Nur ıyıymıs.. ama yurumeye kalkamamıs, sanırım dıkıslerın oldukca taze olmasından dolayı.. oglu 2 900 dogmus, annesı ıle konustum. Her sey yolunda yanı arkadaslar..
oyy öpmüş mü.. inanmıyorum ya.. çok duygulandım.Dün Nur un annesi ıle sohbet ederken bana soyledıklerını sıze de aktarayım. Musti annesini cok aramıs o gün, Gokhan gelmıs, Mustıyı de almıs annesıne goturmus, annesinin sagından solundan sarkan serum sıselerını gorunce bı garıp olmuş.. sonra ona kardesını gostermısler.. cok heyecanlanmıs gorunce, sevınc hareketlerı yapmış, sonra eğilip kardesını opmus.. yaww cok duygulandım bunları duyunca.. bı garıp oldum.
aman diyim esracım inş düzelir bu durum biran önce. çok zor bu tür gerginlikler.bende keyifsizim bugunlerde.
iboyla gerilimliyiz birhaftadır bir iyi oluyor gibi oluyorz tekrar basa sarıyoruz bol tartısmalı imali igneli gunlerimize geri donduk ne yazıkkı
bu sebeplerin birikimi ile yillar evel bosanmıstık.
dun de berke yemekte tutturdu karnım agrıyor diye yemek yememek için oldugunu dusundum igne yaptılalım gidim dedi ibo masus tamam gidelim diyince gercekte agrıdıgın anladık. zaturee de karın agrısı oluyor oksurdugu için ved aha evel geçirdigi için korktu ibo aldı goturdu yine hastaneye ben ece ile evde kaldım bir ara aradı apandisitten suphe ediliyor ultrason yapılcak vs diye evde stres halinde bekledim tam bir apandisit bulgusu çıkmamıs ama on baslangıc vs olabilirdenmis
sonra ciger filmi çekilmis sirt dinlemede soruno lmadıgı halde ona kızdım ole bird urumda sırt dınlemesinle anlasılıyor zaten bos yere radyasyon aldı çocuk çıkmamıs bir sorun neysek filmde. o arada gorumcemler ogrendi gitti onlarda yanına hastaneye ece deli etti beni aynlız kalınca birde aksamları alıskın abi baba evde beni isirmaya kalkıyor dakka bası çoraplarını çıkarıp geziyor ayaklar buz gibi sapıttı kendini ordan oraya atıyor falan çıldırıyordum 3 saat boyunca nasıl oyalayacagımı sasırdım meger kalabalık evde ne kadar guzel oyalanıyormus yanlız kalmıyorduk pek onunla. burnumdans oluyordum zaten ibo geldi birde annesine dis takıldı yeni onu gormeye gitmis eve çıkmadan yan blokta annesine ugramıs burdan kavga koptu ben dedim burda meraktayım bunaldım zaten falan filan. birde panik hallerine illet oluyorum sorumsuz baba tamam kotude bu kadar pipirikliside ayrıca kotu . hani çocuk karın agısından kıvranır alırg oturur tahlil yaptırısın durduk yere belki gaz belki ayagını usuttu hey allahım yaa.
kafamda 1500 tilki var su sıra..cok konsantree olamıorum sıze okuyorum cıkıorum vs vs..buralardayım merak etmeyın
arkadaşlar yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım..
yiğitin park yatağının yatağı iyice ezilmiş ortası çökmüş. yani çok kötü. öyle yatırmaya içim elvermiyor. marka yataklara baktım. bizim park yatağım boyutunda yatak satmıyorlar. yan üretim yerlerde var ama onlar da hiç hoşuma gitmedi. yayları insanın eline batıyor. yün döşek yaptır diyorlar ama o da nasıl olur bilmem ki. bir de alta kötü yataktan al üzerine ince yün şilte diktir diyenler var okulda. o konuda da emin olamadım. yeni yatak mı alsak dedi. dolaştık. şu büyüyebilen yataklar var ya. onlardan beğendim aslında bi tane ama fiyatı 800 civarı yataksız hali. onu alsam diyorum ilerde pişman olur muyum. yani tam takım bişi almak ister miyim. off böyle yani. ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?