Bı arkadasım ısmı lazım degıl zayıflama hapı ıle tam bır ayda 7 kılo verdı kız.. hem de troid hastası..
Nası ıncelmıs kız, nası zayıflamıs anlatamam sıze.. adını verdı bana, cok guvendıgı eczacısı onermıs, cok yakın arkadası da o sekıl zayıflamıs, gonul rahatlıgı ıle kullanmıs kız.. bana da onerdı. E tabı ben durur muyum.. arastır arastır arastır.. megersem hapın ıcınde sıbutamın dıe madde var, o madde beyıne toksun mesajı gonderıyor, o yuzden kısı yemek yeme ıstedıgını kaybedıyor, sporcuların kullandıgı yag yakıcı maddelerden de eklenmıs, vucut o sekıl yaglarını yakıyor.. ama bu arada beyın harap oluyor, bobrekler de bozulmalara yol acıyor, kalp rahatsızlıkları ortaya cıkıyor, ve kalp rahatsızlıgı olanlar da ölümle bıle sonuclanıyor..
Aradım bugun kendısını, olanı bıtenı anlattım, neredeyse düşüp bayılacaktı.. dedı bır daha tövbe..
Yurt dısında toplatılan ılacların adını degıstırıp degıstırıp ınternette bakanlık onayı dahı olmadan mılletın onune suuruyorlar.. su ınsanlar da ya bı dakka bu ne dıye bır arastırmıyor bıle.. ılaçlar yok satıyor.
Bizim bı ara gurubun kullandıgında bu madde yokmus ama.. bunu da belırteyım Sıbel ıle Esrakonun bı yerlerıne bısı ınmesın :) onu da arastırdım.
aynen oyle o sekil verdiren ilaclarda var ama kesinlikle zararlıdır mantık isi degil ciddenboğazı kesmeden ve spor yapmadan bu iş olmuyor kardeşim. mucize zayıflama diye bişi yok!
Atamızı kaybedısımızın bır yıldonumu daha..
Neler yazsam, nelerle ıfade etsem kıfayetsız.. sukur kı O'nun kıymetını bılıp, gezındıgım toprakların O'nun bana lutfu oldugunu bılecek kadar aklım başımda.
Atam ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun, ruyamda da gordum, gayet mutlu idin yerinde. Daim olsun.. daim olsun.
Cülüzüm bendeki balık yagnda 25 derecenn altnda sern bır yerde saklayınız yazıyor.. havalar serın oldugu ıcın ve de balk yagı oldukca kıvamlı bır sey olduguu ıcın.. karanlık bır mutfak dolabında saklıyorum. Yıne de dolapta mı saklamalyım acaba??
Accuk gülün diye yazdım. Şimdi okuyunca bana da komik geldi sahiden ama gerçek bu ne yazık ki(( Ama hep annem baksın Rüzgara isterdim. Aklım hiç evde kalmıyor gibi bişey.
Geçmiş olsun. Didar da Santaferi seviyor canım ama iki çorba kaşığına yakın içmesi gerektiği için hepsini almıyor. Ben de parçalara böldüm. Üçe bölüp gün içinde veriyorum. Balık yağını zorla içiriyoruz. İnşallah sizde taşıyıcılık falan çıkmaz. Sen de tetkik yaptırdın mı?
Ben evlilik için tarama yapılırken öğrenmiştim talasemi taşıyıcısı olduğumu. Ama tam olarak şöyle yazıyor; talasemi taşıyıcılığı şüphesi.
Hamileliğim boyunca aldığım folik asitler filan kan değerlerimi normal seviyeye hiç çıkarmadı en basiti bu.. aşırı saç dökülmesi, tansiyon düşüklüğü, çabuk yorulma, halsizlik.. bunları hep yaşıyorum. İşin güzel tarafı sadece dökülen saçlarımın taze taze yeniden geliyo olması..
Ben bunları yaşadığım için kızıma geçmemiş olmasını umuyorum.. İlerde değerleri yine düşerse bu talasemi testi yaptırmam gerekecek(
dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum
bugun sulu goz gunum izledikce her tur ATA ile ilgili yazıyı okudukca fena oluyorumişyerimin yanında ilköğretim okulu var çıktım kapının önüne siren çalmaya başladı. çok duygulandım. yoldan geçen bazı insanlar hemen durdu bazıları yürüdü sallamadı küfür ettim onlara. zorla yürüyen yaşlı bir amca elinde bastonuyla asker selamı vererek durdu ağlattı beni. o biliyor atamızın kıymetini. Ruhun şad olsun Atam, tüm Atatürk çocuklarının şükranlarla dolu gözyaşları senin için akıyor bugün...
geçmiş olsun.bence kuru fasulyeden olmayabilir.akşam verilen ayran çocuklarda gaz yapıyormuş.ve ben bunu 2 akşam bilmeden içirerek öğrendim.bir gece içirdim 1 biberon ayran allahım çocuk bütün gece uyumadı dedim üşütmüştür.sonra ertesi akşam tekrar verdim bir biberon yine aynı.arkadaşım bunu çok denemiş dedi sakın akşamlarıı ayran verme.artık sadec gündüz veriyorum.ya öğlen ilk defa az bi kuru fasulye yedirdim. onu hazmedemedi sanırım. ama saat taaa 1 de. bir ihtimal de akşam ayran yaptım ona. yoğurdu da bugün aldık. ama hafif ekşiymiş. aoç yoğurdu. ama çok da değildi yani.belki de o ekşitti midesini.. bilemiyorum ki...
offf gülizcim çok çok geçmiş olsun.allahım korusun hepsinidün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum
işyerimin yanında ilköğretim okulu var çıktım kapının önüne siren çalmaya başladı. çok duygulandım. yoldan geçen bazı insanlar hemen durdu bazıları yürüdü sallamadı küfür ettim onlara. zorla yürüyen yaşlı bir amca elinde bastonuyla asker selamı vererek durdu ağlattı beni. o biliyor atamızın kıymetini. Ruhun şad olsun Atam, tüm Atatürk çocuklarının şükranlarla dolu gözyaşları senin için akıyor bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?