2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra nasıl gidiyo tütünsüzlük? ne gibi etkiler yaşıyosun ? yahocuk alıştı mı memesizliğe?

RÖ ve RS ne olaki ben anlamadım :44:

sabah ilkeyi aşıya götürcem 18 ay aşısı.. bakalım inşallah ateş falan bişiy olmaz..

18 ay aşısı mı hiç bir fikrim yok. bize 1 yaş aşılarından sonra bişey demediler. haydaa... eve gidince aşı karnesine bir bakayım.

oooo çok hoş. canım düğüne gitmek istedi.

bayıldım. maşallah yavrularını Allah size bağışlasın.

ya hakikaten böyle yeni beybiler görünce bebek hasreti çekiyomusunuz??
inanasım gelmiyor bendemi bi anormallik var bilemedim ben ise tam tersi o anneye acıyarak bakıyorum vah zavallım diyorum daha lohusalık bilmemne bissürü yol var önünde diyorum o günlerim aklıma geldikçe karabasanlar basıyor

yani belki ilerde bende çekerim ama şu an içi çok erken zaten bizimkilerde hala var o bebek kokusu her ne kadar artık ter kokusu ile karışsada

nurrr yiğit süper yakışıklı olacak mustide yakışıklı ama yiğit bir başka olacak gözler sana benziyor bebem maşallah kocaman ikisinide arızadamısın halaa??

kabus dolu günlere hazır olun
yani belki bazıları kolay atlatmıştır ama büyük çoğunluk zor geçirirmiş
mesela ben memeden kolayca kesilmişim ama ablam anamın anasını ağlatmış resmen
tıpkı yahonunda benim anamı ağlatması gibi
tekerleme gibn oldu ama ananız ağlayacak benden söylemesi

kesinlikle havaların ısınmasını bekleyin
çocuk arızaya bağladığında hop dışarı çıkarsını biz 4 duvar arasında daha beter olduk zaten bunalımda adam

uyutma şekli buldum kendime nasılmı

öncelikle salıncağa koyuyorsun itina ile salııyorusun salla salla salla artık kaç dakika sallarsan sonra uyumuyor tabiki kaldırıp yatağına koyuyorsun bi postada orda sallıyorsun orda artık kıvama geliyor sonra kucağını istiyor tişörtün üstünden memelerina sarılıyor oturmak yok ayakta salla salla salla ve muhteşem sonuç uyuyor

Son düzenleme:
neden nedennn kimseee yokkk bende gidiyorum yaho sabah 5:30 ta kalktı zorla 7:30 da tekrar uyuttum bir saat kadar uyuduk zombi gibiyim uyuyacağımmmmm

alkış alkış
evde çalışmak sana yaradı
ben eğer iki çocuğumuda tüm eğitim hayatları boyunca özel okulda okutabileceğimi bilsem 2.ciyi isterim
ama özel okullar yıllık 20 bin lira iki çocuk 40 bin dolayısıyla beni aşar
küçük bir şehirde yaşıyor olsaydım belki devlet okullarına saha sıcak bakardım ama ist da gün geçtikçe bozulduğunu düşünüyorum eğitim kalitesinin

eşim bu arada 2. konusunda acayip ısrarlara başladı sen merak etme özele ikisini de yollarız vs diyor ama beni kandıramıyor çünkü durum ortada

ayy minik güzel insanlar onlar

ben de :83: :93: :78:

.

seni de alnından öpüyorum o zaman

ben de acıyarak bakıyorum
18 ay emziriyor olmak beni zorluyorrrr artık
ama emzirmeyi bırakırken yaşayacaklarım gözümü korkutuyor

thank you ne kadan özendiriyorsun

fatma bende biliyorum ec ey bende denedim uyanınca yedirmeyi kusmustu birkaçkez dahada asla denemem

ev olayı niye gerdi kizginsin ?
kızgınlık olayı okulla ilgili esra ya idareye kızdım da biraz neyse.. oluyor işte iş ortamı.. uyanınca yedirmek demek ki hiç iyi değil. iyice emin oldum zaten.
hayırdır eşinle mi anllaşamıyorsunuz ev seçimi konusunda

ece sadece uyanırsa meme der onun dışında mama vermek hiç aklıma gelmez ama uyardığın iyi oldu canım
yok canım ev işi olacak mı olmayacak mı banka ne der gibi işte çok kafama takmıştım da ben ondan. mama işi zaten asla bundan sonra..

hepsi aynı demek ki ya. çok ilginç. karnı doyunca uyur diye düşünüyordum meğer tam tersiymiş..

şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..

şükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..

fatmaa çok sevindim ugule gule oturun insallah insanın kendi evi gibisi yok
yıllarca hatta tum çocuklugumda kirada oturmus biri olarak ev almanın ne demek oldugunu çok iyi biliyorum. genc yasta ev sahibi olmak cidden buyuk bir nimet. allah huzurla oturmak nasip etsin insallah

fatmacım güle güle oturun evinizde, kolaylıka ödemeyi nasip etsin Allah.

meltem eşinde ilgilenmiyordu değil mi ecenin bakımıyla karşıdan ikinciyi de yapalım demek ne kadar kolay. ben gün geçtikçe vazgeçiyorum. benimki zaten istemiyor. sen ne düşünüyosun istiyomusun?

Derya dan haber alan var mı? yusuf mu hasta acaba epeydir yok. gerçi epeydir kimse yok. yaza kadar dağılacak herhalde topik.

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun canım.

korkuyorum :18: Didar gün içinde bile memelere yakın olduğu her an memeee diye tutturuyor. oynamak için her eğildiğimde, kucağıma her alışımda, kazara memeye her dokunduğunda. yazı beklicem havalar azcık ısınsın ama okul kapanmadan önce kesmeyi düşünüyorum.

meltem eşinde ilgilenmiyordu değil mi ecenin bakımıyla karşıdan ikinciyi de yapalım demek ne kadar kolay. ben gün geçtikçe vazgeçiyorum. benimki zaten istemiyor. sen ne düşünüyosun istiyomusun?

bazen ilgileniyor diyelim ben istemiyorum hem çalışırken çok zor hem de ben tükeniyorum uykusuzluk çalışma bir yandan belki evde olsam yapardım çünkü kardeş güzel bir şey

gözünüz aydın
Allah ödeme gücü versin

ben de nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum

selamlarrrr
esracım çok çoooook geçmiş olsun ama sanada bahane olmuş zaten emzirmeyi bırakmak istiyodun ama cesaret edemiyordun bir ay kadar sürüyo memeyi açmak istemeleri sonra zamanla unutuyorlar ama birden bekleme sonuçta 1.5 yıl emmiş hemen unutmasını bekleme

fatma senin adına çok sevindim hayırlı olsun yeni eviniz allah huzurla oturmanızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…