2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya szin veletler emzigi nasil emiyor?? ne zamandir sorucam, bizimi sanki emzik emmeyi bilmiyor, yani emiyor ama onu diliyle firlatmasi gereken bisi saniyor, 2-3 corklatiyor, am agzinda sabitliyemiyor 4. harekette disari firlatiyor, sonra tekrara istiyor, tekrar firlatiyor..

Nurdanım geçmişi okuyodum..Teo ne kadar tatlı olmuş öle maşallah maşallah..gamzeleri de çıkmış..yerim ben onu..Rüzgar emzik almıo malesef..tüpürüveriyo.
daha iyiyim canım saolasın..düşünmemeye çalışıyorum, düşünürsem çünkü başım ağrıyo psikolojik olarak..tıpa gitmemin çok etkisi oldu..ordaki dr.lara daha bi güvendim sanki.onların rahat ol artık demeleri beni de rahatlattı..

geçmişi okuycam diye çaydanlığı yaktım iyimi..gitti jumbo çaydanlık (çok zenginiz ondan marka verdim bilesiniz)..oooffff ooffffffff..

ben ogluma gunduz tulumlarını gıydırıyorum malum çok çok aldık ya giymeden eskimesin diye ..ve akşam 9 da mutlaka pijama sını giydiriyorum..ona artık gece başladı mesajını vermek için.sende her akşam belli saatte pijamasını giydir. yani değiştir üstünü ve giydirirken. artık gece oldu pijamalarımızı giyelim rahatca uyuyalım gibi bişeyler söyle...

AYŞıN cim tekrar geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın..

ESARAKO ESRAM ayy canım ya geçmiş olsun okurken valla benmde ilk eeeeeeee bu kızın ECE Sı ANNESıZ durmaz diye geçti aklımdan ama korkma ve iyi düşün Allah kolaylık verir..
kesinlikle pozitif düşün bebeğinede geçer.umarım çok kolay geçer operasyon ve sonrasında rahatedrsin..

NT DEN BEZ KıTAP VE PELÜŞ TLF ALANLAR

AYYY BUGUN KENDıM GıTTıM G.OPAŞA NT YE ama bez kitap diye adamın bana verdiği avcumun içi kadar VIZ VIZ ARI diye bişeydi bende almadım çok minnacıkdı.
ben PETRıK in çaganın otokoltugunda asılıydı buluşma gunu. onun gibi zannettim.

esrrave elif sizinkilerde o minnacık şeydenmi...

gulistan bende buldum bez kitap ama cok dandirik geldi banada...

secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))

Aman da aman nasıl da güsel gamzeleri var rap yaptığı günleride görürüz inşallah.Hakkaten ya o zamanlarda yazışıyo olurmuyuz
secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))

Ben bu topikten gidiyorum hepiniz çok zenginsiniz kendimi kötü hissediyorum senağlama

nazar etme ne olur, calis seninde olur...

o gunleride goruruz tatlim insallahh..

Deva bebek geçmiş olsun..
Esrako cnm geçmiş olsun nasıl olacaksın ?? Sen şimdi sezeryan yaptırdın ya bu ameliyat sakıncalı değil mi??
Geçen gün coşmuşsunuz kaydirigubbakcemile3
Elif geçmiş olsun sana ilaç oldular valla sonra açılmışsın bayağı kaş göz çizince Demet Akalından da güzel olacak uzvunu çözemedim
Minik kelebeğim senin minik kuşun çok tatlı çıkmış maşallah
Nurdan teo beyi çok sportmen gördüm :)) Ayrıca malum sitedeki 18+ içerikli fotoğraflarda çok şirin çıkmış :kedi:
Yusuf beyimiz mama yemiyor mu ?? Şimdi nasıl durum ?
Kızlar bu arada benim gibi deneyen oldu mu bilmem ama pırasa bayağı süt yapıyor pek sevmem kendilerini ama süt yapma konusunda çok becerikli :) yerimseniben
Canan ıstanbulda hala görüşen olmadı mı ?? Ses seda yok ....
Benim kızım bu aralar kafasını sağa sola döndürüp duruyor bunu keşfetti ve hoşuna gidiyor galiba özellikle memeyi dayadığımda oyun yapıyor.. :))
Ayrıca çapaklanmalar hala devam ediyor ve tobrex 1 gün kullanmasam hemen çapak oluyor neden acaba ??
Ya ben kızıma bazen memeyi 6 saat aralıkla verdiğim oluyor doktorumuz 4 saati geçirme dedi ama saati kursamda bazen uyanamıyorum ee özde de uyanmayınca bazen 6 saatte verdiğim oluyor sakıncası var mıdır acaba?? Ama zaten gelişimi standartların üstünde dedi belki ondan rahatım acıksa ağlar diye düşünüyorum CADIARZU

Ayni sevvalde öyle.cok nadir cok cok emdigi,tüpürüyo emzigi diliyle itekliyo hic sevmiyo.ama elini cokur cokur emiyo.emzik emse ya eli yerine ama yok
Bu arada repci teo baya büyümüs massallah ona. Bende gündüz tulumlarini bazende esofman tarzi seyler giydiriyorum pijamalarinida 10 bazen 10.5da giydiriyorum

evet özlemcim ac olsa aglar tabi.ben enfazla 4.5saat emzirmedim.bilmem biraksam uyurdu belkide ama benim pimpirikligim iste.önce 3saat bekleyip bakiyorum almiyosa mememi yatiyom 1şaat sonra tekrar kalkiyom tekrar deniyom ozaman emıyo.günleri günlerıne uymuyoki.bazen 2saatte bi uyanıyo bazen 4saatte 1

ben pijama kiyafet ayrimi yapmiyorum evdeyken..saat 8.30-9 da banyo yapiyor o zaman degisiyor yeni cicilerini ama egerkusup micmamissa bi ertesi banyoya kadar ayni kiyafetle kliyor, bi tek disari giderken cicilerini giyiyor..

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Çok üzüldüm ama Allah beterinden saklasın.

selam arkadaşlar. her ene kadar okuyormuşum gibi görünsemde kalıyorum. girmemle masamdan kalkmam bir oluyor. sonra gelip bi fırt çekip gidiyorum. olum kolikmiş şimdiye kadar perişan oldum. zaten hatırlayan varsa memelkete gittim annemlerle oğlanı paslaşarak bugünlere getirdik. sanırım biraz azaldı kolik...(dilimi ısırıyım da) aniden ağlamalar memeyi reddetmelerden bahsedilmiş gaz sancısındandır arkadaşlar. memeyi reddediyor diye ayakta halay çekerek emzirmeye başlamıştım etkili oldu ama artık huzursuz olduğuzda hala bekliyo bizimki bu arada buluşmuşunuz istanbullu arkadaşlar resimleriniğzi bi ara gördüm. çok güzelsiniz. hasta olan arkadaşlara ve bebişlere de geçmiş olsun diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…