bu kadın başka bi kadın yaa harika bir gün geçirdim uzun süredir bu kadar özgür takıldığımı hatırlamıyorum
önce iki saat otur sohbet muhabbet rahat rahat geniş geniş sonra saatlerce alışveriş yap keyifle yemek ye cigarını içç
ohh daha ne olsun
seviyorum seni bebemmm keşke istanbulda olsan ahh keşkeeee
öhöm öhömteşekkürler..nasıl oynamışım ya inanamadım kendime. RÖ ve RS ne büyük değişiklik var bende.
Esra bilemedim ya, açılıyor olmalı
RÖ ve RS ne olaki ben anlamadım :44:
sabah ilkeyi aşıya götürcem 18 ay aşısı.. bakalım inşallah ateş falan bişiy olmaz..
SELİN için büyüyen karyola almıştık şu kenardaki korkuluk kısmı ayarlanıyordu aşağı yukarı olarak bebekken aşağıda duruyordu şimdi en üstte duruyor ama selinle baş edemiyorum.. dün akşam beşiğine çıkmak istedi koydum içine birden korkuluğa ayağını geçirdi ve tutmasam gidecek düşecek yere aklım çıktı ne yapacağımı bilemiyorum ya gece uyanıp aynı şeyi yapmaya denerse diye çok tedirgin oldum.. yere bi tane yorgan ve battaniye serdim ne derece çözüm olur bilemiyorum(
ÇÖZÜM :
Allah a emanet ler
sibelcim ece de oyle ozellikle abisine iki el dalıyor yuzune pat diye bizlered yapıyor bunu sırıtarak coskuyla yapıyor eglence oyun sanıyor hepsinde var normal yani.bu aralar ruh halindenmi bilmiyorum kendimi yorğun gergin mutsuz sinirli hissediyorum.... birşey yapasım yok uyumak uyumak istiyorum sadece... belirsizlikler beklemek geriyor insanı....
SELİN de çok huy değişiklikleri var dediğim dedik çaldığım düdük misali... sinirlensin kafasını vuruyor, görümcemin oğlu var ilkokula gidiyor onu dövmeye çalışıyor yakasını tutuyor sanki büyük insan gibi yüzünü yolmaya çalışıyor selinide çözemiyorum... nerden görüyor nasıl yapıyor bunlrı bilmiyorum ama inşallah geçici bi durumdur yoksa mahalledeki bütün çocukları dövecek gibi görünüyor erkek fatma:)))
geçmişe bakamadım umurım herkes iyidir....
birkaç ay sonra bende kilolarım için eskişehirde iyi bi yaşam koçu buldum.. diyet uzmanlığıda yapıyomuş birkaç arkadaşım gitti çok memnunlar 20 kilo gibi iyi bi kilo verdiler.. kan tahlilerine göre bi proğramdan diyet listesi çıkartıyormuş her ay bu liste yenileniyormuş bakalım başlamayı düşünüyorum havalar düzelsinde....
SELİN için büyüyen karyola almıştık şu kenardaki korkuluk kısmı ayarlanıyordu aşağı yukarı olarak bebekken aşağıda duruyordu şimdi en üstte duruyor ama selinle baş edemiyorum.. dün akşam beşiğine çıkmak istedi koydum içine birden korkuluğa ayağını geçirdi ve tutmasam gidecek düşecek yere aklım çıktı ne yapacağımı bilemiyorum ya gece uyanıp aynı şeyi yapmaya denerse diye çok tedirgin oldum.. yere bi tane yorgan ve battaniye serdim ne derece çözüm olur bilemiyorum(
ay hadi bakalım insallahhh devamı gelir gulizcimşimdi annemle konuştum diyalog şu ;
annem : akşam alperen nasıldı? kaçta uyudu?
ben : 9 da yattı noldu bişey mi oldu? (kalbim güm güm)
Annem : kahvaltısını etti geldi mutfaktan memesini aldı, bende uykusu geldi diye sütünü hazırladım bir gittim ki alp yatmış horluyor.
ben : anne ateşine baktın mı?
Annem : baktım kızım iyi bişeyi yok.
18 aydır yardım almadan, son 8 aydır en az 40 dakika uğraşmadan uyumadı alp. hala şoktayım. ilk kez kendi başına uykuya daldı. devamı gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?