2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esrako çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bebeğini hastaneye götürmen iyi olmaz canım ya ne kadar steril olsada hastane mikrobu diyede bir tehlike var çok durmazsın inşallah sağar gönderirisin ...
Tekrar çok geçmiş olsun dualarımız seninle ..

Daha 4 msj daha mı yazmam gerek.. Ah çingene, nasıl bir standarttır bu..bari insaflı davransaydın..

ahhhaaaaaa deryam gelmiş...araya girdin gitti monologum..canın saolsun..altta adın gözükmüyo

yaaa bu uşacık deli gibi Tv izliyor.. oysa bilmem kaç yaşına kadar izletmiycem konuşma geriliği yaşamasın diyodum diye ama gel de izletme...
uykusu gelince sütsüz canlı meme istiyor, kıyameti koparıyor, susturamıyorum, napıyım müzik kanalı açıyorum geçiyo karşısına deli gibi takip ediyo..

yusuf mama yiyo mu?

Yusuf beyde kakisini yapmadı 2 gündür mamayı onun için reddediyor göbeği çok şiş beklemedeyiz........
Hiç böyle olmamıştık.....
Kaki sıralamsı ECE...YUSUF..
bize 2 gün oldu bu gün 3.gün ..

ahhhaaaaaa deryam gelmiş...araya girdin gitti monologum..canın saolsun..altta adın gözükmüyo
nedenki ....ama ben buradayımmmmmmmmmmm.....

gece yedi şimdide azcık yedi uyudu beklemedeyiz

ESRAKO cok gecmiş olsun cok uzuldum ins kısa surede toparlanırsın . ecos napcak mamaylamı beslenecek mamayı gectim senin memen olmadan nası vakit gecircek bilmiorum ALLAH yardımcınız olsun canım

galiba 2.reglim yolda dun hafif pembemsi geldi silince wcde ama devamı gelmedi suan karnım kelebekli vede dun acayip gergindim aglayıp durdum canım sıkılıo die su sutumun gitmesi kızın kaka olayı uyumaması beni cok gerdi emrahıda cok ozledim oda var tabi neyseki sonra bi dus aldım kendime geldim sutumde nispeten ii gecen gunlere gore.

ulen girmeyizz muhabbetin dibine vurusunuz, gireriz, kimsecik yazmaz..

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
norraa, Ebrar06, mercimekim+, pinky_42+, tazefasulye+

Laf atmaya basliyim barii..
Secilll nasilsin tatlim, nasil oldun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…