meltem emzirmekten eridiğine eminmisin ??? eminsen demekki genel bir kural değil buuuuuu:))))
ben gece sabaha kadar emziriyorum gündüzde epeyce, öğlen tatillerinde beraberiz, aradada nazlıyla kaçıp okula geliyorlar, emip kaçıyorlar. ama nerde bende erimek. bence sen yeterli beslenmiyorsundur, bu arada kalsiyuma özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. yani yemek yemesende süt ve süt ürünleri tüketmeye dikkat gün içinde. bide sen kesin abur cubur filan yemiyosundur, kahvaltı yapmıyosundur. bende denizle 6.30 da kalkıyorum ama işe gelmek için 8.15 de evden çıkıyorum. arada vakit oluyor yani. vaktin olmasada yanına bişeyler al mutlaka. yoksa senin depolarından gider. dikkat et.
ohhh be çok sevindim gülizcim.inş kısa zamanda tamamen iyileşir. bende aynı ilk kez açtırdım kaş rengimi. alışıyor gözüm bakalım. foto isteriz.günaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)
dün doktora gittik, film çeksek bile göremeyebiliriz tomografi net gösterir ama dedi kırılmış olsa bile müdahale etmeyiz daha cok küçük dedi. tomografiye de gerek görmedi. darbe aldığı için şişmesi normal aşağı doğru inecek şişlik dedi nitekim bugün öyle oldu. çok şükür rahatladım inşallah kırık yoktur.
dün doktordan sonra kafa izni verdim kendime :) kuaföre gittim ilk kez kaşlarımın rengini açtırdım sanki çok açık oldu ama saçlarımla uyumlu :) bakalım gözüm alışabilecek mi :)
aman ya ne diyosun duymamıştım. kaçla sallanmış ki.. inşallah hissetmemiştir bizim izmir kafilesi.izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah
Düşünüyorum aslında canım ama bakalım aslında korkutan başka bir şey daha var sol göz kapağımda çekme, düşme gibi değişik bir şey baş ağrısı dayanılmaz olduğu gün olmuştu nörolojiye gitsem mi acaba? Yada göz doktoruna mı? Aslında şükür şuan bir problem yok ama bilinçaltına yerleşmiş olan bir şeyler mi var dpresyon mu nedir anlamadım? :26: Değişik haller içerisindeyim bugün kendimi zorladım dışarı çıkmak için yoksa iyice eve kapanıp tüm gün yatacağım geçen Özde uyanıkken uykuya dalmışım ki uykumuda almıştım korkuyorum ben uyurken bir şeyler yapacak :18:
günaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)
dün doktora gittik, film çeksek bile göremeyebiliriz tomografi net gösterir ama dedi kırılmış olsa bile müdahale etmeyiz daha cok küçük dedi. tomografiye de gerek görmedi. darbe aldığı için şişmesi normal aşağı doğru inecek şişlik dedi nitekim bugün öyle oldu. çok şükür rahatladım inşallah kırık yoktur.
dün doktordan sonra kafa izni verdim kendime :) kuaföre gittim ilk kez kaşlarımın rengini açtırdım sanki çok açık oldu ama saçlarımla uyumlu :) bakalım gözüm alışabilecek mi :)
izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah
14-15inci aylarda yapılıyor özeli 153 tl
benim bildigim pnomokok asısı zaturee asısınıda kapsıyor zaten
simdi netten baktım evet oyle pnomokok asısı zaturee etkeni için yapılıyor
Dr Nilfer Toprak - Pnmokok As
Aman Ozlem, dertlene dertlene vucudun tepkı verıyor artık.. yapma gozunu seveyım, kangren neyse kes at.. ya da takma kafana bu kadar.. Allah koruusn yaa.. Ozde yı dusun gozunu seveyım.
Emınım sahane olmussundur.. malzeme guzel olunca rütuş dedıgın nedır kı??
amin amin.. Kuzey olunca megersem artcılar bıle korkutucu oluyormus.
Allah bıze bu cocukları erıskın olana dek yetıstırme gucu versın layıkıyla.. fıyatlara bak..
yaptırmayacagız yanı oyle mı Esram..??
günaydın son gün son gün :) mutlu bir gün :)
Aman Ozlem, dertlene dertlene vucudun tepkı verıyor artık.. yapma gozunu seveyım, kangren neyse kes at.. ya da takma kafana bu kadar.. Allah koruusn yaa.. Ozde yı dusun gozunu seveyım.
Emınım sahane olmussundur.. malzeme guzel olunca rütuş dedıgın nedır kı??
amin amin.. Kuzey olunca megersem artcılar bıle korkutucu oluyormus.
Allah bıze bu cocukları erıskın olana dek yetıstırme gucu versın layıkıyla.. fıyatlara bak..
Dun burada hava nefıs ıdı. Ve kuzey ı cıftlıge goturduk.. baslarda howw how dıyıp kangal kopegımzıı kovan Kuzey.. son saatlere dogru hayvanın uzerıne yatıp oyle gokyuzunu falan ızlemeye baslamıstı.. vıdeoya cektım ama cok uzun.. kısaltabılırsem ekleyecegım.. tavukların pesınden kosturması ıse ayrı komıktı.. ona cok ıyı geldı.. ınanılmaz eglendı.. yerdekı cıceklerı egılıp ızledı.. agaclardan meyve koparıp dişledi.. ustunu basını batırdı da batırdı.. hıc ellemedık.. onu oyle ızlemek cok guzeldı.
amin canım rica ederim ne demek .. nerdeyse çoğumuzun sorunu haline geldi bu yemek olayısağol canım...... girip yazmışsın teşekkür ederim... konumla ilgilenmişsin..... inşalah bütün kuzucuklar annelerini üzmeden bol bol yerler inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?