2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda klavye gelmedi biz dün gidip aldık artık zaman buldukça aranıza katılırım...
DAMLA bugünlerde çok yoğunum birde klayvye ve mouse yusuf su döktü bozulmuştu..o yüzden aranıza pek katılamadım..merak ettiğin için teşekkürler ..

aaa tülin önceki gece bende yatmadan ayran içirmiştim tıpkı ada gibi kusmuştu süper bilgi sağolasın demek ayran yaptı.

esracım annem cok korkmuştu kendini suçlu hissediyordu o söylememi istedi bende kıramadım

ayça foto cektirmeyi hiç sevmiyo hiç ya dil çıkarıyo ya yüzünü buruşturuyo çok sıpa oldu.

teşekkürler arkadaşlar.

Ayran yapmış o zaman. Saolun aklımda bulunsun. Gerçi ayran içmiyor da bizim sıpacık.

Güliz ay aklıma Yahoo geldi, kamerayı görünce nasıl sırıtıyor çok şeker. Ruzy de kafayı çeviriyor bakmıyor çekmeyin diye...

GÜLİZ ALPELLA ya geçmiş olsun korkunu ve endişeni anlayabiliyorum..iz kalmaz ama sen yinede gece yatarken bepanten krem sür..
ADİDA DİDAR gazdan kusmuş gaz sıkışınca hem gaz çıkartıp hemde kusuyorlar..
EVRİM krom doğru bir karar busefer hedefe varacaksın kesin..Ayrıca acai bende araştımıştım kafadan direk kulanmadım ama yinede verdiğin bilgi için teşekkürler..
NUR doğum yapmış bir haber alamak için ogün çok girip çıktım..Haberi getirnede sağolsun..
YİĞİT bebek dünyaya hoş geldin ömrün uzun sağlıklı ve bolluk içinde geçsin anneciğin babacığın ve kardeşinle hep beraberce uzun ömrüler versin rabbim..
MARİ Ankaradasın görüşebilirmiyizki annenler nerde oturyor orta biryerde buluşsak tabi istersen....

Son düzenleme:
TÜLİN taşınma işiniz hallolmuş gözün aydın güzel bir şekilde sonuçlanması dahada güzel bir haber..

ESRAKO berkeye geçmiş olsun..Ece nin güzel fotosunada yorum yapamamıştım büyüdükçe şeker gibi oluyor bu kız..eşinlede geçmişe takılma adı üstünde geçmiş ..bazen herşey üstüste gelebiliyor sakin olmak gerek kanımca..Tüp patlamasındanda son anda kurtarmışsınız çok geçmiş olsun..

BUGÜN İÇİN DUYGULARIMI DİLE GETİREBİLECEK KELİME BULAMIYORUM..HER 10 KAsımda ve her istiklal marşında gözyaşlrımı tutamam..tutmamda..
BU CUMHURİYETİ SEN KURDUN BİZ İLELEBET YAŞATACAĞIZ...

gülizcim çok geçmiş olsun yavruya. fotoyu görünce içim cıss etti. kıyamam ben..

dün aylardır yapmadığım bişi yaptım. ve yiğitin erken uyumasını fırsat bilerek 7 de uyudum bende. sonra onbirde uyandım. altını değiştirdim ve karnını doyurdum oğluşumun. o geri uyudu ama ben dörde kadar uyuyamadım. yemek filan yedim. yatakta müzik dinledim. sinir oldum uyuyamadım.t am uyudum derken 5te yiğit uyandı güya bugün boş günümdü..

arkadaşlar yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım..
yiğitin park yatağının yatağı iyice ezilmiş ortası çökmüş. yani çok kötü. öyle yatırmaya içim elvermiyor. marka yataklara baktım. bizim park yatağım boyutunda yatak satmıyorlar. yan üretim yerlerde var ama onlar da hiç hoşuma gitmedi. yayları insanın eline batıyor. yün döşek yaptır diyorlar ama o da nasıl olur bilmem ki. bir de alta kötü yataktan al üzerine ince yün şilte diktir diyenler var okulda. o konuda da emin olamadım. yeni yatak mı alsak dedi. dolaştık. şu büyüyebilen yataklar var ya. onlardan beğendim aslında bi tane ama fiyatı 800 civarı yataksız hali. onu alsam diyorum ilerde pişman olur muyum. yani tam takım bişi almak ister miyim. off böyle yani. ne diyorsunuz?

cok sıkıldım kakılmıslıktan..surekli yıyorum sınırden.gobek yıne cıktı hıcbıse keyıf vermıo..ısle ilgılı tılkılerım ama bu sefer olursa yazıcam

oyy öpmüş mü.. inanmıyorum ya.. çok duygulandım.
aman diyim esracım inş düzelir bu durum biran önce. çok zor bu tür gerginlikler.

oo selam herkese
alpellayı gördüm
oluyor bazen böyle durumlar annene de hak vermek lazım biz de baksak bazı şeyleri engelleyemiyoruz maalesef
bu arada Selin e ne oldu kaçırmışım

bende 4te yattım ece yıne mızır mızırdı en son salona getırdım burda yer yatagı yaptım 9a dogru uyandı..babasının horultusundanda uyuyamdı oda ayrı bı konu

bence ilerde oda almak isteyebilirsin
büyüyebilen takımlar bence mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…