RÖ ve RS ne olaki ben anlamadım :44:
sabah ilkeyi aşıya götürcem 18 ay aşısı.. bakalım inşallah ateş falan bişiy olmaz..
Kolbastı dedik ya,yemedim içmedim düğün videolarımdan birini buldum. O ağır gelinlikle bile oynamışım bravo. Zaten adım oynak geline çıkmıştı düğünden sonra..
Ahan da burda.
Dailymotion - kolbastı_ayca - Kadınca Kanalı
Eki Görüntüle 142227 Eki Görüntüle 142228 sevgi dolu kardeşler:))))
............uçuncuyu yaparsam yillar sonra sasırmayın :))
kuçuk bebek ozledimm desemm :)
esra nasıl gidiyo tütünsüzlük? ne gibi etkiler yaşıyosun ? yahocuk alıştı mı memesizliğe?
ben de :83: :93: :78:
.
alkış alkışaycaa tum videolarını izledim bugun denedim tekrar acıldı
çok guzel ya gelinlikle iyi oynamıssın :)
ruzgar ın dogum videosunuda izledim gozlerim doldu yien
uçuncuyu yaparsam yillar sonra sasırmayın :))
kuçuk bebek ozledimm desemm :)
valla adas ada ile ecos aynı boylarda yada ece 1 cm falan uzudur. ama ada 1 kilo kadar onde bizden yanılmıyorsam. suzulen falan yok sanmıyorum yani topigin iki tombalak kızı aynen irilesmeye devam ediyorlar :)) osalatalıkları gorsen iki lokma yalayıp ısırıp birbirlerine verip birbirlerinin kalanlarını yediler sonra yine degistielr vs çok alemlerdi ya kitap veriyoruz bierer tane ellerine oburu birin i uzatıyor digerine oburunu verip degistiriyorlar falan hiç çekistirip kavga kiyamet yapmadılar valla iyi anlasıyorlar simdilik .)
ben de :83: :93: :78:
.
ya hakikaten böyle yeni beybiler görünce bebek hasreti çekiyomusunuz??
inanasım gelmiyor bendemi bi anormallik var bilemedim ben ise tam tersi o anneye acıyarak bakıyorum vah zavallım diyorum daha lohusalık bilmemne bissürü yol var önünde diyorum o günlerim aklıma geldikçe karabasanlar basıyor
yani belki ilerde bende çekerim ama şu an içi çok erken zaten bizimkilerde hala var o bebek kokusu her ne kadar artık ter kokusu ile karışsada
kabus dolu günlere hazır olun
yani belki bazıları kolay atlatmıştır ama büyük çoğunluk zor geçirirmiş
mesela ben memeden kolayca kesilmişim ama ablam anamın anasını ağlatmış resmen
tıpkı yahonunda benim anamı ağlatması gibi
tekerleme gibn oldu ama ananız ağlayacak benden söylemesi
kesinlikle havaların ısınmasını bekleyin
çocuk arızaya bağladığında hop dışarı çıkarsını biz 4 duvar arasında daha beter olduk zaten bunalımda adam
uyutma şekli buldum kendime nasılmı
öncelikle salıncağa koyuyorsun itina ile salııyorusun salla salla salla artık kaç dakika sallarsan sonra uyumuyor tabiki kaldırıp yatağına koyuyorsun bi postada orda sallıyorsun orda artık kıvama geliyor sonra kucağını istiyor tişörtün üstünden memelerina sarılıyor oturmak yok ayakta salla salla salla ve muhteşem sonuç uyuyor
kızgınlık olayı okulla ilgili esra ya idareye kızdım da biraz neyse.. oluyor işte iş ortamı.. uyanınca yedirmek demek ki hiç iyi değil. iyice emin oldum zaten.fatma bende biliyorum ec ey bende denedim uyanınca yedirmeyi kusmustu birkaçkez dahada asla denemem
ev olayı niye gerdi kizginsin ?
yok canım ev işi olacak mı olmayacak mı banka ne der gibi işte çok kafama takmıştım da ben ondan. mama işi zaten asla bundan sonra..hayırdır eşinle mi anllaşamıyorsunuz ev seçimi konusunda
ece sadece uyanırsa meme der onun dışında mama vermek hiç aklıma gelmez ama uyardığın iyi oldu canım
Ecenin kolbastısına ve fotolara bayıldım, maşallah canım benim.
Kuzeye de kocaman maşallah mışıl mışşıl uyuyor.
O işi bir kere yaptım, akşam yemek yemeden uyumuştu, gece 12 de kalktı. Ben de aç diye mama verdim, uykusu iyice açıldı sabah 5 e kadar beni mahvetmişti. Bir daha mı aslaa. Yemeden yattığı zaman mama vermiyorum artık.
şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..
şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..
kabus dolu günlere hazır olun
yani belki bazıları kolay atlatmıştır ama büyük çoğunluk zor geçirirmiş
mesela ben memeden kolayca kesilmişim ama ablam anamın anasını ağlatmış resmen
tıpkı yahonunda benim anamı ağlatması gibi
tekerleme gibn oldu ama ananız ağlayacak benden söylemesi
kesinlikle havaların ısınmasını bekleyin
çocuk arızaya bağladığında hop dışarı çıkarsını biz 4 duvar arasında daha beter olduk zaten bunalımda adam
uyutma şekli buldum kendime nasılmı
öncelikle salıncağa koyuyorsun itina ile salııyorusun salla salla salla artık kaç dakika sallarsan sonra uyumuyor tabiki kaldırıp yatağına koyuyorsun bi postada orda sallıyorsun orda artık kıvama geliyor sonra kucağını istiyor tişörtün üstünden memelerina sarılıyor oturmak yok ayakta salla salla salla ve muhteşem sonuç uyuyor
meltem eşinde ilgilenmiyordu değil mi ecenin bakımıyla karşıdan ikinciyi de yapalım demek ne kadar kolay. ben gün geçtikçe vazgeçiyorum. benimki zaten istemiyor. sen ne düşünüyosun istiyomusun?
Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun canım.
korkuyorum :18: Didar gün içinde bile memelere yakın olduğu her an memeee diye tutturuyor. oynamak için her eğildiğimde, kucağıma her alışımda, kazara memeye her dokunduğunda. yazı beklicem havalar azcık ısınsın ama okul kapanmadan önce kesmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?