2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako çok geçmiş olsun tatlım bir an önce iyileşirsin inşallah

dide bende çok olmamak kaydıyla biraz ağlattım oğlumu açıkcası.çünkü gece 1lere kadar ayakta sabahta 6 da kalkıyordu tabi bu arada 3 kere daha uyanıyordu.gerektiği kadar uyuyamadığı içinde sürekli huzursuz ve huysuzdu. çok az ağlatma ile uyku düzenini çözdük çok şükür.ama birazda bbebeğin yapısına bağlı dediğin gibi

çok geçmiş olsun canım hem sana hem ece ye
bildiğim kadarıyla safra kesesindeki taşın kanala gitmesi önemli annem safra kesesini aldırdıda aman dikkat et bol bol dinlen

ah canım çok geçmiş olsun ikinize de .senin durumun da esrayla aynı inşallah ikiniz de ameliyat olup çabucak düzelirsiniz.

doğru diyorsun canım.

GÜLİSTAN TELEFON DA BU nette de varmış demek ki
http://www.kitapkaynagi.com/urun.php?URUN=2335&ID=19

opuyorumnanaktan öpüyorum seni

bu kitap zeka gelişimine mi yardımcı canım
bu cahili bi bilgilendirsen resimlerine mi bakarken sen masal falan mı uyduruyorsun

canım benim alma nedenim şuydu.bir gün nevaya evde bulunan picasso ve vangohun hayatı ve esrlerini anlatan kitapların sayfalarını gösterip hikayeler uydurdum.çok hoşuna gitti gözlerini belertip sayfalara baktı konuştu sayfalarla.nt de daha önce bu bez kitapları falan görmüştüm yolum düştüğünde aldım.kitabın sayfalarını gösterp okuyorum,hayvanların isimlerini falan gösteriyorum.esraya bahsetmiştim o da topikte yazdı olay budur yani.yoksa zeka falan geliştiriyor mu bilmiyorum.iyi vakit geçirttiriyor ama.

miniş sevval kocaman olmuş cidden.kıyafetler de süper hani.benim kızın da saçı yok ya erkek sananlaer oluyor.

nurdan teo YA MAŞALLAH NE KADAR TATLI YAAA
minik şevvale maşallah oda çok tatlı bu ağustos bebekleri bi ayrı tatlı ya
kadriye geçmiş olsun canım
saol canım evet bızım bebısler cok tatlı maşşallah

canım cok gecmıs olsun sanada kızınada,inş tedavı sonuc verır bebegıne.sende bıan önce iyi olursun inş.işte aksılık bı oldumu peşpeşe olur hep.neyse Allah dermansız dert vermesın.senın kesın amelıyatmı;?

verdiğin linkteki diğer kitaplarıda inceledimde canım ne kadar güzel kitaplar var
bende artık her yaş grubuna uygun kitabı o siteden alcam 2 -3 yaş grubu kitaplarda Allah a şükretmeyi öğretiyomuş ya bayıldım zaten korkutmadan nasıl sevdireceğimi düşünüp duruyordum çok teşekkür ederim

miniş sevval kocaman olmuş cidden.kıyafetler de süper hani.benim kızın da saçı yok ya erkek sananlaer oluyor.

bebeklerın herseylerı guzel anacım,mınık mınık.evet sacımız yok ondan erkege benzeten oluyo.aman kım benzetırse benzetsın benım kızım dünya güzelinaniknanik

didom didem elifim saolasın bebeeemm:) ama bunlardan yokdu dedimya montofon çalılşan beni buldu.. ayyh ben NT şubemi değiştircem ya kesin:) benim çok hoşuma gitti valla sırf ben begendim diye alırım ben bunları. hele telefona bilem bayıldım...

evroooooooooooş eger alcaksan NT den al internetteki fiyatlardan daha uygun oluyor ustelik peşinde indirimli. bide benim selamımı söle dahadaindirim yaparlar..ehheeeeeeeeeeee

selam arkadaşlar maşallah hepinizin bebeği çok şirinn ve tatlı hepsi ısırmalık... bu arada hasta olanlar var sanırım geçmiş olsun arkadaşlar. ben siteye girip hep okumaya çalışıyorum ama oğlum pek müsade etmiyor hayranım hepinize nasıl herşeyi yetiştirip birde burda yazışabiliyorsunuz. sanırım ben çok beceriksizimm... bi türlü işleri bitirip ouramıyorum
sohbetiniz çok güzel bende katılmak için buraya daha çok zaman ayıracağım.

pinky biliyorsun bende gaziosman paşadayım eğer bulursan kitapları banada haber ver benim oğlumunda kitapları olsun teyzesi:)

canannn benım yazını okudunmu bende amelıyat olacagım bu kadar olur ya cok benzıyoruzz dıyorduk ya Ç///

canım kitap ve telefon alıp göndereyim sana adres ver özelden

evroooooooooooş eger alcaksan NT den al internetteki fiyatlardan daha uygun oluyor ustelik peşinde indirimli. bide benim selamımı söle dahadaindirim yaparlar..ehheeeeeeeeeeee

pinkym demam yarın sölerim selamını inşallah senin karşına çıkan gibi biri çıkmaz karşıma yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…