2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((

emrahta yılbası sonrası fılan dıyıp benımı oyalıo anlamadımkı..ece 2 yasıa gelınce ıse baslıycam dedım baska cocugun olur ozamana dedı..oda alıstı rahata ıstemıo baska ıs..ona gore en mantıklısı tr ye donunce beraber calısmmızmıs kendı ısımızde...ama ben onunla aynı ortamda calısmak ıstemıorum 9ay calıstık ılıskımızı cok etkılıo

son zamanlarda eşimle ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir sinemaya
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
çok zayıflıyorum herkes eridin sen diyor
kuaföre gidicek zamanı bulursam şanslı hissediyorum kendimi

yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..

bızde buara alsakmı dıe dusunuoduk mamasndalyesı gecmı oldu acaba dıodum..sofrada masaya tırmanıo artık gunduzde kucagumda oturtarak yedırıorum..gule gule kullansın pasamm yakısıklım tosunm

ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı

Son düzenleme:
evdede hersey bozulup duruo camasır mak elektronık kartına yenı camasır mak fıyatı ıstıolar bızde fabrıkadan sorduruyoruz yangından berı bı yuzumuz gulmedı nası bı gozmus bu ya sureklı problem cıkıo elın evı soucta kırasınıda bız vermıoruz ..cıkabılırız yılbsında

arkdaşlar ben iim eve çıktık şükür efrimim canım ciğerimle konuştum biraz önce o size bilgileri anlatır ben fazla duramıyacağım vakit varken bonyoya giriyorum hepinizi öpüyorum sonra yine gelirim...

güle güle kullanın. ikisi de acayip gerekli. bizim de mama sandalyesi baby 2 go.
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
ya bu kadar olur meltem beni anlatmışsın sanki.
ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
bende aynen..

bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....

buda yiğit paşa

arkdaşlar ben iim eve çıktık şükür efrimim canım ciğerimle konuştum biraz önce o size bilgileri anlatır ben fazla duramıyacağım vakit varken bonyoya giriyorum hepinizi öpüyorum sonra yine gelirim...
oyyyy ya maşallah nurcum. güle güle büyüt. iki oğluşun oldu ne güzel. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlatlar olurlar inşallah. oğluşumun adaşı. kokla benim yerime minik yiğiti..

eşim su çiçeği aşısını almış. yiğit uyanınca vurdurmaya gideceğiz. eczacının dolabında bekleyecekmiş. çocuk hastanesinde de vurulacak. off ya içim kötü oluyor bu aşı zamanları.

onun dışında koordinatörlüğüm var bugün. staj yapan öğrencilerimizi kontrole gideceğim. vaktim kalırsa da bir aydır gidemediğim kuaföre gideceğim dip boyası yaptırmak için bakalım. pek umudum yok ama neyse..

Nur bu çok güzel bir oğlan ya, allah size bağışlasın. Ne güzel bakmış öyle Musti kardeşine.

Mis gibi süt kokuyordur Yiğit yaa. Bakıp bakıp duruyorum resimlere. Ne kadar muntazam yüz hatları var. E anası güzel, babayı tanımıyoruz ama..

Hocam, neredeyse ıkı gunde bır oradayız.. kovacaklar artık bızı.. korkuyorum valla .))

Köpegın serpilip guzellesme olayı koptugum andır.. bilgine .:))

kotu dusmus bellı.. senın halın ondan daha kotu olmus, okudukca içim acıdı. gecmıs olsun Gülizim..

Aammmaannnn.. fotografları gordum.. yıne salya sümüğüm.. sabahtan berı zaten aglıyorum habıre, bı de tuz bıber oldu

Ne guzel bır manzara.. bır anne ıcın ne guzel bır an.. ne mutlu sana NURUM..

Nur un amelıyatı oldukca uzun surmus, dıger dıkısının problemlerı yuzunden, bebık bıraz kucuk dogmus o yuzden mama takvıyesı yapıyorlar anne sutu ıle bırlıkte.

Nur dusa gırecektı, goguslerındekı sutu artırabılemk ıcın.. hıc yemek yemek ıstemıyormus sanırım bu da sutunu etkılıyor.. sesı ıyı gelıyordu.. sadece ıkı bebek var evde, ve ıkısının de ona cok ıhtıyacı var.. ve annenın dıkıslerı daha cok cok taze. O yuzden sıkıntısı boyunu asmıs durumda.. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Nur bu çok güzel bir oğlan ya, allah size bağışlasın. Ne güzel bakmış öyle Musti kardeşine.

Mis gibi süt kokuyordur Yiğit yaa. Bakıp bakıp duruyorum resimlere. Ne kadar muntazam yüz hatları var. E anası güzel, babayı tanımıyoruz ama..

Mustı ye benzıyor.. ben ona benzettım.. annenın guzellıgı her ıkısıne de bulasmıs.. sansları bahtları da guzel olsun ınsallah.

TÜLİN taşınma işiniz hallolmuş gözün aydın güzel bir şekilde sonuçlanması dahada güzel bir haber..

evet çok teşekkür ederim deryacım
güle güle kullansın yusuf paşa
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni

aynen benide.sürekli bir koşuşturma içersindeyim.hiçbirşeye yetişemiyorum ve bu durum benide çok bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…