2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok tsk ederım canım...
2.bebek ıcın korunmayı gecen ay bıraktım bakalım nasıp..acıkcası hıcbısey ıcın plan yapmıorum herseyı akısına bıraktım ama her ıkı konudada yavas yavas calısıorum:):92:

hesraa ıcıme dogan nacızane emzırmeyı kessen mamıyle duzelecek gıbı..bence oglunu kendıne rakıp goruyo yanı esasen en basındn berı boyle hıssedıorum ama ılk kez dıle getırdım..

gulıı keske senın amcakızın olaydım bebeımmm sevıorum senı cokk

belma esasen yanyanayken cok eglencelıyımdır sevdıklerımle beraberken hesra gulı sıbel bılır..ama cokta sevımsızımdır onuda burda bıkac arkads bılır:) ıns senınlede bıgun karsılasırızz

aaa gercekmıııı hadı hayırlsı, bakalım nezaman müjdelı haberı vercen

Son düzenleme:
Ankara görüşmesini bende çok isterdim ama eşim şifayı eve getirdi sağolsun.. :2: Defnede bende kaptık( :2: Ailecek hastayız üzerinizden uzak

gecmıs olsun cok kotu olıyo o..bızde olmustuk maske takarsanız daha kolay ıılesırsınız..en sınır bozucusda sen evde cocugunla temız temız otururken mıkrobun dısardan gelmesı

18ayda hamıle kalmayı basarmıs bırı olarak tahmın yurutemıorum canım:) ama acelemde olmadıgından ve adetlerım duzensız oldugundan yumurtlama vs hesabı yapmıorum yanı

orası hıc bellı olmaz canım.kuzenımde 15 ayda hamıle kalmıstı,adetı falan düzensızdı.kızı 10 aylıkken korunmayı bıraktılar,enaz 1 sene sürse,9ayda hamılelık falan hesap yaptılar kendılerınce.pat o ay hamıle kalmadımı.ıkısı beraber buyuyo şimdi.ilk zamanlar cok zorlandı oda yurtdısında ama şimdi bırı 3 yasında diğeri de 20 aylık falan

bakıyorum, uzaktan hoş görünüyor 2 cocuk .ama ben o cesaretı henuz görmüyorum kendımde.
heralde Şevval 4-5 yaşlarındayken düşünürüm,Rabbım verırıse.kısmet yanı
aslında hep 3yas olsun isterdım ama şuan 2. cocuk düşüncesı bıle korkutuyo benı.bırazz zamn lazım diorum.Hakan a kalsa olsun ne guzel işte,vakıt kaybetmeden yapalım bıtane daha

Son düzenleme:
canım büyüyen yatağı tasiye ederim ben. evet ilerde takım almak isteyebilirsin ama o zaman yatağı genel geçer bir renk al, beyaz mesela veya ceviz filan, her halukarda ona uygun dolap bulup takım yapabilirsin ilerde.

ben naçizane eşlerin aynı yerde çalışmaması gerektiği fikrindeyim. bütün gün beraber, akşam beraber, düşünsene ee bugün naaptın diye sohbet edecek bişi bile yok. bi de o kadar dipdibe illaki hır çıkar..

Bugunku Yılmaz Ozdıl yazısını.. kendısını okumaktan keyıf alan arkadasların kacırmamasını onerıyorum.
kendisini çok severim, her yazısına gözüm kapalı imzamı atarım.. yine muhteşem yazmış bugün.. 10 kasım, 19 mayıstır aslında.. ne hoş di mi..

bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
ah be kuzum.. konuşun bol bol.. örtmeyin hiçbişeyin üzerini... yoksa büyür büyür...içinden çıkılmaz bir hal alır..

ahanda süper! benim diyetisyene iletmek istedim bunu ben şimdi!!! nefret ediyorum spor yapmaktan..

ayyyy bana şu benim sadece 3 hafta tahammül edebildiğim bakıcıyı hatırlattı. bana aynen şöyle demişti. "yaşım gereği bazı şeyleri unutabilirim, bana bunları sürekli hatırlatmana gerek yok" kendisiyle o dakka yollarımız ayrılmıştı zaten...

Ankara görüşmesini bende çok isterdim ama eşim şifayı eve getirdi sağolsun.. :2: Defnede bende kaptık( :2: Ailecek hastayız üzerinizden uzak
oyyy geçmiş olsun..

alpellaya çok üzüldüm yaa canım benim.. korkma gülizcim, iz kalmaz çok küçükler daha..

yiğit ne kadar güzel bir bebek.. ağzı burnu oya gibi.. maşallah.. mustiye bak sen, abi oldu yaa!

deryacım iyi günlerde kullanın cicilerinizi..

masallahh ikisinedeeee

Ben face de paylastım.. oradan da okuyabılırsın kuzu.

Allah senı ne etsın Esra.. de hele

gerçekten çok güzeldi yazı. yılmaz özdilin ellerine yüreğine sağlık...
hatırlattığın için çok teşekkürler güzel insan....

yaho uyudu bende uyumaya gidiyorum

işte budur kesin çözüm, o uyuduğunda sende uykuya..!!!!!
ben akşam uykusunda sık sık yapıyorum bunu, ilk uyanmasına kadar uykumu almış oluyorum.

Ne güzel Damla hocam step dersleri falan, hayırlı olsun..

biraz farklı açıdan hayırlı oldu galiba. pazartesi çarşamba cuma 7-9 arasıymış. bana uymaz. denizin en değerli saatleri yemek yeme oyun uykuya hazırlık uyuma derken zaten salı çarşamba 6 ya kadar dersim var. zaten sporada ne gerek var dimi:) ))

selam arkadaslar!!!

nur gecmis olsun canim..Allah anali babali büyütsün ve sana kolayliklar versin..benim yerime de kokla bebisleri..

Pervin canim bekliyorum güzel haberlerini..ben acikcasi pek uzun sürecegini sanmam..ilkindeki gibi olmaz..bence simdi vücut daha hazir hamilelige..eminim gelecek aya duyariz müjdeli haberini..

bizde ugrasip duruyoruz herzamanki gibi..ben de nezle oldum galiba..bogazim yaniyor ve acayip bir basagrisi var..offf!!! insallah böyle hafif atlatirim..

gypsy Esram!!! nasilsin canim?? bence sorunlarinizi konusarak halletmelisiniz..sustukca ve birsey yokmus gibi davrandikca birbirinizden daha da uzaklasiyorsunuz..bunlar her ailede yasanilan sorunlardir eminimki..helede dogum sonrasi daha da fazla yasaniyor,,insallah bir an evvel o herzaman gülen yüzün mutluluktan,huzurdan ve asil kalpten gülmeye baslar...seni cookkk seviyoruz!!

Kizlar sanirim ben adet öncesi ve adet dönemi sendromu yasiyorum..acayip stresli ve sinirli oluyorum..ne olacak bu halim bilmiyorum..acayip tahammülsüz ve sinirli oluyorum..ufff!!

günaydın günaydın.... yine iştahsızlık tavan yaptı bizimde... dün koca güne doğru düzgün hiçbirşey yemedi akşamad pirinç unu yaptım onuda döktük gece yatarkende süt içmedi dedim nasıl olsa gece süt ister ağladı uyandı süt verdik onuda içmedi sabaha kadar birşey yediremedik şimdi işteyim uyanınca içtimi sütünü bilmiyorum.... minadex yerine bugün nutrigen üzümlüye başlayacağız inşallah kısmende olsa etki eder artık harap oldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…