reca ederim fıstkımdidom didem elifim saolasın bebeeemm:) ama bunlardan yokdu dedimya montofon çalılşan beni buldu.. ayyh ben NT şubemi değiştircem ya kesin:) benim çok hoşuma gitti valla sırf ben begendim diye alırım ben bunları. hele telefona bilem bayıldım...
recalar sana dabakmak isteyenler için didenin verdiği sitede kitapların tanıtımı buldum bakmak isteyenlere
http://www.kitapkaynagi.com/urun.php?URUN=2337&ID=19
ben bu kitapların hepsini almayı düşünüyorum
iyiki verdin adresi dide
bizde iyiiz canım.yoktum uzun zamandır.bıkacgundur gırıyorumda snada denk gelmeyınce merak ettım.minik kelebekcim ben iyiyim bebişimde iyi.sen nasılsın?
Tuğbaaaaa mucuk..
buarada şu kıtaplara bayıldım.hemen kızıma edınmemız lazım bıtane.alan arkadaslar sıtedekı cok mu pahalı.valla cok cahılım şu NT dedıgınız sey ne bılmıyom.orda dahamı ucuz :kedi:
hmm burda yok oyuzden bılmıyomusum demekkı.saol canım merakım gıttı enazındankırtasiye canım aradığın çoğu kitabı bulabileceğin bir çok yerde şubesi olan kitapevi
Bu arada benim de kızımı herkes erkek sanıyor, Gıcık bi durum ama saçları çıkana kadar idare edeceğiz artık.
la burcu doruk zaten malum harika bir velet de sana noliyi habire güzelleşiyonTuğbaaaaa mucuk..
ben değilim taze yav..sana da katılıyom katılmıyom demedim kiCanan, çok üzüldüm, geçmiş olsun...
Didooo biz Burkomlan anlaşmıştık, nooluyo öyle ben sana katılıyorumlar falan? lülülülülülü İyi ki danışmansın, hemen bilgiçlik tasla ! :dilcikar:
yaf NT neresı, nereden bulunur?? ızmır de var mıdır?? varsa bırı desın hele kurban oldugum??
monologum hayirli ugurlu olsunn...
geçmişi okuycam diye çaydanlığı yaktım iyimi..gitti jumbo çaydanlık (çok zenginiz ondan marka verdim bilesiniz)..oooffff ooffffffff..
NT DEN BEZ KİTAP VE PELÜŞ TLF ALANLAR
AYYY BUGUN KENDİM GİTTİM G.OPAŞA NT YE ama bez kitap diye adamın bana verdiği avcumun içi kadar VIZ VIZ ARI diye bişeydi bende almadım çok minnacıkdı.
ben PETRİK in çaganın otokoltugunda asılıydı buluşma gunu. onun gibi zannettim.
esrrave elif sizinkilerde o minnacık şeydenmi...
secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))
selam kızlar
çok uzun zaman giremedim - istanbula geldik tatil yapmaya başımıza gelmeyen kalmadı
Ece daha gelmeden 1 hafta öncesinden sürekli ağlıyodu - doktora da gittik idrar tahlili istedi bende istanbula gelince annem yapar diye biraz beklettim (annem laborant)
Geldik hem idrar hem gaitaya baktı annem ve ecenin bağırsaklarında mikrop çıktı hem idrar yolu enfeksiyonu çıktı - hemen antibyotik başladık - 8 gün içti hiç faydası olmadı -annem her gün tahlil yapıyo azalma var mı diye kontrol etmek için - azaldı anca temizlenmedi - bugün de iğneye başladık 3 gün iğne de olacak
Aşıları vardı geçen hafta onları da erteledik antibyotik içerken aşı olmasın dediler- ağlamaları kesildi çok neşeli birkaç gündür ama tahliller başka diyo
Gelelim bana - geçen hafta gece yarısı göğüs kısmımda şiddetli bir ağırı başladı - kalp krizi sandık babam beni hastaneye zor yetiştirdi- bayılmışım hastaneye girerken - serum takmışlar - muaene sırasında biraz hafifledi ağırım ve birden geçti - bir sürü tahlil yapıldı o gece görünürde bişey yok - kalpten olmadığı kesinleşti - miğde dediler - ertesi gece yine tekrarladı - ölecem sandım
Dün ultrasonla bakıldı - safra kesemde taş varmış - ufak bişey ama safra kesesinden çıkmış kanalda kalmış o yüzden böyle şiddetli ağırı yapmış - şimdi de doktor ameliyat diyo ne yapacağımı şaşırdım- 2-3 gündür iyim ama yine tekrarlarsa ne yaparım hemde balıkesire döndüğümde yine olursa daha da kötü
Ne planlar kurdum gezip tozaca sizinle görüşecem diye -evden çıkamıyorum dinlenmem gerekiyomuş -dinleniyorum bende :1no2:
Umarım biraz daha iyi olurum dönene kadar görüşürüz
Herkesi öpüyorum - çok sık giremiyorum umarım herkes çok iyidir ve bebişler sağlıkla büyüyodur
yine yenildi galatasaray salifo geldi sesi gitmiş bağırmaktan.öğrenilmiş çaresizlik budur işte
Goldsoft Yazılım canım adresi burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?