Mustı ye benzıyor.. ben ona benzettım.. annenın guzellıgı her ıkısıne de bulasmıs.. sansları bahtları da guzel olsun ınsallah.
Bugunku Yılmaz Ozdıl yazısını.. kendısını okumaktan keyıf alan arkadasların kacırmamasını onerıyorum.
Bugunku Yılmaz Ozdıl yazısını.. kendısını okumaktan keyıf alan arkadasların kacırmamasını onerıyorum.
kısa yolda tanımlı bende ama giriyorum bugünkü yazısı yok..en son "yarın 10 kasım" yazısı var.
Bakış açısı…?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!
bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
çok teşekkür ederim canlarım, bununla geçmiş olsun. kurban geçsin kan akıtacağım oğluma hemen kısmetse...
esra noldu bebeğim niye sarpa sardınız ?
düzelir.. düzelecektir.. evlılık denen sey flört gıbı olsaydı s.... eder gıderdık... ama işin bir ucunda artık yavrular.. dıger ucunda, baş koyduguna ınandıgın bır duzen var.. yeter kı nıyetler ıyı.. ahlak anlayısımız saglam, saygımız yerınde olsun.. gerısı hallolur. Sen akıllı bır kadınsın, ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
Bu arada telefonumu Fatoş ta unutmusum.. haberın ola.
düzelir.. düzelecektir.. evlılık denen sey flört gıbı olsaydı s.... eder gıderdık... ama işin bir ucunda artık yavrular.. dıger ucunda, baş koyduguna ınandıgın bır duzen var.. yeter kı nıyetler ıyı.. ahlak anlayısımız saglam, saygımız yerınde olsun.. gerısı hallolur. Sen akıllı bır kadınsın, ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
Bu arada telefonumu Fatoş ta unutmusum.. haberın ola.
Bakış açısı ?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?