yalan sölüyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :mymeka: (kaydirigubbakcemile3)
Tuğbaaaaa mucuk..
ne agdası yavrum ya daglar kadını oldum nadasa saldım kendimi emrah gelene kadar dinlenmedeyim o gelmeden bikacgun once halledicem bacakları
aynı hala sıcızlamadı yarın dra gitcez ya bu olay psk olabilirmi .. gecen hafta pazar kızın keyifle sıcızlarken emrahın teyzesi apar topar kucgına aldı alma kaka yapıo dedim gelinlikli kıyafetini kocasına gostercekmis kızın sıcmıgını kacırtmıs olabilimi bu olay acep
bugecede vurursunuz muhabbetın dıbıne anlasıldı.sevvalı 2 kez uyuttum ama yatırdım 5 dakka durmuyo uyanıyo.uyku akıyo gözünden.neyse belkı ugrarım gece öptüm hepinisiii.iyi geceler bol muhabbetler kuzular
cok guzel bide boyle deneyelim pudingi bakalım
bebiklerimi uyuttum aktifim:))
Furcu solemeyı unuttum, kek ve borek koymussun, saol cıgerım.. götürdüm coktan.
ya ben bı pudıng tarıfı ogrendım bugun; yedım; resmen bıttımm
Furcummmmmmmm.. özsütün prefotrol unun sosu gıbı olmustu..
hemen yasıyorum,paketler halınde;
- 1 adet cıkolatalı pudıng
- 1 adet cıkolata sosu
- 1 adet lıght cıkolatalı pudıng
- 1 lıtre+1 bardak süt
günaydin herkeze.dünaksam aklim cikti resmen ömrümden 2yil gitti.dusa girmistim,zaten girmeden önce mizik mizikti,hakana verdim 10dakka sürmedi ciktim dustan.sevval hakanin kucaginda ama nasi agliyo.sanki bıyerıni kesmisız.ne yapcagimizi sasirdik.o panikle hakana kiziyorum bak dogru söyle cocuga bisemi oldu,kolumu acidi basini biyeremi carptin die.ya sacmalama birden basladi aglamaya dio.yarim saat boyunca deli gibi agladi nasil süzülüyo yaslar gözünden.mahvoldum,beni paniklendiren mememide redetmesiydi.nekadar aglarsa aglasin asla almamazlik yapmazdi.dedim kesın kolu bacagi bıyeri incindi.artık hastaneye gidicektikki ensonunda hickira hıckıra aldi memeyı emerken uyudu 15dakka kucagımdan indirmedım uyanirsa dıe.tam yatirdim uyandı,bıdahada aglamadı cok sükür.ama öyle böyle aglamak degıldi ya.neyin nesiydi anlamadim..
afiyet olsun balım :)
yaa ne adi gadınsın! spora gidiyom ben, elma - mandalina takılıyom, ne özsütü, hayatta sevmem orayı da profunu da laelaelaelaelae
canım benim alma nedenim şuydu.bir gün nevaya evde bulunan picasso ve vangohun hayatı ve esrlerini anlatan kitapların sayfalarını gösterip hikayeler uydurdum.çok hoşuna gitti gözlerini belertip sayfalara baktı konuştu sayfalarla.nt de daha önce bu bez kitapları falan görmüştüm yolum düştüğünde aldım.kitabın sayfalarını gösterp okuyorum,hayvanların isimlerini falan gösteriyorum.esraya bahsetmiştim o da topikte yazdı olay budur yani.yoksa zeka falan geliştiriyor mu bilmiyorum.iyi vakit geçirttiriyor ama.
badibade benim de kızım ayakta emzirmemi istiyor artık. Nasıl anlıyorlar, aklım almıyor. Maymun oldum valla el kadar bebeye
beybim sen sabahları sirkeli su içiyordun ya, o üzüm sirkesi miydi, elma mı? fark eder mi?
pervinciğim zor günler yaşıyorsun anladığım kadarıyla inşallah ecoş yapar kakasını bir an önce.belki sorun değildir canım.doktora gitmediniz galiba yoksa ben mi ka.çırdım.ne olur sen takma milleti ne dediğini konuşur onlar bilirsin.kendilerini tatmin ederler bu şekilde.sakın sütün kaçmasıın herşeyi yap bu uğurda.Allah yardımcın olsun.öperim seni ve eceyi.
selam kızlar
çok uzun zaman giremedim - istanbula geldik tatil yapmaya başımıza gelmeyen kalmadı
Ece daha gelmeden 1 hafta öncesinden sürekli ağlıyodu - doktora da gittik idrar tahlili istedi bende istanbula gelince annem yapar diye biraz beklettim (annem laborant)
Geldik hem idrar hem gaitaya baktı annem ve ecenin bağırsaklarında mikrop çıktı hem idrar yolu enfeksiyonu çıktı - hemen antibyotik başladık - 8 gün içti hiç faydası olmadı -annem her gün tahlil yapıyo azalma var mı diye kontrol etmek için - azaldı anca temizlenmedi - bugün de iğneye başladık 3 gün iğne de olacak
Aşıları vardı geçen hafta onları da erteledik antibyotik içerken aşı olmasın dediler- ağlamaları kesildi çok neşeli birkaç gündür ama tahliller başka diyo
Gelelim bana - geçen hafta gece yarısı göğüs kısmımda şiddetli bir ağırı başladı - kalp krizi sandık babam beni hastaneye zor yetiştirdi- bayılmışım hastaneye girerken - serum takmışlar - muaene sırasında biraz hafifledi ağırım ve birden geçti - bir sürü tahlil yapıldı o gece görünürde bişey yok - kalpten olmadığı kesinleşti - miğde dediler - ertesi gece yine tekrarladı - ölecem sandım
Dün ultrasonla bakıldı - safra kesemde taş varmış - ufak bişey ama safra kesesinden çıkmış kanalda kalmış o yüzden böyle şiddetli ağırı yapmış - şimdi de doktor ameliyat diyo ne yapacağımı şaşırdım- 2-3 gündür iyim ama yine tekrarlarsa ne yaparım hemde balıkesire döndüğümde yine olursa daha da kötü
Ne planlar kurdum gezip tozaca sizinle görüşecem diye -evden çıkamıyorum dinlenmem gerekiyomuş -dinleniyorum bende :1no2:
Umarım biraz daha iyi olurum dönene kadar görüşürüz
Herkesi öpüyorum - çok sık giremiyorum umarım herkes çok iyidir ve bebişler sağlıkla büyüyodur
geçmişi okuyodum yaaa
oo cidden zenginisss picasso vangoh takiliyoss....
kaynanan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?