2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Atamızı kaybedısımızın bır yıldonumu daha..

Neler yazsam, nelerle ıfade etsem kıfayetsız.. sukur kı O'nun kıymetını bılıp, gezındıgım toprakların O'nun bana lutfu oldugunu bılecek kadar aklım başımda.

Atam ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun, ruyamda da gordum, gayet mutlu idin yerinde. Daim olsun.. daim olsun.

efrimmm tutuyum ben seni gel canım benim. kuziyi balığa boğarım onuda gönder bana. ama çözüm illa izmirde olacaksa antalyayı unut

bence fatoşa yerleş yemek sorunu tamamen bitsinnnn.

orada ne yediğine dikkat et sevdiği şeyler denk gelmiş olabilir
saat aralığına dikkat et
dedenin enerjisine dikkat .

bende çok komik uzun uzun yemek yapıyorum ya şekil değiştirip yutturabilirmiyim diye. o kadar uğraşırken daha aklımdan geçiyor bu kadar uğraşıyosun ama yemiycek işte yemiycekkkk diye söyleniyorum kendime. eğer yemeyecekse dönüp bakmıyor bile sonra o yemeği bizde yemiyoruz hoooppp çöpe değil okulumuzun köpeğine. kendisi epey serpildi denizin yemedikleriyle.

sonuç olarak varsa tabi negatif enerjini algılıyordur.

bide derya nerde bilen varmı

sibutramin çok korkunç bir etken madde bir aralar çok meshur olan lida hapların içindede vardı hemde ne dozda bilinmiyor ve ben bes gun içtim bu hapı leyla gibiydim yediklerim bogazımdan inmiyordu nasıl bir istahsızlık harika gunlerdi ama sonra solunum sıkıntısı yasadamı yada okuduklarımdan bana oyle geldi psiklojikti bilmiyorum gittim solunum testi falan yaptırdım birsey cıkmadı ama allah korusun hersey içilmez
acai berry içmistik birde iste :) onda istahım kapanmadı metabolizma hizlandırıyorsanırım kendimden oyle hissediyorum yiyor yiyor kilo veriyordum
hala var elimde arada içeceğim

boğazı kesmeden ve spor yapmadan bu iş olmuyor kardeşim. mucize zayıflama diye bişi yok!
aynen oyle o sekil verdiren ilaclarda var ama kesinlikle zararlıdır mantık isi degil cidden

her 10 kasımda içim bir fena oluyor tv de aksam ana haberlerde haberlerini izleyip izleyip aglarım ATAM ruhu sad olsun rahat uyusun yerinde
simdilerdede ses kayıtlarını çıkarmıs bir unv sanırım netlestirilmis falan yıllardır duydugumuz tiz ses aslında ona tam olarak ait degil o zamanın kayıtlarından dolayıymıs pekde guzel sesi var nolurdu daha uzun yasasaydı ((

hay Allah hiç dikkat etmememişiz demek ki bu duruma, eczaneye soracağım akşam eve giderken. birde 1 ayda ben her gün içirdiğim halde bitmedi, ilacın yarısını her seferde çöpe mi atacağız? bunu da soracağım.

Accuk gülün diye yazdım. Şimdi okuyunca bana da komik geldi sahiden ama gerçek bu ne yazık ki(( Ama hep annem baksın Rüzgara isterdim. Aklım hiç evde kalmıyor gibi bişey.

keşke hep annen bakabilse aycam ama inşallah bakıcı da aratmaz içini rahat ettirir.

Ada'ya cok geçmiş olsun, gaz sıkıştırdı herhalde gizem midesini..

Ben evlilik için tarama yapılırken öğrenmiştim talasemi taşıyıcısı olduğumu. Ama tam olarak şöyle yazıyor; talasemi taşıyıcılığı şüphesi.
Hamileliğim boyunca aldığım folik asitler filan kan değerlerimi normal seviyeye hiç çıkarmadı en basiti bu.. aşırı saç dökülmesi, tansiyon düşüklüğü, çabuk yorulma, halsizlik.. bunları hep yaşıyorum. İşin güzel tarafı sadece dökülen saçlarımın taze taze yeniden geliyo olması..
Ben bunları yaşadığım için kızıma geçmemiş olmasını umuyorum.. İlerde değerleri yine düşerse bu talasemi testi yaptırmam gerekecek (

dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum

tatlım elektroforez testi yaptır bence erken önlem almak en iyisi. defne nin doktoruna söyledin mi senin taşıyıcı olduğunu?

işyerimin yanında ilköğretim okulu var çıktım kapının önüne siren çalmaya başladı. çok duygulandım. yoldan geçen bazı insanlar hemen durdu bazıları yürüdü sallamadı küfür ettim onlara. zorla yürüyen yaşlı bir amca elinde bastonuyla asker selamı vererek durdu ağlattı beni. o biliyor atamızın kıymetini. Ruhun şad olsun Atam, tüm Atatürk çocuklarının şükranlarla dolu gözyaşları senin için akıyor bugün...

AYY kıyamam ya (( ama geçer en kisa zamand gulizcim çok cbuk yeniliyor seninde dedigin gibi kalmaz iz falan merak etme

aa anlamadım yani niye yalan soylediniz insanlık hali bu ne var bunda annen mi istedi bu yalanı soylemeni ? ben olsam asla soylemem yalan ne var yani bu bir ihmal vs degilki herkesde iken olabilir.

bugun sulu goz gunum izledikce her tur ATA ile ilgili yazıyı okudukca fena oluyorum
çok ozluyorumm

Mustafa Kemal'im sen rahat uyu...Unutmadık seni Unutturmayacağız..... bende törendeydim çelenk koyduk.... çelenk töreninden sonra saygı duruşunda dururken sirenler çalmaya başladı çok duygulandım bir iki damla göz yaşı aktı gözümden.... söylenecek o kadar çok şey varki... çok özledim atam seni....

GÜLİZİM çok büyük geçmiş olsun içim gitti resmini gördüğüm anda kıyamam size ya...seni çok iyi anlıyorum aşağı yukarı aynı sahneyi bizde yaşadık annem ağlamış ben gittim hala ağlıyordu yazık korkmuştu çok... hele benim o anki şaşkınlığım korkum hastaneden eve geldik hala ağlıyordum burnunu gördükçede birkaç gün ağladım desem yeridir ama şükür geçti..... inşallah yoktur bir şeyi.... bizimde aman aman bi şişlik olmamıştı... hafif burun kenarında şişlik ve morluk vardı ve birazda çizik kanamış yeri ama yinede götürdük dr.a kırık çıktı işte... ama kırık deyince herkese çok şiş bi yüz gözlerinin altı morarmış falan bekliyorlar herkes öyle diyor kırık olunca gözlerinin altı falan morarır yüzü çok şişer falan diyorlar bizim öyle olmadı.... rabbim daha beterinden korusun.....iz kalırmı demişsin sanmıyorum canım... bizimde yara yerimiz çok az kırmızı olarak belli ama biraz daha zaman geçince iz kalacağını sanmıyorum derileri çok çabuk kendini yeniliyor...

Alpellaa, çok fena olmuş yaaa. Hemen geçer ama üzülme. Bilmiyorum her ihtimale karşın götür doktora istersen. Bide edepsiz dil çıkarmış. Kıyamam ona ne çok acımıştır

Atam bir 5 yıl daha yaşasaydın 50 yıl, 10 yıl daha yaşasıydın 100 yıl ileriye götürürdün ülkeyi şüphesiz. Senin mirasını yedik içtik bitiremedik hala. Ruhun şad olsun...

Gizemcim midesini üşütmüştür, geçmiş olsun adacığa da. Ne aklıma geldi. Ruzy bebekken ek gıdaya geçene kadar ne çok kusardı. Artık parkeleri temizlemekten üstünü başını değiştirmekten bir hal olmuştuk. Dışarı çıkarırken hiç unutmamam gereken ilk şey mendil olurdu. Demek ki bebek reflüsü vardı.

Ay canım geçmiş olsun Alperen'e.. Kötü düşmüş yavru yaa.. ama kırık değildir olsa dayanamazdı acısına şişerdi hemde. Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun.bence kuru fasulyeden olmayabilir.akşam verilen ayran çocuklarda gaz yapıyormuş.ve ben bunu 2 akşam bilmeden içirerek öğrendim.bir gece içirdim 1 biberon ayran allahım çocuk bütün gece uyumadı dedim üşütmüştür.sonra ertesi akşam tekrar verdim bir biberon yine aynı.arkadaşım bunu çok denemiş dedi sakın akşamlarıı ayran verme.artık sadec gündüz veriyorum.

offf gülizcim çok çok geçmiş olsun.allahım korusun hepsini

bende bu sabah çok duygulandım.tüm fabrikaların sirenleri çaldı herkes fabrikalardan dışarı çıktı.içimi çeke çeke bi hal oldum.ağlamaya başlasaydım durduramzdım kendimi.ruhun şad olsun atammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…