2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen bende ya.. super bi gundu ...bende cok isterdim surekli biarada olmayı ...

buarada cok gecmiş olsun cok uzuldum olanlara .yahomda sende ins kısa surede bu surecı atlatırsınız sende saglıgına kavusursun bebeim.. uzuldugum tek nokta karsılıklı .... keyf yapamayaagız olsun anılarla yetınırız :)

biz iyiyiz adapazarında annemlerdeyız pazardan beri.. bugun eceyı genel kontrole goturdum kan cis kaka testi.. kanda bisey cıkmadı cok sukur ..ciş kaka henuz alamadık alınca hastaneye goturcez acelesi yok..

tatilim guzel gecio ama emrahı cok ozledim ..evimide.. buralardada keyfim yerinde. hersey biarada olmuyo demekki ...bu ozlem bizede ii gelecek..

öhöm öhöm teşekkürler..nasıl oynamışım ya inanamadım kendime. RÖ ve RS ne büyük değişiklik var bende.

Esra bilemedim ya, açılıyor olmalı

RÖ ve RS ne olaki ben anlamadım :44:

sabah ilkeyi aşıya götürcem 18 ay aşısı.. bakalım inşallah ateş falan bişiy olmaz..

RÖ ve RS ne olaki ben anlamadım :44:

sabah ilkeyi aşıya götürcem 18 ay aşısı.. bakalım inşallah ateş falan bişiy olmaz..

Rüzgardan önce, Rüzgardan sonra:)
Ateş olmadı Rüzgarda, epey huysuzdu o kadar. İnşallah İlke de sorunsuz atlatır.

Günaydın

bu aralar ruh halindenmi bilmiyorum kendimi yorğun gergin mutsuz sinirli hissediyorum.... birşey yapasım yok uyumak uyumak istiyorum sadece... belirsizlikler beklemek geriyor insanı....

SELİN de çok huy değişiklikleri var dediğim dedik çaldığım düdük misali... sinirlensin kafasını vuruyor, görümcemin oğlu var ilkokula gidiyor onu dövmeye çalışıyor yakasını tutuyor sanki büyük insan gibi yüzünü yolmaya çalışıyor selinide çözemiyorum... nerden görüyor nasıl yapıyor bunlrı bilmiyorum ama inşallah geçici bi durumdur yoksa mahalledeki bütün çocukları dövecek gibi görünüyor erkek fatma:)))

geçmişe bakamadım umurım herkes iyidir....

birkaç ay sonra bende kilolarım için eskişehirde iyi bi yaşam koçu buldum.. diyet uzmanlığıda yapıyomuş birkaç arkadaşım gitti çok memnunlar 20 kilo gibi iyi bi kilo verdiler.. kan tahlilerine göre bi proğramdan diyet listesi çıkartıyormuş her ay bu liste yenileniyormuş bakalım başlamayı düşünüyorum havalar düzelsinde....

günaydın
sabah koşuşturmam
06:11 uyandım Ece uyandırdı ayye diye emzirdim geri uyuttum
üstümü giyindim kot kazak tabii
sütümü içtim dişimi fırçaladım
ecenin peynirini suya koydum
montumu ayakkabımı giydim 06:35 de servisteydim
perişanım hala kendime gelemedim yarım saate ancak ayılırım
ayça videon açılmıyor
bu arada senin anladığım kadarıyla ev ve iş birbirine yakın oldular onun için mi taşındın

AŞI yaptıran yaptıracak tüm bebelere geçmiş olsun.... onlardan daha çok bizi geriyor bu aşı olayı.... öncesi sonrası ayrı bi olay. sorunsuz bi şekilde geçer inşallah...

SU ÇİÇEĞİ salgını varmış arkadaşlar dün akşam haberlerde söyledi hepimiz aşısını yaptırdık ama şimdi korur inşallah...

MELTEM allah kolaylık versin hepimizin durumu bibirimizden farklı değil.. aynı anlattıklarını benzerini emzirme hariç yaşıyoruz her sabah.... dün sabah işe gidicem hazırlanıyroum selin elimden tuttu bir yere götürmeye çalışıyor beni seline dedim annecim ben işe gideyim mi ıııııı ııhhh diyor :))) selin ıııı ıhhh deyince işe gelmek çok koydu bana(((

SELİN için büyüyen karyola almıştık şu kenardaki korkuluk kısmı ayarlanıyordu aşağı yukarı olarak bebekken aşağıda duruyordu şimdi en üstte duruyor ama selinle baş edemiyorum.. dün akşam beşiğine çıkmak istedi koydum içine birden korkuluğa ayağını geçirdi ve tutmasam gidecek düşecek yere aklım çıktı ne yapacağımı bilemiyorum ya gece uyanıp aynı şeyi yapmaya denerse diye çok tedirgin oldum.. yere bi tane yorgan ve battaniye serdim ne derece çözüm olur bilemiyorum(

ÇÖZÜM :
Allah a emanet ler

şimdi annemle konuştum diyalog şu ;
annem : akşam alperen nasıldı? kaçta uyudu?
ben : 9 da yattı noldu bişey mi oldu? (kalbim güm güm)
Annem : kahvaltısını etti geldi mutfaktan memesini aldı, bende uykusu geldi diye sütünü hazırladım bir gittim ki alp yatmış horluyor.
ben : anne ateşine baktın mı?
Annem : baktım kızım iyi bişeyi yok.

18 aydır yardım almadan, son 8 aydır en az 40 dakika uğraşmadan uyumadı alp. hala şoktayım. ilk kez kendi başına uykuya daldı. devamı gelecek mi?

sibelcim ece de oyle ozellikle abisine iki el dalıyor yuzune pat diye bizlered yapıyor bunu sırıtarak coskuyla yapıyor eglence oyun sanıyor hepsinde var normal yani.
sanırım ozgul kan tahlili yaptırarak diyet yapmıstı kısıye ozel seklinde basarılıda oldu sanıyorum hadi bakalım insallah

bizim yatak mesela asagıya birkademe daha iniyordu onu yaptık biz birkaç ay once yani alttaki sunta kısmını bir kademe daha yere indirip yatagıda alcaltmıs oluoyrsun sizin yatakdada vardır muhtemelen bu ozellik bir yatagı kaldırıp bakın alırken soylemislerdir belkide atlanmıstır yatagın suntasını asagıya almaya çalısın yeri varmı en azından ona bakın olmadı imkan varsa suntayı yere yatagıda ustune koyun en son çare bu yani korkuluklar aynı kalarak yatagı alcaltma islemi ay anlatabildimmi bilmiyorum :)
bundan sonraki adım zaten yatagın korkuluklarının indirilip birakılması ve buyuyen çocugun artık sabah kendi gum diye yere atlaması ama alcakken tabi yuksekken tehlikeli olur
2 yasından sonraydı sanırım bu sekil yapıyorduk baska yontem bulamamıstık ha birde ek korkuluk yaptırdık bir ara biz herhangi bir marangoza yana ikinci bir korkuluk birsekilde baglamıstık sanırım iple falan bu basit bir yontem maliyetide ucuz en kotu bunu yaptırabilirsin :)
tum bunlardan sonra allaha emanet bana gore:)

ay hadi bakalım insallahhh devamı gelir gulizcim

gülizzz bende böyle mücizevi bir haber verebilirmiyim acaba bir gün
yahoo kendi kendine uyudu gibiii :2:
inşallah devamı gelir tatlım

ayçaaa seni oynak gelinnnn benimde var kolbastı videosu gelinlikli ama sen oturup kalkmamışsın ben bide yere çömelip kalkmışım koskoca gelinlikle
hadi ben oynak gelinimde sende hiç öyle bir tip yok yahuu gayet hanımcık bi tip gibi gözüküyosun
bu arada belin ne kadan ince neydik ne olduk pehhh

adayla ecoşun fotolarına bayıldım hele facete var bitane salatalık yerlerken çok güzel bi kare olmuş adacık sanki süzülmüş??yoksa ecoşmu irileşmiş durum eşitlenmiş yane

aycaa tum videolarını izledim bugun denedim tekrar acıldı
çok guzel ya gelinlikle iyi oynamıssın :)
ruzgar ın dogum videosunuda izledim gozlerim doldu yien
uçuncuyu yaparsam yillar sonra sasırmayın :))
kuçuk bebek ozledimm desemm :)

valla adas ada ile ecos aynı boylarda yada ece 1 cm falan uzudur. ama ada 1 kilo kadar onde bizden yanılmıyorsam. suzulen falan yok sanmıyorum yani topigin iki tombalak kızı aynen irilesmeye devam ediyorlar :)) osalatalıkları gorsen iki lokma yalayıp ısırıp birbirlerine verip birbirlerinin kalanlarını yediler sonra yine degistielr vs çok alemlerdi ya kitap veriyoruz bierer tane ellerine oburu birin i uzatıyor digerine oburunu verip degistiriyorlar falan hiç çekistirip kavga kiyamet yapmadılar valla iyi anlasıyorlar simdilik .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…