2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugunku Yılmaz Ozdıl yazısını.. kendısını okumaktan keyıf alan arkadasların kacırmamasını onerıyorum.

Mustı ye benzıyor.. ben ona benzettım.. annenın guzellıgı her ıkısıne de bulasmıs.. sansları bahtları da guzel olsun ınsallah.

evet evet benziyor ben bebeğe bakmaktan mustiyi unuttum..onun da ağzı burnu kuş gibiydi..amin amin..

nurcum allah bağışlasın çok tatlılar ikiside.bende çok duygulandım.zaten sulu gözüm bugünlerde hiç tutamıyorum kendimi.

bende mustinin yüzündeki ifadeye bakmaktan küçük paşaya bakamadım :) çok tatlılar çok. uzun ömür versin Allah...

Bakış açısı…?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!

Nur canım Allah analı babalı büyütsün musti gibi yiğit paşa da çok tatlı maşallah. Ayy içim bi tuhaf oldu.. Ne mutlu sana genç yaşta 2 çocuk sahibi oldun.. Darısı tüm ikinciyi isteyenlere (içinde bende)

kısa yolda tanımlı bende ama giriyorum bugünkü yazısı yok..en son "yarın 10 kasım" yazısı var.

Ben face de paylastım.. oradan da okuyabılırsın kuzu.

Allah senı ne etsın Esra.. de hele

çok teşekkür ederim canlarım, bununla geçmiş olsun. kurban geçsin kan akıtacağım oğluma hemen kısmetse...

esra noldu bebeğim niye sarpa sardınız ?

valla nurdan sonra sanki benim içimdede bi kıpırtılar oluşmaya başladı 2.bebiş için:))))tabiki benim için daha çok çok erken.

bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...

düzelir.. düzelecektir.. evlılık denen sey flört gıbı olsaydı s.... eder gıderdık... ama işin bir ucunda artık yavrular.. dıger ucunda, baş koyduguna ınandıgın bır duzen var.. yeter kı nıyetler ıyı.. ahlak anlayısımız saglam, saygımız yerınde olsun.. gerısı hallolur. Sen akıllı bır kadınsın, ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.

Bu arada telefonumu Fatoş ta unutmusum.. haberın ola.

akıllımıyım akılsızın önde gidenimiym bende bilmiyorum
aradım iki kez kapalıydı ozy evdemi ozyden arayacağım hala haber bekliyorum senden bilmem annatabildümmü

ya bu deve güdülecek yada güdülecek başka alternatifim yok biliyorum bende (
dediğin gibi flört olsaydı arkama bile bakmazdım ama ahh ahh..

çok güzel anlatmışsın bravo ne diyim.

face yasaklı, akşam evden okurum saolasın

dimi yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…