FELAK NAS VE KALEM SÜRESİ 7. AYETİİ ÇOK oku..senin mesajınla ciclerimiz için yorum yapan herkese teşekkür ederim
zamanı bence pervin tam zamanı..ikinciyi bebeği ne zaman yapacksın? iş için kendine ne kadar süre verdin?..
hemen şimdi yaşadığın yerdemi yoksa türkiyedemi daha iyi olur?
cok tsk ederım canım...
2.bebek ıcın korunmayı gecen ay bıraktım bakalım nasıp..acıkcası hıcbısey ıcın plan yapmıorum herseyı akısına bıraktım ama her ıkı konudada yavas yavas calısıorum:):92:
Ankara görüşmesini bende çok isterdim ama eşim şifayı eve getirdi sağolsun.. :2: Defnede bende kaptık( :2: Ailecek hastayız üzerinizden uzak
aaa gercekmııııhadı hayırlsı, bakalım nezaman müjdelı haberı vercen
18ayda hamıle kalmayı basarmıs bırı olarak tahmın yurutemıorum canım:) ama acelemde olmadıgından ve adetlerım duzensız oldugundan yumurtlama vs hesabı yapmıorum yanı
canım büyüyen yatağı tasiye ederim ben. evet ilerde takım almak isteyebilirsin ama o zaman yatağı genel geçer bir renk al, beyaz mesela veya ceviz filan, her halukarda ona uygun dolap bulup takım yapabilirsin ilerde.arkadaşlar yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım..
yiğitin park yatağının yatağı iyice ezilmiş ortası çökmüş. yani çok kötü. öyle yatırmaya içim elvermiyor. marka yataklara baktım. bizim park yatağım boyutunda yatak satmıyorlar. yan üretim yerlerde var ama onlar da hiç hoşuma gitmedi. yayları insanın eline batıyor. yün döşek yaptır diyorlar ama o da nasıl olur bilmem ki. bir de alta kötü yataktan al üzerine ince yün şilte diktir diyenler var okulda. o konuda da emin olamadım. yeni yatak mı alsak dedi. dolaştık. şu büyüyebilen yataklar var ya. onlardan beğendim aslında bi tane ama fiyatı 800 civarı yataksız hali. onu alsam diyorum ilerde pişman olur muyum. yani tam takım bişi almak ister miyim. off böyle yani. ne diyorsunuz?
ben naçizane eşlerin aynı yerde çalışmaması gerektiği fikrindeyim. bütün gün beraber, akşam beraber, düşünsene ee bugün naaptın diye sohbet edecek bişi bile yok. bi de o kadar dipdibe illaki hır çıkar..emrahta yılbası sonrası fılan dıyıp benımı oyalıo anlamadımkı..ece 2 yasıa gelınce ıse baslıycam dedım baska cocugun olur ozamana dedı..oda alıstı rahata ıstemıo baska ıs..ona gore en mantıklısı tr ye donunce beraber calısmmızmıs kendı ısımızde...ama ben onunla aynı ortamda calısmak ıstemıorum 9ay calıstık ılıskımızı cok etkılıo
kendisini çok severim, her yazısına gözüm kapalı imzamı atarım.. yine muhteşem yazmış bugün.. 10 kasım, 19 mayıstır aslında.. ne hoş di mi..Bugunku Yılmaz Ozdıl yazısını.. kendısını okumaktan keyıf alan arkadasların kacırmamasını onerıyorum.
ah be kuzum.. konuşun bol bol.. örtmeyin hiçbişeyin üzerini... yoksa büyür büyür...içinden çıkılmaz bir hal alır..bende keyifsizim okuyorum okuyorum çıkıyorum
mami ile işler sarpa sarıyor her geçen gün...
ahanda süper! benim diyetisyene iletmek istedim bunu ben şimdi!!! nefret ediyorum spor yapmaktan..Bakış açısı…?
1 Yürümek, sağlık için iyi olsaydı, Postacılar ölümsüz olurdu.
2. Balina; tüm gün yüzer, sadece deniz ürünleri yer, bol su içer ve şişmanlar.
3. Bir tavşan bütün gün hoplasa DA, zıplasa DA sadece 15 yıl yaşar.
4. Bir kaplumbağa ise; hiç çalışmadan, hiçbir şey yapmadan 450 yıl yaşar.
SONUÇ: EGZERSİZin canı cehenneme!
ayyyy bana şu benim sadece 3 hafta tahammül edebildiğim bakıcıyı hatırlattı. bana aynen şöyle demişti. "yaşım gereği bazı şeyleri unutabilirim, bana bunları sürekli hatırlatmana gerek yok" kendisiyle o dakka yollarımız ayrılmıştı zaten...banu bugun ikinci kere ogle uykusunda yatagın korkulugunu kaldırmayı unutmus daha evel bir gun ben is gittigimde unutmustu kayınvalde gormus ece uyanmıs allahtan yatagın içinde oturup aglıyormus farkedemedi alcak oldugun atlayabileceğini heralde
bugunde ben kapı aralıktı birbakayım dedim ki hep kapıyı kapatır sıkı sıkı ses gitmesin diye baktım ki inik. sok oldu o da ama çok kotu bu konu çok unutkan ne desem unutuyor offf(
allah korusun uçuncude iner artık yere gum diye dedm baskada daha ne diyim
oyyy geçmiş olsun..Ankara görüşmesini bende çok isterdim ama eşim şifayı eve getirdi sağolsun.. :2: Defnede bende kaptık( :2: Ailecek hastayız üzerinizden uzak
orası hıc bellı olmaz canım.kuzenımde 15 ayda hamıle kalmıstı,adetı falan düzensızdı.kızı 10 aylıkken korunmayı bıraktılar,enaz 1 sene sürse,9ayda hamılelık falan hesap yaptılar kendılerınce.pat o ay hamıle kalmadımı.ıkısı beraber buyuyo şimdi.ilk zamanlar cok zorlandı oda yurtdısında ama şimdi bırı 3 yasında diğeri de 20 aylık falan
Ben face de paylastım.. oradan da okuyabılırsın kuzu.
Allah senı ne etsın Esra.. de hele
yaho uyudu bende uyumaya gidiyorum
Ne güzel Damla hocam step dersleri falan, hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?