2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem ki yavrum.. yaşaya yaşaya öğrenıyoruss ıste.. en dogrusu doktorluk bu iş ya..

beklerıs kuzum.. kolay gele.

cok guzel bide boyle deneyelim pudingi bakalım

denedıkten sonra yaz Pervınım, merak edıyorum fıkrını.

bebiklerimi uyuttum aktifim:))

kaynanan???

Furcu solemeyı unuttum, kek ve borek koymussun, saol cıgerım.. götürdüm coktan.

afiyet olsun balım :)

yaa ne adi gadınsın! spora gidiyom ben, elma - mandalina takılıyom, ne özsütü, hayatta sevmem orayı da profunu da laelaelaelaelae

bizimkide yapıyor arada boyle belirsiz çiyak ciyak aglamalar uykusu tuttugu zamanlar yapıyor bazen çıglıklar ata ata aglıyor biryerine birsey oldu sanırken bir anda memeyi alıyor ve uyuyor

gecmis olsun dileklerine ileten herkese tesekkur ederim arkadaslar saoglun varolun. bu arada tatil rezervasyonumuz vardı antalyaya gidecektik carsamba aksamı yola çıkacaktık onuda iptal ediyoruz tabi kismet degilmis napalımm her iste vardır bir hayır diyorum artık

afiyet olsun balım :)

yaa ne adi gadınsın! spora gidiyom ben, elma - mandalina takılıyom, ne özsütü, hayatta sevmem orayı da profunu da laelaelaelaelae

Ha ole mı?? bugun yarın oradan bı foto koymazsan ben imzalı.. ne ol?? yaz hadı?? ne ol??
evgül pallı ımzalı hemde..

oo cidden zenginisss picasso vangoh takiliyoss....

badibade benim de kızım ayakta emzirmemi istiyor artık. Nasıl anlıyorlar, aklım almıyor. Maymun oldum valla el kadar bebeye

bende emmek istemedigi zaman bunu uyguluyorum gercekten cok ise yarıo tavsiye edereim petrikten gormustum garibime gitmisti basıma geldi vallahi

beybim sen sabahları sirkeli su içiyordun ya, o üzüm sirkesi miydi, elma mı? fark eder mi?

elmaydı ama artık icmiorum cunku ece gak guk gazlanmıstı bide annem burdayken 2 gun icti 2.gun sabah tansiyon fırladı hastaneye zor yetistik hicbisey yememisti degisik bi sirkeli ballı su ama artık icmio bende icmiorum acıkcası

canımsın ... sutum normale donsun die ne taklalar attım belli deil cok sukur gecen haftaya nispeten ii

canım cok ama cok gecmis olsun ikinizede... bizi habersi bırakma ii haberlerini beklioruz

bu ne yaa safra kesesi vakaları
esracım msnden yazıştık ama burdanda yazayım çok çok geçmiş olsn

canann sanada geçmiş olsun bizde diyoduk nerde bu kadın diye

yahooyu dicem o çooktan uyudu mamide uyur birazdan
bugün yahoyu bırakıp ağdaya gittim
sonra ikeaya gittik oğluma oyuncaklar felan aldım

kafeinsiz yesil cayı ictikten sonra sızdım yani hemen deil ama eceyi emzirdim uyuttum bende o ara sızmısım yanında sonra kalktım netş actım pcyi yatagıma aldım sarjı bitene kadar takılırım sarj salonda kalkamıycam yerimden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…