2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


çok geçmiş olsun..allahtan bebişe bişey olmamışş..
 
Arkadaslarım, hakkımda yazdıklarınız ıcın cok cok tesekkur ederım.. ne mutlu bana,duygularımın tarıfının ımkanı yok,cogunuz aradı.. mesaj attı.. bı sekıl ulasmaya calıstı.. ben gercekten sonsuz mutluluk duydum. Döndüm dönemedim.. kusuruma bakmayın n'olur.


Alya arkadasım cok gecmıs olsun.. Allah korumus hakıkaten.. en kısa zamanda ıyılesırsın ınsallah.

GİZEMİM, ÖZLEM ıle ılgılı o kadar guzel yazmıssın kı.. her satırına katılıyorum.. en cok da Ozde ıle ılgılı olan kısımlara.. ınsallahh en dogru kararı verır Ozlemım..

Gizem, kres konusunda yazdıklarını dıkkatlıce okudum.. ınan yerınde olmak cok zor.. ne dıyeyım bılemıyorum ama en dogrusunu yapıyorsun, bır yerden baslamalı, seneye Kuzey de gıdecek, benım de derdım, kendı derdını anlatması.. o duruma bır gelsın gozum arkada kalmadan bırakırım.

Yürüyüş bandı almam gerek.. doktor dedı.. bu konuda fıkır beyan etmek ısteyenlerı can-ı gonulden beklıyorum.
 
geçmiş olsun..

bence devrimizde çocuk ne kadar erken sosyalleşirse o kadar iyi..çok iyi bir karar..çocuğun evdeki halleri bile değişiyor..
 

can dostum tekrar tekrar geçmiş olsun..
koşu bandında bant genişli önemli..39 -35 cm almamaya dikkat et 40 cm ve üzeri rahat yürümek adına en ideali..bant uzunluğuda öyle ..birde uzun süre kullanabilmen için motor gücü iyi olmalı..iyi araştır uygun fiyata koşu bantlaı var..ama bilindik bir markayı tercih etmeni tavsiye ederim..
 
Son düzenleme:
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok sağolun.
marigold tatlım kreş maceranız başladı demek ayy bende istiyorum ama karar veremedik seneye inş.

evrim kuzey tekrar geçmiş olsun söledimmi unuttum
 
ÖZLEM'in boşanma işine ben sizin gibi bakmıyorum..şu anda bu fikirleri buraya yazmak ne kadar doğru onuda bilemiyorum..bu sonuca maalesef kendisi getirdi..işin görünmeyen yüzünü görerek yazıyorum..kendisiyle de zamanında konuştum..rahat ve düzenli bir hayatı olacakken şu anda kendini zor bir yola soktu..
ÖZLEM 3 yıldır iyi kötü bir paylaşımımız var..
SANA tavsiyem ailenin yanından ayrılma hem kendin için hem özde için..bir çok şey düşündüğümüz gibi gelişemeyebiliyor bir hayal kırıklığını daha kaldıramayabilirsin..
 
evrimm
kosu bandını geçen yil biu zamanlar aldım fikirlerimi yazacagım acayip yogunum aksamustune dogru yazacagım insalah
 
çok geçmiş olsun. neyseki kızına bişi olmamış.

dikkatle okudum her satırı canım. çalışan anne olmanın en kötü yanı bu yaşlarda yanlarında olamamak. bu yollardan çoğumuz geçiyoruz ya da geçeceğiz. inşallah çabuk uyum sağlar. başta iyiydi filan yazınca sevinmiştim ama o yaramaz minikler yok mu??? her ortamda bi tane oluyor. geri kalanların hepsini korkutuyor, huzurlarını bozuyor. ama söylediğin gibi hayatın zorluklarını da öğrenmeleri gerek değil mi? hem kreş hem bakıcı bence de olmaz. ben kıyamam doğrusu. iki ayrı ortam ve ikisinde de anne yok. çok zor oluyor bebişine. umarım zaman herşeye çare olur..
 
uzun zamandır konuşmuyoruz yeme içme hususunu arkadaşlar. miniklerinize ne yedirip içiriyorsunuz?? ben yiğite ne makarna yedirebiliyorum ne dolma ne de köfte. katı şeyleri yemeye üşeniyor. çiğne çiğne zor geliyor. çorbayla da nereye kadar?? nasıl alıştıracağım bilemedim. aslında denemediğim yöntem kalmadı ama yok..nafile..
 
çok yorgun bi üç gün geçirdim. gözlerim yanıyor. bu bilgisayar benim gözleri bitirecek.. göz doktoruna gitme zamanım geldi yine. yine bir sürü damla krem offf... onlarla da bitmiyor ki.. keşke yılbaşında şöyle bir yerlere kaçabilseydik bi iki gün ne güzel olurduuu
 
Gizmoooooooooo görüşelim ya çok özledim ben de..
Burada kreş için herşey yolunda gidecek merak etme, Teoda hep ağlardı 5 dk susardı ve pencereden islediğimde anında unuturdu..Bizi gördüler mi anında kullanıyorlar..
Bir şekilde ha şimdi ha yarın alışacaklar.. Keşke bu kadar yoğun çalışmasam, çalışma saatlerim düzenli olsa bakıcı yerine ben de kreş alternatifini hemen düşünürdüm..Ama seneye ben de vericem, ne kadar erken o kadar iyi...
 
Raporum bitti pztsi iş başı..Toparladım iyiyim çok şükür..Biraz kanamam oldu o kadar ama Teoyla süper güzel vakit geçirdik..
 
bende burda seninle aynı fikirdeyim ailenin yanında olmak çok daha iyi özellikle bilmediğin kimseyi tanımadığın biryere gidiceksin inan şehir değiştirmek çok zor lena yanında hem annesi hem babası olmasına ragmen ve benim sürekli onunla olmama rağmen izmirdn sonra buraya çevremize alışamadı resmen küstü ne dışarıya çıkırabiliyoruz nede başka çocuklarla oynuyo bize kimsenin gelmesini istemiyor ama hergün telefonda büyükannesini çağırıyor canım sen karar vericeksin tabiki hakkında en hayırlısı ÖZLEMCİM..
çok geçmiş olsun allah korumuş ama incinmede insanın canını çok yakıyor..
komşumun muhabbet kuşu var konuşuyor, onun suyundan mı içirsem naapsam!!!!!!!!!!

:))) güldürdün valla beni süper fikir..şaka bir yana herşeyin zamanı var gerçekten lenada geç yürümüştü çokta erken konuştu birşeyi geç yapıyorsa diğerini erkenden öğrenebiliyorlar her çocuğun yapısı farklı derdini anlatıyormuşya olsun gerisini boşver..
EVRİM çok geçmiş olsun koşu bantı hakkında hiçbir fikrim yokk
AYÇAA şehirmi değiştirdin kaçırmışım orayı hayırdır napıyorsun rüzgar nasıl herşey yolundadır inş..
FATMAcm evet inş..gidicez kütahyaya siz yakınsınız haftasonları rahatça gidersiniz aiilen nerde oturuyor canım biz atakentteyizz
DERYAcım yaa bu doğu görevi nekadar zormuş siz atlatmışsınız negüzel şansımıza tamda karışıklık zamanı geldik ordan göründüğü gb değil çoğu şey.......çapraz komşumun oğlu dağa çıkmışmışş falanmış filanmış eşim nöbetteyken sabaha kadar uyuyamıyorum korkuyorum
 

ece de meseal ilk kze adayla kuru kofte yedi hiç yemez sanmıstım yan yana birkaççocuk otururlarsa çatala batırıp yiyor ama uzun zaman oluyorarkadas oludugu için yanında oturuyor v yiyor ama evde tek basına benonu ona yedirmekle ugrasamam bir saatzaman alır
biz hala sulu yemek sekli gidiyoruz kuru olarak bir makarna pilav yiyor yada ekstra ykendigi yemegini yedikten sonra bizimle et tavuk balık vs varsa tırtıklama olarak yiyor ama porsiyon olarak o kadar çok yediremem benona cigne cigne saatler geçer.
hatunun kızı ece den 9 ay buyuk o da boyle zor yiyormus çigreyemiyormus bu ara epey ilerledi dedi yani alıstırma diye birsey yok sayet bir iki lokma bile yiyorsa yutma cigneme sorunu yok demektir yası gelince alısacak ve yiyecek dert etmene gerek yok.
biz hala rondo kullanıyoruz mesela bezelye ispanak kuru asulye nohut gibi seylerde puturlu bogazına takılcak zarları vs oldugu içni
ama sulu kofte dolma kereviz karnıbahar patates yemegi vs catalla ezip yediriyoruz
tavuklu tavuk suyu çorba balık çorbası vs bu sekil minik parcalar halınde yapıyoruz etleri birazda yemeden evel çatalla ezeliyoruz yiyor


Raporum bitti pztsi iş başı..Toparladım iyiyim çok şükür..Biraz kanamam oldu o kadar ama Teoyla süper güzel vakit geçirdik..

çok çok geçmis olsun nurdan allah tekrar yasatmasın son olsun artık insallah,
 
efrimmm

kosu bandı konusunu unutmusum telaslıyım
veletlerin ikiside hasta bu sabah itibariyle onlarla ugrasıyorum cuma yazarım demistim ama çıkmıs aklımdan.

ince bant yada kisa bantlar çok çok ucuz olanlar sanırım onlara zaten hiç bakmadım orta halli birsey alayım dedim onlarında bantıgenelde uzun genis oluyor. bir hatırladgım motor gucu konusu onda epey fiyat farkı çıkıyordu onuda sorduk danıstıkb irkaç yere 100
kilo ustu isen sayet yada yuksek hizda kosacaksan motor gucu onemli dediler e sende boyle birsey yapmayacaksın sanıyoruml zaten kardio olsun diye alıyrosun kalbini zorlayacagını sanmam dolayısıyla orta halli cihazlar sana uyar. 790 mi ne gibi bir paraya almıstık hepsiburda dan orda epey kampanyalar oluyor ben alalıb ir sene oldu. birde bant için yag yada sprey alman gerek yaklasık 90 kullanım sonrası yaglaman gerek bant altı ile bant arasına sıkıp iste siparis verirsen netten falan ekinde bunuda soyle diye simdiden yazdım yoksa kurmaya gelen servis zaten soyler, bende var oglen tattilernide ist kulanıyorum epey insanı rahatlatıyor ruhende spor farklı bir his ya sende biliyorsundur hos her evde mutlaka olmalı kosu bandı modundayım keske daha once alsaymaısım diyoum
 
2 ziyaretci kimsiniz acabaaa
yani bu kendine muhhasır topigi duzenli ziyaretciler okuyor hiç sanmıyoum tanımadık olsunlar:)))
 
Evrim yazdıklarını okuyunca ilk aklıma düşen, “e sen nasıl böyle insan gibi insan olmuşsun” oldu. Yani az çok senin hayata bakış açın, kişilik özelliklerini biliyoruz. Özelsin… Demek ki mayan çok sağlam. Ne sıkıntılı bir hayatın olmuş şimdi daha iyi idrak edebildim. Ama ne büyük bir şans, karşına eşin çıkmış. Allah sana dünyalar tatlısı Kuzey’i hediye etmiş.

İçini acıtmak istemem ama çocuğunu bırakan kadın (dikkat edersen anne diyemiyorum) her ne koşulda olursa olsun çocuğunu bırakan kadın, bırak anne olmayı daha insan olamamış. Çok ağır bir cümle biliyorum. Bazen eşimle konuşuruz yuvaya bırakılan yavrularla ilgili. Annelerine veryansın ederim. Barış kızar bana. “Belki yuvaya bırakmak çocuğu için daha iyi, sen daha bencilce bakıyorsun”, der. Yok ben ısrar ediyorum. Ölsek de aç kalsak da çocuğum koynumda olsun isterim. Belki bencilce ama başka türlü yapamam gibime geliyor.

Seni kocaman öpüyorum. Yanında olup daha kocaman sarılabilmeyi isterdim. Hiç üzülme arkadaşım. Hayat seni güçlü yapmış. Bırak onlar verecekleri hesabın derdine düşsünler. Bu dünyada ya da ahirette..Kim bilir…

İnşallah sağlık problemlerini de aşarsın. Kuzey sana sen Kuzey’e lazımsın.
 
Özlemcim, ben de bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim. Sen şu an yaralısın. Söylenecek herşey seni daha da çok yaralar diye düşünüyorum...Biran önce yaranın iyileşmesi için dua edicem. En doğru karar senin verdiğin karardır. Neler yaşadığını neler hissettiğini bilmemiz tam olarak anlamamız mümkün değil. Hayatın için en doğrusunu sen bilirsin...

Ama fikrimi sorarsan (akıl vermek olmasın) söyleyeceğim şeyler var tabi. Ben şehir değiştirmenin seni daha güçlü yapacağını düşünüyorum. O dedikoduların içinde olmak seni yıpratabilir. Zor olsa da hayatını başka şehirde kur derim. Seni de kocaman öpüyorum...
 
Başka yazacaklarım da var ama vakit darken benden bilgi geçeyim...Bu ay sonu itibariyle işten ayrılıyorum. Bugün istifa ettim. İşyerinde yönetim değişti biz üvey evlat olduk. Baskılar oluşmaya başladı. Dayanıp kovulmayı beklemek maddi açıdan daha mantıklı olabilirdi ama dayanamadım. Verdim dilekçeyi...

Bakanlığa (Ankara) geçmekle ilgili bir girişimde bulundum. Olumlu gelişmeler var gibiydi ama şu anda son derece belirsiz. Hatta olmayacak gibi...Minik bir umuttu, ilerleyen günlerde iyi ya da kötü sonuçlanır diye düşünüyorum.

Böyle işte...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…