6gundur tık yok cok moralim bozuk sutumun yaramadıgını cocugun ac kaldıgını soyluo millet napcamı sasırdım işin garibi cok pis kokuyo gazıda yaptı sanıyorum bos bez...
Uzunca bir aradan sonra merhabalar herkese..
Ne buluşmaya gelebildim, ne de siteye girebildim bir süredir, çünkü bebeğim yeniden hastalandı :sinifsinif: Kan tahlilleri, idrar tahlilleri,ultrasonlar ve en son voiding çekimi ile hastalığının tanısı kondu. Vezikoüreteral Reflü..
çok ama çok geçmiş olsun.
ben kaçırdım sen bebeğini anne sütüylemi besliyorsun...biz mama yiyoruz (bu günlerde onuda reddediyor tabi)
yusuf'un 3. ay kontrolünde kilosu 7050gr boyda 63 cm çıktı çok kilo almış dedi her gittiğimde canımı sıkıyorlar doktor bişey demiyor ama sağlık ocağında moralimi bozup gönderiyorlar ....
3.000 kg doğdu oğlum. 2.ay kontrolünde 5.600 olmuştu sadece anne sütü ile. doktorum aylık 1.200 kg geçmemeli düzene oturtmalısın diyerek uyardı beni. 2 aylık bebeği nasıl düzene koyacaksam...
hiç unutmuyorum, annem İstanbul'a bir geldiğinde 10 gün falan bizde kalmıştı. Kalsın tabe başımızın üstünde yeri var ama, 10 gün boyunca sabahlara kadar oturdu. Dahası bizi de sürüklüyodu, süper film var, yatmayın da izleyelim diye :))) Ya insan hiç mi düşünmez, 28 yaşında (o zamanlar) bunlar, hormonlar falan... herkes menapozlu mu? allam yareppim :)
burcum bizde yazları annemlerin yazlığına gideriz hafta sonları. kadını yatmaya ikna edene kadar saat 03.00 olur çekiliriz odaya, annem wc ye girer, mutfaktan cıkar, sonra balkon derken yatsın diye bekleriz ama yok kadın gezer de gezer biz sızarız. bi cumartesi gecemiz var deyip eşim gitmek istemeyince evin balkonuna çadır kurduk çokta keyifliydi :)))
güliz, sütü aynen veriyorum doruka, uyuklama falan olmuyor sıpada. bu arada fotoları görmek istemişsin, face e beklerim. oraya eklemek daha kolay. adını soyadını yolla ekleyeyim seni...
doruku yatırıp onurun kucağında olmayı planlıyordum. onuru yatırdım, doruk kucağımda! kaydirigubbakcemile3
doğum sonrası libido tavan mı yaptı çok özledim istekli günlerimi ben köşe bucak kaçıyorum hiç canım istemiyo ya, doğum sonrası, yorgunluk falan diye düşünüyorum ama geçici değil mi acaba. hala canım yanıyo anlayamadım nedenini bir türlü...
valla sahane bır bılgı.. bayıldım, ellerıne saglık bacı kardes ( bu arada ben evrım :) )
merhaba canım geçmiş olsun allah bidha yaşatmasınUzunca bir aradan sonra merhabalar herkese..
....
Artık evimizdeyiz kızımla, şimdilerde iyi çok şükür, keyfi yerine geldi. Allah bir daha yaşatmasın, kimseye hastalık dert vermesin inşallah.
canım kıyamam yusufuma bizde aynı durumdayız canım2 gün önce bütün gün mama yediremedim sanki yutkunamıyordu burçin dünden beride meme emmiyor zorlada vermek istedim baztı çıglıgı bugün biraz yedi ama dünden beride ben hastayım muhtemelen üşüttüm sabahları kızımı okula götürürken terli oluyorum ondan olsa gerek zaten sütümde bayagı azaldı bu gidişle memeyi bırakıcak benim sıpa.
burçinde günde 1 sefer yapıyor bazen 2 olduguda oluyor ama yeşil kakası bogazında balgamı olmassa kusması nadir oluyor çok fazla yerse fazlasını kusuyor ,
dün gece çok güzel uyudu kızım ama ben hastalandım wc çıkamadım üstüne migde agrısı ilaç bile fayda etmedi ballı sütü içince biraz iyi geldi
bende çayı hiç sevmem sabah kahvaltısın da belki 1 bardak ..oda eşcağızıma eşlik etmek için..çay ıcmeyen adama ben adam demem.. işim olmass.. neahh
manyak kaydirigubbakcemile3
+1
evet azcuk bende ağlatıyorum gerçeten yorulup daha rahat uyuyor ama azcık ..bazen ağlayınca yorgun düşüp uyuyorlar ama her zamn değil tabiki
zor bir söz vermişsin efrim yafrumkıyamam.. asla aglatmam.. yaşamak zor zanaat zaten.. buyudukce bu hayat cok aglatacak daha onları.. elımde olan seyler ıcın asla aglatmam onu, hamıleyken daha, soz verdım ben ona.. ben yasadıgım surece aglamayacak gücüm yettiğince.
hüyeee hüyeee
delikafadulden
valla sahane bır bılgı.. bayıldım, ellerıne saglık bacı kardes ( bu arada ben evrım :) )
bebeklerin ağlamalrı nekadarda farklı hastanede yenidoğan bebk vardı bu nasıl bi ağlama kulak gıcırdatıyo..hele emzirme odasında çeşit çeşit...eylülde ge ge geeee diye bağırıyo acıktığı zaman ama ağladığında martı gibi ağlıyo hatta bi gece martı dışarda bağırıyo kvalidem eylül ağlıyo sanmış
:kedi::kedi:nurdan yapamasss kaynanana uyumadıysaa terbiyeli hatundur o
ya su kitabi gosteren bi link varmi, ativerin hayrina..tazem o kitap olayı süper dimi elif sağolsun
ntdenmi aldın nerden aldn kitabı?
bizimkinin saati gece 4-5 mamanin hemen arkasindan, yada mama yerken..digeride oglen..ahanda bombardıman geliii çok dakik bu velet yaaa :lepi:
s.k.l.d.m dün gecemi kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-naniknanik
delikafadulden:roflol:
dün dr. kontrolü vardı
bi rivayete göre Çağan 5640 kg olmuş boyuda 59
başka bir riyayete göre 5950 kg boy 62,5
birini dr ölçtü birini hemşire
bilin bakalım benim sıpam kaçkilo : )
"petrik petrik çağan ağlıyor
cipsi ben acıktım
esrako yine mi emiyor ece"
ilahi aftabru çok yaşa emi
Anlaşıldı bu işe bir açıklık getirmem gerekecek. Zira sizin nazarınızda sadist anneye dönüşmek istemem:umursamaz:
Kızım her ağladığında mutlaka yanına giderim. Gidilmeli de kendini güvende hissetmesi açısından. Giderken de derdinin ne olduğunu anlamaya çalışırım. Açlık zamanları bellidir. 1,5-2 saatte bir meme ister ve uykudan her uyandığında. Nadiren uykudan gaz sancısıyla uyanır. Gazını çıkarıp tekrar uyumasına izin veririm. Her sabah uyandığında mutlaka onu yatağından alıp bizim yatağa yatırırım ve egzersiz yaptırırım. Altını değiştirirken, emzirirken, egzersiz yaptırırken sürekli konuşurum. Kucağıma aldığımda da sarabildiğim kadar sararım kuzumu. Kollarını bacaklarını yüzünü kendime yakın tutarım ki iyice kokumu alsın. Buraya kadar sanırım herkes benzer şeyler yapıyor. Şu dönemde zaten her ağladığında sarılıyorum ona. Daha çok küçük. Birkaç ay daha bu şekilde devam edeceğim ama sonra yavaş yavaş alışkanlıkları oturacağı için biraz daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Yine onun iyiliği için. Ben çalışan bir anneyim. Şu anda farketmiyor evden gittiğimi ama farkettiğinde ne olacak? Kendime aşırı bağımlı, omuz askısına dönmüş bir bebeğim olursa onu bırakıp okula gittiğimde kendini nasıl hissedecek? O ana kadar oluşmuş olan güven duygusu zarara uğramayacak mı?
Uygun zamanı geldiğinde çocuklarımız mutlaka bazı alışkanlıklar edinmeli. Bizim hayatımıza uyum sağlamaları ve rahat etmeleri için gerekli bu. İstediği her anda beni yanında bulamayacak kuzum. Keşke bulsa:gitme:Sonradan daha büyük travma yaşamaması için ufak ufak herşeye alıştırmalı. Tabii zamanı gelince. Hadi bırak saatlerce ağlasın nasıl olsa kendisi susar demiyorum kısaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?