Ayyy canım yaaa ne güzel de anlatmışsın..
Bende çok nadir de olsa bi yere gitmek için Defneyi anneme bıraktığımda annemde bana "seni hiç aramadı" dediğinde üzülüyorum..
Çocuklarımızın bütün garezi biz annelerine hep malesef.:84:
ayy aycaa annen burcu nun annesinemi benziyor ne . niye boyle konusuyor acaba aklından neler geçiyor kayınvalde olsa anlıycam
peki siz ne yediniz???
oylesine simdi yozgat sifa nin sayfasına yinede bakayım dedim nur un yigiti gorurum belki diye dun dogan baska bir bebegi koymuslar oysa agustostan beri guncelleme yapılmıyordu isteyenlerinkinimi koyuyorlar nedir anlamadım ama nur un ki yok tabi
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.Tülin hakkınızda hayırlısı olsun. dilerim herşey gönlünce olur
Damla hocam ben ariel sıvı olanını kullanıyorum çok memnunum.bu zamana kadar çıkarmadığı leke olmadı.önce lekeli olan yere döküyorum sonrada makinanın içine döküyorum tertemiz oluyor. birde sıvı olanını dene bakalım belki memnun kalırsın
sorma şimdi ödüm kopuyor.dakkada bir yanına gidip bakıyorum.koridorda mı karşılaştınız..abovvvvv...
çınarda öyle yapmıştır % 90 .ben yanındayken yapsında ben yokken allahım aklıma binbir türlü şey geliyor.ya düşseydi kafa üstü yerler parke ,ya kanasaydı kafası bütün gece bunları düşündümçok sevindim valla taşınma işinize..Tülincim benim küçük sıpam da iniyor yataktan aynen seninki gibi bazalı yüksek..nasıl iniyor..yüzü yatağa dönük ayaklarını önce aşağıya uzatarak iniyor..muhtemelen Çınar da öyle yapmıştır..önce ben de bir şok yaşamıştım..
inşallah umuyorum ve istiyorum herşeyin yoluna girmesinitülin taşınma işinizi konuşmanıza çok sevindim bayramdan sonra hayırlısıyla herşey yoluna girer...
ay canım benim çok sevindim.allah analı babalı büyütsün yiğitimiziNur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
ay nurdan allah kavuştursuz sizide bidaha hiçççççççç ayrılmayıneve daha az once geldim(ilk mesailer basladi (yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))
bizede doktorumuz balık yağı verdi sadece 2 ay kullanacaksın dedi.yanlız kullanmaya başladığımdan beri çınarı özellikle geceleri durduramıyorum maşşallah .zaten enerjikti daha fazla oldu.Cevaplarnız içi çok teşekkür ederim. Dİken üstünde birkaç gün daha bekleyip, öyle karar vereceğim sehpayı kaldırmaya.
Balık yağı versem mi yaa, çok sık yiyemiyoruz. Demir ile ilgili yazıyı okudum ve anlamadım desem? Ambale olmuş durumdayım. Nöbet vardı bugün de...
sorun daha buyumeden aşmış olmanıza cok sevındım.zaten hep böyledır o sınırle konusmak herzaman yanlıs sonuclar dogurur.
hadı kolay gelsın ve tasıycaksınız daha
biliyomusun daha yenide temizlik yaptırmıştım.kabul etmicek diye.olsun taşınayımda orayıda temizleriz.oh ne güzel yeni ev.:))
ayyy yerim ben o mustiyiDün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
yataktan yatağa zıplama oyy oyy
ama ece de bizim yataktan bazalı tek başına inebiliyor
Tülin hadi hayırlısı olsun şimdiden
teşekkür ederim.
bizimkinde yazıyor buzdolabında saklayın yatay bir şekilde ve bolca çalkalayıp öyle içirin diyene balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak
Annemi anlatayım mı azıcık.
Akşam Rüzgar'ı yemek yediriyorum. Annem takipte
Aur dur öyle yemez o dikkatini şöyle dağıtacaksın.
B:Biliyorum
A:Konuş onunla, öyle daha iyi yiyor.
B:Yorgunum konuşamıyorum
A:O kaşıkla niye yediriyosun
B:Hoşuma gidiyor
A:Büyük büyük koysana ağzına
B:!!!!
A:Sıcak olmasın yanar bak
B: Yok soğudu çoktan
A:Yoğurt da verseydin ya yanında
B: Al anneciğim sen yedir olmaz mı
A: Banane senin oğlun kendir yedir
Rüzgarla oyun oynuyoruz
A:O oyuncağı verme sevmiyor
B: Oynuyor işte anne
A: Gel Rüzgar ben sana kabak çekirdeği vereyim
B: Oynuyoduk anne
A: Sıkıldı ondan bak çekirdeğe bayılıyor
B: puffffffffffff
B: Bugün naptınız anne
A: Sabah uyandı çok sevimliydi, yatakta senin yerine oynadık onla. Sarıldım öptüm, seni hiç aramıyor
B: Niye yaaa
A: Öğlen tavşanlara gittik, sonra evde uslu uslu oynadı, seni hiç aramıyor bu
B: Arıyodur sen anlamıyosundur ya
A: Hiç aramıyor keyfi yerinde
B: Hadi ya
A: Beni annesi sanıyor, memelerime saldırıyor
A: Çüşş (demedimm tabi)
Bezini değiştiriyorum, Rüzgar kıyamet koparıyor.
A:Ben değiştirirken hiç böyle yapmıyor.
B:Bana yapıyor anne bana bana bana bana. Ağlamak üzereyimmmmmmm
ay ayça allah sabır versin.
AYÇAÇA inceledinmi dergiyi????
nur doğum yapmış.tebrik ediyorum kendisini.Allah sağlık sıhhat versin
evrim diyetle,yürüyüşle sahalara dönmüş.çok sevindim.bana da gaz olur.bu ara sapıttım yine.içimde büyük bir boşluk var sanki ne yarsem dolmuyor.menü çıkardım onları pişirip yiyeceğiz dengeli besleneceğiz,aç kalmayacağız.bugün pazartesi yeni bir recim günü.
peki siz ne yediniz???
Muhasebeciyle aynı odadayız. Bugün izinli. Az önce 30 milyar geldi. Bana teslim ettiler. Alıp kaçsam değer mi acaba. Meridien varyap'tan bir adet oda bile alamam değil mi..Ne biçim yer burası anlamadım.İnsan daha fazlasını emanet eder yahu.
Annemi anlatayım mı azıcık.
Rüzgarla oyun oynuyoruz
A: Sabah uyandı çok sevimliydi, yatakta senin yerine oynadık onla. Sarıldım öptüm, seni hiç aramıyor
Kara mizahtan başka çare kalmıyor değil mi?Annemi anlatayım mı azıcık.
Rüzgarla oyun oynuyoruz
canimm kiyaam ya benimde bi tanesi oyle olmustu insallah duzelirsin, antibiyotik falan basla..günaydın.. çok sevimsizim bu sabah... sabah bi uyandım çektirdiğm dişimin altındaki yirmilik dişim şiş ve acıyor ağzımı açamıyorum bazen kulaklarıma bazen çenemin altına kadar ağrıtıyor ara ara şimdi simitle kahvaltımı yapmaya çalışıyorum ama simiti ısıracak kadar bile ağzımı açamıyorum küçük lokmalar halinde bölüp ağzıma atıyorum onu bile çiğnemekte zorluk çekiyorum allahım neydi günahım.....
oyy cnm benim kan iste..Dün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
ev cok sıcak oluyosa en mantıklısı banyonun petegını kapatıp orda saklamak ilaçları.evın en serın yerı banyo olur genelde.camınıda aralık bırakın 25 derecenın üstüne cıkmaz.sadece üzerinde ibaresı olanlar dolapta saklanmalıÜstünde 25 derecenin altında saklayın diyo.. Mutfak dolabına filan koysam yemek pişiyo mutfak çok ısınıyo haliyle.. Benim ev güney-güney batı caphe sıcak oluyo ben o yüzden dolaba koyuyorum..
ayy çatladım gülmektennn...Annemi anlatayım mı azıcık.
gecmıs olsun bencede belkıde sadee üşütüğü için olmustur.bende keyifsizim bugunlerde.
iboyla gerilimliyiz birhaftadır bir iyi oluyor gibi oluyorz tekrar basa sarıyoruz bol tartısmalı imali igneli gunlerimize geri donduk ne yazıkkı
bu sebeplerin birikimi ile yillar evel bosanmıstık.
dun de berke yemekte tutturdu karnım agrıyor diye yemek yememek için oldugunu dusundum igne yaptılalım gidim dedi ibo masus tamam gidelim diyince gercekte agrıdıgın anladık. zaturee de karın agrısı oluyor oksurdugu için ved aha evel geçirdigi için korktu ibo aldı goturdu yine hastaneye ben ece ile evde kaldım bir ara aradı apandisitten suphe ediliyor ultrason yapılcak vs diye evde stres halinde bekledim tam bir apandisit bulgusu çıkmamıs ama on baslangıc vs olabilirdenmis
sonra ciger filmi çekilmis sirt dinlemede soruno lmadıgı halde ona kızdım ole bird urumda sırt dınlemesinle anlasılıyor zaten bos yere radyasyon aldı çocuk çıkmamıs bir sorun neysek filmde. o arada gorumcemler ogrendi gitti onlarda yanına hastaneye ece deli etti beni aynlız kalınca birde aksamları alıskın abi baba evde beni isirmaya kalkıyor dakka bası çoraplarını çıkarıp geziyor ayaklar buz gibi sapıttı kendini ordan oraya atıyor falan çıldırıyordum 3 saat boyunca nasıl oyalayacagımı sasırdım meger kalabalık evde ne kadar guzel oyalanıyormus yanlız kalmıyorduk pek onunla. burnumdans oluyordum zaten ibo geldi birde annesine dis takıldı yeni onu gormeye gitmis eve çıkmadan yan blokta annesine ugramıs burdan kavga koptu ben dedim burda meraktayım bunaldım zaten falan filan. birde panik hallerine illet oluyorum sorumsuz baba tamam kotude bu kadar pipirikliside ayrıca kotu . hani çocuk karın agısından kıvranır alırg oturur tahlil yaptırısın durduk yere belki gaz belki ayagını usuttu hey allahım yaa.
bızdekı balık yagında o ıbare varmıstı ve hıc farketmemısım.şimdi çöpe gıdıcek.Allahtan cok fazla içmedı,zınkomega balık yagı bızdekı.ne balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak
canım sağol.. sana çay kısır yaza.. söz..Gizem iyi tatiller :) Çay kısır bende isterim ama :) Dünyayı yedim doymadım
Dilek geçmiş olsun kayınvalidene... Sizede bir ömür mutluluklar cnm :)
aman ne biliim niye buluşmuyoruz.. yakınızda. bi metrobüs, tamam. ama işte biz adadan dolayı akşam 9 dan sonra evdeyiz. bize gel sen, film seyrederiz, mısır da patlatırızzz... valla nurdancım ayarlayalım da görüşelim arkadaşım..yaa hakikaten gizmo ya biz niye bulusmuyos ya(
biz de supravit kullanıyoruz. ama balık yağına 3 yaşından önce vermicez demişti. bu gittiğimde bi daha sorucam. bi de demir ilacı da hiç kullanmadık biz. değerleri iyiydi ama şimdi bi daha bakar heralde..Bugün aklım fikrim Nur'da. Hayırlısıyla doğuma girer çıkar inşallah, minik kuzusuna sağlıkla kavuşsun.
C.tesi tahlil sonuçlarımızı doktora götürdük, ben cahil kafamla sonuçlara bakıp birşey yok yazmıştım ama meğer demir deposu boşmuş. 6 ay Demir şurubu içeceğiz. Vitamin olarak Supravit verdi günde yarım ölçek. Marnysi sordum o çok iştah açar, Didarın iştaha ihtiyacı yok dedi. Bu verdiği iştahı etkilemezmiş. Bir de balık yağı verdi. Balık yediriyoruz dedim ama yeterli omegayı alabilmesi için haftada en az 2 kez balık yemeliymiş. o kadar da değil, sen yaz balık yağını doktorcum dedim. Günde 3 şurubumuz var ve Didar sultan içmiyoor. Daha önce demir şurubunu ağzını şapırdata şapırdata içen çocuk şimdi nazlanıyor. Miktarı azaltıp 3 e böldüm sabah öğle akşam içiricem.. of ki of.
ay ne güzel ya! valla olsa ben de yerim. kadıköye inemiyorum adayla pek. alamıyorum o nedenle. eskiden çok yerdik bizde. acıbadem deki balıkçımız da kapandıneden neden balık yağı neden haftada bir gün neden neden
bu sene hamsi o kadar çok ki biz bütün ayancık balık yiyosss . ayancık balık kokuyor artık kokusunu açık havada bile alıyoruz o derece. öğlen hamsi akşama barbun çinekop abarttık yav günde iki öğün balığa çıkardık. habire yazıyorum aklınıza gelsin diye hooppp izmirliler istanbullular sizde yazın.
yaa sen çok üzülmüşsün anlıyorum ama ben çok güldüm be ayça.. kızma noolur..Annemi anlatayım mı azıcık.
Rüzgarla oyun oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?