2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

her sabah evden çıkmadan önce süt içerim
öğlen güzel yerim
öğlen et türü yediysem akşama sebze yemeye çalışırım vs.
yani gıdama dikkat ederim ama eriyorum
hiç abur cubur yemem aklıma gelmez uykusuzluktan eriyorum galiba 06:25 de servise biniyorum 8 mesaisi için düşün yane

ohhh be çok sevindim gülizcim.inş kısa zamanda tamamen iyileşir. bende aynı ilk kez açtırdım kaş rengimi. alışıyor gözüm bakalım. foto isteriz.
izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah
aman ya ne diyosun duymamıştım. kaçla sallanmış ki.. inşallah hissetmemiştir bizim izmir kafilesi.

alpellanın iyi olmasına sevindim
bu arada zatürre aşısı yaptıran var mı?
153 liraymış özel olanı sağlık bakanlığının olanı ücretsizmiş

zatürre mi? ben hiç duymamıştım meltem. biz istemeden hani şu normal aşı takviminde yok mu o aşı?istemek mi gerekiyor yani?

Aman Ozlem, dertlene dertlene vucudun tepkı verıyor artık.. yapma gozunu seveyım, kangren neyse kes at.. ya da takma kafana bu kadar.. Allah koruusn yaa.. Ozde yı dusun gozunu seveyım.

Emınım sahane olmussundur.. malzeme guzel olunca rütuş dedıgın nedır kı??

izmir sallanmış ç ok gece şimdi okudum. umarım çok korkmamıştır kuzular ve anneleri. Allah beterinden saklasın inşallah

amin amin.. Kuzey olunca megersem artcılar bıle korkutucu oluyormus.

14-15inci aylarda yapılıyor özeli 153 tl

Allah bıze bu cocukları erıskın olana dek yetıstırme gucu versın layıkıyla.. fıyatlara bak..

Dun burada hava nefıs ıdı. Ve kuzey ı cıftlıge goturduk.. baslarda howw how dıyıp kangal kopegımzıı kovan Kuzey.. son saatlere dogru hayvanın uzerıne yatıp oyle gokyuzunu falan ızlemeye baslamıstı.. vıdeoya cektım ama cok uzun.. kısaltabılırsem ekleyecegım.. tavukların pesınden kosturması ıse ayrı komıktı.. ona cok ıyı geldı.. ınanılmaz eglendı.. yerdekı cıceklerı egılıp ızledı.. agaclardan meyve koparıp dişledi.. ustunu basını batırdı da batırdı.. hıc ellemedık.. onu oyle ızlemek cok guzeldı.

yok evrim yaptırmayacagız nerden çıktı onceden etkisi olmadıgı dusunulmekteydi diyor yaptırıyoruz ya zaten pnomokok asısı

ay evet ya

yaptırmayacagız yanı oyle mı Esram..??

aşı takviminde var zaten 2-3 doz yaptırmışız şimdiye dek

Tekrar geçmiş olsun canım ne iyi gelmiştir kuaför şimdi bu ara bende saldım bir gitmem lazım saçlarım isyanda beni boya diye kaşlar falan felaket bıyıklar yakında taranacak kıvama gelecek dermişim

Geçmiş olsun Evrimim kaç şiddetinde ki? Sabah okudum ama göremedim ben neremle okuduysam... Tavsiyelerin için sağol vitamin iyi fikirde ne alsam ki acaba? Daha zinde olmak için...
Bu aşılarla alakalı benimde merak ettiğim var şimdi en son 13. ayda suçiçeği yaptırdım sıradaki aşı ne zaman olacaktı ben kaçırdım orayı atlamadım inş. aşı falan :26:

Son düzenleme:

Hayal ettimde ne kadar keyif almıştır her yer binalarla dolu çocuklra özgürce koşup oynayabileceği çok az alan bıraktılar Kuzy ne şanslı Bekleriz artık bir video

Artık kaçıyorum hazırlanmam lazım doktora randevum var bakalım ilk defa gideceğim yeni jinekologum memnun kalırım inş. :) Akşam 6 gibi spor, yemek ev toparlanması off işim çok ya

bayramda hiç bir plan yapmadık deniz gunes olmadıgı için tatil cezbetmiyor bizi. e memleketimiz sehir disinda ailemiz vs de yok gidelim degisiklik olsun vs. herkes burda.
bizde hep istiyorduk canakkale sehitlik falan gorelim diye ece ile nasıl olacak bilmiyorum ama spontan bir sekilde havanın guzel oldugu bir gun çikip gidip orda aksam sehir otellerinden birinde kalalım diyoruz
ama hala cekincelerimiz var zor olurmu ece ile oyle plansız programsız tatil bilmiyorum.9 gun evde hiç çekilmez hep aynı yerler aynı seyleri yaparak

şahane bir şehir Çanakkale, sana otel tavsiye edebilirim istersen. en son alpellaya hamileyken gezmiştim şehitliği de, eşim her hafta iş dolayısıyla orada. hava güzel olursa cok keyif alırsınız

aa guliz çok sevinirim valla bir suru otel var neye gore nasıl ayarlayacagız vs deyip yapmayıp orda bakarız diyorduk bir acıp konusurum en azından yazarmısın lutfen
sehitlik falan bebek arabası ile kolay gezilirmi çok mervdiven vs varmı ?

sağol canım...... girip yazmışsın teşekkür ederim... konumla ilgilenmişsin..... inşalah bütün kuzucuklar annelerini üzmeden bol bol yerler inşallah....
amin canım rica ederim ne demek .. nerdeyse çoğumuzun sorunu haline geldi bu yemek olayıinş fayda grürler de yedrler mamalarını ham hamm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…