada yakınlıktan dolayı illaki, kısaca gecesi gündüzü yok.

nevada şeker totosunu kaldırmış ve de yürümüş hayırlı olsun. yolu hep açık olsun.

çok çok geçmiş olsun derya. şükür ki kontrollerde bişi çıkmamış. okumaya başladığımda çok korkmuştum ama neyseki okudukça rahatladım. misafir de neyin nesi böyle zamanda pöfff..
bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
üzülme canım. zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. geçer..

aynen ya bende sok oluyorum nerden çıkıyor bu insanlar sessiz sedasız bizimi takip ediyorlar pat katlama aparatı sorana bile yanıt gelmisti :))

deli saraylıyı seyreden var mı? çok güzel bi dizi.. çok eğlenceli.. tavsiye ederim.. kadro da süper.

ayy bayılarak izliyoruz ece yi uyutup ucumuz :) saat 22 civarında baslarsa daha rahat izliyoruz erken oluyor bazen rahat izlenmiyor.perran kutmanada cetin tekindorada bayılıyorumm super oynuyorlar

birde milli duygularımız ibonunda benimde acayipdir ondan dahada keyifle izliyoruz
once vatan ı izliyormusun sen ? komedi ile ilgisi yok ama milli duygu diyince aklıma geldi
bir paket selpak alıp izlemeye oturmak gerekiyor ama aglamaktan helak oluyorum hepsi gercek dahada acısı

off off çok geçmis olsun deryacım ya allah beterinden korusun.

bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(

uzuldum nurdan ya umadım tatlıya baglarsınız ama geçmisten gelen kini var gibi birsey demissin oyle ise insalah bira n once bosaltır kinini ve yine tatlıya baglanır ne diyim anne kız sınız sonuçta

evrim ve damla hocam
evlilik yildonumleriniz kutlu olsun
nice mutlu yıllarınız olsun çocuklarınızla insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…