Tülin hakkınızda hayırlısı olsun. dilerim herşey gönlünce olur
Damla hocam ben ariel sıvı olanını kullanıyorum çok memnunum.bu zamana kadar çıkarmadığı leke olmadı.önce lekeli olan yere döküyorum sonrada makinanın içine döküyorum tertemiz oluyor. birde sıvı olanını dene bakalım belki memnun kalırsın
Cevaplarnız içi çok teşekkür ederim. Dİken üstünde birkaç gün daha bekleyip, öyle karar vereceğim sehpayı kaldırmaya.
Balık yağı versem mi yaa, çok sık yiyemiyoruz. Demir ile ilgili yazıyı okudum ve anlamadım desem? Ambale olmuş durumdayım. Nöbet vardı bugün de...
EVRİM güzel haberi bizlere ulaştırdığın için teşekkür ederim.. NUR demek sağlıkla almış kuzucunu kucağına çok sevindim... darısı bizlerin başına.... EVRİM birgün benimde böyle bi haberimide verirsin inşallah en kırmızılı yazılısından hehhe:)))
selam arkadaşlar.nasılsınız ben çok iyiyim.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. bu hafta sonu eşimle taşınma işimizi uzun uzun konuştuk.pazar akşamları anneme gidiyorum genelde giderken eşyalarımı oflaya poflaya topladım bi yandanda çınara ah annem ne zaman biticek bu günler bıktım eşyalrı getir götür yapmaktan falan diye söyleniyordum.baktım eşim geldi yanımıza .tülin bende çok üzülüyorum bu duruma kim isterki karısından çocuğundan ayrı yaşamak falan dedi.ben başladım ağlamay.dedim bu şekilde hiç mutlu değilim.ben seninle çocuğumuzla olmak istiyorum.artık dayanacak gücüm kalmadı.çınarda seni çok özlüyor.durmadan seni sayıklıyor.çocuğun psikolojisi bozulacak baba yok başında sürekli anane ve annesiyle.haftada 2 yada 3 kere babasını görüyor hiç hoş şeyler değil.dedim sadece 2 yıl bize yeter.çınar 3 yaşına gelince bi kreşe veririz istediğimiz yere yine taşınırız .tamam dedi.bayramdan sonra allah nasip ederse taşınıuyoruz.:)
Geçmiş olsun Belma,
Bu demir olayına dikkat etmek gerekiyor demek ki. Biz 1 yaş kontrolünde kan testi yaptırmıştık normal çıkmıştı ama şimdi durum farklı olabilir. Köfte falan yemiyor artık tükürüyor sıpa.
Bu arada eşim pazar günü ben mutfakta yemek yaparken Elif de altını kirletmiş ve Kocam beni çağırmadı kendi temizlemiş. İnsanlık için küçük, eşim için büyük adım . Çok sevindim...
belma geçmiş olsun
şimdi senin yazını okuyunca kafama takıldı
ben kıvança herhangi bir vitamin vermiyorum
doktor gerek yok dedi
vitamin değilde kafama takılan
şu balık yağı kafama takıldı
kıvançın yemesi iiştahı güzel maşallah
acaba versem iştahı açılırmı iştahına etki etmesini istemiyorum
acaba bende balık yağından alsammı
çünkü biz çok az balık yiyoruz haftada bir kez
kıvançta yese yese bi gıdım bişey yiyor
dilek dilek ariel leke çıkarıcı toz olanı kullanıyorum ben çıkarmıyor ama ama ????
daha öncede sormuştum ya domestos renkliler için olanıda denedim olmadı
çok şaşırdım Belma..düzenli et veriyordun hatırlıyorum..nası bomboş oluyor..hiç mi faydası olmaz..et konusunda demir yapıyor diye titizleniyorum ben de..merak ettim şimdi biz ne durumdayız..
sorun daha buyumeden aşmış olmanıza cok sevındım.zaten hep böyledır o sınırle konusmak herzaman yanlıs sonuclar dogurur.selam arkadaşlar.nasılsınız ben çok iyiyim.hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.
ayy yazıyı kırmızı görünce cok tuhaf oldum.sırf Nurdsn haber varmı dıe gırdım cok sevındım ıyı haberlerıneNur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
ayy diş diş diişşş.bende 20lık dısımden cok cektım,senın nıe böle oldu,apse falan mı yaptıkı.cekılen di,ş degılmı bugünaydın.. çok sevimsizim bu sabah... sabah bi uyandım çektirdiğm dişimin altındaki yirmilik dişim şiş ve acıyor ağzımı açamıyorum bazen kulaklarıma bazen çenemin altına kadar ağrıtıyor ara ara şimdi simitle kahvaltımı yapmaya çalışıyorum ama simiti ısıracak kadar bile ağzımı açamıyorum küçük lokmalar halinde bölüp ağzıma atıyorum onu bile çiğnemekte zorluk çekiyorum allahım neydi günahım.....
bu haberı gördüğümde bayılcaktım,nası yaa.kesın uyusturucu almıstı ve cocuk aglıyo dıe susuturmak için attı.camasırların arasında bebek kalmz heralde.Sabah gazatesinde böyle bir haber var. Aklım durdu
ABD'nin Oklahama eyaletinde, 26 yaşındaki bir anne 10 günlük bebeğini yanlışlıkla çamaşır makinesine attı.
lekeler için size ARİEL leke çıkarıcıyı tavsiye ederim arkadaşlar
ben çok memnunum çıkaramadığım leke olmadı bu güne kadar
hemde beklemiş kurumuş lekeleri bile tertemiz yapıyor
Offf çok geçmiş olsun.İnşallah geçer çabucak.günaydın.. çok sevimsizim bu sabah... sabah bi uyandım çektirdiğm dişimin altındaki yirmilik dişim şiş ve acıyor ağzımı açamıyorum bazen kulaklarıma bazen çenemin altına kadar ağrıtıyor ara ara şimdi simitle kahvaltımı yapmaya çalışıyorum ama simiti ısıracak kadar bile ağzımı açamıyorum küçük lokmalar halinde bölüp ağzıma atıyorum onu bile çiğnemekte zorluk çekiyorum allahım neydi günahım.....
günaydın.. çok sevimsizim bu sabah... sabah bi uyandım çektirdiğm dişimin altındaki yirmilik dişim şiş ve acıyor ağzımı açamıyorum bazen kulaklarıma bazen çenemin altına kadar ağrıtıyor ara ara şimdi simitle kahvaltımı yapmaya çalışıyorum ama simiti ısıracak kadar bile ağzımı açamıyorum küçük lokmalar halinde bölüp ağzıma atıyorum onu bile çiğnemekte zorluk çekiyorum allahım neydi günahım.....
bende pek bı sevımsızım bugunlerde
Dün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?