2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim tahlil sonuçlarında direk ferritin yazıyo ... bizim doktorda ilaç kullanmıyoruz dedi ne vitamin ne balık yağı hiç bişey vermedi bizde kullanmıyoruz bakalım...

ay canım yaa çok geçmiş olsun fotoyuda gördüm fena olmuş her ihtimale karşı bi götürseydin doktora.. umarım yoktur bişeyi geçer hemen..

ben hazır yatağın üzerine ince yün yatak yaptırdım hazır yataklar sert oluyo diyee memnunum aslında öneririm.. park yatak değil bizimki normal karyola beşik..

bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....

buda yiğit paşa

allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyütsün inşallah.. dilerim oğluşlarınla uzuuunn mutluu bi ömür geçirirsinizz.. çok sevindik hep beraber burda seninde bebğininde sağlığın iyidir umarım evrimden alıyoruz haberlerini...

eşim su çiçeği aşısını almış. yiğit uyanınca vurdurmaya gideceğiz. eczacının dolabında bekleyecekmiş. çocuk hastanesinde de vurulacak. off ya içim kötü oluyor bu aşı zamanları.
pek bişi olmuyo bu aşıda azıcık ağladı ilke yapılırken sonra hiç bişeyi kalmadı inşallah sizde kolay atlatırsınızz..

esracım inşallah gelişimini etkileyecek bi durum yoktur bu konuyla lgili hiç bir fikrim yok dilerim berkeyide sizide üzecek bi durum yaşamzsınız.. çok geçmiş olsun..

ay güliizzz keşke hemen götürseydin canım benim inşallah bişiysi yokturr eziktir inşallah sadece .. bekliyoruz iyi haberlerini..

anamm bebek arabanı yirim senin

meltem emzirmekten eridiğine eminmisin ??? eminsen demekki genel bir kural değil buuuuuu:))))

ben gece sabaha kadar emziriyorum gündüzde epeyce, öğlen tatillerinde beraberiz, aradada nazlıyla kaçıp okula geliyorlar, emip kaçıyorlar. ama nerde bende erimek. bence sen yeterli beslenmiyorsundur, bu arada kalsiyuma özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. yani yemek yemesende süt ve süt ürünleri tüketmeye dikkat gün içinde. bide sen kesin abur cubur filan yemiyosundur, kahvaltı yapmıyosundur. bende denizle 6.30 da kalkıyorum ama işe gelmek için 8.15 de evden çıkıyorum. arada vakit oluyor yani. vaktin olmasada yanına bişeyler al mutlaka. yoksa senin depolarından gider. dikkat et.

bende saçımı boyatacağım inşallah doktordan okey aldım c.tesi serdara bırakıp ilkeyi gitmeyi planlıyorum bayrama sarışın girceğim kısmetse..

bide diyorumki lensmi alsam ne dersiniz ?? gri kuzenim kullanmıştı çok yakışmıştı ona emin olamadım yada lacivert gibi koyu mavi bişiy.. deneme şansımda yok bilgisayarla da yapamıyolar alacağım yerden bende esmer değilim çokmu soluk olurki hastalıklı gibi mi olur acaba bi değişime ihtiyacım var zaten kullan atlarda alıcam ama bilemedim??

merhaba yazdıklarını okudum yazmadan gecemedım bende nutrıgen üzüm kullanıyorum esım eczanede calısıyor kendısı getırdı kullanabılırsın dedı ki ben eczacıların ve doktorların cogu soyledıgı tavsıye ettıgı ılacları almam cunku bu sektor oyle garıp bır sektorkı hersey tıcarı genelde hepsı fırmalarla anlasmalıkendı cıkarları dogrultusunda yonlendıryorlar ınsanları bundan cok emınım cunku ıcındeyım ben kızıma kendı arastırıp kendı tercıhlerımı verıyorum yazdıklarım lutfen yanlıs anlasılmasın her eczacı ve doktor ıcın gecerlı degıl tabıkı ama boyle seylerde var bunları yazdım cunku fıkırlerımı soylemek ıstedım

sozun ozu ben nutrıgen uzum verıyorum ayrıca haftada 3 gun balık yagını verıyorum balık yagını verdıgım gun nutrıgen vermıyorum ıkısıde kapsamlı vıtamın cunku ben cok memnunum tavsıye edıyorum:92:

bence denemeye değer. içinde kalmasın. değişiklik iyidir.

ben toplu bir ankara buluşması ise katılıp hepinizi birden görüp tanımayı istiyordum ama ne yazık ki olmayacak heralde derya. zaten tahmin ediyordum yani yalnızca bir tam gün orda olacağım için uymama ihtimali çok yüksekti. hele ki bayram arefesi. başka bir zaman artık inşallah.

ortalık tenha. herkes fatmagülü mü izliyor ne :) ben bu haftayla üç haftadır izleyemiyorum. eşimin maçlarına denk geliyor ne yazık ki. ve de yiğit ile ilgileniyorum. değmiyor izlediğime.

Fatmacıgım da yazmıs katılıyorum.. ıcınde kalmasın.. al, begenmıyorsan kullan at. Uzun sure kullandım ben.. sıkıntılı bıraz kullanımı, bır de her goz kabul etmıyor.. o zaman etrafı bulanık goruyorsun.. o da bas agrısı yapıyor bır sure.. bır de temızlıgıne cok dıkkat etmen lazım.. dene derım.

ortalık tenha. herkes fatmagülü mü izliyor ne :) ben bu haftayla üç haftadır izleyemiyorum. eşimin maçlarına denk geliyor ne yazık ki. ve de yiğit ile ilgileniyorum. değmiyor izlediğime.

Ben denk geldı mı ızleyenlerdenım.. bır sey kacırmıyorsun tatlım.. bı fok oldugu yok.

Berke için yazdıklarına uzuldum Esram.. umarım bı tatsızlık cıkmaz..

Yıgıtıme de kocaman kocaman masallahhlar..

Kaç günden beri pek aktif olamıyorum ... Nedeni yorgunum ama hiç kendimi bu kadar yorgun hissetmemiştim tümgün uyumak istiyorum elim kolum kalkmıyor şiddetli bir baş ağrısı regl oldum nedeni bu mu desem hiç böyle olmamıştı ama dün anneme verdim uyumuşum saati kurdum kendimi o kadar salmam iyi değil diye spora gidecektim saati duymamışım geç kaldım koştur koştur gittim yarım saatten sonra fenalaştım hoca dedi sapsarı yüzün bırak istersen zorlama yok dedim dayanabildiğim kadar oradakiler şakadan kaytarmak için deyince gururuma yediremedim :)) Neyse bugün daha iyiyim ...
Geçen İnegöl e gidecektik biz Susurluk a kadar ancak dayanabildik orada arkadaşlarda kaldık ikiz kızları var 2 yşında Özde kızlrın oyuncaklarını onlara vermiyor tabi yemezler ikizler birbirine sahip çıktı Özde ye karşı 2 kız :)) Kendi başına takıldı onların şu bimde satılan oyuncak ütülerini paylaşamadı ona da aldık bir tane off zor işimiz calliou yu da anneannesine ağlayarak aldırdı zaten

Az çok okuduklarımdan aklımda kalanlar öncelikle Güliz Alpellama çok geçmiş olsun sabah okudum hep aklımdaydın bir girsende haber versen diye çok merak ediyorum özde sim kartımı çiğneyip tüm numaraları yok ettikten sonra numaranda yok (
Nur maşallah 2 paşanda çok tatlı Allah bağışlasın kanatlarının altında olsunlar hep sağlıklı mutlu olun hep beraber :)
Esrako Berke nin umarım bir şeyi yoktur off ne zor ya! (
Sibel iştahsızlık durumu ara ara yoklayınca bile insanı çileden çıkarırken devamlı bir durum sizinki inş. bir an önce düzelir.. Selin e bol bol iştah diliyorum...
Fatma sende tatilciler kervanına katılıyorsun demek keşke görüşebilseydiniz 3 ü bir arada ne güzel görürdük sizi Yeni imajınla foto ekle görelim bakalım çıtır anne..

Ozlemım, vıtamın falan alsana babacım.. bıraz destege ıhtıyacın var anladıgım kadarı ıle.. depresyon durumları da hala devam edıyor anladıgım kadarı ıle.. dısarıdan destek sana ıyı gelecektır.

Evrim sende mi kaçtın ya?
Eda bende bir dönem mavi kullandım benimde bu sabah aklımdan geçmedi değil bir lens değişik bir saç rengi ama renkten renge girdim tek iğrenç olan siyahtı hangi renk yapsam bilmem... Lens kullanması zor cidden ben rahatsız oluyordum ondan kararsız kaldım alsam mı diye?
Defne (adını doğru mu hatırlıyorum malum kafa yerinde değil) ve Ece ye maşallah kara kızlara... Semra geçmiş olsun sizede acil şifalar...
Esram mamiyle ne yaptınız inş. düzelmiştir... Gel bize espirikler yap eskisi gibi
Nurdan göremedim sanki seni bu ara...
Pervinim çalışmalar devam yani bebik için.. Allah gönlüne göre versin iş ve bebik konusunda....
Tazemde bu ara Dodo yüzünden pek giremiyor sanırım...
Elif te öyle yoklama aldım sanki bende çok giriyormuşum gibi...
Bşka başka neler vardı ki!?
Yarın spor + doktora gidceğim yine giremem belkide hiç bitmiyor işlerim ((

Düşünüyorum aslında canım ama bakalım aslında korkutan başka bir şey daha var sol göz kapağımda çekme, düşme gibi değişik bir şey baş ağrısı dayanılmaz olduğu gün olmuştu nörolojiye gitsem mi acaba? Yada göz doktoruna mı? Aslında şükür şuan bir problem yok ama bilinçaltına yerleşmiş olan bir şeyler mi var dpresyon mu nedir anlamadım? :26: Değişik haller içerisindeyim bugün kendimi zorladım dışarı çıkmak için yoksa iyice eve kapanıp tüm gün yatacağım geçen Özde uyanıkken uykuya dalmışım ki uykumuda almıştım korkuyorum ben uyurken bir şeyler yapacak :18:

ANNE BEBEK BURÇ UYUMLARI
Koç Burcu Anne:
Çocukları çok seven Koç kadını kendi çocuğuyla anlaşmayı çok iyi bilir. Koç kadını çocuk sahibi olduktan sonra bir hayli değişir. En bencil olan kadın bile çocuğu için her türlü fedakarlığı gerçekleştirir. Yavrusu onda bir gaye ideal halini alır. Kendisinin elde edemediği her şeyi çocuğuna vermek için gayret eder. Koç kadınları her konuda olduğu gibi, Çocuk bakımında da özel fikirlere sahiptir. Bunun içinde başka annelerin uygun görmediği şekilde eğitirler çocuklarını. Koç kadını için önemli olan çocuğuna cesaret aşılamak ve onun korkusuz yetişmesini sağlamaktır. Daima genç bir ruha sahip olan Koç anne, Bir süre sonra çocuğuyla çok güçlü bir arkadaşlık kurar ve çocuğunun en yakın arkadaşı olur. Koç burcu bir anneye sahip olan çocuklar evlenme çağına geldiklerinde kolay kolay kimseyi beğenmezler ve Anneleri gibi mükemmel birini ararlar.
Koç Burcu Çocuğu:
Koç burcu dünyaya gelir gelmez çığlığı basar ve doğduğu andan itibaren tüm dikkati üzerine çeker. Doğduğu ilk andan itibaren evin hakimi olduğunu anlatmaya çalışır. Biraz büyüyüp mama yiyecek duruma geldiğinde idareyi tamamen ele geçirmeye kalkar. Kısa bir süre onu yalnız bırakırsanız mama kaşığını tabağa vurarak avazı çıktığı kadar bağırır. Sevgili Koç bebeği İlk anlarından itibaren hareketleriyle zevklerini belirtmeyi başarır. Verdiğiniz mamayı beğenmediyse bunu yüzüne gözüne bulaştırması an meselesidir. Aceleci sabırsız Mars’ın etkisindeki çocuk çok erken çağda ayağa kalkar ve yürür. Onda her şeyi kendi başına yapma arzusu çok yüksektir. Biraz büyüyünce annesine olan derin sevgisi ortaya çıkacaktır. Gelip size sıkı sıkı sarılacak ve bırakmak istemeyecektir. Tabi bu sevgisiyle birlikte sahip olduğu o müthiş inadı’ da ortaya çıkacaktır. Onun bu inatçı tavırlarını yumuşaklığınızla gidermeye çalışın. Hoş bunu yaparken çok fazla uğraşmanız gerektiğini bende biliyorum. Koç burcu çocuğunun inadını gidermek hemen hemen imkansız gibidir. Onu cezalandırmaya kalkmamanızı önemle tavsiye ederim. Çünkü ceza Koç çocuğu için ne kadar küçük olursa olsun onun tarafından ağır bir darbe olarak algılanır. En iyisi onu yumuşak sözlerle ikna etmektir. Koç burcunda doğan çocuk öfkelenip ağladığında yüzü bir anda mosmor kesilir. Bu da gözünüzü korkutmasın kısa bir süre sonda sakinleşecek ve melek gibi olacaktır. Çocuğunuz erken çağda okuma ve yazmaya merak duymaya başlayacaktır. Onu destekleyin ve uygun eğitim alması için yönlendirmelisiniz. Dahi çocukların en fazla çıktığı burçlardan biridir. Çok gururlu inatçı cesur atılgan ve hayalperesttir.

Boğa Burcu Anne:
Boğa Anneleri, Çocukları çok severler. Sevdikleri insanla birlikte güzel çocuklar idealleri arasındadır. Çok iyi birer anne olurlar, Çocuklarına her türlü imkanı vermeye çalışırlar. Onların Sıhhatli olması iyi eğitim görmeleri için ellerinden geleni yaparlar. Fakat çocukları üzerinde hakimiyet kurmaktan sözlerinin dinlenmesinden de fazlasıyla hoşlanırlar. Boğa anneleri her zaman çocuklarından saygı ve sevgilerini göstermelerini beklerler. Çocukları elli yaşına gelse’ de Boğa anneleri için hep çocuk kalırlar. Çocuklarının kendisine güven duyması ve dürüst davranması onlar için çok önemlidir. Kendine ait sıkıntı ve üzüntülerini kesinlikle çocuklarına yansıtmaz bu iradesi güçlü anne kendine güvenen ayakları yere sağlam basan çocuklar yetiştirmede olağanüstü yetenek sahibidir. Yıllar geçtikçe anne çocuk arasındaki bağ artarak büyür ve güçlenir.

Boğa Burcu Çocuğu:
Boğa burcunda doğan çocuk sessiz ve sakindir. Onun diğer bebekler gibi ağlamadığını huysuzluk etmediğini düşünerek memnun olursunuz. Fakat en ummadığınız anda feryadı basar. Üstelik inanılmayacak kadar yüksek bir sesle, Bu ağlama nedensiz değildir. Bebek daha birkaç aylıkken rahatsız edilmek istemediğinin mesajını size bu yolla göstermektedir. Boğa bebeğine ısrarcı olmak yada zorlamak kesinlikle istediğiniz gibi olumlu bir sonuç vermez. Çünkü bütün Boğa’lar inatçıdır. Boğa burcunda doğan çocuklar çokta güzel olurlar. Ayrıca küçük yaşlarından itibaren inanılmayacak kadar kuvvetli bünyeleri vardır. Boğa burcunda doğan çocuklar çok sevgi ister. Ona daima şevkat ve sevgi göstermeniz şarttır. Azarlamak tenkid etmek cezalandırmakla bebeğinizi terbiye edemezsiniz. Ona sevgi ve şefkatinizle her istediğinizi yaptırabilirsiniz. Çocuğunuzla aranızdaki ahenk pek çok problemi çözmenizi sağlayacaktır. Okumaya pek meraklı olmayan Boğa çocuğunu çalışmaktan da pek hoşlanmaz. Onu bu konuda teşvik etmeli zekasını geliştirmek için güzel resimler eğlenceli çalışmalarla merakını uyandırmalısınız. Boğa çocukları güzelliklere düşkün olduğu için bu gibi şeyleri okuyacak öğrenecek ve eğitime de alışacaktır.

İkizler Burcu Anne:
İkizler kadını çocuklarına düşkündür. Doğum anında Venüs ve Ay parlamamışsa çocuklarını pek anlayamaz. Onlarla sanki akranlarıymış gibi konuşmaya kalkar. Böylece onunla iletişim kurduğunu zanneder Fakat kadın sevgisine rağmen çocuğuna gereken anlayış ve şefkati göstermekte eksik kalır. Tatlı dilli güzler yüzlü olmakla beraber, Çocuğunun arzu ve kaprisleri İkizler anneyi şaşırtabilir. Durup çocuğunun ihtiyacını düşünecek olursa bu tutumunu hemen değiştirir. Zekası sayesinde çocuğunu kolaylıkla büyütür nasıl bir okşayışla çocuğunu teselli etmeyi biliyorsa bağırmadan da birkaç tatlı sözle çocuğunun üzerinde otorite kurabilir.
İkizler Burcu Çocuğu:
Çift karakterli İkizler burcunda doğan çocuk sizi hem mutlu edecek hem de şaşırtacaktır. Onu anlamakta güçlük çekeceğiniz için ne yapmanız gerektiğini bilemeyecek, fakat neşeli neşeli güldüğünü görünce büyük zevk duyacaksınız. Merkür’ün idaresindeki çocuğun çok hareketli olacağını unutmamalısınız. O doğduğu andan itibaren hareketliliğiyle dikkat çekecek biraz büyüdüğünde beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneyecektir. Kendisine daima dikkat etmeniz gerekecek. İkizler burcunda doğan bebekler küçük yaşlardan itibaren resim dans ya da müzik kabiliyetini ortaya koyacaktır. Okulda zekası sayesinde öğretmenleri tarafından sevilecek takdir edilecektir. Yalnız İkizler burcunda doğan çocuklar genellikle fazla hareketli sinirli kolay kolay rahat edip dinlenmeyen bir tip olacağını da bilmelisiniz. Sinir sistemi hassas olduğu için onu sevgi ve şefkatle yatıştırmalısınız. Bu arada geniş bir hayal gücüne sahip ikizler burcu çocuğu zaman zaman yalanda söyleyecektir. Ona yalanın yanlış bir şey olduğunu sabırla ve izah ederek anlatmalısınız. Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi her hangi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek yava yavaş sabırlı hareket etmesini de öğretmelisiniz.
Yengeç Burcu Anne:
Yengeç burcunda doğan kadınlar için hayatta en önemli şey eşi yuvası ve çocuklarıdır. Yengeç burcu kadını çocuk sahibi olduktan sonra eşini bile ihmal edebilir, Bu gözle görülür bir şey değildir. Ama eşiniz çocuğunuzu ondan üstün tuttuğunuzu sezebilir. İdeal anneler yengeç burcundan çıkar. Onlar çocuklarının her şeyi ile meşgul olurlar. Sağlıklarından giyimlerine eğitim beslenme ve oyuncaklarına kadar her şeyi düşünürler. Annelik hisleri çok kuvvetli olduğu içinde çocuklarının her isteğini sezerler. Çocuklarından ayrı kalmaya dayanamazlar. Hatta bazıları çocuklarının evlenmelerini geciktirmeye bile çalışır. Yengeç burcundan çok çetin kaynanalar çıkar.
Yengeç Burcunda Doğan Çocuklar:
Yengeç burcunda doğan çocuk çok hassas içli neşeli zaman zaman kederli, sevilmeye büyük ihtiyacı olan bir tiptir. Ona gereken şefkati gösterirseniz güven duymasını sağlarsanız kolaylıkla terbiye edip büyütürsünüz. Aksi halde çocuk hislerini içine atacak bir kenara çekilecek ve kendisini yalnız hissedecektir. Bu da onun küçük alemini alt üst ederek mutsuz olmasına yol açacaktır Bu çocuğun hayal gücü fazladır. Özellikle annesinin anlatacağı güzel masallar onu çok etkileyecektir. Zaten o daima anne şefkatini ve ilgisini arayacaktır. Ona hakkettiği sevgiyi vermez ilgiyi göstermezseniz çocuk büyüdüğünde insanlardan çekinen şüpheci bir tip olur. Anne ve Babasından göremediği sevgiyi eşinde arar, Hislerini gizlemeye alışık olduğu için de arzularını ve sevgisini açıklamaktan çekinir. Çocuğunuzu sevin ve aynı zamanda onun bağımsızlığı öğrenmesini sağlayın. Aksi halde Ay’ın etkilediği çocuk sizin bir kopyanız olur kişilik sahibi olabilmesi için ona yol göstermeniz şarttır.
Aslan Burcu Anne:
Hislerine kapılmadığı sürece kafasını çok iyi kullanan ve her istediğini elde eden kadın sevgi ve çocukları konusunda fedakardır. Aslan kadını çocuklarını çok sevecektir. İdareye emretmeye alışık bir Aslan olduğu için de zaman zaman belki sertleşecektir. Ama çocukları onun bu derin sevgisini çabucak sezecektir, Çocuklarının fevkalade yetişmelerini iyi eğitim görmelerini ve hayatta değerli olan her şeye sahip olmalarını isteyecektir. Çocukları konusunda oldukça sabırlı olduğu içinde iyi bir öğretmen gibi onlara gerekli olan her şeyi büyük bir sabırla öğretecektir. Adeta dişi bir Aslan gibi yavrularını koruyacak onlara ilişecek birileri olursa kükreyip saldıracaktır. Aslan burcu bir anneye çocuk terbiyesi konusunda bir şey söylemeyin çünkü Aslan burcu anne yavrularını nasıl büyüteceğini sizden çok iyi bilir. Çocuklarına hem anne hem de baba olabilecek güçlü ve sorumluluk sahibi kadınlardır.
Aslan Burcu Çocuğu:
Aslan burcunda doğan çocuk cesaretli başkalarını idare etmeye kalkan, çok hareketli gözü pek cana yakın konuşkan ve zeki bir tiptir. Açık havayı sporu gezip eğlenmeyi çok sevecektir. Küçük yaşlardan itibaren arkadaşlarının başına geçip onları idare etmeye kalkışacaktır. Bu fazla kabiliyetli ve kendini beğenen çocuk başı boş bırakılırsa kibirli, etrafındaki herkesi aşağı gören kendini beğenmiş gürültücü isteklerini bu yönüyle yaptırmaya çalışan bir tip olabilir. Onun için daha erken çağlarda onu iyi eğitmeniz doğruyla yanlışı öğretebilmeniz onun ileriki yaşamının doğru şekilde yön alabilmesi için çok önemlidir. Çalıştığı verilen görevleri iyi yaptığı zaman onu övmelisiniz. Böylece çocuk övünebilmek için kendine düşen işleri dikkatle yapacak ve tembellik sergilemeyecektir. Onunla arkadaş olun ve sahip olduğu büyük enerjiyi harcayabilmesi için gayret gösterin. Dertlerini dinleyin ve kendisini teşvik edin. Büyüdükçe kişiliği oturacak emin adımlarla ilerleyerek başarıya ulaşacaktır.
Başak Burcu Anne:
Başak burcunda doğan kadın iyi bir annedir. O çocuklarına iyi bakar ve itina gösterir. Çocuklarının sıhhatli temiz terbiyeli dürüst ve bilgili olmaları için elinden geleni yapar. Çocuklarının kendini saymasını da büyük bir ustalıkla sağlar. Neşesi dostluğu samimiyeti sayesinde de çocuklarıyla arasında çok derin ve güzel bir sevgi bağı oluşturur. Başak burcu anne çocuklarını her şeyden çok düşünen karşılaştığı sorunlara pratik çözümler üreten ve çocuklarının rahatını sağlayan bir tiptir.
Başak Burcu Çocuğu:
Başak burcunda doğan çocuk daha küçük yaşlardan itibaren zekası’ nı ortaya koyar. O her şeyi merak edip sorarak sizi bezdirir. Fakat bu ufaklığın her sorusuna cevap vermeli ve duyduğu ilgiyi sarsmamanız gerekir. Okulda da merakı ve ilgisi sayesinde başarılıdır. Üstelik fazla çalışmadan da başarılı olur. Yalnız bu çocuk sabırsız ve çabuk bıkan huzursuz bir tiptir. Duyduğu ilgi gelip geçidir, Bu duruma da parlak zekası yol açmaktadır. Anne ve Babası çocuğun kafasını oyalayacak konular bulmalı onun derslerini sevmesi için çareler düşünmelidirler. Başak çocuğu tabiatı çok sever, ona besleyeceği kedi köpek gibi bir hayvan alın. Böylece onun hissiyatını da geliştirirsiniz. Başak burcunda doğan çocuk küçük yaşta sevgiyi öğrenirse hisleri de şekilde gelişir. Hem böylece ileride sevgiden ve sevmekten korkmayacaktır.
Terazi Burcu Anne:
Terazi burcunda doğan kadın, Çocukları ile gururlanır. Onları çok iyi anlar ve kısa süre içinde sevgiyle idaresine alarak istediği gibi yetiştirir. Bu çocukların temiz giyimli ve terbiyeli olacaklarını kesin olarak belirtmek isterim. Çocukları ile iletişimi öylesine mükemmeldir ki çocuklarının sıkılıp yapmaktan hoşlanmayacağı ders çalışmak spor aktiviteleri gibi daha bir çok konuyu onlar için eğlenceli hale getirip zevkle yapmalarını sağlayacaktır. Terazi annesi her zaman çocuklarını bir yetişkin gibi dinler ve onların fikirlerine değer gösterir.
Terazi Burcu Çocuğu:
Bu burçta doğan çocuk çok yönlü ve oldukça çekingen bir yapıdadır. O hislerini kolay kolay açıklamaz fakat sevilmeyi çok arzular. Anne ve Babanın sabırlı ve anlayışlı olması çocuğun yavaş yavaş mahçup tavrından sıyrılmasını sağlar. Güzelliklere düşkün hisli kafasını kullanabilen nazik ve terbiyeli bir tiptir Erken yaşta onun hangi konuya kabiliyeti olduğunu anlamak ve onun bu yönünü geliştirmek çok yararlıdır. Özellikle anne, Çocuğuna çok itina etmeli ve gelişme çağında ona sevgi seks gibi konularda öğütler vermelidir. Böylece çocuk hisleri ve mantığı arasında daha iyi denge kurabilir. Bu sayede yaşamının ileriki safhalarında hissi konularda hata yapmasını da önlemiş olursunuz. Terazi burcunda doğan çocukları iyi yetiştirebilirseniz övünülecek birer insan olurlar.
Akrep Burcu Anne:
Akrep anne yuvasına ve çocuklarına çok düşkündür, Fakat çocuğuna çok fazla şevkat göstermez, Şevkati’ nin çocuğun terbiyesini etkileyeceğini düşünür. Akrep anne çocuklarını en iyi şekilde yetiştirir onların daima en mükemmel halde olmalarını arzular. Çocuklarını daha küçük yaşta hayatta ilerlemeleri için teşvik etmeye de başlar.
Akrep Burcu Çocuğu:
Akrep çocuğu neşeli, hareketli enerjik cana yakın bir tiptir. Zekası sayesinde her şeyi çabuk kavrayıp öğrenir. Bunun içinde eğitilmesi zor değildir. Tam aksine bu cesur çocuk problemlerden zorluklardan hoşlanır ve bunları ortadan kaldırmak ister. Onun için de derslerinde başarılı olur. Ancak o gizlilikten hoşlanan ve biraz da sinsi bir tiptir. Kendisine verilmeyen şeyi hileye kaçarak elde etmeyi ister. Buna da yine fazla zeki ve cesur olması yol açar. Akrep çocuğu anneye düşen görev işte burada çocuğun zeka ve cesaretini uygun alanlara yönlendirmek olacaktır. Böylece o hislerini kolaylıkla açıklar ve gizli kapaklı işlere kalkışmaz. Böylece ileride hayatta çok başarılı olur. Ona haşinlik çekingenlik ve içine kapanmanın doğru olmadığını öğretirken büyük bir sevgi ve şefkat gösterin. Çocuk sevildiğini anlayınca kendine de size de güvenir ve bu sayede mutlu olur.
Yay Burcu Anne:
Yay burcunda doğan kadın çocuklarına çok düşkündür, Onların her şeyi ile ilgilenir Bu arada çocukları başkalarının bilip uygulamadığı kendine has uygulamalarla yetiştirir. Çocuklarına arkadaş gibi davranır. Böylece küçüklerle çok daha iyi anlaşır, O tam anlamıyla çocukla çocuk olan bir tiptir. Yay anne bu sayede çocuklarının zekalarını geliştirip iyi eğitim görmelerini ve bilgili olmalarını da sağlar.
Yay Burcu Çocuğu:
Yay burcunda doğan çocuk ailesi tarafından çok sevilir. Bu güzel neşeli cana yakın, Hareketli çocuk ayrıca çok da dürüsttür. O daha küçük yaşta farkına varmadan doğru hareket etmesini öğrenir. Yalnız daima güler yüzlü, neşeli olan bu çocuk asla emir dinlemez. Ona ısrar etmek cezalandırmaya kalkmak hatalıdır. Bu çocuk doğuştan bağımsızdır. Bu bağımsızlığını korumaya da kararlıdır. Onun için Yay çocuğuna güler yüz sevgi ve şefkatle davranmalı ve yumuşaklıkla her şeyi öğretmelisiniz. Çocuk kendisine ısrar edilmediğini görünce büyük bir ciddilikle sorumluluklarını anlar. Böylece eğitim konusunda da zorluk çıkarmaz. Bütün mesele onun fazla enerjisini uygun bir alana yönlendirebilmenizdir. Bu çocuğun bol bol oynaması spor yapması ve böylece oyalanması enerjisinin dengelenmesi için şarttır.
Oğlak Burcu Anne:
Disiplin temsilcisi Satürn’ ün kadını yönetici yıldızı gibi disiplinli bir karakterdedir ve çocukları onun hayatının en önemli değerleridir. Duygularını göstermekten çekinen Oğlak kadını çocukları söz konusu olduğunda sevgisini cömertçe sergilemekten kaçınmaz. Çocuğunun her ihtiyacını büyük bir sabırla gerçekleştirir ve çok adildir. Çocukları için yapamayacağı hiçbir şey yoktur desem abartmış olmam. Çocuklarının mutluluğuyla mutlu olan bu kadın tüm yaşamını çocukları üzerine kurmuş özel annelerdir.
Oğlak Burcu Çocuğu:
Oğlak burcu çocuğu çekingen içine kapalı kolay kolay gülmeyen ciddi bir tiptir. Zaten bu burçta doğan çocuklar çocukluk çağlarından itibaren olgunlaşırlar ve orta yaştan sonra gençleşmeye başlarlar. Çocuk dikkatli sabırlı, inatçı olacaktır. Bu yüzden derslerine dikkat etmesi ve sabırla çalışması kabildir. Çok daha zeki öğrencilerden daha da fazla başarı gösterecektir. O zekası sayesinde yaşı ilerledikçe çok daha planlı ve metotlu hareket etmeye başlayacaktır. Ancak bu çocuğun hislerini anlamak onun ruhunda oluşan güvensizlikten kurtarmak gerekir. Anne ona sevgi, anlayış ve şefkat göstererek her problemiyle ilgilenirse çocuk değişebilir. Hislerini kolaylıkla ifade edebilir. Oğlak çocuk küçüklüğünde sağlık problemleri yaşayabilir kızamık suçiçeği kabakulak gibi hastalıkları sırası ile ard arda geçirebilir.
Kova Burcu Anne:
Çift yıldıza sahip Uranüs ve Satürn özgürlüğüne çok düşkün belli kalıpların dışında çocuklarını seven fakat hareketli bir hayat sürmekten de geri kalmayan tiplerdir. Çocuklarınızla iletişim kurmakta zaman zaman zorlansanız da kendinize has taktiklerinizle onlarla kuvvetli bir şekilde iletişim kurmayı başarırsınız. Bu burcun kadını çok moderndir ve çağı yakalayıp çocuğunun da onun ilgi alanlarına yönelmesini ister zaman zaman çocuklarının üzerinde baskıcı tutumlar sergilemesi de olasıdır.
Kova Burcu Çocuğu:
Kova burcu çocuğu daha erken yaşlarda sizi bilgisi ve başkalarından farklı görüşleriyle şaşırtabilir. O diğer çocuklar gibi her gün okula gitmeyi istemeyebilir. Kendine uygun görmediği konular hakkında sizinle ciddi ciddi tartışabilir. Bu çocuk dünyayı, insanları çok seven bir tiptir. Ona ileride insanlara yardım edebilmesi için okuması , iyi bir eğitim görmesi gerektiğini anlatmalı ve ilgisini çekecek misaller vermelisiniz. Bir hayli meraklı olan bu çocuk ünlü kişilerin hayatlarını incelemeye başlayacak ve sonra kendine hayaller kuracaktır. Onu daima desteklemeli cesaret vermelisiniz. Zamanla okulu arkadaşlarını çok sevecektir. Arkadaşlarıyla konuşmaktan oynamaktan çok zevk alacaktır. Kısa sürede de arkadaşları arasında çok sevilecektir. Erken çağda yapacağı iş seçeceği meslek hakkında karar belirtecek kadar da zekidir. Onu sevin şefkat gösterin ama daha da önemlisi kendisine yaşıtınızmış gibi davranarak problemlerini halledin. Böylece çocuk kendisine güvendiğinizi de anlayacak ve daima buna layık olmaya çalışacaktır.
Balık Burcu Anne:
Balık burcu anne, Çocuklarına eşine çok bağlıdır. Yuvası çocukları onun için kutsaldır ve bu değerleri için büyük fedakarlık’ lar yapmaktan hiç kaçınmaz. Çocuklarını çok sever ve şımartır her istediklerini vermeye çalışır. O fazla sevgi yüzünden çocuklarını terbiye konusunda zaman zaman zorlanır ama derin sevgisi sayesinde yavruları ile arasında muhteşem bir bağ vardır. Onların daima temiz ve zarif olmalarına dikkat eder.
Balık Burcu Çocuğu:
Balık burcunda doğan çocuk çekingen mahçup ve utangaçtır Aslında resim müzik edebiyat gibi konularda kabiliyeti olan bu ocuk bir hayal aleminde yaşar. Onun için her masal bir hakikat sayılabilir. Çocuk kendi haline bırakılırsa içine kapanır ve hayalleriyle baş başa kalmayı tercih eder. Anne ona büyük sevgi gösterirse yaşına uygun çocuklarla arkadaşlık etmesini sağlarsa çocuğun kişiliğinin gelişmesine olumlu yönde yardımcı olur. Bu çocuk okulda zekası sayesinde derslerini çabuk kavrar fakat sert bir bakış ya da söz onun kırılmasına ve derslerinden soğumasına neden olur. Öğretmeninin de çocuğu anlayarak yumuşak davranması lazımdır. Böylelikle çocuk hem öğretmenini hem de derslerini sevecektir. Çocuk küçük yaşta güzelliklerine olan düşkünlüğünü de belirtecektir. Resim yapması kitap okuması müzik dinlemesi için onu teşvik etmek çok yerinde olur. Bu çocuk aynı zamanda kıskançtır. Kardeşlerini kıskanır ve kendine tercih edildiğini zanneder ve tüm evin huzurunu kaçırabilir.
Astrolog Şenay YANGEL

Son düzenleme:
günaydın...

ESRAKO üzülme canım vardır mutlaka bi çözümü... nette araştırma yapınca bazen gereksiz can sıkıcı şeyler yazıyor bence hiç araştırma kafanı karışmasın... en iyisi sağlam bi dr. unuzla görüşmek...

akşam selin için eczaneye gittik kaç tane eczane gezdik diyebilirim... uzun lafın kısası sağlam bi eczacı arkadaşımız var ona durumu anlattık oda dedi imuzinc (yanlış yazmış olabilir kusura bakmayın) onu kullanın dedi malum önümüz kış hastalıklar çok olacak hem bağışıklığını güçlendirmiş olursunuz hemde iştahı açılmış olur dedi... akşam aldık hemen içirdim bakalım 1 şişe kullanalım sonuç ne olacak inşallah birazda olsa fayda eder...

Ben denk geldı mı ızleyenlerdenım.. bır sey kacırmıyorsun tatlım.. bı fok oldugu yok.
:) ilahi.. evet zaten bizim diziler genelde çok yavaş ilerliyor. eşim bir amerikan dizisi indirmiş. yeni . daha iki bölüm yayınlanmış ve rekor kırmış. lostun yerine diyorlar hep. ilk bölümünü izledik. baya güzel tavsiye ederim canım.
aklımda özlemcim ekleyeceğim inşallah. bi fırsat bulamıyorum. teşekkürler iltifatın için :) yorgunluğunun sebebi belki sebepsiz de olabilir. yani bazen olur banada .geçer umarım kısa zamanda..

günaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)

dün doktora gittik, film çeksek bile göremeyebiliriz tomografi net gösterir ama dedi kırılmış olsa bile müdahale etmeyiz daha cok küçük dedi. tomografiye de gerek görmedi. darbe aldığı için şişmesi normal aşağı doğru inecek şişlik dedi nitekim bugün öyle oldu. çok şükür rahatladım inşallah kırık yoktur.

dün doktordan sonra kafa izni verdim kendime :) kuaföre gittim ilk kez kaşlarımın rengini açtırdım sanki çok açık oldu ama saçlarımla uyumlu :) bakalım gözüm alışabilecek mi :)

izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…