evrim evrim evrim çok şükür resmi çıktı oğlumun.. eklemeyi de öğrenmem lazım ama, sıra onda...
Oooh! Bu hatunlar yine buluşmuş:umursamaz:Huuu! 29 Ekim diyorum...Buluşalım diyoruuum!
bebeklerin ağlamalrı nekadarda farklı hastanede yenidoğan bebk vardı bu nasıl bi ağlama kulak gıcırdatıyo..hele emzirme odasında çeşit çeşit...eylülde ge ge geeee diye bağırıyo acıktığı zaman ama ağladığında martı gibi ağlıyo hatta bi gece martı dışarda bağırıyo kvalidem eylül ağlıyo sanmış
bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin
ıh ıh olmadı 6 msj doldurmadım...kaldımmı ben şimdi
arkadaşlar bu arada uyku tulumu almayı düşünenler varsa zeylan'da 79 dan 19'a düşmüş uyku tulumları. hemen gittim duyunca. oğlum hep kolları dışarı uyuyodu, kalın battaniye örttüm bir gece bir baktım altına girmiş çok korktum. 0 yaşta kalmamış 1 yaş aldım giydirdim yatırmadan önce hüsmen aga gibi oldu cocuk kafa küçük vücut kocaman ama sıcacık yatıyor bu akşam, yarın diğer mağazasına gideceğim inşallah 0 yaş bulabilirim. almayı düşünenler varsa paylaşayım dedim.
bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin
Geçmiş olsun güzelim ya. Biliyorum çok dua etmiştin Ece biraz büyüyene kadar hortlamasın illet diye ya, kötü olmuş gerçekten. Ama Ece'yi hastaneye götürmesen daha iyi olmaz mı? Günlük olarak sağıp eve gönderirsin sütünü. Uyuma kısmı için de evdekiler bulabildikleri tüm metodları denesinler, illa ki biri işe yarar. Hayatı boyunca böyle uyumayacak ya bu çocuk. Hastanede daha zor olur bencedun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)
yafrum.. daha onceden soleseydın konusurduk ta,plan yapıldı bıle aılelerle.. usgunum
dun gece ben acılar içinde kıvranırken ne çok kaynatmıssınızz yahu oku oku bitiremedim:)...
Kemal Çağan da yapıyo bazen böyle bende şaşırıyorum napıcağımı gaz yok kaka yapılmış karın tok e noluyo sonra kendiliğinden mememi alıp biraz daha ıhlayıp normal haline dönüyo keşke bi bilen olsada söylese o arada ne olduğunu.günaydin herkeze.dünaksam aklim cikti resmen ömrümden 2yil gitti.dusa girmistim,zaten girmeden önce mizik mizikti,hakana verdim 10dakka sürmedi ciktim dustan.sevval hakanin kucaginda ama nasi agliyo.sanki bıyerıni kesmisız.ne yapcagimizi sasirdik.o panikle hakana kiziyorum bak dogru söyle cocuga bisemi oldu,kolumu acidi basini biyeremi carptin die.ya sacmalama birden basladi aglamaya dio.yarim saat boyunca deli gibi agladi nasil süzülüyo yaslar gözünden.mahvoldum,beni paniklendiren mememide redetmesiydi.nekadar aglarsa aglasin asla almamazlik yapmazdi.dedim kesın kolu bacagi bıyeri incindi.artık hastaneye gidicektikki ensonunda hickira hıckıra aldi memeyı emerken uyudu 15dakka kucagımdan indirmedım uyanirsa dıe.tam yatirdim uyandı,bıdahada aglamadı cok sükür.ama öyle böyle aglamak degıldi ya.neyin nesiydi anlamadim..
Saol canim yerimsenibenMinis sevval cok tatli masalah..
Valla bu gidisle ben gecicem sanirim.bacak arasindaki lastikler sikiyo şevvali.elimdeki paket bitsin 4numara alicam galiba.anacim daha 3aylik olmadan 4numaraya geciyorus hadi geciyorus da bezın son numarasi 5 napcas bilmem valla.bi sorum var...4 numara beze geçen varmı......................bide cvp alamamştım bilen varmı elma yağı ne sıklıkta sürülebilir hani zararı varmıdır günde 2 kes sürmenin
Sorma zaten dünaksam agzimdan encok cikan kelime "ne oldu annem biyerinmi aciyo biyerinmi agriyo bebegim"oldu.ama tekrarlarsa böyle aglamasi dünki kadar panik olmam.ilk defa olunca panikledim bide susmayinca tabi.....Kemal Çağan da yapıyo bazen böyle bende şaşırıyorum napıcağımı gaz yok kaka yapılmış karın tok e noluyo sonra kendiliğinden mememi alıp biraz daha ıhlayıp normal haline dönüyo keşke bi bilen olsada söylese o arada ne olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?