ayçaa canım bizde biraz önce geldik aşıdan aynen anlattın gibi ağızına damla verdiler bacaktan aşı yaptılarrArkadaşlar, geçmişe bakamadan atlıyorum ama bişey sorucam
Rüzgar az önce aşısını oldu. Ama bacaktan yaptılar, bir de ağızdan bişey verdiler. . Sonra hatırladım burda yazılanları. Kolda şiş kızarıklık oldu falan diye yazılmıştı. Yanlış aşı yapılmamıştır değil mi, yeni bir sağlık ocağıydı gittiğimiz (taşındığımız için), ilk kez gittik, abuk sabuk bir yerdi. Bütün bebiklere koldan mı aşı yapıldı... kestane kebap acele cevap:)
rahatladım oh beee. diyorum ya abuk bir yerdi, güvenemedim bir an...
Ben taaa Nisan ayında taşınmıştım ya Meltem Regnum evlerine..Bir önceki aşıyı eski sağlık ocağı bir kereye mahsus yapmıştı ama bunu mecburen esenyurta bağlı olduğumuz için burda yaptırdık.
Eki Görüntüle 142227 Eki Görüntüle 142228 sevgi dolu kardeşler:))))
Bugun dıyetısyene gıtme gunum ıdı. bır haftada 1 kılo 100 gram vermısım.. begendı performansımı. pilatesin ciddi ciddi ise yaradıgını hıssedıyorum. umarım hazırana kadar bu işi bıtırebılırım. Resmen öğrenci gibiyim.. yedıklerımı yazıyorum.. degısımlerını dıkkatle takıp edıyorum. Umarım sonuna kadar boyle gıder. baslarda bıraz hızlı gıder,beklıyordum.. sonuna kadar bı tatsızlık cıkmadan oyle olur umarım.
iboyu oynatsaydın yaa eceden daha meyilli oynamaya
susam yeme olayına bayıldım eee çocuk gördüğünü yapıyor sende böyle kırıntıları parmaklıyon demekki
ya elektrikli süpürgemiin süpüren kısmı iyice ortadan ikiye ayrıldı. (gülistan iyi bilir, bizdeyken çağan vazo kırdı süpürelim derken ayrıldı başlık, uğraştık takamadık, sonra başlığı çıkarıp direk hortumla süpürdük filan) her seferinde vidalarını açıp içine sokup kapatıyoruz. haliyle doğru düzgün süpürmüyor. başlığını değiştirebilirim aslında ama hazır böyle bişey varken sulu olanlardan almak istiyorum. thomas genius s1 eco indirimde şimdi çok iyi bir makine ullananlardan biliyorum ama indirimli hali bile 500 tl. bi de arnica bora diye bişey gördüm reklamlarda ondan da baya memnun insanlar o da 200 civarı. böyle sulu sistemli bi makine kullananınız var mı? ne önerirsiniz?
Arkadaşlar, geçmişe bakamadan atlıyorum ama bişey sorucam
Rüzgar az önce aşısını oldu. Ama bacaktan yaptılar, bir de ağızdan bişey verdiler. . Sonra hatırladım burda yazılanları. Kolda şiş kızarıklık oldu falan diye yazılmıştı. Yanlış aşı yapılmamıştır değil mi, yeni bir sağlık ocağıydı gittiğimiz (taşındığımız için), ilk kez gittik, abuk sabuk bir yerdi. Bütün bebiklere koldan mı aşı yapıldı... kestane kebap acele cevap:)
Eki Görüntüle 142227 Eki Görüntüle 142228 sevgi dolu kardeşler:))))
Ada ada tombik ada ne tatlısın sen öyle.
aycaaa dogru ya kolbastının kralını sen yaparsın karadenizli olarak :)) ama bizim kizda fena degil dimi tepme hareketi meshur zaten de asagıdaki insanlar ne dusunuyor bu konuda bilmiyorum ciddi dan dan vuruyor yere:)
ya evet oturuyor yani arada duscek diye korkup tutuyoruz ama hicdusmedi. sen hiç cocugu sandalyede yanlız bırakmamıssındır kesin ondan oturamıyor olmasın :) ilk çıktıgında indirmissindir eminim :) bizim bakıcılar mutfakta is yaparken ece oralarda inip çıkmayı pekistirdi diyim sana mecburiyetten ..
Prestige nere olur ki arkadaşım. Regnum Elitkent'te değilim ha Esenkentteki. Ben Esenyurttakindeyim.
Buluşalım ama nasıl ve ne zaman. Pazarları neredeyse iptalim evde. Bir cumartesi öğlen arası 1 saat bir küçük kaçamak olabilir belki ha?
aycaaa sizin sirkette mesane yasakmıydııııı varsa eklesen beniii
OYY MUSTAFA NE GÜZEL GÜLMÜŞ ÖYLEEEkocaman yazmışım pardon.. maşalahh ikisinedee..Eki Görüntüle 142227 Eki Görüntüle 142228 sevgi dolu kardeşler:))))
Kolbastı dedik ya,yemedim içmedim düğün videolarımdan birini buldum. O ağır gelinlikle bile oynamışım bravo. Zaten adım oynak geline çıkmıştı düğünden sonra..
Ahan da burda.
Dailymotion - kolbastı_ayca - Kadınca Kanalı
Kolbastı dedik ya,yemedim içmedim düğün videolarımdan birini buldum. O ağır gelinlikle bile oynamışım bravo. Zaten adım oynak geline çıkmıştı düğünden sonra..
Ahan da burda.
Dailymotion - kolbastı_ayca - Kadınca Kanalı
hatun ne güzel gelin olmuşun öyleee... bırak ne derlerse desinler insan en mutlu gününde eğlenmezmii süper olmuşş..
merhabalar,
bunun anne babanın yakınların vs davranısları ile çok çok ilgili oldugunu dusunmuyorum istahlı yemek isteyen çocuk yer istahsız çoc ua da ne yaparsan yap yeme sevgisi alıskanılgı dogru durust kazandırılamaz gibi dusunuyorum çok kati fikrim degil ama ikinci bebegim bu fikirlerim bu yonde.
o yuzden benim için aslolan sey alması gereken yas doneminde yeteri kaldar vitaminini yemesi gerekenleri yemesi ama oyunla ama biraz zorlama ile vs vs onemli degil fizik sagılının iyi olmasını ciddi svunanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?