Hakkaniyetle alakası olmayan sadece şekilcilik içeren mevzu bunlar..
sence PERVİN mantıklımı?
secılım hadı hayırlısı olsun canım nası ıstıosan oyle yaptır sonucta senın ıcıne sınmesı onemlı olan kımnederse bos
AMİN çeçil..hepinize teşekkür ederim..tubada çok korktu hastane dönüşü
kardeşimin neyi varmış bişeyi yok değilmi diye kapıya koştu..
ÖZLEM geçmiş olsun...a.s.
ecenın kızı karana benzerse super olur..cok mutlu oldugunu dusundum bende
dün de kanal d de romantık komedı vardı.. gercekten cok hoştu.
recımcıler gunde 10dk slım pack vede tıbet yapmak yetıo...slımpack karın bacak basen calıstırıo..bknız sendezayıflacom vıdeolar
sagol deryam, iyki varsin..
annemin gecmisle bitmek bilmeyen bir hesabi kavgasi var surekli insanlarin ne dusundugu kendi istekleri gerceklestirmedikleri ozellikle benimle ilgili kisimlar vs.. bunlari surekli pisirip onume koyuyor ve ne kadar kusarsa kussun alevlniyor ara ara.. ama beni cok yoruyor..sadece teo sorumlulugu degil bu benimle olan hesabi bana bi kini var..
korkuyorum ben senden:)) hircinligim ondan mi dersin??baya bi limoniyiz(
evet biliyorum annem yapmisti bikere..
asil bu annemlerin gerginligiyle bende ona patliyorumkorkma sev beni..boshayallersmile
oda aynı hasret hırçınlaştırıyor..sorunları değil özleminizi paylaşsanız limoni değil şeker şerbet olursunuz..yerimseniben
Hepinize iyi geceler diliyorum..ALLAH'a emanet olun..
herkes bısey koyuyo sofraya evde yapılıo yada seker fılan neyse 41 yasın ve baska sureler okunuo herkes dılek tutuyo sonra kımınkı kabul olursa aynı tayfayı evıne topluo
ÇEÇİL seni endişelendirdik ama burdaki herkes için herşeyin en iyi şekilde sonuçlanması adına yorum yaptık Rüzgarda bizim bir parçamız..en acısız sıkıntısız atlatması için çırpınıyoruz desem..
çok çok geçmiş olsun derya. şükür ki kontrollerde bişi çıkmamış. okumaya başladığımda çok korkmuştum ama neyseki okudukça rahatladım. misafir de neyin nesi böyle zamanda pöfff..dün sabah yusuf ablasıyla birlikte sallanan attadan yere düştü ..daha doğrusu ablası benden habersiz beraber binmiş ve durum ilk başta çok kötüydü..ben odada oturyordum birden odadan gelen gümbürtüye koştum yusf yerde yüzü koyun yatıyor kaldırmamla şok yaşaşm bir oldu..çocuğun burum mosmor hemde orta yerden aklıma selincik geldi hemen..kucağım aldım ama nasıl ağlıyor ve anında yüz şişti gözler şişti alt üst duak patlamış ama kanamıd kan topladı..bi anda çocuğn şekl,i değişti babamızda gece görevinden geliyor daha yolda bekleyemdim dayımızı aradık hemen ama babamızıda yoldna alıp geldi yusuf hiç ağlamdığı kadar çok ağaldı çok korktum..acile gitik evin yanında hastane var yüksekten düşme olduğu için tomografisi oan bir hastaneye götürün denildi ordan çıktık yin eyakınımızda bilkentte Atatürk hastanesşne götürdük tam gününde tam adının yerinde bir hastaneye götürdük film çekildi genel bir kontrolden geçildi..şükür bişeyi yok ama yüz göz mor doktor 24 saat takip edeceğiz dedi 2 saatte bir uyandırın dedi uzun uyumasın..ani kusma yada hareketlerinde değişiklik olursa saat kaç olursa olsun getirin dedi...doktora dedimki bu çocuk 1 saatten uzun uyumaz dedim aksi olursa şüphelenirim dedim tamam dedi ..o yetmiyormuş gibi kırşehirden kayınvalide kaynım eltim gelmiş..abimlerdelermiş duyunca birde ona canım sıkıldı hiç misafir ağırlayacak durumda değildim ..şükür dün kimse gelmedi..bugünde bu yogunluk ve sıkıntıyla onları ağırladım
ama gecede sabahı sabah ettik şükür sorunsuz atlattık ..ama hala çocuğum yüzü gözü şiş mor(( ..
üzülme canım. zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler. geçer..bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
çeçil ya ben kaçırdım sanırım
sizin bu sünnet işi zorunlumu?
bu arada ben valla şok oluyorum heee
mesela bi soru soruyoruz birden paaaaaaatt diye birileri geliyor cevap veriyor tavsiyede bulunuyor falan.
yani bunlar sürekli bizi takipdelerdemi geliyorlar anlamadım.
ama işe yarıyor.saolsunlar tavsiyeler öneriler yaşanmışlıklar iyi bbir tecrube oluyor dimi?
deli saraylıyı seyreden var mı? çok güzel bi dizi.. çok eğlenceli.. tavsiye ederim.. kadro da süper.
dün sabah yusuf ablasıyla birlikte sallanan attadan yere düştü ..daha doğrusu ablası benden habersiz beraber binmiş ve durum ilk başta çok kisafir ağırlayacak durumda değildim ..şükür dün kimse gelmedi..bugünde bu yogunluk ve sıkıntıyla onları ağırladım
ama gecede sabahı sabah ettik şükür sorunsuz atlattık ..ama hala çocuğum yüzü gözü şiş mor(( ..
bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?