2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

son 10dksını seyrettum guzeldı kızın beyaz elbıseyle kapıdan cıkısı ve sonrası yanı

kıyamam sana :)

fisfisfiskimki anlamdım desem..eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

anlatmıs dostlar.. bız ılk bulustugumuzda o da Tahran dan gelmıstı.. o zamandan bılıyorum.

evrim ve damla hocam
evlilik yildonumleriniz kutlu olsun
nice mutlu yıllarınız olsun çocuklarınızla insallahh

saolasın Esracım..

Ben Once Vatan ı ızlemeye kalktım.. fragmanında baktık Pınar la gozlerımız dolu dolu.. dedım hayra alamet degıl.. neyse evde Ozy ıle ızleyelım dedım.. ben ve Ozy cok da ıyıye gıtmedıgımızı gordum.. vatan, asker, bayrak, şehit,toprak, Atatürk dendı mı? ben kendıme mukayet olamıyorum, cok aglıyorum, mantıga da vuramıyorum, ıstem dısı oluyor.

Hava cok guzel ama Tusı nın uyku saatı gelıyor.. tam günün ortasında uyuyan bır cocugumuz oldugu ıcın.. sımdı onun uyuyup uynamasını beklıyoruz.. guzelım hava bekler bızı ınsallah :)

52 yı 53 ü görene kadar durmak ıstemıyorum ben rejım işinde.. acayıp kararlı da gıdıyorum.. ne zaman gorurumm bılmem bu rakamı ama gorene kadar bu sekıl yemeye beslenmeye devam edecegım..

ozellıkle de sabahları kahvaltı ortamında ıstahım ınanılmaz acık oluyor.. kahvaltıdan once yarım greyfurt yemeye basladım.. bır nebze de olsa ıstahı gerıye atmıs olarak oturuyorum sofraya.

ya onu bir kere yakalayabildik ve yarısını seyrettik. sonra kızın banyosu uyutması filan girdi araya ama, kalkamadım başından.. çok etkilendim çok... dun akşam da bu haftaki fragmanı gördük, onda bile perişan oldum diyebilirim....çok acı çok.... orada biyerlerde bir savaş var... küçücük çocuklar, bizler rahat uyuyabilelim diye ölüyorlar... orası başka bir Türkiye... çok acı çok....

Hava cok guzel ama Tusı nın uyku saatı gelıyor.. tam günün ortasında uyuyan bır cocugumuz oldugu ıcın.. sımdı onun uyuyup uynamasını beklıyoruz.. guzelım hava bekler bızı ınsallah :)
sabah şehir fırsatından aldığmız brunch fırsatını kullanmak üzere cafe caddeye gittik. hanım uyuyacak diye eve döndük.. halbuki cadde öyle güzel cıvıl cıvıl olmuştu.. hava da misss... bu hava bekler mi dersin? bekler bekler...

taksimde canlı bomba patlamış... of ya offffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl bi ülke olduk biz!!!!!

Deryacımmmm cok gecmıs olsun ne buyuk bıse atlatmıssınız.neysekı ıyıymıs paşamız.Allahım bız koruyamıyoruz yavrularımızı sen koru. ki zaten koruduguna inanıyorum yoksa bukadar düşmeye kafalarını bıyerlere carpmaya neler olmazdı.ama koruyo Rabbım.

taksimde canlı bomba patlamış... of ya offffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl bi ülke olduk biz!!!!!

sorma benımde sabah sabah canım sıkıldı haberı görünce.
kendını bırtürlü bu ülkeye ait hissetmeyen,baska bı devlet kurma çabası olan ama aynı zamanda BU GÜZEL ÜLKEMİN her türlü imkanından yararlanan,doktorunu hastanesını okulunu kullanan ikiyüzlü,ucuz,kişiliksiz bı avuc insan toplulugunun karmaşa cıkarma, zarar verme çabası işte.

hocam banada uc yasina kadar ananem bakmis, bugun olum yildonumu ve benim icin buruk, oda benim icin hep ozeldi(biliyorum zor ama zevkide ayri..

hadi yaaa; offf(

Taksimde bomba ve 22 yaralı 10'u polis...ne denirki..
eşimi her işe gönderişimde ya diyorum gerisini yazmayayım..
BU VATAN TEKTİR BÖLÜNMEZ..EBEDİ VARLIĞI ASLA BİTMEZ TÜKENMEZ TÜKETİLEMEZ...

şükürler olsun atlattık mevlüdüüü
güzel geçti sorunsuz bi şekilde herşey istedğim gibi oldu ama yorgunum hala ev dandini bıraktım vallahi yarın bakıcam artık bi çaresine

emme manyaklığı bizdede mevcuttur. sabaha kadar, canı sıkıldıkça, arabada yakınlıktan dolayı illaki, kısaca gecesi gündüzü yok.

hocam gece uyuma düzeniniz nasıl pekii emdiği için?

sanırım çeçilin doktorununda önermediği bu. yani ilaçla uyutma. buda bir yönden vücuda ilaç alınması.
karar zor . en iyisini göstersin allah çeçilciğime.

teşekkür ederim hocam..allah razı olsun

güzel geçti sorunsuz bi şekilde herşey istedğim gibi oldu ama yorgunum hala ev dandini bıraktım vallahi yarın bakıcam artık bi çaresine

allah kabul etsin canım..asker mevlüdünü, düğünü mevlüdünü göstersin rabbim..

mevlütten pilav arttı bissürü malum,onlarla kadınbudu köfte yapacağumm buzluğa atacağummm

Esracım neler ikram ettin??

bomba haberi içimi parçaladı. ne denirki. bela okumadım hiçbir zaman ama onca masumun kanını döken o canavarların Allah bin belasını versin inşallah..

iyi akşamlar herese.ben ne bön bir insanım dün bizim de yıldönümümüzdü unuttum yine.salifo unutmamış.utandım.damla hojam,evrim ve benim ynı günmüş sinerji işte:)

ne güzel olmuş.
lalecede hamıleymıs hadı hayırlısı
aaaaaa çok şaşırdım.sağlıkla gelsin
oyyy ço geçmiş olsun.soğuk kompres yapaydın keşke.ağlar,durmaz ama mecbur.
bugun cok keyifsizim annemle cok kotu tartistik ve ilk defa geldigime cok pisman oldum trye; cok agir konustu...(
canm benim kıyamam sana
Elif gozun aydin dr iyi gecmis, teonuinda cildi cok kuru ozel ktremler vermisti bizede ayrica banyo sampuani ve nemlendiriisini degistirtti ben sebamed kullaniyordum..
sağol canım.sebamed ve organik bir marka kullanyorum.chicco alerji yapmıştı

zencefil bal denesen kuşum
ecede habıre dusuo bugun2 kere yanagını vurdu mosmor yanagı yıne parmagımla gezıo...
çok üzülüyorum böyle şeylere inanın.düşe kalka diyrlar ama düşmeseler keşke
o da haklı kendince nurdan.kendini nun yerine koy.eğer tahmin ettiğim konularsa.anne işte.düzelir herşey çabucak umarım.
emme manyaklığı bizdede mevcuttur. sabaha kadar, canı sıkıldıkça, arabada yakınlıktan dolayı illaki, kısaca gecesi gündüzü yok.
efet efet efet durum budur.yakınlıktan kaynaklı olan yüzünden neva her yaklaşp öpünce trsıyorum.peşinden meme meme nidaları geliyor:) accık birşey yiyip sofrada sonra bana salça oluyor.2 gündür vermiyorum.sadece uykusu gelince verdim.belki iştaha katkısı olur

geçmiş olsun çok yorulmuşsundur.bir kadın al temizlik için.bu ara çok yoruldun.bu arada baban pastayı beğendi mi? ne dedi? çok sevinmiştir
mevlütten pilav arttı bissürü malum,onlarla kadınbudu köfte yapacağumm buzluğa atacağummm
ben bayılıtrım mevlüt pilavına.etlidir o şimdi yanında da ayran missss.bir de düğün yemeğine hastayım
bomba haberi içimi parçaladı. ne denirki. bela okumadım hiçbir zaman ama onca masumun kanını döken o canavarların Allah bin belasını versin inşallah..

amin.ço üzücü ya..dayanamıyorum doğumdan sonra böyle şeylere

slm kızlar nasılsınız ilk muayineme perşembe günü gidicem bakalım dr. ne dicek sizler nasılsınız bakim bebişler nasıll hepinizi çok öpüyorum

tatil çok güzel olduğu kadar hızlıydı da.yine o okula gideceğim yarın.saatler geri alındıya bizim müdür 7:30 da başaltıyor mesayiyi henüz benim çalışma saatim değişmedi ama ne sürprizleri var acaba.işin kötü tarafı arkadaşların çocukları kreşe gidiyor ve 7:30 da servise biniyorlarmış.yazık günah.bunu söylesen o zaman çalışmayın hoca hanım der.

geçen arkadaşın annesi beyin ameliyatı olacak çok üzgün tabi.izin istedi hem de resmi izin mazaret izni yani.başka kardeşin yok mu dedi,dersler boş geçecekmiş.böyle bir insan işte o kadının acısı kendine yeter.ameliyat masasında kalma tehlikesi var annesinin.çok üzüldüm.

ha bir de 60 tllik bir kitap seçti ingilizce dersi için.bizim okulda maddi durumu kötü bir hayli öğrenci var.herkes alamıyor deyince o zaman anadlu lisesinde kumasın meslek lisesine gitsinler dedi.nefret ediyorum o günden beri.dur diyecek yok mu bu adama yav.kurs açtı devam zorunluluğu koydu.gelmeyen olursa öğretmenlerin yakasına yapışıyor.onun cebine de para giriyor.veliler öyle duyarsız ki.gidip şikayet etsenize.offff offf

gıybetle kafanızı şişirdim kusura kalmayın.böyle insanlar da var bilin istedim

gerçekten doğru var böyle insanlar aslında insanlar kendilerine çocuklarına zarar gelicek diye şikayet etmıyorlar işde aslında doğru olanı yapmıyorlar ama bizimde yapıcak bişeyimiz yokki insanlar ses çıkarmadıkça daha çokkkk insanlar rahar rahat takılır böyle

bu arada keseyi göremem diye perşembeye erteledim dr. işini bakalım ne olucak rabbim hayırlısıyla bi keseyi kalp atışlarını duysaydım bende böyle işde kızımıda öyle özledimki 8 de geliyolar nasipse bakalım netten konusuyorum yavrum ya msnde cam açtık ekranı tam yaptık eşimin dayısının kızı alttan tuyo leptopu oda 2 yanından tutmuş sankı kendi taşıyo gibi rizedeki evi gezdiriyo bana yavrum yaaaaaa

oncelıkle haın saldırıyı sıddetle kınıorum ..deryam hep aklıma sen geldın ııkı ıst de deılsınız...

evrımım greyfurt cok ıse yarıo ben yazın her sabah ıcıodum yarım greyfurt sımdı cevızsuyuna basladım ama aburcubur cok yıyorum

elıff hakkaten bonluk yapmıssın kızma ama ...nıce seneleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…