2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy elif evet biliyorum o yan yatma halini. bir arkadsıma olmustu bayagı bir ameliyatla çıkarıyorlar yeri zor kapanıyor vs . neyse ki sende kurtulmussun.

Merhaba arkadaşlar,
Nur hayırlı olsun ikinci kuzun canım.. Allah analı babalı büyütsün.. Ama ayağa kalkamadığına üzüldüm(

Sibel sana da geçmiş olsun.. Doktor el yordamıyla uğraşıp çekti demiştin ya inşallah kötü bişey olmaz.. Benim 20liğin biri çıkarken bende öyle ağzımı açamamıştım çok kötü oluyor..

Belma Bugün bizde gittik doktora kan değerlerine baktırdım.. Sonuç Didarın ki gibi.. demiri azalmış, kan değeri sınırın az altında.. Santafer Şurup ve minadex multivitamin yazdı 1,5- 2 ay kullanıcaz.. Santaferin tadı güzel ama ilk içişte şükür rahat içti.. Mandalina suyu sıktım az içine bide mis gibi oldu:))
İnşallah değerleri normale döner.. Birde bende talasemi taşıyıcılığı şüphesi var ondan korkuyorum kızıma geçmiş olabileciğinden.. Allah'ım geçmemiş olsun ne olur..

umarım geçmemiştir

men men men (evde men men diye dolaşan megolaman bir velet daha istiyorum)

içim eridi bittim ne mutluluk o mustinin ağzını öpmek istedim. cok küçük yaşta paylaşmayı öğrenecek miniğim abi oluverdi.

damla hocam gunde 2 ögün balıkmı
vayy beea.
gerçi banada birisi hergun gel balık yiyelim desedışlarda yani
kokusuz bulaşıksız el degmeden..
bende gider yirim:)

ben balık ve tavuk yedirmiyorum alpellaya, tavuk yahonun hastalığından beridir vermedim. balıkta denizlerin pisliği yüzünden yedirmiyorum. ama bende yerim yani her gün :)

inşallah sizinde düzelir en kısa sürede.

evrim balık yağını sende mi dolapta saklıyosun? Belma deyince kafam karıştı.

ece tavuk butuna ve yumurtaya bayılıyor buzdolabının kapağını açtığımda kucağımdaysa yumurtayı görüp seviniyor

ne balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak

Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
Kırmızı yazıların hastasıyım..
eve daha az once geldim(ilk mesailer basladi(yarin mufettisler gelicek amerika ve fransadan dort gunlugune, hayirlisi ile bi atlatsak..bu hafta bitik durumdayim, bayramda kocam ve oglumlayim hayirlisiyla:))
İşini sevmek büyük lüks Nurdancım, inşallah Teocukla, Tibet'e de kavuşursun kısa zamanda...

Barış'a diyorum ki, eee ben de çalışıyorum o zaman gece nöbetleşe kalkalım mı? Oluuur ama Ruzy beni gece istemez ki diyo. Politik cevap.. Sanki istese kalkabilecek de..Pehh

bi nevi ameliyat yani..allah yardımcın olsun..ben hiç çekmedim o acıyı ama eminim kötüdür. Benim 20'likler çıkmış haberim olmamıştı. Yeri varmış demek ki..
Oy oy oy dünkü bebe abi olmuş desene..Gözlerim doldu...
ikinciyi isteyen arkadaşları tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum büyüksünüzzz..
Doğuma 1 ay kaladan başlayarak en az 2 yaşına gelinceye kadar bizimle kalan iyi bir yardımcı-bakıcım olursa ikinciyi yapıcam..Nasıl ama
bende keyifsizim bugunlerde.
iboyla gerilimliyiz birhaftadır bir iyi oluyor gibi oluyorz tekrar basa sarıyoruz bol tartısmalı imali igneli gunlerimize geri donduk ne yazıkkı
.

Çocuklar eşlerin ilişkisini nasıl baltalıyor değil mi.

Şu ferritin değeri hangisi oluyor kardeşler deyiverin hele. Önümdeki tahlil kağıdına bön bön bakıyorum.

Bizim dohtor da dedi ki vitamini napcaksın. Hasbinallah. Aslında 2 yaşına kadar öneriyoruz ama gerek yok. Balık yağını sormadım tabi..Bişey sormayınca ağzını açmıyor zaten. Seviyorum ama yine de onu.

esra sen tekrar bakıcı bakıyordun daha genç ve enerjik biri hani buldunmu yoksa annen mi bakıyor

ohoo meltem iki ay oluyor yeni bakıcı bulalı annemle mummkun degil yani yurumez . bakıcımız basladı iste eylul ortalarında sanırım benden iki yas buyuk bir oglu var 12 yasında esinden ayrılmıs. tum gun o bakıyor ben arada seviyorum arada yanıma gelmesine izin veriyorum kapıya dayandımı girin diyorum banuya rahat bir an sa syogun degilse vs vs.

Bende dolaba koydum minadexi :S
aa ustunde oyle mi yazıyor ben disarda tutuyorum ki ilk aldıgımızda mutlaka okumusumdur uzerinde yazsa gozumden kaçmazdı ama emin degilim

aynen iliskinin içine ed iyor çocuk denen harika yaratık .) napalım her gulun dikeni var.
yani allah ayırmasın ama ece yokken berkede yazları annemde iken tum yaz biz hiç kavga etmezdik iboyla balayı gibi yasayıp giderdik
bir anlasam evlilik kurtarmak için çocuk yapan insanları daha beter ettigi kesin. ama allah ayırmasın çok guzel anne baba olmak artık kavgalarda olacak napalım

valla hergun olmasada senin yerinde olsam iki fikre de katılıp arada bir verirdim vitamin

Üstünde 25 derecenin altında saklayın diyo.. Mutfak dolabına filan koysam yemek pişiyo mutfak çok ısınıyo haliyle.. Benim ev güney-güney batı caphe sıcak oluyo ben o yüzden dolaba koyuyorum..

İlaçları dolaba koymak iyi değilmiş diye biliyorum..Evde serin bir yer varsa oraya konulabilir..Hoş ben de bazılarını buzdolabına koyuyorum da..

İLACI DOLABA koymak.... geçen gün eczaneye gittiğimde sormuştum ben paranox fitili dışarda bırakmışım dolaba koymamışım onu sorarken diğer ilaçlarıda sordum... eczacıda dedi bak burda bütün haplar şuruplar dışarıda duruyor yani bazı özel ilaçların haricinde ki haplar falan dolaba koyulmuyor demişti.... o bakımdan minadex falan eczanelerde dışarda duruyor buzdolabında falan saklamıyorlar... bizimde evde dışarda duruyor minadex

bende patlamak üzereydim ya sürekli evde işle uğraşmaktan.

dün ıspanak almış sevgilim hüsolim denize yetecek kadarını aldım yıkadım pişirdim yedirdik beraber. sonrada çektim elimi ayağımı ev işlerinden.

ama kendisini görevlendirdim. oda ıspanağın kalanını yıkadı, bulaşık makinesini boşalttı ve denizin ütülerini yaptı.

bu arada biz denizle oynadık oynadık sonrada birlikte uyuduk. kendim kaşınıyomuşum meğerse....

damla sevgilinde potansiyel varmış ortaya cıkarmakta geç kalsan da bundan sonra sende esrako gibi rahat et inşallah.

peki siz ne yediniz???

Muhasebeciyle aynı odadayız. Bugün izinli. Az önce 30 milyar geldi. Bana teslim ettiler. Alıp kaçsam değer mi acaba. Meridien varyap'tan bir adet oda bile alamam değil mi..Ne biçim yer burası anlamadım.İnsan daha fazlasını emanet eder yahu.

Annemi anlatayım mı azıcık.

Akşam Rüzgar'ı yemek yediriyorum. Annem takipte

Aur dur öyle yemez o dikkatini şöyle dağıtacaksın.
B:Biliyorum
A:Konuş onunla, öyle daha iyi yiyor.
B:Yorgunum konuşamıyorum
A:O kaşıkla niye yediriyosun
B:Hoşuma gidiyor
A:Büyük büyük koysana ağzına
B:!!!!
A:Sıcak olmasın yanar bak
B: Yok soğudu çoktan
A:Yoğurt da verseydin ya yanında
B: Al anneciğim sen yedir olmaz mı
A: Banane senin oğlun kendir yedir

Rüzgarla oyun oynuyoruz
A:O oyuncağı verme sevmiyor
B: Oynuyor işte anne
A: Gel Rüzgar ben sana kabak çekirdeği vereyim
B: Oynuyoduk anne
A: Sıkıldı ondan bak çekirdeğe bayılıyor
B: puffffffffffff

B: Bugün naptınız anne
A: Sabah uyandı çok sevimliydi, yatakta senin yerine oynadık onla. Sarıldım öptüm, seni hiç aramıyor
B: Niye yaaa
A: Öğlen tavşanlara gittik, sonra evde uslu uslu oynadı, seni hiç aramıyor bu
B: Arıyodur sen anlamıyosundur ya
A: Hiç aramıyor keyfi yerinde
B: Hadi ya
A: Beni annesi sanıyor, memelerime saldırıyor
A: Çüşş (demedimm tabi)

Bezini değiştiriyorum, Rüzgar kıyamet koparıyor.
A:Ben değiştirirken hiç böyle yapmıyor.
B:Bana yapıyor anne bana bana bana bana. Ağlamak üzereyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…