2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genc anne olmanın avantajları ıste.. bızım gııb 30 undan sonra anne olunca da bole oluyor ıste :)..

Sıbelım gecmıs olsun bebegım.. hemen bı doktora gıtmen ıcap edıyor anladıgım kadarı ıle..

evet kuzum şuan ildeyim işteyim malesef.. dr. um ilçede anca akşam iş çıkışı eve giderken uğrayabileceğim.. inşalah yapabilecekleri birşey vardır...sağolasın

EVRİM ya çok duygulandım ben resmen o tablo gözümde canlandı... çok çok güzel bi olay.. rabbim herkese nasip eylesin.... bu güzel tabloyu hiç bozmasın.... 4 kişilik kocaman bi aile oldular.. mustide kardeşini benimsemiş çok sevdi anlaşılan inşallah hepböyle devam eder... yaş arası az olunca çocuklar çok güzel anlaşıyorlar özeniyorum böyle olunca.....

nur doğum yapmış.tebrik ediyorum kendisini.Allah sağlık sıhhat versin

evrim diyetle,yürüyüşle sahalara dönmüş.çok sevindim.bana da gaz olur.bu ara sapıttım yine.içimde büyük bir boşluk var sanki ne yarsem dolmuyor.menü çıkardım onları pişirip yiyeceğiz dengeli besleneceğiz,aç kalmayacağız.bugün pazartesi yeni bir recim günü.

sibelüm geçmiş olsun.dedim ya ben bir hafta pipetle beslendim paso çorba içtim.simit falan yemişsin sen.ben de dikiş vardı.aldırdıktan sonra da rahatsızlık verdi.bazen birşey denk gelse ağırır yerleri.belalı dişler onlar

evrimcim haber merkezimizsin sen bizim
çok saol yine kırmızılar iş başında.
görunce içim hoş oldu .
çok şükür Nur kavuştu yiğit bebege.
mustinn kardeşini öpmesini yirim ben
o zaten abiydi hep.
abi gibi davranıyordu. çok sevinçliyim ya içim bi tuhaf bambaşka yepyeni bir hayat...
darısı isteyen herkese inşallah
pervin
ben
sibel
başka kim istiyodu???????????

elüfffffffffff bugun salı..
recim başlangıcı gunu için geç kaldın sen en iyisi haftayı bekle..

şaka bi yanada yedikçe yiyesi geliyor insanın ama yemedikçede iştah gidiyor.
sizin eşler nasıl bilmiyorum ama aydın bana bu konuda hiç gaz vermiyor.
dışarda yemek yiyoruz üstüne tatlı söyluyor ben aa ben recimdeyim istemem diyorum oda bana
sende abartma canım sadece dikkat et yeter diyor.poffffffff!!

sibelcim geçmiş olsun.
offf çene cerrahı nı okuyunca tuhaf oldum yaa.
bu dişler çok sıkıntılı.
umarım tez zamanda rahata erersin...

damla hocam gunde 2 ögün balıkmı
vayy beea.
gerçi banada birisi hergun gel balık yiyelim desedışlarda yani
kokusuz bulaşıksız el degmeden..
bende gider yirim:)

Son düzenleme:
evet evet istiyorum 2. ciyi nasipse şuan için değil tabiki ama selin allahın izniyle 4-5 yaşlarına falan geldiğinde kendi işini görecek kadar büyüdüğünde istiyorum.. :)))))

ELİF sorma hemde ne bela oldu bu dişler başıma....

PİNK sağol kuzum geçmiş olsun dileğin için....

bizdede talasemiden şüphelenildi ama sadece ferritin düşük olduğu için diğer değerlerde sorun yoktu birde bizde talesemi testi yaptırdık bizde çıkmayınca o ihtimal ortadan kalktı. bizim 3 ayıda geçti ama ilk iki ay hiç içmedi şurubu nerdeyse o yüzden test yaptırmadım ama nazlı oyunla içirmeye alıştırmış şimdi çok rahat içiyor. önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum testi bakalım neçıkacak. 68 de çok iyi maşallah.

eti günde bir öğüne koyuyorum mutlaka. yumurtayıda üst üste yiyince sıkılıyor yemiyor.

bugün pırasa yaptım aslında sebze yemiyor ama yumurta maydonoz peynir çırptım pişirdiğim pırasayla karıştırıp fırına attım. iyi yemiş.

yumurtayada böyle alternatifler bulabilirsem tam süper olacak...

damla abla yumurtayı bende maydanoz domates ve peynirle karıştırıp pişiriyorum pişmeye yakın dövülmüş cevizde ekliyorum kahvaltıda ilke seviyor lezzetlide oluyor kalanıda ben yiyorum..

ayy gozlerim doldu yine ne kadar guzel ya ilk dogumyaptıgım gunler çok ozel çok baska idi bulutların uzerinde gibiydim ece dogduunda berkede çok kuçuktum o kadar haz almamıstım. allah uzun omurler versin hepsine

evet kuzum şuan ildeyim işteyim malesef.. dr. um ilçede anca akşam iş çıkışı eve giderken uğrayabileceğim.. inşalah yapabilecekleri birşey vardır...sağolasın

geçmis olsun canım ya basa bela budisler ne yararı varki bu yastan sonra çıkan disin acaba ..

bende keyifsizim bugunlerde.
iboyla gerilimliyiz birhaftadır bir iyi oluyor gibi oluyorz tekrar basa sarıyoruz bol tartısmalı imali igneli gunlerimize geri donduk ne yazıkkı
bu sebeplerin birikimi ile yillar evel bosanmıstık.

dun de berke yemekte tutturdu karnım agrıyor diye yemek yememek için oldugunu dusundum igne yaptılalım gidim dedi ibo masus tamam gidelim diyince gercekte agrıdıgın anladık. zaturee de karın agrısı oluyor oksurdugu için ved aha evel geçirdigi için korktu ibo aldı goturdu yine hastaneye ben ece ile evde kaldım bir ara aradı apandisitten suphe ediliyor ultrason yapılcak vs diye evde stres halinde bekledim tam bir apandisit bulgusu çıkmamıs ama on baslangıc vs olabilirdenmis
sonra ciger filmi çekilmis sirt dinlemede soruno lmadıgı halde ona kızdım ole bird urumda sırt dınlemesinle anlasılıyor zaten bos yere radyasyon aldı çocuk çıkmamıs bir sorun neysek filmde. o arada gorumcemler ogrendi gitti onlarda yanına hastaneye ece deli etti beni aynlız kalınca birde aksamları alıskın abi baba evde beni isirmaya kalkıyor dakka bası çoraplarını çıkarıp geziyor ayaklar buz gibi sapıttı kendini ordan oraya atıyor falan çıldırıyordum 3 saat boyunca nasıl oyalayacagımı sasırdım meger kalabalık evde ne kadar guzel oyalanıyormus yanlız kalmıyorduk pek onunla. burnumdans oluyordum zaten ibo geldi birde annesine dis takıldı yeni onu gormeye gitmis eve çıkmadan yan blokta annesine ugramıs burdan kavga koptu ben dedim burda meraktayım bunaldım zaten falan filan. birde panik hallerine illet oluyorum sorumsuz baba tamam kotude bu kadar pipirikliside ayrıca kotu . hani çocuk karın agısından kıvranır alırg oturur tahlil yaptırısın durduk yere belki gaz belki ayagını usuttu hey allahım yaa.

ELİFF nerede yaff???? bu kız da bır gıdıyor pir gıdıyor...
deldim balım
evet ya salı.nasıl bir çalışma aşkı var ben de günleri bile yitirmişim:)

biz antropoloji deersinde görmüştük.şöyleydi sanırım.insanların damak yapısı küçülmüş çünkü artık ilk insanlar gibi beslenmiyoruz,daha hazır,daha yumuşak gıdalar tüketiyoruz vs,vs.dişler de sığmıyor tabi küçülmüş damaklara benimkiler damak altında yan yatmıştılar.önce yarıp bir çeşit testereyle kesip kırıp çıkardılar

yataktan yatağa zıplama oyy oyy
ama ece de bizim yataktan bazalı tek başına inebiliyor

Tülin hadi hayırlısı olsun şimdiden

Nur un gözü aydın olsun

ikinciyi gözüm kesmiyor ama 4 sene sonra ne düşünürüm bilmiyorum
şimdi dayanacak gücüm bile kalmıyor 8 mesaisi için 06:30 da servise biniyorum trafik sabahları ist da felç

damla abla yumurtayı bende maydanoz domates ve peynirle karıştırıp pişiriyorum pişmeye yakın dövülmüş cevizde ekliyorum kahvaltıda ilke seviyor lezzetlide oluyor kalanıda ben yiyorum..

yumurtaya ceviz iyi fikir

öncelikle geçmiş olsun
kocalar bizi bazen çileden çıkarıyorlar
sende çok haklısın ama hakkını veren olmuyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…