2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne yedı kı en son.. ne dokunmus olabılır? mıdesını mı usuttu acaba?

gizmocum üzülme yediği bişeyi sindiremeyince atmış ve rahatlamış. ne yedirdin düşün bakalım.

birde kustuğunda no panik, gülümseyerek bakacaksın kendisine. o zaten yeterince durumun şokunda olduğundan sen sakin kalmalısın o anlarda.

ya öğlen ilk defa az bi kuru fasulye yedirdim. onu hazmedemedi sanırım. ama saat taaa 1 de. bir ihtimal de akşam ayran yaptım ona. yoğurdu da bugün aldık. ama hafif ekşiymiş. aoç yoğurdu. ama çok da değildi yani.belki de o ekşitti midesini.. bilemiyorum ki...

Cülüzüm bendeki balık yagnda 25 derecenn altnda sern bır yerde saklayınız yazıyor.. havalar serın oldugu ıcın ve de balk yagı oldukca kıvamlı bır sey olduguu ıcın.. karanlık bır mutfak dolabında saklıyorum. Yıne de dolapta mı saklamalyım acaba??

Annemi anlatayım mı azıcık. .................

uğraşmak çok zor canım. okurken hem güldüm, hem üzüldüm. teyzem de kendi oğlunun çocuğunu büyüttü, çocuk 2-3 yaşlarında babanne yerine ona anne diyordu. gelin üzülüyordu, beni unutacak çocuğum diye. 3 yaşından sonra kreşe gitti. Şimdi evlendi, 30 yaşında adam oldu, ne anneyi unuttu ne uzaklaştı aksine annesine de çok bağlı. geçecek bu günler.

Bizim balıkyağının adı PEDİ-AKİD miş. Onun kutusunda da buzdolabında saklanması gerektiği yazılmış. Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmeli yoksa tadı acılaşır, kokusu ağırlaşır, diyor. Buzdolabında olsa bile açılan ürün bir aydan uzun süre kullanılmamalı diye yazmışlar. Fitil makattan sokarken yumuşayıp kırılmasın diye buzdolabına koyuluyor. Diğer ilaçları ben de oda ısısında tutuyorum ama balık yağı ve fitilimiz dolapta. Eczanedeki ilaçlar açılmamış şişeler, ilaç açılıp havayla temas ettikten sonra şurup vb.. olanlar etkilenebilir belki.

Adm Adm Okul ncesi Eitim Okul öncesi eğitimle ilgili bir dergiymiş arkadaşlar. Fiyatı biraz tuzlu ama.

amanın 25 tl aylık çok değil mi yaw. ist. ve izmirdeki anneler bir dergiyi alıp fotokopi ile çoğaltıp icabına bakabilirsiniz belki ama...yada her ay birimiz alalım, scannerdan geçirelim (imkanı olanlar) ve paylaşalım. Kimlerin scan yapma imkanı varsa bir listesini çıkarırız, aboneleri de listeleriz her ay bir kişi parasını yatırır, vs.. (kaptırdım kendimi, demokrasilerde çareler tükenmez :76:) Eğer gerçekten bize faydası dokunacak, değecek bir dergiyse düşünelim arkadaşlar.

Canım bizim sonuç kağıdımızda ferritin diye açıkça yazıyor.

ne balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak

Balıkyağını mutlaka buzdolabına koy canım, açıkta kokusu ve tadı bozuluyormuş.

Geçmiş olsun. Didar da Santaferi seviyor canım ama iki çorba kaşığına yakın içmesi gerektiği için hepsini almıyor. Ben de parçalara böldüm. Üçe bölüp gün içinde veriyorum. Balık yağını zorla içiriyoruz. İnşallah sizde taşıyıcılık falan çıkmaz. Sen de tetkik yaptırdın mı?

ben de şu son iki gündür doymak bilmiyorum. sürekli yiyesim var. tutmaya çalışıyorum kendimi ama olduğu kadar.. regl oldum bugün ondan sanırım. çorba kaşığıyla mutfaktaki nutellaya dalasım var. öff annemin evinde de öyle çok abur cubur var ki! ben almıyorum, o nedenle çok istesem de sorun olmuyo da, bu da çin işkencesi gibi yaw!

ya ben calpol ve supraviti buzdolabına koyuyorum yanlış mı? daha önce multitabs alırken eczacı buz kalıbıyla veriyordu ben de onu düşünerek supraviti de koyuyorum. calpol için de doktor açıldıktan sonra 3 ayı geçince at kullanma demişti ama buzdolabına koymakla ilgili bişi dememişti. ben de bakmadım hiç, dolaba koyuyorum.

Solgar ın krom tabletını almaya basladım ben.. srf su 30 undan sonra baslayan tatlı ıstegınden dolayı. bızım evde Ozy den dolayı abur cubur cenneti.. cıkolatalardan tut ta brownılere kadar.. aklına ne gelırse.. onlarla pek ısım olmuyor ama bazen tatlı ıstegı cok artıyor.. ben de bu sekıl cozum buldum.. krom ılıklerını bı doldurayım bu ara.

benim bu isteğim sadece regl döneminde oluyor. ama nasıl anlatamam.. yani oturup 3 kilo çikolata yiyebilirim o derece. ama seninki de iyi fifir. denemek lazım..

geçmiş olsun, akşam akşam fena korkutmuş seni. başka bir rahatsızlık olmasın yeter ki.

Kuzey efendı.. babannesinde bısıler yıyor ama evınde yemek yedıremıyoruz.. sızce ben ne yapayım bu veledı.. bugun oglen yemegını de yedı, aksam da atıstırdı.. meyve puresınden de bıraz yedı, dedesı domates yedırdı.. ama bız evde ne yaptıysak ne ettıysek yedıremıyoruz bu ara.. fenalardayım.. benı tutan yok mu???

Arkadasımın doktoru, yesıl cayın ıcıne bol lımon sıkıp ıcıne bır tatlı kasıgı zencefıl katarak ıcmesını onermıs. Ozellıkle de zayıflama ılaclarında da ıcerık olarak bu üçünü görmüştüm. Aklınızda olsun sizin de, gunde 3 kupa bu sekıl ıcıyorum.

Bı arkadasım ısmı lazım degıl zayıflama hapı ıle tam bır ayda 7 kılo verdı kız.. hem de troid hastası..

Nası ıncelmıs kız, nası zayıflamıs anlatamam sıze.. adını verdı bana, cok guvendıgı eczacısı onermıs, cok yakın arkadası da o sekıl zayıflamıs, gonul rahatlıgı ıle kullanmıs kız.. bana da onerdı. E tabı ben durur muyum.. arastır arastır arastır.. megersem hapın ıcınde sıbutamın dıe madde var, o madde beyıne toksun mesajı gonderıyor, o yuzden kısı yemek yeme ıstedıgını kaybedıyor, sporcuların kullandıgı yag yakıcı maddelerden de eklenmıs, vucut o sekıl yaglarını yakıyor.. ama bu arada beyın harap oluyor, bobrekler de bozulmalara yol acıyor, kalp rahatsızlıkları ortaya cıkıyor, ve kalp rahatsızlıgı olanlar da ölümle bıle sonuclanıyor..

Aradım bugun kendısını, olanı bıtenı anlattım, neredeyse düşüp bayılacaktı.. dedı bır daha tövbe..

Yurt dısında toplatılan ılacların adını degıstırıp degıstırıp ınternette bakanlık onayı dahı olmadan mılletın onune suuruyorlar.. su ınsanlar da ya bı dakka bu ne dıye bır arastırmıyor bıle.. ılaçlar yok satıyor.

Bizim bı ara gurubun kullandıgında bu madde yokmus ama.. bunu da belırteyım Sıbel ıle Esrakonun bı yerlerıne bısı ınmesın :) onu da arastırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…