dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum
sonunda klavye gelmedi biz dün gidip aldık artık zaman buldukça aranıza katılırım...
DAMLA bugünlerde çok yoğunum birde klayvye ve mouse yusuf su döktü bozulmuştu..o yüzden aranıza pek katılamadım..merak ettiğin için teşekkürler ..
vallahi anlatıp içinizi bunaltmaya hiç niyetim yok klasik sorunlar vs(
ben ilk bastan buyuyen yataklardan aldım berkedeed oyle yapmıstık memnunuz. buyuyen yatak almamdakı amac alt deistirme yeri idi yoksa 4 yasından sonra falan dgistirebilirsin zaten tek kisilik normal yatak alırsın ama alt degistirme yeri benim için çk pratik ama sen bunca zamana lmadı isen bu amacla alınmaz tabi.arkadaşlar yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım..
yiğitin park yatağının yatağı iyice ezilmiş ortası çökmüş. yani çok kötü. öyle yatırmaya içim elvermiyor. marka yataklara baktım. bizim park yatağım boyutunda yatak satmıyorlar. yan üretim yerlerde var ama onlar da hiç hoşuma gitmedi. yayları insanın eline batıyor. yün döşek yaptır diyorlar ama o da nasıl olur bilmem ki. bir de alta kötü yataktan al üzerine ince yün şilte diktir diyenler var okulda. o konuda da emin olamadım. yeni yatak mı alsak dedi. dolaştık. şu büyüyebilen yataklar var ya. onlardan beğendim aslında bi tane ama fiyatı 800 civarı yataksız hali. onu alsam diyorum ilerde pişman olur muyum. yani tam takım bişi almak ister miyim. off böyle yani. ne diyorsunuz?
bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....
buda yiğit paşa
Bakış açısı…?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!
bebekler aç kaldıkça iştahsızlaşıyor..biliyorum y6emiyor diyeceksin ama her öğün aynı saate mutlaka yemek yedirmek için oturtun ve iki kaşıkta olsa oyalayarak vermeye çalışın derim..tabi yıpratmadan ve yıpratmadan..Evrim yemek konusunda sana öneride bulunmak isterdim ama acayip sinirlerim bozuk bu aralar. Öyle böyle değil. Ne güzel seninkinin yemek yediği bir yer en azından. Bizimki için zaman ve mekan fark etmiyor. Sabah ellerim titremeye başladı artık. Akşam yemedi yemeğini, iyi yatsın yemeden dedim, sabah kalktı aç olur zannettim ama ne denediysen yemedi. Televizyon da ilgisini çekmiyor artık.Pufff diye tükürüyor bir de...Öğlen biraz çorba içmiş neyse ki.
vayvay hojam hadi hayırlısı sisdemi incelme kervanına katılanlardansınız..bu akşam step derslerine başlamadan önce hazırlık toplantımız var. çok heyecanlıyımmm.
Harikasın biliyormusun ..çok güzel açıklamışsın..düzelir.. düzelecektir.. evlılık denen sey flört gıbı olsaydı s.... eder gıderdık... ama işin bir ucunda artık yavrular.. dıger ucunda, baş koyduguna ınandıgın bır duzen var.. yeter kı nıyetler ıyı.. ahlak anlayısımız saglam, saygımız yerınde olsun.. gerısı hallolur. Sen akıllı bır kadınsın, ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
Bu arada telefonumu Fatoş ta unutmusum.. haberın ola.
delüüüü..:76:Bakış açısı…?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!
SARPA sarma dönemindeyiz taki 3 yaşına gelen kadarda bu böyle tek tükde olsa sarpa saracak..eskiyi aramayın çok şey değişti ..eskide yaptıkalrınızı yapmaya çalışarakta kendinizi ve eşinizi yormayın..çünkü yapamazsınız..yada yapsanızda yorucu olur..bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
MAŞALLAH rabbim ikisinide korusun ..
buda yiğit paşa
FELAK NAS VE KALEM SÜRESİ 7. AYETİİ ÇOK oku..evdede hersey bozulup duruo camasır mak elektronık kartına yenı camasır mak fıyatı ıstıolar bızde fabrıkadan sorduruyoruz yangından berı bı yuzumuz gulmedı nası bı gozmus bu ya sureklı problem cıkıo elın evı soucta kırasınıda bız vermıoruz ..cıkabılırız yılbsında
kesinlike kucağımda yedirmedim maxi coside yedi yada diğer pusette .ben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
senin mesajınla ciclerimiz için yorum yapan herkese teşekkür ederimbızde buara alsakmı dıe dusunuoduk mamasndalyesı gecmı oldu acaba dıodum..sofrada masaya tırmanıo artık gunduzde kucagumda oturtarak yedırıorum..gule gule kullansın pasamm yakısıklım tosunm
emrahta yılbası sonrası fılan dıyıp benımı oyalıo anlamadımkı..ece 2 yasıa gelınce ıse baslıycam dedım baska cocugun olur ozamana dedı..oda alıstı rahata ıstemıo baska ıs..ona gore en mantıklısı tr ye donunce beraber calısmmızmıs kendı ısımızde...ama ben onunla aynı ortamda calısmak ıstemıorum 9ay calıstık ılıskımızı cok etkılıo
güdersin sen o deveyı güdersin.sorunlar baya bırıkm ıs bellı,ama Evrime katılıyorum karar vermek ıcın 10 kere degıl, belkı bin kere düşünmek lazımya bu deve güdülecek yada güdülecek başka alternatifim yok biliyorum bende(
dediğin gibi flört olsaydı arkama bile bakmazdım ama ahh ahh..
cok haklısın.kesınlıkle katılıyorum şekerrrdüzelir.. düzelecektir.. evlılık denen sey flört gıbı olsaydı s.... eder gıderdık... ama işin bir ucunda artık yavrular.. dıger ucunda, baş koyduguna ınandıgın bır duzen var.. yeter kı nıyetler ıyı.. ahlak anlayısımız saglam, saygımız yerınde olsun.. gerısı hallolur. Sen akıllı bır kadınsın, ne demek ıstedıgımı anlamıssındır.
Bu arada telefonumu Fatoş ta unutmusum.. haberın ola.
off o horlama arada bızdede oluyo.özellıkle cok yorgunsa.o gece Şevval ellı kere uyanıyo sayesındebende 4te yattım ece yıne mızır mızırdı en son salona getırdım burda yer yatagı yaptım 9a dogru uyandı..babasının horultusundanda uyuyamdı oda ayrı bı konu
amanınn Derya 6 tane bır arada cıkmamısmıydı.şimdş 2 tane dahamıyusuf beye mama sandalyesi ve yeni puset aldım..mama sandelyesi baby 2 go puset jenny hem uygun oldu hemde kullanışlı..
Uykularımız bu ara iyi ama üst azılarda geliyor hatta uçlanmaya başlamış..(((
kesınlıkle bende yedıremeıyorumben Ece ye kesinlikle kucağımda birşey veremiyorum mutlaka mama sandalyesinde oturmalı
Nurrr cok tatlı maşşalahh Rabbım analı babalı büyütsün inşaalh,Mustimide yerım abı olmusta kardesınımı öpüyormusss.ben Mustiye benzettım sankı
buda yiğit paşa
Gülizz cok gecmıs olsun,fotoyu görünce içim cız ettı,kıyamam yavruna.dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum
rahatlamıstyır kusunca.gecenlerde Şevvalede olmustu,sanırım hazmedemeıklerı bişe oldugunda oluyor yada mıdeyı üşüttüklerındeada biraz önce ağladı yanına gittim, pışpış pışpış yok susmadı. kucağıma aldım, önce acaip bi gaz çıkardı ağızdan arkasından öyle bir kustu ki anlatamam. doğduğundan beri böyle fışkırır tarzda kusması çok az. o nedenle çok panikledim yaa.. nasıl korktu yavum oda.. deli gibi ağladı. neyse temizledik biraz salona getirdik, dışarda kedilere baktık, oynadık filan havası değişti. uyuttum şimdi tekrar. midesi rahatsız oldu ve boşalınca rahatladı diye tekrar süt içirmedim şimdilik, uyanırsa içiricem.. offf....
Cülüzüm bendeki balık yagnda 25 derecenn altnda sern bır yerde saklayınız yazıyor.. havalar serın oldugu ıcın ve de balk yagı oldukca kıvamlı bır sey olduguu ıcın.. karanlık bır mutfak dolabında saklıyorum. Yıne de dolapta mı saklamalyım acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?