Merhaba arkadaşlar,
Nur hayırlı olsun ikinci kuzun canım.. Allah analı babalı büyütsün.. Ama ayağa kalkamadığına üzüldüm(
Sibel sana da geçmiş olsun.. Doktor el yordamıyla uğraşıp çekti demiştin ya inşallah kötü bişey olmaz.. Benim 20liğin biri çıkarken bende öyle ağzımı açamamıştım çok kötü oluyor..
Belma Bugün bizde gittik doktora kan değerlerine baktırdım.. Sonuç Didarın ki gibi.. demiri azalmış, kan değeri sınırın az altında.. Santafer Şurup ve minadex multivitamin yazdı 1,5- 2 ay kullanıcaz.. Santaferin tadı güzel ama ilk içişte şükür rahat içti.. Mandalina suyu sıktım az içine bide mis gibi oldu:))
İnşallah değerleri normale döner.. Birde bende talasemi taşıyıcılığı şüphesi var ondan korkuyorum kızıma geçmiş olabileciğinden.. Allah'ım geçmemiş olsun ne olur..
evrimcim haber merkezimizsin sen bizim
çok saol yine kırmızılar iş başında.
görunce içim hoş oldu .
çok şükür Nur kavuştu yiğit bebege.
mustinn kardeşini öpmesini yirim ben
o zaten abiydi hep.
abi gibi davranıyordu. çok sevinçliyim ya içim bi tuhaf bambaşka yepyeni bir hayat...
darısı isteyen herkese inşallah
pervin
ben
sibel
başka kim istiyodu???????????
Dün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
damla hocam gunde 2 ögün balıkmı
vayy beea.
gerçi banada birisi hergun gel balık yiyelim desedışlarda yani
kokusuz bulaşıksız el degmeden..
bende gider yirim:)
Merhaba arkadaşlar,
Nur hayırlı olsun ikinci kuzun canım.. Allah analı babalı büyütsün.. Ama ayağa kalkamadığına üzüldüm(
Sibel sana da geçmiş olsun.. Doktor el yordamıyla uğraşıp çekti demiştin ya inşallah kötü bişey olmaz.. Benim 20liğin biri çıkarken bende öyle ağzımı açamamıştım çok kötü oluyor..
Belma Bugün bizde gittik doktora kan değerlerine baktırdım.. Sonuç Didarın ki gibi.. demiri azalmış, kan değeri sınırın az altında.. Santafer Şurup ve minadex multivitamin yazdı 1,5- 2 ay kullanıcaz.. Santaferin tadı güzel ama ilk içişte şükür rahat içti.. Mandalina suyu sıktım az içine bide mis gibi oldu:))
İnşallah değerleri normale döner.. Birde bende talasemi taşıyıcılığı şüphesi var ondan korkuyorum kızıma geçmiş olabileciğinden.. Allah'ım geçmemiş olsun ne olur..
inşallah sizinde düzelir en kısa sürede.
evrim balık yağını sende mi dolapta saklıyosun? Belma deyince kafam karıştı.
Kırmızı yazıların hastasıyım..Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
İşini sevmek büyük lüks Nurdancım, inşallah Teocukla, Tibet'e de kavuşursun kısa zamanda...eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi (yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))
DİDE allah kolaylık versin.....
AİDA verdiğin bilgiler için çok sağol....
eşlerin yardım konusu geçmiş benimkide 3-5 gündür selini o uyutuyor... ben miğren için ilaç kullanıyorum pert haldeyim akşamları 9-10 oldumu nineler gibi uyuklamaya başlıyorum resmen beynim uyuşuyor oda bunun farkında istemedende olsa kanepede falan uyuyup kalıyorum eşim selini uyutuyor beşiğine yatırıyor gecede o bakıyor....
bi nevi ameliyat yani..allah yardımcın olsun..ben hiç çekmedim o acıyı ama eminim kötüdür. Benim 20'likler çıkmış haberim olmamıştı. Yeri varmış demek ki..MİNİKİM MAVİŞİM sağolun... evet çekilen diş değil onun altındaki diğer 20 lik dişim... az önce dişçiyle görüştüm akşam bi bakacak bakalım ama onlar müdahale edemiyorlar çene cerrahının çekmesi lazım o dişi burdada çene cerrahı yok enyakın eskişehirde var...
Oy oy oy dünkü bebe abi olmuş desene..Gözlerim doldu...Dün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
Doğuma 1 ay kaladan başlayarak en az 2 yaşına gelinceye kadar bizimle kalan iyi bir yardımcı-bakıcım olursa ikinciyi yapıcam..Nasıl amaikinciyi isteyen arkadaşları tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum büyüksünüzzz..
bende keyifsizim bugunlerde.
iboyla gerilimliyiz birhaftadır bir iyi oluyor gibi oluyorz tekrar basa sarıyoruz bol tartısmalı imali igneli gunlerimize geri donduk ne yazıkkı
.
esra sen tekrar bakıcı bakıyordun daha genç ve enerjik biri hani buldunmu yoksa annen mi bakıyor
aa ustunde oyle mi yazıyor ben disarda tutuyorum ki ilk aldıgımızda mutlaka okumusumdur uzerinde yazsa gozumden kaçmazdı ama emin degilimBende dolaba koydum minadexi :S
aynen iliskinin içine ed iyor çocuk denen harika yaratık .) napalım her gulun dikeni var.Şu ferritin değeri hangisi oluyor kardeşler deyiverin hele. Önümdeki tahlil kağıdına bön bön bakıyorum.
Bizim dohtor da dedi ki vitamini napcaksın. Hasbinallah. Aslında 2 yaşına kadar öneriyoruz ama gerek yok. Balık yağını sormadım tabi..Bişey sormayınca ağzını açmıyor zaten. Seviyorum ama yine de onu.
bende patlamak üzereydim ya sürekli evde işle uğraşmaktan.
dün ıspanak almış sevgilim hüsolim denize yetecek kadarını aldım yıkadım pişirdim yedirdik beraber. sonrada çektim elimi ayağımı ev işlerinden.
ama kendisini görevlendirdim. oda ıspanağın kalanını yıkadı, bulaşık makinesini boşalttı ve denizin ütülerini yaptı.
bu arada biz denizle oynadık oynadık sonrada birlikte uyuduk. kendim kaşınıyomuşum meğerse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?