2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

reca ederim fıstkım

recalar sana da

Canan, çok üzüldüm, geçmiş olsun...
Didooo biz Burkomlan anlaşmıştık, nooluyo öyle ben sana katılıyorumlar falan? lülülülülülü ıyi ki danışmansın, hemen bilgiçlik tasla ! :dilcikar:

buarada şu kıtaplara bayıldım.hemen kızıma edınmemız lazım bıtane.alan arkadaslar sıtedekı cok mu pahalı.valla cok cahılım şu NT dedıgınız sey ne bılmıyom.orda dahamı ucuz :kedi:

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
minik_kelebek, buketdogan, cilgin_kedi, dide+, Ebrar06, esrako+, evros+, kayra42, mercimekim, tazefasulye+, telkirma+
heyy maşşalahhh.şu misafirler kimkkineeee

buarada şu kıtaplara bayıldım.hemen kızıma edınmemız lazım bıtane.alan arkadaslar sıtedekı cok mu pahalı.valla cok cahılım şu NT dedıgınız sey ne bılmıyom.orda dahamı ucuz :kedi:

kırtasiye canım aradığın çoğu kitabı bulabileceğin bir çok yerde şubesi olan kitapevi

Bu arada benim de kızımı herkes erkek sanıyor, Gıcık bi durum ama saçları çıkana kadar idare edeceğiz artık.

kırtasiye canım aradığın çoğu kitabı bulabileceğin bir çok yerde şubesi olan kitapevi
hmm burda yok oyuzden bılmıyomusum demekkı.saol canım merakım gıttı enazından
Bu arada benim de kızımı herkes erkek sanıyor, Gıcık bi durum ama saçları çıkana kadar idare edeceğiz artık.

öle valla bende sınır oluyom ama benım gözümde kızım hıcde erkege benzemıyoo zemuszemus

Canan..çok çok geçmiş olsun ece'ye de sana da..allah acil şifa versin canım..

Tazem Burcu'm maşallah Doruk'uma, yerim ben o karizmatik oğlunu..

burcu çok hoşsunuz maşallah ikinizede...ben onun kirpi saçlarını severim ya

bu kitaplar ne güzelmiş ya...nt gitmem lasım en yakın zamanda

canan cnm ya çok geçmiş olsun eceyede çok geçmiş olsun allah şifanızı versin inşallah..çok üzüldüm ya .

yaf NT neresı, nereden bulunur?? ızmır de var mıdır?? varsa bırı desın hele kurban oldugum??

Tuğbaaaaa mucuk..

la burcu doruk zaten malum harika bir velet de sana noliyi habire güzelleşiyon
ben değilim taze yav..sana da katılıyom katılmıyom demedim ki

yine yenildi galatasaray salifo geldi sesi gitmiş bağırmaktan.öğrenilmiş çaresizlik budur işte

tubacım buralardayım ama eskisi gibi değil.kızın çok hoş çok tatlı maşallah..

monologum hayirli ugurlu olsunn...

kaydirigubbakcemile3

geçmişi okuycam diye çaydanlığı yaktım iyimi..gitti jumbo çaydanlık (çok zenginiz ondan marka verdim bilesiniz)..oooffff ooffffffff..

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

secil demek jumbo haa..bisde zenginiss bendede catal bicak takimi var..seninle arkadas olabiliriss o zaman:)))

kaydirigubbakcemile3 delüler..

çok çok gecmıs olsun.. gercekten cok uzuldum.. Allah yardımcın olsun.

yine yenildi galatasaray salifo geldi sesi gitmiş bağırmaktan.öğrenilmiş çaresizlik budur işte

ya sen nesin böle yaaa.. yerim ben senii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…