2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babnesi eylülü uytcak güya babane uyudu eylülün gözleri fıldır fıldır etrafı inceliyo sıpa ya.....ben monog yapıyom kismeler yoh...pardon 6 msj olmadan olmuyodu dimi esra opuyorumnanaktan

elif bügün yoktun veya ben görmedim vardıyasnda...dün gecenin sarhoşluğu hala geçmedimi:bbo:........................hım başın ağırıyo nasıl oldun iisn daha inş

kismeler yoh bende kapatıyom ama yatmıyom benim sidkli fıldır fıldır etrafı islerken banada uyku yok

evrim evrim evrim çok şükür resmi çıktı oğlumun.. eklemeyi de öğrenmem lazım ama, sıra onda...

o da olur ınsallahh :)) masallahh,annesıne cekmıs ciciliği..

Oooh! Bu hatunlar yine buluşmuş:umursamaz:Huuu! 29 Ekim diyorum...Buluşalım diyoruuum!

yafrum.. daha onceden soleseydın konusurduk ta,plan yapıldı bıle aılelerle.. usgunum

ilahi tuanam yaff kaydirigubbakcemile3

bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin

buyrun bisis tizesi.. 4 numaradayıs, mutluyus.

elma yagının bı zararı yok bıldıgım kadarıyla.. bızım krız zamanlarımızda ben her altını actıgımda suruyordum hatta..

ıh ıh olmadı 6 msj doldurmadım...kaldımmı ben şimdi

yasık sana :))

bısım cok ıhtıyacımıs var ama.. zeylan denen magaza sanırım ızmırde yok.. sıs gule gule kullanın.. muck.

Esrako gecmıs olsun canım cıgerım.Allah beterınden saklasın.. Ece annesıne yardım edecektır,Allah yardımcın olsun be yavrum.

Son düzenleme:
bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin

4 numero beze geçmek üzereyim. elimdeki 3 ü bitirince geçicem, çok sıkıyo doruğu. elma yağını ben günde 3 defa sürüyorum, olumsuz bişi yok.

ESRAKO canım dualarımız seninle. İnşallah zararsız ziyansız atlatırsınız. Doruk da buzluk sütünden çok hoşlanmadı sanırım. ben de sağmaktan vazgeçtim açıkçası. Gerekiyorsa o gün sağıyorum ama senin durumunda olamayacak tabii o!

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tazefasulye, evriş+

anca beraber kanca beraber :))

dun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)
Geçmiş olsun güzelim ya. Biliyorum çok dua etmiştin Ece biraz büyüyene kadar hortlamasın illet diye ya, kötü olmuş gerçekten. Ama Ece'yi hastaneye götürmesen daha iyi olmaz mı? Günlük olarak sağıp eve gönderirsin sütünü. Uyuma kısmı için de evdekiler bulabildikleri tüm metodları denesinler, illa ki biri işe yarar. Hayatı boyunca böyle uyumayacak ya bu çocuk. Hastanede daha zor olur bence

yafrum.. daha onceden soleseydın konusurduk ta,plan yapıldı bıle aılelerle.. usgunum

:a015:

henüz geçmedim ama elimdeki paket bitince geçicem..Elma yağını her banyo sonrası sürüyorum..günaşırı banyo yapıyoruz..bazen de geceleri huysuzluk yaptığında sürüyorum bi sıkıntı yok..bence bi zararı olmaz..bitkisel sonuçta..

ESRAKO..allah acil şifanı versin canım..hastanede olduğum dönemde pediatri bölümünde kalmıştım ben..zaten aynı hastanede doğum yapmıştım..yönetimden rica ettik..kabul ettiler..2 kişilik odada kaldım ve mümkün olduğunca hasta vermediler yanıma..müşade altında olduğum dönemde ve ameliyat sonrası emzirmeme izin verilen sürelerde oğlum ve annem hep yanımda kaldı..ama sen daha kısa süre kalıırsın tabiki..bi bak bakalım..tekrar geçmiş olsun canım.

günaydin herkeze.dünaksam aklim cikti resmen ömrümden 2yil gitti.dusa girmistim,zaten girmeden önce mizik mizikti,hakana verdim 10dakka sürmedi ciktim dustan.sevval hakanin kucaginda ama nasi agliyo.sanki bıyerıni kesmisız.ne yapcagimizi sasirdik.o panikle hakana kiziyorum bak dogru söyle cocuga bisemi oldu,kolumu acidi basini biyeremi carptin die.ya sacmalama birden basladi aglamaya dio.yarim saat boyunca deli gibi agladi nasil süzülüyo yaslar gözünden.mahvoldum,beni paniklendiren mememide redetmesiydi.nekadar aglarsa aglasin asla almamazlik yapmazdi.dedim kesın kolu bacagi bıyeri incindi.artık hastaneye gidicektikki ensonunda hickira hıckıra aldi memeyı emerken uyudu 15dakka kucagımdan indirmedım uyanirsa dıe.tam yatirdim uyandı,bıdahada aglamadı cok sükür.ama öyle böyle aglamak degıldi ya.neyin nesiydi anlamadim..

esrako canim gecmis olsun.bian önce iyilesirsin umarim dualarimiz seninle.eceyide takma kafana,annenle uyur ins.Allah yardim eder canim.hastanede cok zor olur,bi odanin icinde daha cok bunalir ece.neyse canim üzülme hersey hallolur Allah devasiz dert vermesin

dun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)...

Canım çok geçmiş olsun , 5 kasıma daha 10 gün var.Bu süre zarfında belki göğsünden başka bi yerde uyutmaya alıştırabilirsin Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bunu da atlatırsın inşallah.

Kemal Çağan da yapıyo bazen böyle bende şaşırıyorum napıcağımı gaz yok kaka yapılmış karın tok e noluyo sonra kendiliğinden mememi alıp biraz daha ıhlayıp normal haline dönüyo keşke bi bilen olsada söylese o arada ne olduğunu.

Minis sevval cok tatli masalah..
Saol canim yerimseniben
Valla bu gidisle ben gecicem sanirim.bacak arasindaki lastikler sikiyo şevvali.elimdeki paket bitsin 4numara alicam galiba.anacim daha 3aylik olmadan 4numaraya geciyorus hadi geciyorus da bezın son numarasi 5 napcas bilmem valla.
Sorma zaten dünaksam agzimdan encok cikan kelime "ne oldu annem biyerinmi aciyo biyerinmi agriyo bebegim"oldu.ama tekrarlarsa böyle aglamasi dünki kadar panik olmam.ilk defa olunca panikledim bide susmayinca tabi.....

hala yapmadı.. ama gaz cıkarıo geyirio kusması cok vardı bugun daha az..beklemedeyim azcık sarı bulasmıs beze ama leke gibi .

bizim kakada gene perşembeden beri yok off valla bi düzene girse inşallah çok geçmeden yapar belki haftada bir yapcak?çünkü kabız değildi 7 gün sonra yaptığında rengide iyi idi ve 2 kere yapmıştı bizimki biriktiriyo herhalde:)

TEK EL MONOLOGU
Devacığa geçmiş olsun, erken teşhis edilmiş çok güzel...
Tuana muhteşem bi bilgi saolasın..Ben de sağarken farkediyorum. önce bol sulu geliyor sonra daha katı..
Esrako, çok üzüldüm yaaa, Ece kız sensiz napcak diye düşünüyorum,malum tek vücut olmuştunuz..ama bi çaresi bulunur elbet, sen sıkıntından kurtulmalısın ki ona daha çok faydan olsun.. çook geçmiş olsun bak seçilin rüzgarı nasıl savaştı, senin kızın da bikaç gün sabırlı olur merak etme..

Baby, kaka yapmaması dışında olağandışı sıkıntısı var mı ecoşun..Arkadaşlara katılıyorum doymasa sütün yetmese kıyamet koparır emin ol..

Hadiii ecoş topikçe bekliyoruz senin kaka yapmanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…