çınarın yatağı bizim yatağımızla neredeyse yapışık....
efrimim güzel insan nurdanda vurgulamış hümanizmin en önemli temsilcilerindendir kendisi bende bu vesileyle öpücüklerimi gönderirimmmm . öperimmmm...
.
hesra o lekeler nasıl çıkıyor cancağzım ben haftasonumu bu konuya adadım ama olmadı acele cevap kestane kebap
ayrıca kanımca tahta almak lazım bu sıpalara birde masa ve sandalye masanın üstüne koycaz resim kağıtlarını hatta duvaradamı yapsak boydan boya kağıt???? üzüm üzüm acele çözüm
neden neden balık yağı neden haftada bir gün neden neden
bu sene hamsi o kadar çok ki biz bütün ayancık balık yiyosss . ayancık balık kokuyor artık kokusunu açık havada bile alıyoruz o derece. öğlen hamsi akşama barbun çinekop abarttık yav günde iki öğün balığa çıkardık. habire yazıyorum aklınıza gelsin diye hooppp izmirliler istanbullular sizde yazın.
evrim iyi haberler getirdin inşallah
koridorda mı karşılaştınız..abovvvvv...
halıdaki demir ilacı lekesinide loc la çıkardım ben ariel halıda olmamıştı..lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor
çınarın yatağı bizim yatağımızla neredeyse yapışık durumda.ctesi günü beyefendiyi yatırdım.mutfakta bulaşık falan yyıkamaya gittim 20 dk sonra bi ses duydum yanına gittim baktım.uyanmış yatağında oturuyordu gözler kapalı.heralde dönerken ayağını falan çarptı uyandı.tekrar uyuttum.aradan yine bi 20 dakika tekrar ses duydum.tam yatak odasına doğru gidiyordumki çınarla koridorda karşılaştık.şoka girdim.kendi yağağından atlamış bizim yatağımıza oradanda yere inmiş ve bana doğru gelmiş.allahım ödüm koptu.yatağımızda bazalı yüksek bir düşseydi kafasını falan patlatırdı.onu düşünmekten bütün gece uyuyamadım.
Pervin.. seviyorum seni. içimden geldi bı an..
cok sevındım acaba bana alıntı yapmısmısın dıe bakıodum sevındırık oldum canımsınya
cnm 1500_1700 arasi yaptim o donem ama suan hic bilmiyorum, yani 2000i gecmiyorum ama bazende abartiyorum..Kalori hesabı derken günde kaç kalori acaba aslında doktorun verdiği liste işime gelmedi ondan uygulamıyorum1800 kaloriydi :26:
diren biraz daha yola giricek o metabolizma, sakin pes etme, zor olsada giricek o yoluna..masallahın var gercekten de.. 52 ye kadar ben de durmayı dfusunmuyorum.. ama metabolızmam oldukca yavaslamıs.. bır haftada yarım kılo kaybetmısım kı.. ınanılmaz dıkkat ederek yıyorum..
bizim uzmanlik alanimiz koltuk ve yatak ustleri..sehbalari hic bilmiyorum, sanirim gecemiycez uzmanligi:))10 puanlık uzmanlık sorusu geliyor; sıpalarınız sehpaya çıkıyor mu? çıkıp ayağa kalkıyor mu? napıcam, düşmemesini nasıl sağlıycam, illa da sehpayı kaldırmalı mıyım? Bugün sehpaya çıkan, yarın koltuğa çıkacak. Düşmeden olur mu bu iş? Salonda yalnız bırakamıyorum.
ayy alah korumus esra, yazik o insanciga ve yakinlarinadün bagdat caddesi suadiye mado da tup patlaması olmus saat 17 sularında diyor biz saat tam 5 de caddede oralardaydık hatta araba mado nun çok yakınında idi. biz eve gelmisiz patlama olmus yada yolda ikeno kadar ucundan kurtulmusuz. bugun ogrendim haberi sok oldum bir kisi yanarak olmus( teror diye odum koptu ama degilmis tup patlamasıymıs.
hadi yaaSabah gazatesinde böyle bir haber var. Aklım durdu
ABD'nin Oklahama eyaletinde, 26 yaşındaki bir anne 10 günlük bebeğini yanlışlıkla çamaşır makinesine attı.
Geçmiş olsun Belma,
Bu demir olayına dikkat etmek gerekiyor demek ki. Biz 1 yaş kontrolünde kan testi yaptırmıştık normal çıkmıştı ama şimdi durum farklı olabilir. Köfte falan yemiyor artık tükürüyor sıpa.
Bu arada eşim pazar günü ben mutfakta yemek yaparken Elif de altını kirletmiş ve Kocam beni çağırmadı kendi temizlemiş. İnsanlık için küçük, eşim için büyük adım . Çok sevindim...
formundasin sen bugun:))Yok canım gelmedi kendileri...
Kendimi durakta otobüs bekleyenler gibi hissettim hani olur ya bazen.
112 numara geçti mi?
Şimdi geçti teyzeciğim
Ay tühh...
hadi gozun aydin, sen yazinca duruldum bian, insallah en kisa zamanda bizde biraraya gelirizselam arkadaşlar.nasılsınız ben çok iyiyim.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. bu hafta sonu eşimle taşınma işimizi uzun uzun konuştuk.pazar akşamları anneme gidiyorum genelde giderken eşyalarımı oflaya poflaya topladım bi yandanda çınara ah annem ne zaman biticek bu günler bıktım eşyalrı getir götür yapmaktan falan diye söyleniyordum.baktım eşim geldi yanımıza .tülin bende çok üzülüyorum bu duruma kim isterki karısından çocuğundan ayrı yaşamak falan dedi.ben başladım ağlamay.dedim bu şekilde hiç mutlu değilim.ben seninle çocuğumuzla olmak istiyorum.artık dayanacak gücüm kalmadı.çınarda seni çok özlüyor.durmadan seni sayıklıyor.çocuğun psikolojisi bozulacak baba yok başında sürekli anane ve annesiyle.haftada 2 yada 3 kere babasını görüyor hiç hoş şeyler değil.dedim sadece 2 yıl bize yeter.çınar 3 yaşına gelince bi kreşe veririz istediğimiz yere yine taşınırız .tamam dedi.bayramdan sonra allah nasip ederse taşınıuyoruz.:)
Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi (yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))
insallahh.. guzel yorgunluklar bunlar.. senın masanda bı fotografını ıstıyorum Nurdan.. çok ıstıyorum senı calısırken soyle kocaman gulumsemen ıle gormeyı.. ınsanın hayallerının, mutlulugunun pesınden ne olursa olsun koşuşunun fotografını gormek ıstıyorum.
Cevaplarnız içi çok teşekkür ederim. Dİken üstünde birkaç gün daha bekleyip, öyle karar vereceğim sehpayı kaldırmaya.
Balık yağı versem mi yaa, çok sık yiyemiyoruz. Demir ile ilgili yazıyı okudum ve anlamadım desem? Ambale olmuş durumdayım. Nöbet vardı bugün de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?