2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rahatladım oh beee. diyorum ya abuk bir yerdi, güvenemedim bir an...

Ben taaa Nisan ayında taşınmıştım ya Meltem Regnum evlerine..Bir önceki aşıyı eski sağlık ocağı bir kereye mahsus yapmıştı ama bunu mecburen esenyurta bağlı olduğumuz için burda yaptırdık.

ayçaa canım bizde biraz önce geldik aşıdan aynen anlattın gibi ağızına damla verdiler bacaktan aşı yaptılarr

Ada ada tombik ada ne tatlısın sen öyle.

Ece ece gel yanıma bikaç figür de ben öğreteyim sana. Hoş baban zor zaptetmiş kendini, sahalara çıkıp döktürmemek için:) O sana daha iyi öğretmen olur.

Susamlara parmaklarını nasıl banıyor ya bayıldım. Bu arada dikkat ettim de Ece sandalyede tek başına duruyor, kendini denetleyebiliyor düşmüyor, Ruzy yi bıraksam 3 sn sonra yerde olurdu kesin.

Sibel, unutmadan tebrik ederim seni. Hayırlı uğurlu olsun yeni işin...

Evrim Antalya'da zayıf olmak gerek. Çok değil 4 ay sonra deniz sezonu açılır orda. Ve Evrim pikinisiyle kumsallarda........Tebrik ederim, Bu arada facebookta Kuzy'nin fotolarına bayıldım, hehe ağzında da emzik de var, herif mi bebek mi belli değil:) Çok büyümüş, kahkülleri de süper görünüyordu.. Ve ceketi...

Nur, az kaldı abi kardeş güreşe tutuşurlar. Çok tatlılar

ya iyice birbirimize yakınlaşmışız da haberim yokmuş
prestige de bari buluşalım Ayça

maşallah
büyütmesi zor ama bu güzelliğe değer

Prestige nere olur ki arkadaşım. Regnum Elitkent'te değilim ha Esenkentteki. Ben Esenyurttakindeyim.

Buluşalım ama nasıl ve ne zaman. Pazarları neredeyse iptalim evde. Bir cumartesi öğlen arası 1 saat bir küçük kaçamak olabilir belki ha?

Güliz bir ara sormuştun ya

Rüzgar da beni çenemden ya da yanaklarımdan tutup ısırmaya çalışıyor. Sevgi gösterisi olaraktan. Bıraksam koparacak o derece yani...

super superr benimde tekrar hemen disipline donmem gerek haftsonundan sonra artık hapftaya ptesi baslıyorum insallah sendeki azmi gorunce evrim bile yapıyorr ben nasıl yapamam dedim

iboyu oynatsaydın yaa eceden daha meyilli oynamaya

susam yeme olayına bayıldım eee çocuk gördüğünü yapıyor sende böyle kırıntıları parmaklıyon demekki

ay evet yani biz yaptıgımız her isi aliecek ciddiye alıp yaparız sekercim :) oynanacaksa tum sevkimizle oynarız :))) ben de bayılırım susam yemegee annemde ablamda bizim aileden gelen irsey yani evt :)))

canım kıbrısa da barcelona ya da yçocuksuz ikimiz gidiyoruz iboyla yani kibrisa ibonun ablasıda geliyor tek barcelonada yanlızız tamamen. ilk kez ece den ayrı bir aksam gecireceğim haftasonu hatta iki aksam. pazarda o uyumadan yetisirmiyiz bilmem aksam ucak çunku. bir gece safra kesesi ameliyatında ayrı kalmıstık 3 aylıktı daha bakalım çok ozliycem eminim ama çocuksuz takılmak da eminim çok iyi gelecek.
berke nin okulu var 3 okul gunu gitmemesi sorun yaratır geri kalır o yuzden onu goturmuyouz bu ilk deneyim ayrıca bir gidelim acemiligi atalım onu daha sonra disneylanda goturme vaadi ile kandırdık simdilik :)

sulu makinalardan kullanmadım hiç eskiden thomas klasik halı yıkamalı makinam vardı çok memnundum ama hantal oluyor tabi simdi fakirin minik pratik tombalak supurgelerinden aldım ama sulu alsamıydım keske vs dedim torba habire doluyor bitiyor vs ama sulularda koku yapıyormus sanırım

ya agızdtan içirilen ne biz dra biraktık kendimizi hiç takıp etmiyoruz en son 18 aylıkken ece ası oldu karma idi sanırım agızdan içirilen tek ası rota idi onuda aylar evel oldk ne ki bu agızdan icirilen ası bizim dr atlamaz boyle seyleri ama anlamadım

ay çok guzeller nurr massallah yaa yigit hele nasılda tombalakk yavrumm mıncıklaasım geldi valla

hımm sen carrefour un ordaki regnum da mısın
tamam cumartesi azıcık anneme satayım Ece yi buluşalım seninle

OYY MUSTAFA NE GÜZEL GÜLMÜŞ ÖYLEEEkocaman yazmışım pardon.. maşalahh ikisinedee..

hatun ne güzel gelin olmuşun öyleee... bırak ne derlerse desinler insan en mutlu gününde eğlenmezmii süper olmuşş..

yaa niye acılmıyorb ende isminin ustune tıkladım profil sayfanda tum videoların gorunuyor ama ustune tıklayınca ekran oyle bos bos kalıyor gelinlikli halini resim karesi sekilnde gordum birtekk

hatun ne güzel gelin olmuşun öyleee... bırak ne derlerse desinler insan en mutlu gününde eğlenmezmii süper olmuşş..

öhöm öhöm teşekkürler..nasıl oynamışım ya inanamadım kendime. RÖ ve RS ne büyük değişiklik var bende.

Esra bilemedim ya, açılıyor olmalı

ayça ağzım açık izledim bayıldım ne kadar mutlu ve keyifli bi düğün olmuş çok belli oynak güzel gelin...

ece çok tatlıydı

musti ve yiğitte içimi ısıttı

anladım canım..cevap için teşekkür ederim...

ayça esraaa sizin kolbastılarlaa musti çoştu

ecede ayçada çok hoşlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…