Nedir diye sormaycağım..ama kendini hırplamadan karar ver..:))
:)) cok canım sıkılıo bu konuya bıldıgın gıbı deıl, evden bısıler ..zaten artık kendı ısımı yapmam lazım
yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((
yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
güle güle kullanın. ikisi de acayip gerekli. bizim de mama sandalyesi baby 2 go.yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
ya bu kadar olur meltem beni anlatmışsın sanki.son zamanlarda eşimle ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir sinemaya
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
çok zayıflıyorum herkes eridin sen diyor
kuaföre gidicek zamanı bulursam şanslı hissediyorum kendimi
bende aynen..ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....
buda yiğit paşa
oyyyy ya maşallah nurcum. güle güle büyüt. iki oğluşun oldu ne güzel. rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. hayırlı evlatlar olurlar inşallah. oğluşumun adaşı. kokla benim yerime minik yiğiti..arkdaşlar ben iim eve çıktık şükür efrimim canım ciğerimle konuştum biraz önce o size bilgileri anlatır ben fazla duramıyacağım vakit varken bonyoya giriyorum hepinizi öpüyorum sonra yine gelirim...
efrimmm tutuyum ben seni gel canım benim. kuziyi balığa boğarım onuda gönder bana. ama çözüm illa izmirde olacaksa antalyayı unut
bence fatoşa yerleş yemek sorunu tamamen bitsinnnn.
orada ne yediğine dikkat et sevdiği şeyler denk gelmiş olabilir
saat aralığına dikkat et
dedenin enerjisine dikkat .
bende çok komik uzun uzun yemek yapıyorum ya şekil değiştirip yutturabilirmiyim diye. o kadar uğraşırken daha aklımdan geçiyor bu kadar uğraşıyosun ama yemiycek işte yemiycekkkk diye söyleniyorum kendime. eğer yemeyecekse dönüp bakmıyor bile sonra o yemeği bizde yemiyoruz hoooppp çöpe değil okulumuzun köpeğine. kendisi epey serpildi denizin yemedikleriyle.
sonuç olarak varsa tabi negatif enerjini algılıyordur.
bide derya nerde bilen varmı
dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görü.................
arkdaşlar ben iim eve çıktık şükür efrimim canım ciğerimle konuştum biraz önce o size bilgileri anlatır ben fazla duramıyacağım vakit varken bonyoya giriyorum hepinizi öpüyorum sonra yine gelirim...
Nur bu çok güzel bir oğlan ya, allah size bağışlasın. Ne güzel bakmış öyle Musti kardeşine.
Mis gibi süt kokuyordur Yiğit yaa. Bakıp bakıp duruyorum resimlere. Ne kadar muntazam yüz hatları var. E anası güzel, babayı tanımıyoruz ama..
TÜLİN taşınma işiniz hallolmuş gözün aydın güzel bir şekilde sonuçlanması dahada güzel bir haber..
güle güle kullansın yusuf paşayusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
son zamanlarda eşimle ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir sinemaya
iyice ot gibi yaşıyoruz
ev iş bunalttı beni
çok zayıflıyorum herkes eridin sen diyor
kuaföre gidicek zamanı bulursam şanslı hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?