2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

taze çok tatlısınız doruk zaten favorim saçlarına bayılıyorum

ayy yerım ben bunu yaaa,maşşalah saclara bak dümdzzz,kocama olmus oglusun kocaman

Tazem Burcu'm maşallah Doruk'uma, yerim ben o karizmatik oğlunu..

burcu çok hoşsunuz maşallah ikinizede...ben onun kirpi saçlarını severim ya

la burcu doruk zaten malum harika bir velet de sana noliyi habire güzelleşiyon

ben değilim taze yav..sana da katılıyom katılmıyom demedim ki

sağ olun kıslar, o karizmatik oğlum kedi gibi miyavlıyor şu anda. "beni yerime neden yatırdın, ben rahatsız bir şekilde uyuyordum ne güzel" diye :)

elif ceyland mı zeyland eğer zeyland dan alış-veriş yaptıysan uyku tulumu varmışş aldınmı ondan 79dan 19 a düşmüş...yangemi aradım sordum ona benim oturduğum yerde yok o mağaza geçen gün gitmiş meğer görmüş kapış kapış herkes alıyomuş uyku tulumlarından renkleri pek hoş diil dedi..olsun dedim kaliteli sonuçta bişi olmas bu hafta gidip alcak ...eylül debeleniyo ve üstünü açıyo hiç sevmiyo öertülü durmayı..belki böle rahat ederiz

ben geldim uleynnnnnn..
gecmisi okiyim aktif hale gecicem..

ya ben bı pudıng tarıfı ogrendım bugun; yedım; resmen bıttımm

Furcummmmmmmm.. özsütün prefotrol unun sosu gıbı olmustu..

hemen yasıyorum,paketler halınde;
- 1 adet cıkolatalı pudıng
- 1 adet cıkolata sosu
- 1 adet lıght cıkolatalı pudıng
- 1 lıtre+1 bardak süt

ece izin verirse bu gece geyikte bende varum napiosunuz ya evrim kek borek oh ne iş caktırmadan bulustunuz anlasılan..

tazem cok sekersiniz oglunla masallah

evriş, babymom+, dnzyildizi84, elif_ozhan, gypsyesra+, norraa+, tazefasulye+, tuana3434+

bu kadar kadın napıosunuz.. toplandınız agda mı yapıosunus dıcem ayıp olcak??? yazsanıza yaf!!

ece izin verirse bu gece geyikte bende varum napiosunuz ya evrim kek borek oh ne iş caktırmadan bulustunuz anlasılan..

tazem cok sekersiniz oglunla masallah

sukur Pervinim..

yok aslında oldukca çaktırdık annem bulusurkene.. Burcuma gıttık aksam.. o da dokturmus.. hem yedık hem de yanımızda goturduk.. nasılıs ama??

evrim nası yapılıo cikolata sosuyla pudingi ayrı yapıp karıstırcazmı tarifde verirmisin

hepsını aynı kazanın ıcıne atıyorsun yafrum.. hatta yuzde 50 yaglı sutle yapın dedı yedıgım kişi, daha hafıf olması ıcın.. ben bayıldım, artık pudıngı hep bole yapıcam, megersem pudıng yemıyormusum sımdıye kadar..

evriş, babymom+, dnzyildizi84, elif_ozhan, gypsyesra+, norraa+, tazefasulye+, tuana3434+

bu kadar kadın napıosunuz.. toplandınız agda mı yapıosunus dıcem ayıp olcak??? yazsanıza yaf!!

ne agdası yavrum ya daglar kadını oldum nadasa saldım kendimi emrah gelene kadar dinlenmedeyim o gelmeden bikacgun once halledicem bacakları

Ece nası oldu annem??

aynı hala sıcızlamadı yarın dra gitcez ya bu olay psk olabilirmi .. gecen hafta pazar kızın keyifle sıcızlarken emrahın teyzesi apar topar kucgına aldı alma kaka yapıo dedim gelinlikli kıyafetini kocasına gostercekmis kızın sıcmıgını kacırtmıs olabilimi bu olay acep

bugecede vurursunuz muhabbetın dıbıne anlasıldı.sevvalı 2 kez uyuttum ama yatırdım 5 dakka durmuyo uyanıyo.uyku akıyo gözünden.neyse belkı ugrarım gece öptüm hepinisiii.iyi geceler bol muhabbetler kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…