2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım yaaa ne güzel de anlatmışsın..
Bende çok nadir de olsa bi yere gitmek için Defneyi anneme bıraktığımda annemde bana "seni hiç aramadı" dediğinde üzülüyorum..
Çocuklarımızın bütün garezi biz annelerine hep malesef.:84:

üzerine bir de ne yaşıyorum biliyor musun. Eve geliyorum bana sadece gülümsüyor, ya da sarılıyor Rüzgar, emzirmeye alıyorum, bana bakıp bakıp baba baba nerde nerde diyor. Durup durup soruyor. 1 saat sonra babası geliyor aman allahım o kapı sesini duyunca kendinden geçiyor, baba baba diye atılıyor ona.. Kıskanıyorum uleyn kıskanıyorum..Annemden ve kocamdan oğlumu kıskanıyorum.

belmacım cok tskler canım cok guzel seyler yazmıssın bende aynı samımıyetı sende buluorum.bıde benı sureklı bırılerıne benzetırler lıse yıllarımda ozlem tekıne cok benzetıolardı yada bırılerının amcasının kızına benzerım hep :))

ayy aycaa annen burcu nun annesinemi benziyor ne . niye boyle konusuyor acaba aklından neler geçiyor kayınvalde olsa anlıycam

oylesine simdi yozgat sifa nin sayfasına yinede bakayım dedim nur un yigiti gorurum belki diye dun dogan baska bir bebegi koymuslar oysa agustostan beri guncelleme yapılmıyordu isteyenlerinkinimi koyuyorlar nedir anlamadım ama nur un ki yok tabi

ayy aycaa annen burcu nun annesinemi benziyor ne . niye boyle konusuyor acaba aklından neler geçiyor kayınvalde olsa anlıycam

evet ben de Taze'nin annesine benzetiyorum:)

Kaynanamla olan diyaloglar pek yakındaaaaaaaa gelecek. Bekleyin anacım.

peki siz ne yediniz???

süper soru terruk ederim cevap veriyorum

hiçbişey..!!!!

biz daha akşam eve gel çocuğa yemek yap ütü yap oyun oyna uykuya hazırlan faaliyetleri içinde kendimize yemek yapıp yemek için vakit bulamıyoruz. inşallah önümüzdeki yıllarda:)))

nurda maşallah öyle bi söylediki anında koyuyolarmış gibi hissettim bende. ama isteğe bağlı olması gereklidir bence.

esrakom berkeye geçmiş olsun bu arada. küçük bir krizde atlatılmış. sağlık olsun.

Son düzenleme:
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.
koridorda mı karşılaştınız..abovvvvv...
sorma şimdi ödüm kopuyor.dakkada bir yanına gidip bakıyorum.
çınarda öyle yapmıştır % 90 .ben yanındayken yapsında ben yokken allahım aklıma binbir türlü şey geliyor.ya düşseydi kafa üstü yerler parke ,ya kanasaydı kafası bütün gece bunları düşündüm
tülin taşınma işinizi konuşmanıza çok sevindim bayramdan sonra hayırlısıyla herşey yoluna girer...
inşallah umuyorum ve istiyorum herşeyin yoluna girmesini

Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
ay canım benim çok sevindim.allah analı babalı büyütsün yiğitimizi
eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi(yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))
ay nurdan allah kavuştursuz sizide bidaha hiçççççççç ayrılmayın
bizede doktorumuz balık yağı verdi sadece 2 ay kullanacaksın dedi.yanlız kullanmaya başladığımdan beri çınarı özellikle geceleri durduramıyorum maşşallah .zaten enerjikti daha fazla oldu.

AYÇAÇA inceledinmi dergiyi????

elimde yok ama internetten inceledim olduğu kadarını. Dergiyle birlikte materyaller de gönderiyorlarmış, oyuncak gibi. Mesela biz şimdi alırsak 15 aylık olanından başlatıyorlarmışmışmışmış. Montessori grubunda iyi yorumlar da var parasına değmez diyenler de.

yerım ben senı.. gel yamacıma.. gel.. sana anlatacaklarım var.. yakalayayım bı ara senı.

peki siz ne yediniz???

İçine Esrako mu kactı senın babacım

Allah senı ne etmeye Çaça :)))

Biliyorum sen ortadan ıkıye ayrıldın ama.. ben cok güldüm.. kıyamam :)

Kara mizahtan başka çare kalmıyor değil mi?
Üzülme Ayça desem bir faydası olur mu ki ...
Geçecek bunlar geçecek biraz büyüsünler.
Sağ sağlim kavuşuruz inşallah hepimiz o günlere..

Son düzenleme:
ayçaaaaaaaaa
valla çok güldüm hatta aydınla beraber güldük...

pervinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benm amcakızıma benziosun
sesin konuşma şeklin herşeyin yanii..

canimm kiyaam ya benimde bi tanesi oyle olmustu insallah duzelirsin, antibiyotik falan basla..

oyy cnm benim kan iste..

AYCAA resminiz cok tadlu, buarada anne-kiz diyologunuzbana cok tanidik geliyor nedense(cok sinir bozucu dimi(ama baska caremizde yok onlardan baska kime guvenilirki(

Üstünde 25 derecenin altında saklayın diyo.. Mutfak dolabına filan koysam yemek pişiyo mutfak çok ısınıyo haliyle.. Benim ev güney-güney batı caphe sıcak oluyo ben o yüzden dolaba koyuyorum..
ev cok sıcak oluyosa en mantıklısı banyonun petegını kapatıp orda saklamak ilaçları.evın en serın yerı banyo olur genelde.camınıda aralık bırakın 25 derecenın üstüne cıkmaz.sadece üzerinde ibaresı olanlar dolapta saklanmalı
Annemi anlatayım mı azıcık.
ayy çatladım gülmektennn...
ama oda anne :))
eger bunları söylreyen kayınvalıden olsaydı 3.dünya savası cıkardı sanırım
konusmaları okurken kendımı gördüm bı kac cumlede.bazen Hakana cok yapıyorum şunu şööle yap şuraswına dıkkat et vs.bana sınırlenmekte haklıymıs meger :))

gecmıs olsun bencede belkıde sadee üşütüğü için olmustur.

ne balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak
bızdekı balık yagında o ıbare varmıstı ve hıc farketmemısım.şimdi çöpe gıdıcek.Allahtan cok fazla içmedı,zınkomega balık yagı bızdekı.
aslında okadarda inceledım,nasılda görmedım acıldıktan sonra dolapta saklayın yazısını bilmiyorum

Son düzenleme:
Gizem iyi tatiller :) Çay kısır bende isterim ama :) Dünyayı yedim doymadım
Dilek geçmiş olsun kayınvalidene... Sizede bir ömür mutluluklar cnm :)
canım sağol.. sana çay kısır yaza.. söz..

yaa hakikaten gizmo ya biz niye bulusmuyos ya(
aman ne biliim niye buluşmuyoruz.. yakınızda. bi metrobüs, tamam. ama işte biz adadan dolayı akşam 9 dan sonra evdeyiz. bize gel sen, film seyrederiz, mısır da patlatırızzz... valla nurdancım ayarlayalım da görüşelim arkadaşım..

biz de supravit kullanıyoruz. ama balık yağına 3 yaşından önce vermicez demişti. bu gittiğimde bi daha sorucam. bi de demir ilacı da hiç kullanmadık biz. değerleri iyiydi ama şimdi bi daha bakar heralde..

ay ne güzel ya! valla olsa ben de yerim. kadıköye inemiyorum adayla pek. alamıyorum o nedenle. eskiden çok yerdik bizde. acıbadem deki balıkçımız da kapandı (( ama diyetten dolayı sadece ızgaralık balık bizde maalesef.. ahhh yoksa bayılırım barbun, tekir...

yaa sen çok üzülmüşsün anlıyorum ama ben çok güldüm be ayça.. kızma noolur..

yiğit bebek gelmiş.. ne güzel.. yeni can yeni kan.. allah bir ömür sağlık mutluluk beraberlik versin..

Accuk gülün diye yazdım. Şimdi okuyunca bana da komik geldi sahiden ama gerçek bu ne yazık ki(( Ama hep annem baksın Rüzgara isterdim. Aklım hiç evde kalmıyor gibi bişey.

ada biraz önce ağladı yanına gittim, pışpış pışpış yok susmadı. kucağıma aldım, önce acaip bi gaz çıkardı ağızdan arkasından öyle bir kustu ki anlatamam. doğduğundan beri böyle fışkırır tarzda kusması çok az. o nedenle çok panikledim yaa.. nasıl korktu yavum oda.. deli gibi ağladı. neyse temizledik biraz salona getirdik, dışarda kedilere baktık, oynadık filan havası değişti. uyuttum şimdi tekrar. midesi rahatsız oldu ve boşalınca rahatladı diye tekrar süt içirmedim şimdilik, uyanırsa içiricem.. offf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…