bizim tahlil sonuçlarında direk ferritin yazıyo ... bizim doktorda ilaç kullanmıyoruz dedi ne vitamin ne balık yağı hiç bişey vermedi bizde kullanmıyoruz bakalım...Şu ferritin değeri hangisi oluyor kardeşler deyiverin hele. Önümdeki tahlil kağıdına bön bön bakıyorum.
Bizim dohtor da dedi ki vitamini napcaksın. Hasbinallah. Aslında 2 yaşına kadar öneriyoruz ama gerek yok. Balık yağını sormadım tabi..Bişey sormayınca ağzını açmıyor zaten. Seviyorum ama yine de onu.
ay canım yaa çok geçmiş olsun fotoyuda gördüm fena olmuş her ihtimale karşı bi götürseydin doktora.. umarım yoktur bişeyi geçer hemen..dün akşam eve bir gittim annem iki gözü iki çeşme. alperen yok ortalıkta. dizlerimin bağı çözüldü çöktüm olduğum yere. dedi ki düştü şimdi uyuyor. bir gittim yanına şok oldum görünce yaralı kuşumu. nasıl düştüğü hakkında tam bilgi verdi mi annem emin değilim. yengenlerde kapının eşiğine denk geldi düşünce dedi. epey sıyrılmış burnunun üstündeki deri. kaptığım gibi eczaneye götürdüm. kadın baktı dikiş atılacak bir durum yok ama istersen götür dedi hastaneye. tekrar korkacak diye götürmedim. ama iyi mi ettim bilmiyorum. baticonla temizleyip antibiyotikli krem sürdüm akşam açıktı yara bu sabah kapanmış epeyce. Allahtan cok cabuk tazeliyor deri kendini. iz kalır mı acaba diye cok korkuyorum. dün yengeme giderken yolda her gördüğü insana laf yetiştirmiş. annem diyor ki nazar oluyor çenesi hiç durmuyor. aykut'a işten dönünce ben düşürdüm demek zorunda kaldım annem yüzünden. bakamadı cocuğuma demesin dedi. aykutta gelince olacak bunlar sıkmayın canınızı dedi en rahat baba olaraktan :)
sadece 10 dk ağlamış dün içim çok sıkılıyodu bunaymış demek ki. doktora götüreyim mi arkadaşlar selin gibi kırık var mıdır acaba korkuyorum
arkadaşlar yatak konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. çok kararsız kaldım..
yiğitin park yatağının yatağı iyice ezilmiş ortası çökmüş. yani çok kötü. öyle yatırmaya içim elvermiyor. marka yataklara baktım. bizim park yatağım boyutunda yatak satmıyorlar. yan üretim yerlerde var ama onlar da hiç hoşuma gitmedi. yayları insanın eline batıyor. yün döşek yaptır diyorlar ama o da nasıl olur bilmem ki. bir de alta kötü yataktan al üzerine ince yün şilte diktir diyenler var okulda. o konuda da emin olamadım. yeni yatak mı alsak dedi. dolaştık. şu büyüyebilen yataklar var ya. onlardan beğendim aslında bi tane ama fiyatı 800 civarı yataksız hali. onu alsam diyorum ilerde pişman olur muyum. yani tam takım bişi almak ister miyim. off böyle yani. ne diyorsunuz?
bu 2 kardeşin ilk buluşup öpüşmesi....
buda yiğit paşa
pek bişi olmuyo bu aşıda azıcık ağladı ilke yapılırken sonra hiç bişeyi kalmadı inşallah sizde kolay atlatırsınızz..eşim su çiçeği aşısını almış. yiğit uyanınca vurdurmaya gideceğiz. eczacının dolabında bekleyecekmiş. çocuk hastanesinde de vurulacak. off ya içim kötü oluyor bu aşı zamanları.
esracım inşallah gelişimini etkileyecek bi durum yoktur bu konuyla lgili hiç bir fikrim yok dilerim berkeyide sizide üzecek bi durum yaşamzsınız.. çok geçmiş olsun..aksam yemek çok keyifli geçti gulduk eglendik ictim biraz kendime geldim ama bu sabah yine sinirlerim bozuk
berkenin bugun kemik olcumu yapılacaktı az evel ibo aradı moralim çok bozum cumlesi ile baslayınca zaten elim ayagım titriyor . kemik yası berkenin 1,5 yas geride imis. içtigi bobrek tası engelleyen ilaclar yuzunden. zaten o sebeple baktırmıstık. vucutta fazla kalsiyum var berke de bu ilaclarla kalsiyum azaltılıyor ama kemiklerdende alıyormus yan etki olarak tabi. dr endokrinle kurulda goruselim ona gore tedavi sekli belirleriz vs demis kadın nefrolog onun alanı degil simdi yarın kuruldan çıkacak kararı bekliyoruz. netten bakınca +- 2 yıl 4-yas ile ergenlik arası olabilir diyor bazı yerler +- 1 yıl oynayabilir diyor bilmiyorum offff
boyuda kısa dgil berkenin yasıtlarından biraz ustunde hatta kilosu dusuk ama boy kisalıgı olurmus demekki boyu epey uzun olacak demekmis kemik yası dusuk oldugu halde yasıtlarınla normalse bile ilerde çok uzun olacagına isaretmis ama detayları okuyarak anlayamıyorum tabi dr ned iycek bakalım
günaydınnn , iştahsız, uykusuz babylerin anneleri...
yaralı kuşumun gözü şişmiş neredeyse kapanacak kadar. çok kızdım kendime burnu aksa soluğu doktorda alıyorum. şimdi radyasyon almasın diye götürmedim. sanırım iyi etmedim hiç. KBB dan randevu aldım bugün götüreceğim. umarım kırık cıkık falan yoktur. nefes alıyorken arada horluyor hiç olmazdı pek hayra alamet değil gibi geldi. gecede o kadar sık uyanıp ağladı ki sersem gibiyim..
[/URL][/IMG]
canım nutrigeni nette araştırdım.. zaten ürünün tanıtımında da kan yapar, can yapar iştah açar diye yazıyor... içeriğini okuduğumdada işte yemekte zorlanan nazlı yiyen çocuklara yönelik falanmış o yönden karar verdim.... ama öğlen eşim almaya diye gitti eczacı bi tanıdık var pek tavsiye etmemiş bizde ikilemde kaldık..... MARNYS evet hep dediniz hatta evrimde kullanmaya başladı ama 2 yaş diye yazınca prospektüsünde çekiniyorum....
bende saçımı boyatacağım inşallah doktordan okey aldım c.tesi serdara bırakıp ilkeyi gitmeyi planlıyorum bayrama sarışın girceğim kısmetse..
bide diyorumki lensmi alsam ne dersiniz ?? gri kuzenim kullanmıştı çok yakışmıştı ona emin olamadım yada lacivert gibi koyu mavi bişiy.. deneme şansımda yok bilgisayarla da yapamıyolar alacağım yerden bende esmer değilim çokmu soluk olurki hastalıklı gibi mi olur acaba bi değişime ihtiyacım var zaten kullan atlarda alıcam ama bilemedim??
bende saçımı boyatacağım inşallah doktordan okey aldım c.tesi serdara bırakıp ilkeyi gitmeyi planlıyorum bayrama sarışın girceğim kısmetse..
bide diyorumki lensmi alsam ne dersiniz ?? gri kuzenim kullanmıştı çok yakışmıştı ona emin olamadım yada lacivert gibi koyu mavi bişiy.. deneme şansımda yok bilgisayarla da yapamıyolar alacağım yerden bende esmer değilim çokmu soluk olurki hastalıklı gibi mi olur acaba bi değişime ihtiyacım var zaten kullan atlarda alıcam ama bilemedim??
ortalık tenha. herkes fatmagülü mü izliyor ne :) ben bu haftayla üç haftadır izleyemiyorum. eşimin maçlarına denk geliyor ne yazık ki. ve de yiğit ile ilgileniyorum. değmiyor izlediğime.
Ozlemım, vıtamın falan alsana babacım.. bıraz destege ıhtıyacın var anladıgım kadarı ıle.. depresyon durumları da hala devam edıyor anladıgım kadarı ıle.. dısarıdan destek sana ıyı gelecektır.
:) ilahi.. evet zaten bizim diziler genelde çok yavaş ilerliyor. eşim bir amerikan dizisi indirmiş. yeni . daha iki bölüm yayınlanmış ve rekor kırmış. lostun yerine diyorlar hep. ilk bölümünü izledik. baya güzel tavsiye ederim canım.Ben denk geldı mı ızleyenlerdenım.. bır sey kacırmıyorsun tatlım.. bı fok oldugu yok.
aklımda özlemcim ekleyeceğim inşallah. bi fırsat bulamıyorum. teşekkürler iltifatın için :) yorgunluğunun sebebi belki sebepsiz de olabilir. yani bazen olur banada .geçer umarım kısa zamanda..Kaç günden beri pek aktif olamıyorum ... Nedeni yorgunum ama hiç kendimi bu kadar yorgun hissetmemiştim tümgün uyumak istiyorum elim kolum kalkmıyor şiddetli bir baş ağrısı regl oldum nedeni bu mu desem hiç böyle olmamıştı ama dün anneme verdim uyumuşum saati kurdum kendimi o kadar salmam iyi değil diye spora gidecektim saati duymamışım geç kaldım koştur koştur gittim yarım saatten sonra fenalaştım hoca dedi sapsarı yüzün bırak istersen zorlama yok dedim dayanabildiğim kadar oradakiler şakadan kaytarmak için deyince gururuma yediremedim :)) Neyse bugün daha iyiyim ...
Geçen İnegöl e gidecektik biz Susurluk a kadar ancak dayanabildik orada arkadaşlarda kaldık ikiz kızları var 2 yşında Özde kızlrın oyuncaklarını onlara vermiyor tabi yemezler ikizler birbirine sahip çıktı Özde ye karşı 2 kız :)) Kendi başına takıldı onların şu bimde satılan oyuncak ütülerini paylaşamadı ona da aldık bir tane off zor işimiz calliou yu da anneannesine ağlayarak aldırdı zaten
Az çok okuduklarımdan aklımda kalanlar öncelikle Güliz Alpellama çok geçmiş olsun sabah okudum hep aklımdaydın bir girsende haber versen diye çok merak ediyorum özde sim kartımı çiğneyip tüm numaraları yok ettikten sonra numaranda yok(
Nur maşallah 2 paşanda çok tatlı Allah bağışlasın kanatlarının altında olsunlar hep sağlıklı mutlu olun hep beraber :)
Esrako Berke nin umarım bir şeyi yoktur off ne zor ya!(
Sibel iştahsızlık durumu ara ara yoklayınca bile insanı çileden çıkarırken devamlı bir durum sizinki inş. bir an önce düzelir.. Selin e bol bol iştah diliyorum...
Fatma sende tatilciler kervanına katılıyorsun demek keşke görüşebilseydiniz 3 ü bir arada ne güzel görürdük siziYeni imajınla foto ekle görelim bakalım çıtır anne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?