2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun. ben doktora gitmeni tavsiye ederim. sonuçta açık yara gibi görünüyor, çabuk toparlar, bepantende iyi gelir ama açıksa doktora göster, krem sürmen sakıncalı olabilir enfeksiyon açısındanda.

yusuf paşanın sandalyesi ve puseti hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın.
herzaman arıyor gözlerim senin yazdıklarını.

vallahi anlatıp içinizi bunaltmaya hiç niyetim yok klasik sorunlar vs (

olsun böbeeemmm anlat sanki bizim sorunlarımız çok denişik . hele dışardan baksak halimize ne kadar komik görünürdük. bence çok kaptırıp çocuk dışındada farklışeyler yapamadığımız için böyle oluyoruz. birde emzirmek ve farkında olmadan sabaha kadar uykuyu tam alamamak stres yapıyor . bence.

Son düzenleme:
Güliz avatarını görünce aklıma geldi. Trabzonda adamın teki 8-9 aylık oğlunu kucağında şöfor koltuğuna oturttu arabayı çalıştırıp gittiler. Deli oluyorum bunları görünce... Çok değil azcık bir frende o çocuğun kafası direksiyona çarpsa ne olacak, bırakın büyük kazayı..
Güliz sadece resmi görünce aklıma geldi ha sakın yanlış anlama ben de Ruzy'yi böyle alıyorum kucağıma arabada..Lafım hareket halinde iken alanlara.

Son düzenleme:
Güliz çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Pervin gönlüne göre olsun herşey, hayatın monotonluğu beni de çok sıkıyor bazen...
Adacığa da geçmiş olsun, şimdi daha iyidir inşallah. Ayran konusuna dikkat etmek lazım demek ki. Birşey daha öğrendim, hiç aklıma gelmezdi...
Nur, bir yakışıklı daha dünyaya getirmişsin. OYA gibi yüzü var derler ya içim bir tuhaf oldu. Allah bahtını açık eylesin, analı abalı büyütsün.
Esra, problemlerin en kısa zamanda düzelir inşallah. Çocuksuzken evlilik benim için çok kolaydı. Ama şimdi herşey çok farklı benim evliliğimde de.

bu akşam step derslerine başlamadan önce hazırlık toplantımız var. çok heyecanlıyımmm.

Evrim yemek konusunda sana öneride bulunmak isterdim ama acayip sinirlerim bozuk bu aralar. Öyle böyle değil. Ne güzel seninkinin yemek yediği bir yer en azından. Bizimki için zaman ve mekan fark etmiyor. Sabah ellerim titremeye başladı artık. Akşam yemedi yemeğini, iyi yatsın yemeden dedim, sabah kalktı aç olur zannettim ama ne denediysen yemedi. Televizyon da ilgisini çekmiyor artık.Pufff diye tükürüyor bir de...Öğlen biraz çorba içmiş neyse ki.

EVRİMİM çok çok güzel bi yazı okudum beğendim ve paylaştım izninle teşekkür ederiz bu yazıyı okumamıza aracı olduğun için...

NUR NUR NUR YİĞİT harika bi bebek bugün zaten çok duygusalım ne bilim resimleri görünce daha bi duygusallaştım bahtı yolu kendisinin güzelliği gibi açık olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun.....

PUKKET yemek olayında benimde sinirlerim tepemde akşama kadar doğru düzgün birşey yemiyor bugünde yememiş dün akşam eve vardım çorbasını babaannesi içirememiş ben denedim yine içmiyor mutfakta ne varsa yerlerde talan oldu en sonunda selin dedim bak kızıyorum onunda bana tepkisi gözümün içine bakıyor ve ard arda anni anni anni diye tekrarlıyor tabi sonra beni bi gülmek alıyor kızğınlık falan kalmıyor... durum böyle...evde herkesin sinirleri tepesined söz konusu selinin iştahsızlığı olunca...

ESRAM canım niye bizi bunaltasın anlat dinleriz biz ne için burdayız keşke bi nebzede yardımcı olabilsek.... bazen anlatmak bile birşeyleri paylaşmak birazda olsa rahatlatır insanı...

ben ilk bastan buyuyen yataklardan aldım berkedeed oyle yapmıstık memnunuz. buyuyen yatak almamdakı amac alt deistirme yeri idi yoksa 4 yasından sonra falan dgistirebilirsin zaten tek kisilik normal yatak alırsın ama alt degistirme yeri benim için çk pratik ama sen bunca zamana lmadı isen bu amacla alınmaz tabi.

ama sunuda unutma yakında karyoladan atlamaya baslıycak hepsi ben hatırlıyorum once inik olarak yatırmıstık berkeyi sonra kaldırdık korkulgu tabi 1yas civarı boy uzadı yatagın bir kademe alta inme yeri var onu yapmıstık ki su an ece de de bunu yaptık uç bes ay sonraki versiyon ise korkulugu indirip yatırmak yine çunku kalkık kende atlamaya baslayacak o sekil atlaması inikken atlamasına gore daha tehlikeli olacagı için indiriyorsun tekrar geri donus :)
yani kesinlikle kusurlu yatakta yatırma derim
yun dosek falan saglıklı oldugunu dusunmuyorum omurga acısından
visko yataklara bakıyorum bende bu ara onları tavsiye ederim bebek için olanlar var istikbal vs de.

bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....

buda yiğit paşa

oy allahım guzellige bakın yaa allah analı babalı buyutsun nurcum massallah ya çok guzel ir bebek yigit

hehe super yaa

banu bugun ikinci kere ogle uykusunda yatagın korkulugunu kaldırmayı unutmus daha evel bir gun ben is gittigimde unutmustu kayınvalde gormus ece uyanmıs allahtan yatagın içinde oturup aglıyormus farkedemedi alcak oldugun atlayabileceğini heralde
bugunde ben kapı aralıktı birbakayım dedim ki hep kapıyı kapatır sıkı sıkı ses gitmesin diye baktım ki inik. sok oldu o da ama çok kotu bu konu çok unutkan ne desem unutuyor offf (
allah korusun uçuncude iner artık yere gum diye dedm baskada daha ne diyim

adas ya herkeste bir gerilim bir sıkıntı sonbaharın etkisimidir nedir bilmiyorum
bizde dun barısmadık ama ben normal konusuyorum kin gudemem zaten oyle kus kalamam aynı ev içinde . bu aksamda yemege gidecektik su sehir firsatlarından moda belvu vardı hatırlarsın belki oraya gidecektik ben boyle kavga kopunca dun mail atıp carsambayı iptal et demistim . sabah aradı etmemistim gidelimm idyie:) sirketten bir arkadası ile iki aile yani gidiyoruz aksam simdi
annemi ahaftasounndan sonra aramaya yuzum tutmadı hos kadın birsey demiyor ama iboya dedim sen annemi ara supriz yapıyormussun bana gibi sen soyle dedim annemler aksamustu burda olacak bizde aksam yemekte negatif bulutları atarız umarım

fatma ben çilekten almıştım büyüyebilen değil ama büyükçe parmaklıklı karyola, içinde yatağı ve uyku setide var.

park yatağımda var içinde visko yatak almıştım uygun ölçülerinde. oda güzel duruyor hala. ikisindende memnunum.

hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. herkese iyi akşamlar...

alıntılarımı sonra cevaplicam ama DERYA görüşmeyi çok isterim canım. sende 2 çocuk, başın yoğun diye hiç sormamıştım bile sana... yoksa çok isterim.. sana özelden yazıyım şimdi ben yeri..

Ankara görüşmesini bende çok isterdim ama eşim şifayı eve getirdi sağolsun.. :2: Defnede bende kaptık( :2: Ailecek hastayız üzerinizden uzak

bebekler aç kaldıkça iştahsızlaşıyor..biliyorum y6emiyor diyeceksin ama her öğün aynı saate mutlaka yemek yedirmek için oturtun ve iki kaşıkta olsa oyalayarak vermeye çalışın derim..tabi yıpratmadan ve yıpratmadan..
bu akşam step derslerine başlamadan önce hazırlık toplantımız var. çok heyecanlıyımmm.
vayvay hojam hadi hayırlısı sisdemi incelme kervanına katılanlardansınız..
Harikasın biliyormusun ..çok güzel açıklamışsın..
delüüüü..:76:
bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
SARPA sarma dönemindeyiz taki 3 yaşına gelen kadarda bu böyle tek tükde olsa sarpa saracak..eskiyi aramayın çok şey değişti ..eskide yaptıkalrınızı yapmaya çalışarakta kendinizi ve eşinizi yormayın..çünkü yapamazsınız..yada yapsanızda yorucu olur..

buda yiğit paşa
MAŞALLAH rabbim ikisinide korusun ..
NUR BEBEKTEN ÇOK MUSTİYLE İLGİNLENMEYE ÇALIŞIN HEMDE BOL BOL..YOKSA ÇOK HIRPALANIR..
Sanada geçmiş olsun biran önce topralnırsın ..
FELAK NAS VE KALEM SÜRESİ 7. AYETİİ ÇOK oku..
ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
kesinlike kucağımda yedirmedim maxi coside yedi yada diğer pusette .
bızde buara alsakmı dıe dusunuoduk mamasndalyesı gecmı oldu acaba dıodum..sofrada masaya tırmanıo artık gunduzde kucagumda oturtarak yedırıorum..gule gule kullansın pasamm yakısıklım tosunm
senin mesajınla ciclerimiz için yorum yapan herkese teşekkür ederim
zamanı bence pervin tam zamanı..

ikinciyi bebeği ne zaman yapacksın? iş için kendine ne kadar süre verdin?..
hemen şimdi yaşadığın yerdemi yoksa türkiyedemi daha iyi olur?

ya bu deve güdülecek yada güdülecek başka alternatifim yok biliyorum bende (
dediğin gibi flört olsaydı arkama bile bakmazdım ama ahh ahh..
güdersin sen o deveyı güdersin.sorunlar baya bırıkm ıs bellı,ama Evrime katılıyorum karar vermek ıcın 10 kere degıl, belkı bin kere düşünmek lazım
cok haklısın.kesınlıkle katılıyorum şekerrr
bende 4te yattım ece yıne mızır mızırdı en son salona getırdım burda yer yatagı yaptım 9a dogru uyandı..babasının horultusundanda uyuyamdı oda ayrı bı konu
off o horlama arada bızdede oluyo.özellıkle cok yorgunsa.o gece Şevval ellı kere uyanıyo sayesınde
yusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((
amanınn Derya 6 tane bır arada cıkmamısmıydı.şimdş 2 tane dahamı yazık yavruyaa
cicileriniz hayırlı olsun,mama sandalyesı şart gercekten.kımıl kımıl yedıremıyorun yoksa bende
ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
kesınlıkle bende yedıremeıyorum

buda yiğit paşa
Nurrr cok tatlı maşşalahh Rabbım analı babalı büyütsün inşaalh,Mustimide yerım abı olmusta kardesınımı öpüyormusss.ben Mustiye benzettım sankı
Gülizz cok gecmıs olsun,fotoyu görünce içim cız ettı,kıyamam yavruna.
bence kırık falan olsa 10 dakıka aglamakla kalmazdı o iş.sadece ezılmıstır muhtemelen.ama varsa cocuk doktorunuz bı arayı daniş için rahat etsın
rahatlamıstyır kusunca.gecenlerde Şevvalede olmustu,sanırım hazmedemeıklerı bişe oldugunda oluyor yada mıdeyı üşüttüklerınde

eger 25 derece altında saklayın yazıyorsa koymaa.bizdekınde acıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı yazıyormus görmemeısım.delırcem,ne kadar körüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…