.
çok tatlısın sen çoook
minnacık değil bilakis kocaman ve basit kitap bu
http://www.kitapkaynagi.com/urun.php?URUN=2333&ID=19
selam kızlar
çok uzun zaman giremedim - istanbula geldik tatil yapmaya başımıza gelmeyen kalmadı
Ece daha gelmeden 1 hafta öncesinden sürekli ağlıyodu - doktora da gittik idrar tahlili istedi bende istanbula gelince annem yapar diye biraz beklettim (annem laborant)
Geldik hem idrar hem gaitaya baktı annem ve ecenin bağırsaklarında mikrop çıktı hem idrar yolu enfeksiyonu çıktı - hemen antibyotik başladık - 8 gün içti hiç faydası olmadı -annem her gün tahlil yapıyo azalma var mı diye kontrol etmek için - azaldı anca temizlenmedi - bugün de iğneye başladık 3 gün iğne de olacak
Aşıları vardı geçen hafta onları da erteledik antibyotik içerken aşı olmasın dediler- ağlamaları kesildi çok neşeli birkaç gündür ama tahliller başka diyo
Gelelim bana - geçen hafta gece yarısı göğüs kısmımda şiddetli bir ağırı başladı - kalp krizi sandık babam beni hastaneye zor yetiştirdi- bayılmışım hastaneye girerken - serum takmışlar - muaene sırasında biraz hafifledi ağırım ve birden geçti - bir sürü tahlil yapıldı o gece görünürde bişey yok - kalpten olmadığı kesinleşti - miğde dediler - ertesi gece yine tekrarladı - ölecem sandım
Dün ultrasonla bakıldı - safra kesemde taş varmış - ufak bişey ama safra kesesinden çıkmış kanalda kalmış o yüzden böyle şiddetli ağırı yapmış - şimdi de doktor ameliyat diyo ne yapacağımı şaşırdım- 2-3 gündür iyim ama yine tekrarlarsa ne yaparım hemde balıkesire döndüğümde yine olursa daha da kötü
Ne planlar kurdum gezip tozaca sizinle görüşecem diye -evden çıkamıyorum dinlenmem gerekiyomuş -dinleniyorum bende :1no2:
Umarım biraz daha iyi olurum dönene kadar görüşürüz
Herkesi öpüyorum - çok sık giremiyorum umarım herkes çok iyidir ve bebişler sağlıkla büyüyodur
ah canım çok geçmiş olsun ikinize de .senin durumun da esrayla aynı inşallah ikiniz de ameliyat olup çabucak düzelirsiniz.selam kızlar
çok uzun zaman giremedim - istanbula geldik tatil yapmaya başımıza gelmeyen kalmadı
Ece daha gelmeden 1 hafta öncesinden sürekli ağlıyodu - doktora da gittik idrar tahlili istedi bende istanbula gelince annem yapar diye biraz beklettim (annem laborant)
Geldik hem idrar hem gaitaya baktı annem ve ecenin bağırsaklarında mikrop çıktı hem idrar yolu enfeksiyonu çıktı - hemen antibyotik başladık - 8 gün içti hiç faydası olmadı -annem her gün tahlil yapıyo azalma var mı diye kontrol etmek için - azaldı anca temizlenmedi - bugün de iğneye başladık 3 gün iğne de olacak
Aşıları vardı geçen hafta onları da erteledik antibyotik içerken aşı olmasın dediler- ağlamaları kesildi çok neşeli birkaç gündür ama tahliller başka diyo
Gelelim bana - geçen hafta gece yarısı göğüs kısmımda şiddetli bir ağırı başladı - kalp krizi sandık babam beni hastaneye zor yetiştirdi- bayılmışım hastaneye girerken - serum takmışlar - muaene sırasında biraz hafifledi ağırım ve birden geçti - bir sürü tahlil yapıldı o gece görünürde bişey yok - kalpten olmadığı kesinleşti - miğde dediler - ertesi gece yine tekrarladı - ölecem sandım
Dün ultrasonla bakıldı - safra kesemde taş varmış - ufak bişey ama safra kesesinden çıkmış kanalda kalmış o yüzden böyle şiddetli ağırı yapmış - şimdi de doktor ameliyat diyo ne yapacağımı şaşırdım- 2-3 gündür iyim ama yine tekrarlarsa ne yaparım hemde balıkesire döndüğümde yine olursa daha da kötü
Ne planlar kurdum gezip tozaca sizinle görüşecem diye -evden çıkamıyorum dinlenmem gerekiyomuş -dinleniyorum bende :1no2:
Herkesi öpüyorum - çok sık giremiyorum umarım herkes çok iyidir ve bebişler sağlıkla büyüyodur
esrako çok geçmiş olsun tatlım bir an önce iyileşirsin inşallah
dide bende çok olmamak kaydıyla biraz ağlattım oğlumu açıkcası.çünkü gece 1lere kadar ayakta sabahta 6 da kalkıyordu tabi bu arada 3 kere daha uyanıyordu.gerektiği kadar uyuyamadığı içinde sürekli huzursuz ve huysuzdu. çok az ağlatma ile uyku düzenini çözdük çok şükür.ama birazda bbebeğin yapısına bağlı dediğin gibi
opuyorumnanaktan öpüyorum seni
bu kitap zeka gelişimine mi yardımcı canım
bu cahili bi bilgilendirsen resimlerine mi bakarken sen masal falan mı uyduruyorsun
saol canım evet bızım bebısler cok tatlı maşşallahnurdan teo YA MAŞALLAH NE KADAR TATLI YAAA
minik şevvale maşallah oda çok tatlı bu ağustos bebekleri bi ayrı tatlı ya
kadriye geçmiş olsun canım
selam kızlar
canım benim alma nedenim şuydu.bir gün nevaya evde bulunan picasso ve vangohun hayatı ve esrlerini anlatan kitapların sayfalarını gösterip hikayeler uydurdum.çok hoşuna gitti gözlerini belertip sayfalara baktı konuştu sayfalarla.nt de daha önce bu bez kitapları falan görmüştüm yolum düştüğünde aldım.kitabın sayfalarını gösterp okuyorum,hayvanların isimlerini falan gösteriyorum.esraya bahsetmiştim o da topikte yazdı olay budur yani.yoksa zeka falan geliştiriyor mu bilmiyorum.iyi vakit geçirttiriyor ama.
miniş sevval kocaman olmuş cidden.kıyafetler de süper hani.benim kızın da saçı yok ya erkek sananlaer oluyor.
didom didem elifim saolasın bebeeemm:) ama bunlardan yokdu dedimya montofon çalılşan beni buldu.. ayyh ben NT şubemi değiştircem ya kesin:) benim çok hoşuma gitti valla sırf ben begendim diye alırım ben bunları. hele telefona bilem bayıldım...
evroooooooooooş eger alcaksan NT den al internetteki fiyatlardan daha uygun oluyor ustelik peşinde indirimli. bide benim selamımı söle dahadaindirim yaparlar..ehheeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?