2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tülin hakkınızda hayırlısı olsun. dilerim herşey gönlünce olur

Damla hocam ben ariel sıvı olanını kullanıyorum çok memnunum.bu zamana kadar çıkarmadığı leke olmadı.önce lekeli olan yere döküyorum sonrada makinanın içine döküyorum tertemiz oluyor. birde sıvı olanını dene bakalım belki memnun kalırsın

efrimim güzel insan nurdanda vurgulamış hümanizmin en önemli temsilcilerindendir kendisi bende bu vesileyle öpücüklerimi gönderirimmmm . öperimmmm...

.

Hocam, onure oldum.. ne mutlu bana.

uzum uzume acele cozum ha? guzelmıs :)

ne guzel, ne mutlu.. Ayancık a mı tasınsam ne yapsam.. her gun yesem bıkmam kerataları.

evrim iyi haberler getirdin inşallah

yavrum ne mesaj geldı ne haber.. halıyle boş geldım.

koridorda mı karşılaştınız..abovvvvv...

tepkını yiyimm senin

lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor
halıdaki demir ilacı lekesinide loc la çıkardım ben ariel halıda olmamıştı..

çok sevindim valla taşınma işinize..Tülincim benim küçük sıpam da iniyor yataktan aynen seninki gibi bazalı yüksek..nasıl iniyor..yüzü yatağa dönük ayaklarını önce aşağıya uzatarak iniyor..muhtemelen Çınar da öyle yapmıştır..önce ben de bir şok yaşamıştım..

nurun inşallah kolay geçmiştir herşey yolundadır..

benimde arkadaşım doğum yaptı bugün 3 yaşında bi kızı vardı şimdi ikinci kızıda geldi hemde benden 2 yıl sonra evlendi bu kadar kısa aralıklarla doğum yapmak cesaret işi benim yemiyoo valla az önce konuştum herşey yolundaymışş böyle haberler insanı mutlu ediyor yaaa..

Son düzenleme:
Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..

Son düzenleme:
Kalori hesabı derken günde kaç kalori acaba aslında doktorun verdiği liste işime gelmedi ondan uygulamıyorum 1800 kaloriydi :26:
cnm 1500_1700 arasi yaptim o donem ama suan hic bilmiyorum, yani 2000i gecmiyorum ama bazende abartiyorum..

masallahın var gercekten de.. 52 ye kadar ben de durmayı dfusunmuyorum.. ama metabolızmam oldukca yavaslamıs.. bır haftada yarım kılo kaybetmısım kı.. ınanılmaz dıkkat ederek yıyorum..
diren biraz daha yola giricek o metabolizma, sakin pes etme, zor olsada giricek o yoluna..

bizim uzmanlik alanimiz koltuk ve yatak ustleri..sehbalari hic bilmiyorum, sanirim gecemiycez uzmanligi:))

ayy alah korumus esra, yazik o insanciga ve yakinlarina(
Sabah gazatesinde böyle bir haber var. Aklım durdu
ABD'nin Oklahama eyaletinde, 26 yaşındaki bir anne 10 günlük bebeğini yanlışlıkla çamaşır makinesine attı.
hadi yaa(

Yok canım gelmedi kendileri...

Kendimi durakta otobüs bekleyenler gibi hissettim hani olur ya bazen.
112 numara geçti mi?
Şimdi geçti teyzeciğim
Ay tühh...
formundasin sen bugun:))
hadi gozun aydin, sen yazinca duruldum bian, insallah en kisa zamanda bizde biraraya geliriz(
Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..

cok sukur, insallah fotosunu gorebiliriz en kisa zamanda..

eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi(yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))

eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi(yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))

insallahh.. guzel yorgunluklar bunlar.. senın masanda bı fotografını ıstıyorum Nurdan.. çok ıstıyorum senı calısırken soyle kocaman gulumsemen ıle gormeyı.. ınsanın hayallerının, mutlulugunun pesınden ne olursa olsun koşuşunun fotografını gormek ıstıyorum.

ilk firsatta cekicem:) yorgunum ama cok mutluyum, insanin isyerinde kalabilmeyi istemesi ne guzel bisiymis, calismaktan zevk almasi..onceki gibi saati geciri^p biran once eve gitmek istemiyorum, sabah zevkle kalkip hazirlaniyorum..allaha binlerce sukur bugunume..birde kocam gelse yanima oglum gelse..herseyin bi bedeli var(yorgunluk ve hasret ama olsun gecicek..

Cevaplarnız içi çok teşekkür ederim. Dİken üstünde birkaç gün daha bekleyip, öyle karar vereceğim sehpayı kaldırmaya.

Balık yağı versem mi yaa, çok sık yiyemiyoruz. Demir ile ilgili yazıyı okudum ve anlamadım desem? Ambale olmuş durumdayım. Nöbet vardı bugün de...

haftada bır ver derım, nutrıgen ın balık yagının dozajı da dusuk.. ıyı beslenen bır cocuk oldugu ıcın yuklu mıktarda almasın da gerek yok.. cunku hıc bıor balık yagı saf degıl.. muhakkak ek vıtamınler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…