ada biraz önce ağladı yanına gittim, pışpış pışpış yok susmadı. kucağıma aldım, önce acaip bi gaz çıkardı ağızdan arkasından öyle bir kustu ki anlatamam. doğduğundan beri böyle fışkırır tarzda kusması çok az. o nedenle çok panikledim yaa.. nasıl korktu yavum oda.. deli gibi ağladı. neyse temizledik biraz salona getirdik, dışarda kedilere baktık, oynadık filan havası değişti. uyuttum şimdi tekrar. midesi rahatsız oldu ve boşalınca rahatladı diye tekrar süt içirmedim şimdilik, uyanırsa içiricem.. offf....
Annemi anlatayım mı azıcık. .................
İLACI DOLABA koymak.... geçen gün eczaneye gittiğimde sormuştum ben paranox fitili dışarda bırakmışım dolaba koymamışım onu sorarken diğer ilaçlarıda sordum... eczacıda dedi bak burda bütün haplar şuruplar dışarıda duruyor yani bazı özel ilaçların haricinde ki haplar falan dolaba koyulmuyor demişti.... o bakımdan minadex falan eczanelerde dışarda duruyor buzdolabında falan saklamıyorlar... bizimde evde dışarda duruyor minadex
Adm Adm Okul ncesi Eitim Okul öncesi eğitimle ilgili bir dergiymiş arkadaşlar. Fiyatı biraz tuzlu ama.
Şu ferritin değeri hangisi oluyor kardeşler deyiverin hele. Önümdeki tahlil kağıdına bön bön bakıyorum.
Bizim dohtor da dedi ki vitamini napcaksın. Hasbinallah. Aslında 2 yaşına kadar öneriyoruz ama gerek yok. Balık yağını sormadım tabi..Bişey sormayınca ağzını açmıyor zaten. Seviyorum ama yine de onu.
ne balık yağını ne de immizunc'i dolapta saklamıyorum. ama öyle bir ibare görmedim sanki tereddütte kaldım şimdi bak
Belma Bugün bizde gittik doktora kan değerlerine baktırdım.. Sonuç Didarın ki gibi.. demiri azalmış, kan değeri sınırın az altında.. Santafer Şurup ve minadex multivitamin yazdı 1,5- 2 ay kullanıcaz.. Santaferin tadı güzel ama ilk içişte şükür rahat içti.. Mandalina suyu sıktım az içine bide mis gibi oldu:))
İnşallah değerleri normale döner.. Birde bende talasemi taşıyıcılığı şüphesi var ondan korkuyorum kızıma geçmiş olabileciğinden.. Allah'ım geçmemiş olsun ne olur..
çok ağladı ama yaaa.. içim eridi.. neyse iyi uyuyo şimdi.. ama gece beni ne bekler bilemem..
ben de şu son iki gündür doymak bilmiyorum. sürekli yiyesim var. tutmaya çalışıyorum kendimi ama olduğu kadar.. regl oldum bugün ondan sanırım. çorba kaşığıyla mutfaktaki nutellaya dalasım var. öff annemin evinde de öyle çok abur cubur var ki! ben almıyorum, o nedenle çok istesem de sorun olmuyo da, bu da çin işkencesi gibi yaw!
evet canım sanırım. ben de özellikle öğlen yedirdim ki akşama sorun ollmasın diye ama ı-ıh..rahatlamıs artık.. gece bısı olmaz.. demek kı kuru fasulye yı sındıremedı mıdesı.. gazı atamadı.
benim bu isteğim sadece regl döneminde oluyor. ama nasıl anlatamam.. yani oturup 3 kilo çikolata yiyebilirim o derece. ama seninki de iyi fifir. denemek lazım..Solgar ın krom tabletını almaya basladım ben.. srf su 30 undan sonra baslayan tatlı ıstegınden dolayı. bızım evde Ozy den dolayı abur cubur cenneti.. cıkolatalardan tut ta brownılere kadar.. aklına ne gelırse.. onlarla pek ısım olmuyor ama bazen tatlı ıstegı cok artıyor.. ben de bu sekıl cozum buldum.. krom ılıklerını bı doldurayım bu ara.
ada biraz önce ağladı yanına gittim, pışpış pışpış yok susmadı. kucağıma aldım, önce acaip bi gaz çıkardı ağızdan arkasından öyle bir kustu ki anlatamam. doğduğundan beri böyle fışkırır tarzda kusması çok az. o nedenle çok panikledim yaa.. nasıl korktu yavum oda.. deli gibi ağladı. neyse temizledik biraz salona getirdik, dışarda kedilere baktık, oynadık filan havası değişti. uyuttum şimdi tekrar. midesi rahatsız oldu ve boşalınca rahatladı diye tekrar süt içirmedim şimdilik, uyanırsa içiricem.. offf....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?