2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

6gundur tık yok cok moralim bozuk sutumun yaramadıgını cocugun ac kaldıgını soyluo millet napcamı sasırdım işin garibi cok pis kokuyo gazıda yaptı sanıyorum bos bez...

QUOTE=sakaleynmaster;9802796]yusuf mama yemeyi reddediyor yardım kızlar ....
iki gecedirde ayaktayız gaz problemimiz hortladı geceler haram oldu gündüzde hep kucakta mız mız karnı davul gibi yavrunun metsil nurse her fırsata vermeye başaldım resmen kakamızıda 1 kere yaptık[/QUOTE]

pervincim sütün yaramasa yetmese ece yıkar ortalığı. biz de ciddi gaz sancıları yaşıyoruz oğlumda. kakası da günde bire düşünce bende aktara gittim çörek otunu duymuştum alığ kaynatıp içireyim dedim. aktar bana çörek otu yağı önerdi neyse aldım pekte sevmiyorum aslında çok küçük yabancı şeyler vermeyi. 2 gün önce yarım kaşık içirdim tadını sevmedi hiç ki haklıymış ondan sonra bende içtim hakikaten iğrenç bi tad. yarım saat sonra hemen kakasını yaptı o gün tam 4 kez yaptı ve huzurluydu. şimdi ona hiç içirmiyorum kendim içiyorum. faydası oluyor mu denk mi geldi bilmiyorum ama 3 gündür epey rahatladı oğlum. netten de araştırdım bağışıklık sistemini de güçlendiriyormuş grip olmamı engeller belki bu kış. aklında olsun denemek istersen...

yarın içiyorum bende bi tanecik, peki araştırdın mı zararı olup olmadığını

yok çözünürlüğün yetmemiştir.. fakir misin sen sole bakimm, çekinme..

yok yok çözünürlük fazla kuzum senginis biz de kanın kaynamıştı ya bana önceki akşam :)) ama beceriksiz zenginim ben aramızdaki fark bu...

arkadaşlar bu arada uyku tulumu almayı düşünenler varsa zeylan'da 79 dan 19'a düşmüş uyku tulumları. hemen gittim duyunca. oğlum hep kolları dışarı uyuyodu, kalın battaniye örttüm bir gece bir baktım altına girmiş çok korktum. 0 yaşta kalmamış 1 yaş aldım giydirdim yatırmadan önce hüsmen aga gibi oldu cocuk kafa küçük vücut kocaman ama sıcacık yatıyor bu akşam, yarın diğer mağazasına gideceğim inşallah 0 yaş bulabilirim. almayı düşünenler varsa paylaşayım dedim.

evrim evrim evrim çok şükür resmi çıktı oğlumun.. eklemeyi de öğrenmem lazım ama, sıra onda...

Uzunca bir aradan sonra merhabalar herkese..
....

Artık evimizdeyiz kızımla, şimdilerde iyi çok şükür, keyfi yerine geldi. Allah bir daha yaşatmasın, kimseye hastalık dert vermesin inşallah.
merhaba canım geçmiş olsun allah bidha yaşatmasın

sizede geçmiş olsun kadriye.ayyyhh bi büyüselerde kendi der5tlerini söyleseler

çay ıcmeyen adama ben adam demem.. işim olmass.. neahh

manyak kaydirigubbakcemile3

+1
bende çayı hiç sevmem sabah kahvaltısın da belki 1 bardak ..oda eşcağızıma eşlik etmek için..

bazen ağlayınca yorgun düşüp uyuyorlar ama her zamn değil tabiki
evet azcuk bende ağlatıyorum gerçeten yorulup daha rahat uyuyor ama azcık ..
çok sinirli zaten fazla ağlatınca susturamıyorum asabi herifi ..
zor bir söz vermişsin efrim yafrum
hüyeee hüyeee
delikafadulden

hümmee hümmee mamma anne memme ama genelde hümmeeee

tuba evet banad ilk hasta sağlıkocağındaki ehmşire sölemişti bunu..hakketen ilk gelen süt su gibi sonrdan yoğun geliyo...e doğla olarakta o doyurucu oluyo....ve ilk gelen süt devamlı verldiğinden bebkte sindirim zorlanması oluyo buda gaz yapıyo bunuda nette okumuştum...

bebeklerin ağlamalrı nekadarda farklı hastanede yenidoğan bebk vardı bu nasıl bi ağlama kulak gıcırdatıyo..hele emzirme odasında çeşit çeşit...eylülde ge ge geeee diye bağırıyo acıktığı zaman ama ağladığında martı gibi ağlıyo hatta bi gece martı dışarda bağırıyo kvalidem eylül ağlıyo sanmış

-tatlicadiarzu-:roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaa yazdıklarım dün olmuş yatayım bariiiiiiiiiiiiiiii ..
SAATLERıNıZı GERı ALMAYI UNUTMAYIN .....

Son düzenleme:
nurdan yapamasss kaynanana uyumadıysaa terbiyeli hatundur o
:kedi::kedi:

tazem o kitap olayı süper dimi elif sağolsun
ntdenmi aldın nerden aldn kitabı?
ya su kitabi gosteren bi link varmi, ativerin hayrina..
ahanda bombardıman geliii çok dakik bu velet yaaa :lepi:
bizimkinin saati gece 4-5 mamanin hemen arkasindan, yada mama yerken..digeride oglen..
s.k.l.d.m dün gecemi kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-naniknanik
delikafadulden:roflol:
lmaz:lmaz:iciniz fesat siszin

Aysin cok gecmis olsunn....

Minis sevval cok tatli masalah..

dün dr. kontrolü vardı
bi rivayete göre Çağan 5640 kg olmuş boyuda 59
başka bir riyayete göre 5950 kg boy 62,5
birini dr ölçtü birini hemşire
bilin bakalım benim sıpam kaçkilo : )

Yahu boy hatalı olculebilirde kilo nasıl da baska baska çikiyorrr inanılır gibi degill

"petrik petrik çağan ağlıyor
cipsi ben acıktım
esrako yine mi emiyor ece"
ilahi aftabru çok yaşa emi

))))))))))))

ben bu anlattıklarına katılıyorum bir evelki yazınadairi kararsız kaldım evrimin ve diger arkadasların yorumları e senin yolladıgınyazıda yapılması gerekenler konusunda acıkcası daha çok okumak daha çok arastırmak gerek sanki , ama anneye bagımlılık çok zor dunyada insanın basına her an hersey gelebilir biraz sonra onumuzdeki gunlerde basma gelcekleri yazacagım birazdaha iyi anlarsınız
bir kisiye bagımlı olmamalı bebek asla

tuana sagol yazı için hormon vs yi bilmiyordum ama tek memeden uzunsure emzirmeyi kendi mantıgımla yapıyordum arka sutu alsın diye demek dogru yapıyormusum

pervinya altı gun ac olurmu bir bebek sanmam hiç uyumaz aglar olurmu hiç gece falan uyuyor degilmi;?
ece de çok aglak bir çocuk diye banada herkes doymuyormu acaba diyor bende kilo alıyor gecede uyuyor gunduz aç gecemi doyuyor diyorum hee diyip susuyorlar r

dun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)

soyle ozetleyeyim arkadaslar dun gece safra kesesi taslarım oynadı yeniden agrılarım hortladı;( saat 12 ye kadar misafirlerimiz vardı yakın arkadaslarım onlar gitti tam laptopu aldım kuruldum kk basına çayımıda koydum, hafiften midem agrımaya basladı her mide krambında zaten saframı diye panik yasıyordum sonunda oldu , ilk atagı 28 haftalık hamileyken yasamısbir gece hastanede kalıp eve gelmistim sonarısnada korkuyla 9 ayı tamamlamıstım, sonraki ilk hedefim ece 6 aylık olana kadar nolur çıkarmasın basıma birsey diyordum ama maalesef okadar beklemedi,
gece agrım artıp bir saat boyunca gecmeyince sonunda hastaneye gitmeye karar verdik
ama ailecek traji komik olaylara acıgız hatırlarsanız tatilde ciyan sokması vsv vs
neyse ben kah halının ustunde kah koltukta kıvranırken ece ufaktan aglama ya basladı ibo gitti ona bakmaya susmus o arada hızla bana donerken kafasını kapıya nasıl bir vurdu ama kafası kırıldı dedim yarıldı kafa ben mahvoldum simdi falan kafamdaki senaryları anlatamam neyse ibonun kafa yarılmamıs sisti biraz kızardı vs o arada on dk ya ece uyandı ac nasıl aglıyor ben iki buklum emzircek durumda degildim allahım yardım et diye bir yandan aglıyrom vs çok uzatmayayım hemen sutu sagmak aklıma geldi on dk da zor zar sagdım biberonla anem içirdi biz hastaneye gittik gorumcemide aradık annemin yanına gelsin tek bas edemez annem diye malum bizim kiz memede uyuyor baska turlu uykuya dalamaz , neyse gittik muayne ultrason film vs derken safra atagı acil ameliyat olmanız gerek sozleri ben acıklıyroum bebegim var benim falan , neyse bu arada bana yapılan serum ilaclar nedeniyle yarın oglene kadar emzirmeseniz iyi olur dendi
iyi guzel biberonla mama falan verelimde bu kız nasıl uyurrr aklımı oynatacaktımmm dusunmekten, bir yandan aglıyroum kız uyumayacak diye uzuntumden hemsireler sanıyor agrıdan aglıyorum:) kabus gibi bir gece idi ve sabaha karsı eve geldik on dk annem olanlara ınlatırken ece uyandı ve biberonla buzluktan çıkan sutu vermeye calıstık tadı degismis sanırım içmedi asla deli gib iaglıyor acil dr unu yine aradık versek meme nolur diye kabız olur en çok tamam emzirin dedi ve ece sustu sonunda. 5 de yattım oluyorum aslında su an uykusuzluktan ama oturmak sakinlemek dusunmek keyif yapmak istiyorum karma karısık oldum,

bgun genel cerrah ile gorustuk 5 kasımda ameliyat oluyorum safra kesesi alınacak, aneztezi alacaım sonraki ilacları vs dusunuk çok agrım olup morfin vurulması gerekirse emzirme ile ilgil sorun olurmus onun haricinde sorun yapmazmıs sezaryan sonrası verilen ilaclar yapılırmıs vs vslaproskopidede sezaryandan daha fazla acı olmaz umarım, iste boyle simdi gunu bekliyorum keske daha evel olsa ama 29 ekim tatili dr un kongresi vs derken 5 kasıma gun ayarlandı, beklemek çok zor kendimi zerre dusunmuyorum kızı nası emzircem hastane odasında ece ile nası kalacagız aglarsa baska hastalar rahatsız olurmu bizi hastaneden atarlarmı:) hiç ameliyat olan hasta bebegi ile hastanede kalırmı vs vs gibi bir suru konu var aklımda sonrasında halim nası olcak nası ugrascam etrafımda insan dolu sagolsun aile genis ama ece benden baskası ile ne uyur ne beslenir offfff ki offf yanii,
bana sans dileyin dualarınızı eksik etmeyin kızım huysuzluk çıkarmasın o gunlerde

esrako cnm ya çok çok geçmiş olsun allahım şifanı versin inş en rahat şekilde atlatırsınız ecede huzursuzluk yapmas inş...aynen ya eylülde sadece memde uyuyo ne ayakta sallanmakta nede battaniyede sallanmaktan anlıyo sadece memede sızacak....sağlık oıcaklarında hemşireler kıyafetleriyle tartıyolar ve thminen çıkarma yapıyolar demkki cömert davranmış hmşireler.ama dr ölçtüğü doğrudur çünkü dr çıplak tartıyo...

bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…