ben ogluma gunduz tulumlarını gıydırıyorum malum çok çok aldık ya giymeden eskimesin diye ..ve akşam 9 da mutlaka pijama sını giydiriyorum..ona artık gece başladı mesajını vermek için.sende her akşam belli saatte pijamasını giydir. yani değiştir üstünü ve giydirirken. artık gece oldu pijamalarımızı giyelim rahatca uyuyalım gibi bişeyler söyle...kıslar bişi sorcam..ne zamanduır aklımda yaw siz gündüzleri elbise veye normal kıyafetmi giydiryosunuzda gece yatcağı zamna pijama giydiriyosunuz bebelere??? eylül hep pijamalı zatn günde 3-4 kes değiştiğim oluyo kıyafetmi dayanır ona...
secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))
Aman da aman nasıl da güsel gamzeleri var rap yaptığı günleride görürüz inşallah.Hakkaten ya o zamanlarda yazışıyo olurmuyuz
secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))
kaydirigubbakcemile5...oh beaa..zenginim diye kimse pas vemiyodu..cebime göre bi arkadaş buldum sonunda.
Aman da aman nasıl da güsel gamzeleri var rap yaptığı günleride görürüz inşallah.Hakkaten ya o zamanlarda yazışıyo olurmuyuz
Ben bu topikten gidiyorum hepiniz çok zenginsiniz kendimi kötü hissediyorum senağlama
Ayni sevvalde öyle.cok nadir cok cok emdigi,tüpürüyo emzigi diliyle itekliyo hic sevmiyo.ama elini cokur cokur emiyo.emzik emse ya eli yerine ama yokya szin veletler emzigi nasil emiyor?? ne zamandir sorucam, bizimi sanki emzik emmeyi bilmiyor, yani emiyor ama onu diliyle firlatmasi gereken bisi saniyor, 2-3 corklatiyor, am agzinda sabitliyemiyor 4. harekette disari firlatiyor, sonra tekrara istiyor, tekrar firlatiyor..
Bende gündüz tulumlarini bazende esofman tarzi seyler giydiriyorum pijamalarinida 10 bazen 10.5da giydiriyorumben ogluma gunduz tulumlarını gıydırıyorum malum çok çok aldık ya giymeden eskimesin diye ..ve akşam 9 da mutlaka pijama sını giydiriyorum..ona artık gece başladı mesajını vermek için.sende her akşam belli saatte pijamasını giydir. yani değiştir üstünü ve giydirirken. artık gece oldu pijamalarımızı giyelim rahatca uyuyalım gibi bişeyler söyle...
dun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)
soyle ozetleyeyim arkadaslar dun gece safra kesesi taslarım oynadı yeniden agrılarım hortladı;( saat 12 ye kadar misafirlerimiz vardı yakın arkadaslarım onlar gitti tam laptopu aldım kuruldum kk basına çayımıda koydum, hafiften midem agrımaya basladı her mide krambında zaten saframı diye panik yasıyordum sonunda oldu , ilk atagı 28 haftalık hamileyken yasamısbir gece hastanede kalıp eve gelmistim sonarısnada korkuyla 9 ayı tamamlamıstım, sonraki ilk hedefim ece 6 aylık olana kadar nolur çıkarmasın basıma birsey diyordum ama maalesef okadar beklemedi,
gece agrım artıp bir saat boyunca gecmeyince sonunda hastaneye gitmeye karar verdik
ama ailecek traji komik olaylara acıgız hatırlarsanız tatilde ciyan sokması vsv vs
neyse ben kah halının ustunde kah koltukta kıvranırken ece ufaktan aglama ya basladı ibo gitti ona bakmaya susmus o arada hızla bana donerken kafasını kapıya nasıl bir vurdu ama kafası kırıldı dedim yarıldı kafa ben mahvoldum simdi falan kafamdaki senaryları anlatamam neyse ibonun kafa yarılmamıs sisti biraz kızardı vs o arada on dk ya ece uyandı ac nasıl aglıyor ben iki buklum emzircek durumda degildim allahım yardım et diye bir yandan aglıyrom vs çok uzatmayayım hemen sutu sagmak aklıma geldi on dk da zor zar sagdım biberonla anem içirdi biz hastaneye gittik gorumcemide aradık annemin yanına gelsin tek bas edemez annem diye malum bizim kiz memede uyuyor baska turlu uykuya dalamaz , neyse gittik muayne ultrason film vs derken safra atagı acil ameliyat olmanız gerek sozleri ben acıklıyroum bebegim var benim falan , neyse bu arada bana yapılan serum ilaclar nedeniyle yarın oglene kadar emzirmeseniz iyi olur dendi
iyi guzel biberonla mama falan verelimde bu kız nasıl uyurrr aklımı oynatacaktımmm dusunmekten, bir yandan aglıyroum kız uyumayacak diye uzuntumden hemsireler sanıyor agrıdan aglıyorum:) kabus gibi bir gece idi ve sabaha karsı eve geldik on dk annem olanlara ınlatırken ece uyandı ve biberonla buzluktan çıkan sutu vermeye calıstık tadı degismis sanırım içmedi asla deli gib iaglıyor acil dr unu yine aradık versek meme nolur diye kabız olur en çok tamam emzirin dedi ve ece sustu sonunda. 5 de yattım oluyorum aslında su an uykusuzluktan ama oturmak sakinlemek dusunmek keyif yapmak istiyorum karma karısık oldum,
bgun genel cerrah ile gorustuk 5 kasımda ameliyat oluyorum safra kesesi alınacak, aneztezi alacaım sonraki ilacları vs dusunuk çok agrım olup morfin vurulması gerekirse emzirme ile ilgil sorun olurmus onun haricinde sorun yapmazmıs sezaryan sonrası verilen ilaclar yapılırmıs vs vslaproskopidede sezaryandan daha fazla acı olmaz umarım, iste boyle simdi gunu bekliyorum keske daha evel olsa ama 29 ekim tatili dr un kongresi vs derken 5 kasıma gun ayarlandı, beklemek çok zor kendimi zerre dusunmuyorum kızı nası emzircem hastane odasında ece ile nası kalacagız aglarsa baska hastalar rahatsız olurmu bizi hastaneden atarlarmı:) hiç ameliyat olan hasta bebegi ile hastanede kalırmı vs vs gibi bir suru konu var aklımda sonrasında halim nası olcak nası ugrascam etrafımda insan dolu sagolsun aile genis ama ece benden baskası ile ne uyur ne beslenir offfff ki offf yanii,
bana sans dileyin dualarınızı eksik etmeyin kızım huysuzluk çıkarmasın o gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?